- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
elorΝέο Μέλος
Ναι και έκαν λαμπάδες μάγισσες και μάγους και όποιον δεν μου άρεσε
η φάτσα του
η φάτσα του
elfeye, εγώ δε μπορώ να το βρώ τόσο εύκολα...
Κι όσο για το Νεκορνομικόν του Αμπντούλ, υπάρχει...
Κι όσο για το Νεκορνομικόν του Αμπντούλ, υπάρχει...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
AtvaΜέλος
Δεν νομίζω ότι δεν πρέπει να τεθεί θέμα «επικινδυνότητας» τέτοιου είδους βιβλίων εφόσον μιλάμε για συνειδητοποιημένους αναγνώστες που ξέρουν τι διαβάζουν και για ποιον λόγο. Από αυτήν την σκοπιά αντίληψης και πολλά βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου πρέπει να αντιμετωπιστούν με έτσι αφού ο δογματισμός τους και τα μηνύματά τους είναι πολύ πιο έντονα από τα βιβλία αποκρυφισμού.

"Κονξ Ομ Πανξ"
elfeyeΜέλος
ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΑΔΑ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.....ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ SABBAT ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΜΕ...Η ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...ΧΕ-ΧΕ-ΧΕ-ΧΕ-ΧΕ!!!

elfeyeΜέλος
ΦΙΛΕ,DYING INCUBUS,ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΡΩΝΟΜΑΙ!ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ?

elfeye, επέτρεψε μου να έχω κι εγώ κάποια μυστικά...
Χεχε!
Απλά πιστεύω πως υπάρχει για κάποιο λόγο.
Χεχε!
Απλά πιστεύω πως υπάρχει για κάποιο λόγο.

elfeyeΜέλος
ΟΚ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ...ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο CTHULHU?ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ...Α,Ο LOVECRAFT,ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ...

elfeye, όλα είναι πιθανά.... 
Άσχετο αλλά παρατήρησα κάτι στην φωτογραφία σου που χρειάζεται προσεκτική παρατήρηση.
Το έχεις δεί...?
Άσχετο αλλά παρατήρησα κάτι στην φωτογραφία σου που χρειάζεται προσεκτική παρατήρηση.
Το έχεις δεί...?

elfeyeΜέλος
ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΠΑΡΕΞΥΓΗΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ...ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ.Α,ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ INKUBUS SUKKUBUS STO WITCHES...

Είδες που το παρατήρησα...? 
Πολύ παρεξηγημένο σύμβολο όντως.
Πολλοί έχουν πεί πως συμβόλιζε τον αστερισμό της Αφροδίτης.
Άλλοι λένε πως είναι το σύμβολο της γονιμότητας.
Όσο για τους Inkubus Sukkubus το γνωρίζω.
Είμαι ειδικός σε ό,τι αφορά αυτούς!
Πολύ παρεξηγημένο σύμβολο όντως.
Πολλοί έχουν πεί πως συμβόλιζε τον αστερισμό της Αφροδίτης.
Άλλοι λένε πως είναι το σύμβολο της γονιμότητας.
Όσο για τους Inkubus Sukkubus το γνωρίζω.
Είμαι ειδικός σε ό,τι αφορά αυτούς!