- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
σε ρωτησα αν θελεις να απαντησεις τι βρικες στην γενεολογικη σου ερευνα γιατι κατα καιρους μας διαφημιζεις την καταγωγη και ελεγα μηπως θελεις να ην μειραστεις μαζι μας.
Ουδέποτε "διαφήμισα" την καταγωγή.
Τό ανέφερα απλώς, όταν κάποιος είπε οτι κατηγορώ όσους ασχολούνται με τους προγόνους. Αυτό, για να δείξω οτι το θεωρώ καλή ιδέα να ασχολείται κανείς με τους προγόνους, ξεδιαλύνει πολλά πράγματα.
Αντι να ζητάς να μοιραστώ την έρευνά μου, θα εποφεληθείς πολύ περισσότερο αν κάνεις την δική σου.
k
quote:Καράβλαχος είμαι, και περήφανος για αυτό! Σε όποιον αρέσει. Μην προδίδεις όμως την καταγωγή μου στον Dimsot, θα τεμπελιάσει.
Καράβλαχε Ευρωλιγούρη,
Λιγούρης δεν είμαι για τίποτα.
Με μπέρδεψες με τους Παπούα που λιγουρεύονται τον Αριστοτέλη.
Πώς κλίνεται νοηματικά-ελληνικά ο πανκυφίς. Δεν είναι: ο πανκυφίς - του πανκυφίνος - ώ πανκυφίνα;;
Να ξέρω, να μην με μαλλώνει η amalia.
"Οπότε Αίολε μείνε ήσυχος"
Ανησυχώ διότι εάν είσται δύο ή περισσότεροι, είσται διπλάσιοι ή πολλαπλάσιοι από έναν. Μεγάλο ποσοστό!
"Και όχι μόνο ο junk95. Είμαι και ο ΚΑΘΕ άλλος εδώ μέσα που αρνείται να υποβιβάσει τον Ελληνισμό στο επίπεδο των Παπούα"
Ποίος Ελληνισμός ΔΕΝ υποβιβάζεται στο επίπεδο των Παπούα, κατά την γνώμη σου;
Πες μας...
amalitsa;
O kynikos - tou karagkiozh - ton ligourh - w geliotis!
.-ath-.
quote:Ρε παιδιά, λέτε ο "kynikos" και ο
"(φτού κακά)95να είναι το ίδιο πρόσωπο και να μας δουλεύει;
Πολύ θα το ήθελες. Δυστυχώς -για σένα δηλαδή- εγώ και ο Κυνικός δεν είμαστε είμαστε παρά 2 από τα 5.999.900.000 άτομα που δε μοιράζονται την ελληνοκεντρική φασιστική αντίληψη της πραγματικότητας.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
quote:Ποίος Ελληνισμός ΔΕΝ υποβιβάζεται στο επίπεδο των Παπούα, κατά την γνώμη σου;
Κατά τη δικιά μου πάντως, οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις απόψεις σου για τον Ελληνισμό, είναι αρκετά πιο πάνω από το επίπεδο των Παπούα, το οποίο άλλωστε επίπεδο των Παπούα βρίσκω αρκετά πιο πάνω από τις απόψεις σου για τον Ελληνισμό, με δεδομένο ότι για σένα ο Ελληνισμός βρίσκει την ιδανική του έκφραση και κορύφωσή του στον εαυτό σου.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
"Κατά τη δικιά μου πάντως, οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις απόψεις σου για τον Ελληνισμό, είναι αρκετά πιο πάνω από το επίπεδο των Παπούα, το οποίο άλλωστε επίπεδο των Παπούα βρίσκω αρκετά πιο πάνω από τις απόψεις σου για τον Ελληνισμό, με δεδομένο ότι για σένα ο Ελληνισμός βρίσκει την ιδανική του έκφραση και κορύφωσή του στον εαυτό σου."
Mue kanest amu trak reas...
Τι άλλο να πεί κανείς...
Εάν σας έλεγα ΑΥΤΟ:
"οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις απόψεις σου για τον Ελληνισμό, είναι αρκετά πιο πάνω από το επίπεδο των Παπούα, το οποίο άλλωστε επίπεδο των Παπούα βρίσκω αρκετά πιο πάνω από τις απόψεις σου για τον Ελληνισμό, με δεδομένο ότι για σένα ο Ελληνισμός βρίσκει την ιδανική του έκφραση και κορύφωσή του στον εαυτό σου."
...θα το λαμβάνατε ως εύσημο, ή ως προσβολή;
"ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ," ίσως...
Λοιπόν, για να μην χαλάω καρδιές, και για να μην συνεχιστει ο πετροπόλεμος εδώ μέσα, από εδώ και στο εξής θα περιγράφω απλά τα φαινόμενα των "Κάργκο", να έτσι - λαογραφικά, χωρίς να λέω σε ποιόν ή σε τί μοιάζουν.
Ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.
Το φαινόμενο είναι αρκέτα ενδιαφέρον και από μόνο του, για τον τρόπο και τα κίνητρα που οδηγούν στην δημιουργία οποιασδήποτε "χιλιαστικής" θρησκείας.
Εμένα με εντυπωσίασε το πόσο γρήγορα μπορούσε να αλλάξει η εξωτερική μορφή της κούλτας, λογω πολιτικών παραγόντων. Ελπίζω να το καταγράψω σε κάποιο μελλοντικό επισόδειο.
Και πού να δείτε ακόμα τί σκαρφίστηκαν οι Παπούα όταν έμαθαν για την Δαρβινική εξέλιξη...
Κ
(Προς συντονιστές: Μπορώ τουλάχιστον να λέω "Παπούα μου", όπως ο Τζιμάκος λέει "Αράπη μου";
Θα το λέω μόνο σε φίλους που δεν θίγονται...
)
Edited by - kynikos on 05/01/2005 17:07:25
ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ;;
ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.
![]()
ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΠ’ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ (με τον τρόπο που τις υπερασπίζεστε)
ΣΤΟ FORUM.
ΑΑ!! ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ
Μη ψεύδου, αλλ’ αλήθευε.
ΣΟΛΩΝ ΕΞΗΚΕΣΤΙΔΟΥ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΦΗ
"εγώ και ο Κυνικός δεν είμαστε είμαστε παρά 2 από τα 5.999.900.000 άτομα που δε μοιράζονται την ελληνοκεντρική φασιστική αντίληψη της πραγματικότητας."
Με τους πιό μετριοπαθείς συλλογισμούς, δηλαδή 5λεπτά για γνωριμία στο άτομο, έχουμε:
5.999.900.000 άτομα επί 5 λεπτά = 29.999.500.000 λεπτά, δια 60' (μια ώρα)=499.991.666 ώρες, δια 24 (μια ημέρα)= 20.832.986 ημέρες, δια 365 (εν έτος) = 57.076 ΕΤΗ!
ΠωΠω! πολύ μεγάλοι είσαστε μπρέ!
Σε αυτήν την ηλικία συμβαίνουν διάφορα, όπως:
1. ανυπαρξία σεξουαλικής ζωής. (ίσως έτσι εξηγήται...)
2. το ίδιο
3. επίσης
4. κτλ,
... ή είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αυτό που πίνετε ρε παιδιά!
-Μας το δίνουν σε επίπεδο λαού.
Οι λαοί των περισσότερων χωρών μεσα σ`αυτόν τον κόσμο υπάκουσαν σε κάποιες αρχές . Κυρίως απο τους εξουσιαστές τους. Με αίμα , βία , ανασφάλεια επιβίωσης.. κλπ.
Οι Έλληνες ποτέ δεν είχαν εξουσιαστη ,και δούλεψαν πάνω στο πρότυπο της ελευθερίας .
quote:
-Τι πίνουν και σε μας δεν δίνουν..........Οι Έλληνες ποτέ δεν είχαν εξουσιαστη
Ρωμαίοι,
Φράγκοι,
Καταλάνοι,
Ενετοί,
Τούρκοι,
τουρίστες, περαστικοί, όλοι...
-Τι πίνουν και σε μας δεν δίνουν..........
Το βαπόρι απ'την Παπούα,
φτάνει για τον θινκαλλούα,
πρόγονους γενναιόυς γεμάτον,
κάργκα Ελληνισμόν αφράτον.
Τώρα κλαίνε οι προγονούσμπα,
Όλα είναι τσιφτετελούσμπα,
Ακούσαμε και το τρομερό:
quote:
Κατά τη δικιά μου πάντως, οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις απόψεις σου για τον Ελληνισμό, είναι αρκετά πιο πάνω από το επίπεδο των Παπούα, το οποίο άλλωστε επίπεδο των Παπούα βρίσκω αρκετά πιο πάνω από τις απόψεις σου για τον Ελληνισμό, με δεδομένο ότι για σένα ο Ελληνισμός βρίσκει την ιδανική του έκφραση και κορύφωσή του στον εαυτό σου.
Αλλά εξαιρετικά αληθινό εκ γλώσσης λανθάνουσας.
Βρεθήκανε λοιπόν κάποιοι "κριτές" που θα καθορίσουν τα πολιτιστικά επίπεδα και θα προσδιορίσουν τις αποστάσεις μεταξύ πιθήκων και ανθρώπων με πολιτισμό.
Η Κατευθυνόμενη "νοημοσύνη" βροντάει και αστράφτει συνέχεια....
Κανένα ίχνος όμως δεν αφήνει.Μόνο απομεινάρια αλλόκοτων συμφερόντων βλεπουμε.
quote:
Ρωμαίοι,
Φράγκοι,
Καταλάνοι,
Ενετοί,
Τούρκοι,
τουρίστες, περαστικοί, όλοι...-Τι πίνουν και σε μας δεν δίνουν..........
Το βαπόρι απ'την Παπούα,
φτάνει για τον θινκαλλούα,
πρόγονους γενναιόυς γεμάτον,
κάργκα Ελληνισμόν αφράτον.Τώρα κλαίνε οι προγονούσμπα,
Όλα είναι τσιφτετελούσμπα,
Λάθος.
Όλα είναι εντελώς διαφορετικά.
Κυρίως όταν σκεπτόμαστε..........
quote:Ακόμα σε περιμένουμε στο διπλανό να μας εξηγήσεις γιατί νομίζεις οτι οι Έλληνες είναι άλλο είδος, ξέχωρο από την υπόλοιπη ανθρωπότητα!!
Βρεθήκανε λοιπόν κάποιοι "κριτές" που θα καθορίσουν τα πολιτιστικά επίπεδα και θα προσδιορίσουν τις αποστάσεις μεταξύ πιθήκων και ανθρώπων με πολιτισμό.
Που κωλώνεις; Προχώρα! Σε θέλει όλη η χώρα!
ΥΓ. Ού, ιδίως τώρα, που μας λες οτι άρχισες και να... σκέπτεσαι.
Τολμώ να ρωτήσω από πιο περιοδικό το έμαθες το κόλπο;
Καλό, λοιπον, σου έκανε που έλλειψες δυό μερούλες.
Edited by - kynikos on 08/01/2005 06:54:26
quote:
Ού, ιδίως τώρα, που μας λες οτι άρχισες και να... σκέπτεσαι.
Τολμώ να ρωτήσω από πιο περιοδικό το έμαθες το κόλπο;
Καλό, λοιπον, σου έκανε που έλλειψες δυό μερούλες.
Είσαι το αποδεδειγμένο ερπετό αγαπητέ kynikos.
Η περιοχή των δικών μου σκέψεων δεν μπορεί να συμπέσει με τη δική σου περιοχή ¨ντε φάκτο¨ συμπερασμάτων.
Έχεις την αγάπη μου .
Το αγαπητό μου Iguana μπορώ να το καταλάβω και να το συγχωρέσω σε ότι κι`αν κάνει.
quote:Το πρόβλημμα σου ίσως είναι οτι δεν μπορείς να διαχωρίσεις το iguana από το Quetzalcoatl.
Το αγαπητό μου Iguana μπορώ να το καταλάβω και να το συγχωρέσω σε ότι κι`αν κάνει.
Τον Δράκο της Σοφίας από την σαύρα της ποταπότητας.
Να μου πείς, τετοια δεν εξηγούνται με "Αίμα"...
Κάτσε λοιπόν να πλατσουρίζεις στο βαλτο του Αίματος, και να αναρωτιέσαι πως διάολο καταφέρνουν και πετούν τα πουλιά... (και τα αεροπλάνα)
k
Edited by - kynikos on 10/01/2005 05:27:02
Πές μου εσύ που πλατσουρίζεις.
Ποιά η επιστημοσύνη σου;
Ποιό το συμπέρασμά σου;