ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
15/06/2005, 11:29:14
Επειδή κάτι μου λέει οτι δεν διαβάζετε το τόπικ "ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑ ΒΟΥΝΑ" σας παραθέτω εδώ κάτι που έγραψα εκεί, και φυσικά βρίσκει εφαρμογή εδώ όσο πουθενά αλλού.

"Η απειρία και η άγνοια ξεχωρίζουν στην καθημερινή μας -γήινη- ζωή έναν έφηβο από έναν ώριμο άνδρα. Ο πρώτος αισθάνεται άτρωτος και έτοιμος να υποβάλει τον εαυτό του σε οποιαδήποτε "ηρωική" πράξη. Μέχρι που τα λάθη του, θα του μάθουν να συμπεριφέρεται με λογική και θα αυξήσουν την αυτογνωσία του. Στη θάλασσα όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Η ωριμότητα είναι το κύριο στοιχείο της προσωπικότητας όλων των μεγάλων αθλητών που θαυμάζουμε. Πρέπει λοιπόν μόνοι μας να βάζουμε τα όρια μας. Το πιο είναι το όριο για τον καθένας μας, είναι κάτι πολύ προσωπικό και πολύ ιδιαίτερο, τόσο μάλιστα που να διαφέρει από μέρα σε μέρα. Γι' αυτό μάλιστα λέγεται και προσωπικό όριο. Βρείτε το δικό σας όριο, μόνο και μόνο για να το αποφεύγετε."

Παράθεση από : http://www.spearfishing.ws/content/view/17/44/

Αντικαταστήστε τη λέξη "θάλασσα" με ότι έχετε στο νού σας να κάνετε. Ισχύει !

Φιλικά,

ο κακός Βρίλ

07/09/2005, 17:50:50
Τι έγινε Deghar ????

Μπήκες τελικά στη στοά ?

Βλέπω οτι ασχολείσαι πολύ να βρείς ... κόσμο, τώρα τελευταία.

Από τον Ιούνιο μέχρι τώρα, λές και πέρασαν... δεκαετίες !

Edited by - Vril on 07/09/2005 17:51:49

rammsteinΝέο Μέλος
21/10/2010, 14:57:12
υπάρχει ακομα η συζήτηση για το σχετικό θέμα η μπα?

rammsteinΝέο Μέλος
21/10/2010, 14:58:44
μαλλον άργησα 5 χρόνια σε σχέση με την τελευταία απάντηση πριν απο μένα

21/10/2010, 16:44:42
ο Vril μάλλον θα εχει βρει τους δικούς του εκεί κάτω γι αυτό "εξαφανίστηκε"
όρεξη να έχεις φίλε μου να διαβάσεις ολόκληρο το θέμα , κι αν έχεις να προσθέσεις κάτι ενδιαφέρον, εδώ είμαστε

Καλώς ήρθες στην παρέα μας .

GiannisLΝέο Μέλος
26/07/2011, 16:00:08
Καλησπέρα σε ολους.
Και εγώ μόλις σήμερα εγινα μέλος εδώ και αφου το διάβασα ολο είδα οτι και εγώ άργισα 6 χρόνια !

Εάν υπάρχει κάποιος που ασχολείτε ακόμα θα με ενδιέφερε πολύ.

Καλο απογευμα

Γιάννης

27/07/2011, 21:27:44
Γεια χαρα !

Κι εγω άργησα 5 χρόνια... Και ?

Φυσικα και υπάρχει κοσμος που ασχολειται. Με σαρκα και οστά μαλιστα ! Αυτα με τα Βριλ Τριλ κλπ κλπ, μην πιανεστε απο τα διαδικτυακα "νικ", αυτα ειναι αναγνωριστικά, παρατσούκλια και τιποτε παραπανω ! Το δικο μου ερχεται σε πλήρη αντιθεση με αυτα που πιστευει ο κόσμος, καθε αλλο παρα μικρό και γκρίζο "ανθρωπάκι" ειμαι.

Σχετικά με τις στοές, ναι, ασχολούναι φίλτατε. Αλλοι .. φιλολογικα (λεω και το πιστευω, οτι το 99,99% αυτων που λενε πολλά δεν εχουν περασει καν απ' έξω απο στοά, οχι να εχουν μπει μεσα !) ενω άλλοι κανουν οτι κανουν, στην πραξη, και πιθανώς να μην μιλανε και πολύ... Χιλιοι δυο λόγοι !Και ειναι αρκετα πιασιαρικο το θέμα. Φυσικά τιθονται και λογοι ασφαλείας, πιστευω οτι οι στοές δεν ειναι για να μπαίνει ο/η καθένας/μια μεσα και επιπλέον, δηλώνω ευθεως οτι δεν ασχολούμαι με στοές κατω απο την Αθηνα, αλλα με στοές ορυχειων κ.α. κοντα στην Αθηνα.

Εσυ για ποιο θεμα και πως ενδιαφερεσαι ?

GiannisLΝέο Μέλος
01/08/2011, 13:48:36
Καλημέρα σε ολους,
Μιλάω παραπάνω για τις στοές τις Αθήνας. Απλα εσυ ανέφερες και τα ορυχία και με μπέρδεψες. Εχει κάτι το ενδιαφέρον στις στοές που πηγαίνεις εσυ? (να θεωρίσω οτι μιλάς για το Λαυριο?)

locusΝέο Μέλος
15/08/2011, 16:51:46
kalhspera....telika t ginete m auta t kapakia (astikes shmadoures)...?

GRIGORIANOSΜέλος
15/08/2011, 17:55:03
ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=19&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4348

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

DAGONΜέλος
26/08/2011, 11:54:58
quote:
Καλημέρα σε ολους,
Μιλάω παραπάνω για τις στοές τις Αθήνας. Απλα εσυ ανέφερες και τα ορυχία και με μπέρδεψες. Εχει κάτι το ενδιαφέρον στις στοές που πηγαίνεις εσυ? (να θεωρίσω οτι μιλάς για το Λαυριο?)

Περί στοών είναι έτσι όπως τα είπε ο vril. Ένα θέμα που πουλάει ή μάλλον πούλαγε κάποια χρόνια πριν αφού γενικότερα όλα αυτά τα θέματα νομίζω ότι έχουν κορεστεί και έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Όπως και να χει πρέπει να προσδιορίσεις τι είναι αυτό που θεωρείς ενδιαφέρον και γιατί και βλέπεις τι κάνεις ύστερα. Και πάντα με γνώμονα ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν..