- ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
_RahXephon_Νέο Μέλος
( Δεν γνωρίζω αν αυτό το forum είναι το κατάλληλο , ας το κάνουν ό,τι θέλουν οι mods_ _ _ )
Έρχονται μέρες ξεκούρασης , και θα πρότεινα το παρακάτω link ως ένα gateway της ψυχής μας , μιας και η ίδια χρειάζεται να χαθεί..για λίγο.
Το είδος της μουσικής που χαρίζει το site ειναι ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν ένα ταξίδι παρέα με special vibes..με απαλές νότες και αργές μελωδίες.// ![]()
+ ANAHATA +
http://s-4.us/anahanta/newage.htm
Απολαύστε το..!
111.111.111 x 111.111.111 = 12345678987654321
Χμμμ!
Ένα link ώστε να μας χαλαρώσει η μουσική αυτές ειδικά τις μέρες που πολλοί από εμάς μελαγχολούμε, άλλοι καθόμαστε από την δουλειά μας για να ξεκουραστούμε, άλλοι προσπαθούμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας...
Πάντως, νομίζω πως αυτό το topic θα έπρεπε να είχε ανοιχτεί στην κατηγορία "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet" μιάς κι αφορά μια παραπομπή σε ένα site...
Ένα link ώστε να μας χαλαρώσει η μουσική αυτές ειδικά τις μέρες που πολλοί από εμάς μελαγχολούμε, άλλοι καθόμαστε από την δουλειά μας για να ξεκουραστούμε, άλλοι προσπαθούμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας...
Πάντως, νομίζω πως αυτό το topic θα έπρεπε να είχε ανοιχτεί στην κατηγορία "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet" μιάς κι αφορά μια παραπομπή σε ένα site...

In anticipation of my resurrection...
matthias16Μέλος
ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΠΟΛΥ SOFT KAI ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΡΓΑ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ GUNS'N'ROSES(PARADISE CITY)-RAINBOW(GATES OF BABYLON)-BLACK SABBATH(DIE YOUNG)-METALLICA(FΑDE TO BLACK)-IRON MAIDEN(WASTED YEARS)-MSG(WHEN I'M GONE)-SCORPIONS(ΟΛΑ). AYTA ΣΕ "ΗΡΕΜΟΥΝ" ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΌ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ROCK K METAL.
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
Ε τότε,
θα πρέπει να επισκεφτείς το:
θα πρέπει να επισκεφτείς το:
HEAVY METAL (και άλλα...)
κάνε κλικ^^^
![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
TONYΜέλος
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ.......ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ. ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ.
Τ.Ε.Ν.