ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΕ ΣΠΙΡΤΑ!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΕ ΣΠΙΡΤΑ!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

paliroia2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
paliroiaΝέο Μέλος
01/04/2009, 18:28:27
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας πω και μια δικη μου ιστορία που με εχει προβληματίσει αρκετά..και θα ήθελα οσοι ξέρουν κάτι πάνω σε αυτο το θέμα να μου απαντήσουν.
Λοιπόν είναι μια μέθοδος επίκλησης με την οποια είστε δυο άτομα με κάποιον τρόπο τελοσπάντων ενώνεις κάποια σπίρτα και φωνάζεις ΠΑΝΤΑ ένα συγκεκριμένο ''πνέυμα'' με το όνομα του. Ο τρόπος για να σου δείξει οτι είναι εκεί είναι να κουνάει τα σπιρτάκια με εναν συγκεκριμένοο τρόπο. Οι απαντήσεις που μπορεί να δώσει, είναι ΝΑΙ,ΟΧΙ και ΙΣΩΣ.Τα σπίρτα όντως κουνιούντε και τα λοιπά αλλα επειδή δεν είχα ξαναακούσει τέτοια μέθοδο επίκλησης θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει κάτι γι αυτο να μου πεί.

Μάκια!!

03/04/2009, 09:27:28
Αγαπητή paliroia, θα ήταν καλό προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα να συμβουλευόμαστε την Αναζήτηση (επάνω αριστερά στην οθόνη).
Εκεί βάζουμε τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που μας ενδιαφέρει κι αν κλικάρουμε στην επιλογή Αναζήτησε! θα βρούμε όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Εάν υπάρχει κάποια ενεργή μπορούμε να συνεχίσουμε σ' αυτήν ώστε να αποφύγουμε τα διπλά θέματα αλλά και για να έχουμε όλες τις απόψεις συγκεντρωμένες σε ένα θέμα.

Όσον αφορά τις επικλήσεις, θα μπορούσες να διαβάσεις το θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο):

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΑΡΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να επισημάνω ότι ο σκοπός ύπαρξης θεμάτων με αυτήν την υφή (ποτηράκι, επικλήσεις, μάγια κλπ) δεν είναι η ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την διεξαγωγή τους αλλά για να δοθεί το έναυσμα ώστε να αναπτυχθεί ένας φιλοσοφικός διάλογος για αυτά τα ζητήματα μέσα από ερευνητική σκοπιά.

Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...