ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- K.E.Θ (Κέντρο Ερευνών Θεσσαλονίκης) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- K.E.Θ (Κέντρο Ερευνών Θεσσαλονίκης) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ITNOS29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ITNOSΜέλος
12/03/2003, 01:21:55
Ma kala!Einai dynaton na mhn 3erei kaneis tipota????Den mporw na to pistepsw!!!!

catΜέλος
12/03/2003, 16:17:18
Και αν τελικά δεν εχουν επίσημη βάση σαν κέντρο ερευνών ?
ισως να ειναι κάποια ομάδα που να ασχολείται με την διερεύνηση των παράξενων φαινομένων ...γιαυτό να μην υπάρχει κανένα στοιχείο εδώ μέσα

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

ITNOSΜέλος
13/03/2003, 00:25:47
Καλη μου φιλη Cat!Το ιδιο πιστευω και εγω αλλα δεν μπορω να τα παρατησω τοσο ευκολα!Καποια πληροφορια θα υπαρχει,καποιος θα εχει ακουστα για το Κ.Ε.Θ.Υπομονη χρειαζεται μονο.Αρκετη θα ελεγα!Ας ελπισουμε οτι κατι θα βγει απο αυτην!

catΜέλος
13/03/2003, 01:54:58

SilverwolfΜέλος
13/03/2003, 02:45:19
ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΔΕΧΕΣΑΙ ΦΙΛΗ Cat???

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

catΜέλος
13/03/2003, 23:20:47
Τί θέλεις λιγότερα ????????/

SilverwolfΜέλος
13/03/2003, 23:29:01

Xμμμμμ...
ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΛΙΓΟΤΕΡΑ... ΕΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ...

ΦΟΒΕΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ Κ.Ε.Θ.
ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΚΑΡΙΦΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ;

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

thessamysticΝέο Μέλος
08/07/2007, 18:42:27
Δεν ξέρω αν ανήκει εδώ αυτό που θα πω αλλά είναι παρόμοιο. Θέλω να ξέρω εάν υπάρχει κανένα κρυπτόζωο στην Θεσσαλονίκη ή στην ευρύτερη περιοχή.
satyrosΜέλος
09/07/2007, 06:39:02
Ναι υπάρχουν. Στην περιοχη της Καλαμαριας, μπορείς να δεις τον Ιούλιο και τον Αυγουστο το Γιγάντιο Καλαμάρι του Θερμαικού καθώς ψάχνει για το ταίρι του να ζευγαρώσει, ενώ στους Νέους Επιβάτες υπάρχει και το πασίγνωστο Ελληνικό Μουσείο Κρυπτοζωολογίας οπου πέραν των υπόλοιπων αγνώστων ζώων, μπορείς να δεις το ταριχευμένο "Κοράκι του Βαρδάρη".
(Corax Vardarious) Το άνοιγμα των φτερών του αγγίζει τα 3,5 μέτρα. Πόσο βαθιά έσκαψες ωστε να αναδύσει αυτό το τόπικ; Χμμμ..

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
http://periplanisis.blogspot.com/