ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ολυμπος ειναι βουνο η πλανητης????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ολυμπος ειναι βουνο η πλανητης????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PROBLHMATISMENOS38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
PROBLHMATISMENOSΝέο Μέλος
05/04/2004, 03:52:33
εχς ακουσει πολλα αλλα πια ειναι αληθεια???????για πεστε μου!!!

-sonap-Μέλος
05/04/2004, 10:57:15
"ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ" ..... αυτός ειναι ο προβληματισμος σου?Δεν εχεις εσυ κατι να πεις?Η απλα ανοιξες ενα θεμα να περασει η ωρα?Μα καλα...δεν διαβαζετε κανενα τοπικ πριν ανοιξετε το δικο σας να δειτε λιγο σε τι πνευμα γινονται οι συζητησεις?Σε παρακαλω,αφου εκανες την κινηση αυτη ,να βρεις εσυ πληροφοριες και να κινησεις το ενδιαφερον μας ωστε να παρουμε μερος στη συζητηση!Εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να μαθεις και τι σε προβληματιζει

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

DiSaStErΝέο Μέλος
05/04/2004, 12:28:07
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟ!!!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!ΒΑΣΗ ΠΟΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ? ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΤΟ EVEREST ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ!ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

When I became the sun I shone Light Into the mans Heart

PROBLHMATISMENOSΝέο Μέλος
13/04/2004, 12:56:16
προβληματηστηκα επειδη ο ομηρος ειχε γραψει σε ενα βιβλιο του στον ολυμπο δεν βρεχει δεν χιονιζει δεν φυσαει μα πως ειναι δυνατον να συμβενη κατι τετιο αφου ξερω οτι στον ολυμπο εχει χιονια ολο το χρονο!!!!!!!!!!!!!

13/04/2004, 13:03:21
quote:
προβληματηστηκα επειδη ο ομηρος ειχε γραψει σε ενα βιβλιο του στον ολυμπο δεν βρεχει δεν χιονιζει δεν φυσαει μα πως ειναι δυνατον να συμβενη κατι τετιο αφου ξερω οτι στον ολυμπο εχει χιονια ολο το χρονο!!!!!!!!!!!!!
χμ... ο Όμηρος δεν είναι ιστορικός αγαπητέ μου....//κ πως παρακαλώ
από το παραπάνω έφτασες στο ότι ο Όλυμπος είναι πλανήτης;
----μην είναι τρένο;
----μην είναι αεροπλάνο;

Va(l)nta
> +πρωινό χαζολόγημα

beyondΜέλος
13/04/2004, 17:48:05
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΛΑΜΠΟΣ ? ΚΑΙ ΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΛΑΜΠΟ ,ΕΝΑ ΑΣΤΡΟ Η ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ Η ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ?

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

astral-projectΜέλος
13/04/2004, 17:55:52
και η πυγολαμπιδα επισης, ειναι μυστικη πηγη ενεργειας και οχι εντομο...

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

AmphipolisΝέο Μέλος
13/04/2004, 23:25:38
Βασικά, κουφάθηκα!
Πότε προέκυψε τέτοια θεωρία?????

Εγώ ζω μισό χρόνο στους πρόποδες του Ολύμπου (Λιτόχωρο) και πιστεύω ότι δεν είναι πλανήτης!
Μήπως σφάλλω?

http://amphipolis.netfirms.com/sunset.gif

ELΝέο Μέλος
13/04/2004, 23:42:56
Γεια σας, χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο για τον καθένα σας. Παιδιά, είμαι και εγώ νέο μέλος που συμμετέχω για πρώτη φορά. Θα ήθελα να σας πω ότι ίσως δεν θα πρέπει να αποπάρετε τον 'προβληματισμένο' διότι, εντάξει, μπορεί να μην έχει διαβάσει σχετικό κείμενο αλλά εδώ που τα λέμε στην λίγη ώρα που εγώ έχω στην διάθεσή μου, πιστέψτε με, ως 'νέος' μου είναι δύσκολο να κατασταλάξω την περιέργειά μου και την θέληση να μάθω τι συμβαίνει σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Επιπλέον ίσως κάποια άλλα νέα μέλη να έχουν ακόμα και την πιο χαζή ερώτηση και να χρειάζονται την ανάλογη καθοδήγηση. Θα σας παρακαλούσα να δώσετε σχετικά θέματα ώστε να ανατρέξουμε και να διαβάσουμε τις πολύτιμες γνώσεις και απόψεις που καταθέτετε.

Σας ευχαριστώ.

L-76

14/04/2004, 13:30:13
Ρε συ amphipolis,γείτονες είμαστε.
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι όντως ο γερο-Όλυμπος είναι σε τροχιά?
Μόλις χτες πέρασε ξυστά από Λεπτοκαρυά και τώρα πάει για Καλλιπεύκη.

Ο Όμηρος,τυφλός ήταν ο άνθρωπος.Που να τα δει τα χιόνια??

14/04/2004, 13:39:19
quote:
μην είναι τρένο;

Τρένο είναι και φεύγει στις 8
ταξίδι για την Κατερίνη...

ProtectorΜέλος
15/04/2004, 11:21:14
Φυσικά ο φίλος μας που άνοιξε το θέμα δεν αναφέρεται στο βουνό Όλυμπος, αλλά στην ονομασία Όλυμπος που κατοικούσαν οι θεοί όπως έχουν γράξει τόσοι αρχαίοι. Δηλαδή υπάρχει ένας διαχορισμός και μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα, δεν είπε κανείς πως το βουνό Όλυμπος είναι πλανήτης.

astral-projectΜέλος
15/04/2004, 17:55:05
και το εβερεστ δεν ειναι πλανητης. τα εβερεστ ομως?

------------------------

15/04/2004, 20:32:42
quote:

----μην είναι τρένο;
----μην είναι αεροπλάνο;

----μην ειναι πουλι;

Οχι,οχι..! ειναι ο Superman!

Και του χρονου ..

NerioΝέο Μέλος
17/04/2004, 22:43:59
Ίσως πρέπει να στείλουμε και ένα δορυφόρο να δούμε εάν είναι κατοικήσιμος ! Μα είναι πράγματα αυτα; Αρλούμπες λέμε;

quote:
Φυσικά ο φίλος μας που άνοιξε το θέμα δεν αναφέρεται στο βουνό Όλυμπος, αλλά στην ονομασία Όλυμπος που κατοικούσαν οι θεοί όπως έχουν γράξει τόσοι αρχαίοι.

Όλα τα βιβλία αναφέρουν ότι το 12θεο κατοικούσε στο βουνό Όλυμπος και όχι σε κάποιο μέρος που ονομαζόταν Όλυμπος.

The only certain thing about the future is uncertainty.

PerseusΜέλος
18/04/2004, 00:05:48
Θα συμφωνησω οτι ο ΟΛυμπος περιγραφεται με συνθηκες που μονο στο βουνο δεν ταιριαζουν.

astral-projectΜέλος
18/04/2004, 09:21:23
γιαννη?

------------------------

NerioΝέο Μέλος
18/04/2004, 13:50:55
Μα είναι δυνατόν οι αρχαίοι να έβαζαν τους θεούς τους να ζουν μέσα στο κρύο και στα χιόνια !!! Υποτίθεται ότι ο Όλυμπος ήταν ένα βούνό το οποίο δεν υπαγόταν στους νόμους που ίσχυαν και στα υπόλοιπα βούνα γιατί εκεί, σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες, εκεί κατοικούσαν θεοί! Εκεί θα ήταν τα παλάτια τους και όλη τους η μεγαλοπρέπεια! Που θα ήταν; Θαμένη κατω από τα χιόνια;!;!

The only certain thing about the future is uncertainty.

astral-projectΜέλος
18/04/2004, 15:20:31
ο διας παντως, ηταν αρκετα θερμοαιμος....

------------------------

18/04/2004, 16:04:40
Υπάρχει και ο Όλυμπος στον Aρη, το ψηλότερο βουνό που έχουν ανακαλύψει μέχρι τώρα στο ηλιακό σύστημα….

--

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Edited by - τυχερουλης on 18/04/2004 16:05:19