- ΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ???? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
δεν είναι όλα θέμα στεγνού υπολογισμού γνώσεις-έξοδα/χρόνος....
το δίνω και παίρνω τελικά λειτουργεί σε ένα επίπεδο λιγότερο υλιστικό.... και νομίζω πως σε αυτό το επίπεδο αναφέρονται οι προηγούμενοι συνομιλητές μας...
μια και έχεις χρόνο, παρακολούθησε να δεις για τι πράγμα μιλάμε...
γι'αυτό και ο τίτλος του τόπικ : τι σας δένει με το esoterica
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Είχα ξεχάσει να το πώ αυτό!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΚΑΤΙ
ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ!

«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»
quote:
να κάνεις περίεργα πράγματα πίσω απο την Ανωνυμία
.... όπως?
σωστή spirit, μπράβο κι από μένα...![]()
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Το μόνο πράγμα που δένει είναι αυτό πού ίσχυε απο 20.000 χρόνια πίσω.
Ο Άνθρωπος.
quote:
δεν είναι όλα θέμα στεγνού υπολογισμού γνώσεις-έξοδα/χρόνος....το δίνω και παίρνω τελικά λειτουργεί σε ένα επίπεδο λιγότερο υλιστικό.... και νομίζω πως σε αυτό το επίπεδο αναφέρονται οι προηγούμενοι συνομιλητές μας...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ Η' ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
σε ταρακουνησε????Μπραβο του..καλα σου εκανε
Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις απατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις..
Μην μου ζητας συγνωμη,αλλωστε καλα εκανες και αμυνθηκες..
Φιλικα
Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις ανατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις..
quote:
Τίποτα δεν μας δένει με το ¨εσοτερικα¨
Το μόνο πράγμα που δένει είναι αυτό πού ίσχυε απο 20.000 χρόνια πίσω.
Ο Άνθρωπος.
Αγαπητε μου,
καλως μας ηλθες..τιποτα δεν μας δενει μαζι του???μονο ο ανθρωπος???Δεν νομιζω....
Φιλικα,
Σεμινακι
Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις ανατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις..
ΠΑΛΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΩΝ ΔIΠΛΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ....
ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΗ...
ΠΟΙΟΙ Η ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ...
ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ IP ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ...
ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 ΚΑΙ ΠΑΝΩ IP ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ..
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/ΝΗ ΣΕ 2 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ...
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ......
ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ semina...
Η ΦΙΛΗ galadriel ΑΝΑΦΕΡΕΙ...
quote:
ο χρόνος συμμετοχής και ο αριθμός μηνυμάτων δεν υποδηλώνει τίποτα απολύτως.... μπορεί απλά κάποιος (όπως εγώ για παράδειγμα) να γραφει συχνότερα και να έχει μικρό χρόνο συμμετοχής, μπορεί να είναι 2-3 χρόνια μέλος και να έχει γράψει μόνο 5 φορές και τελικά τίποτα από αυτά να μην προσδιορίζει ούτε τις γνώσεις του, ούτε την ποιότητα του...
ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΜΑΣ...
ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ..
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...
ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΟ ΦΙΛΗ galadriel ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..
quote:
Πως γινεται να δινουμε λιγα και να παιρνουμε πολλα???Αν,ας πουμε, εγω δωσω λιγα,πως θα παρεις εσυ τα πολλα?????Απλη λογικη!!!Δινουμε πολλα και παιρνουμε πολλα..(εννοω δινουμε πολλα απο μεσα μας!)
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ...
ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ?????
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ..
ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΑ ????
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ???
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ????
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ...
ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ..
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΤΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ-NA ΨΑΞΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ)..
ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ...
ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
δεν ξερω κατι για τους ΔΙΠΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ που χρησιμοποιουνται..απλως αναφεραμε κατι πανω στη συζητηση...
Οσον αφορα το δευτερο κομματι του κειμενου σου το εγραψα εγω και οχι η αγαπητη φιλη galadriel..θα ηθελα να σου πω πως ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη οτι δινω και παιρνω..ενταξει εχεις καποιο δικιο..μπορει να διαβασα θεματα και να μην εδινα απαντησεις..και εδω εχουμε ενα ευρυ φασμα αποψεων,αλλα καποιος οταν μπαινει εδω εχει τα πιστευω του,τις αποψεις του,τις δικες του γνωσεις..στην αρχη μπορει να μην απαντουσα σε ολα τα θεματα..τωρα προσπαθω να απαντω σε οσα με αφορουν ή με ενδιαφερουν...αρα για μενα δινω και παιρνω,γιατι να βγω κερδισμενη????αφου χανω αλλα πραγματα εδω...που ισως απο καποιους να θεωρουνταν πολυτιμα
Φιλικα,
Σεμινακι
quote:
ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΜΑΣ...
ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ..
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...
αγαπητέ φίλε cybermaster αυτό είπα κι εγώ και χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις....
όσο για τους διπλούς κωδικούς, θα ήταν κρίμα να λέμε ότι πρόκειται απλά για λάσπη... δεν φαντάζομαι τόσο καιρό εδώ μέσα εσύ ο ίδιος να μην είδες τέτοιες περιπτώσεις... όσο για το πως αποδεικνύονται ... αυτό είναι άλλο κεφάλαιο... υπάρχουν και κάποιοι που η νοημοσύνη τους δεν τους επιτρέπει για παράδειγμα να αλλάξουν το μαιλ που δινουν για επικοινωνία, υπάρχουν αλλοι που το "παραδέχονται" εμμέσως, υπάρχουν άλλοι που κάνουν "μπαμ" από χιλιόμετρο...
είναι μια καραμέλα.... που όμως κάποια στιγμή θα μας κάνει να πνιγούμε φίλε cybermaster και καλό θα ήταν να την φτύσουμε πριν να είναι αργά....
πολλοί κάνουν το λάθος να νομίζουν ότι όταν επαναλαμβάνονται κάποια θέματα είναι γιατί δεν έχουν τι άλλο να πουν αυτοί που τα επαναλαμβάνουν... μπορεί όμως να έχουν ακριβώς αυτό να πουν... και ίσως πρέπει να δίνουμε λίγο περισσότερο σημασία σ'αυτό...
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
αγαπητέ φίλε cybermaster αυτό είπα κι εγώ και χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις....
...
είναι μια καραμέλα.... που όμως κάποια στιγμή θα μας κάνει να πνιγούμε φίλε cybermaster και καλό θα ήταν να την φτύσουμε πριν να είναι αργά....
very very ????? !!!!
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
ΦΙΛΗ semina Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΠΛΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ..
ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...
ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ (ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ.
ΦΙΛΗ galadriel Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ cybermaster ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
διάβαζα πριν από αυτό το θέμα κάτι άλλο και μου έμεινε το όνομα...!
ήταν και πρωϊ.... τι τα θες.... δεν αργεί να γίνει το μπέρδεμα...
και πάλι συγνώμη...![]()
όσο για το θέμα της λάσπης ....
είναι πολλά αυτά στη ζωή μας για τα οποία δεν έχουμε σαφή στοιχεία και αποδείξεις, αλλά δεν σημαίνει αυτό πως δεν μπορούμε να τα συζητάμε... ούτε είναι κάποιο δικαστήριο εδώ να πρέπει να ερχόμαστε με φακέλους και αποδεικτικά στοιχεία...
και όταν κάτι "βγάζει μάτι" δεν είναι και τόσο περίεργο να το αναφέρουμε.... έπειτα ποια λάσπη? όλα αυτά θα είχαν νόημα αν ο όποιος "κατηγορήθηκε" για διπλούς κωδικούς είχε ζημιές στην ζωή του απ'αυτό.... δεν πιστεύω όμως πως έγινε ποτέ κάτι τέτοιο...
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Σε οποιαδήποτε Σελίδα ή Συζήτηση του Internet θα μπορούσε να συμβεί πανομοιότυπα το ίδιο και το αυτό φαινόμενο αφού οι Ελευθερίες που δίνει το επιτρέπουν, ενώ ο εντοπισμός των φαινομένων αυτών είναι εξίσου απο πολύ δύσκολος έως Αδύνατος!
ΦΙΛΗ galadriel ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΑΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔIΠΛΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ESOTERICA.gr...
ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ...
ΟΥΔΕ ΚΡΥΠΤΟΝ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
χε χε.... τώρα που το σκέφτηκα θα μπορούσε να υπάρχει και τόπικ με θέμα "Τι σας δέρνει με το εσωτερικα"![]()
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Υπαρχει κανα θεμα να διαβασω χωρις να μαλωνουν καποιοι?