ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

wodan31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
wodanΜέλος
03/02/2004, 15:54:35
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ 'ΠΑΡΑΞΕΝΟ' ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ η ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ <ΕΞ'ΙΔΙΩΝ ΟΜΑΣΙ> ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ η ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ) ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΑΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.

ΦΙΛΙΚΑ WODAN

Υ.Γ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ESOTERICA, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ADMIN η ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FORUM NA EΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

04/02/2004, 02:43:53
Γειά σου wodan

Οπωσδήποτε, η γνωρημία των μελών του ESOTERICA μεταξύ τους, δεν είναι κάτι το οποίο απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Αλλωστε έχουν ήδη ανοιχτεί σχετικά τόπικ π.χ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ
όπου κάποια μέλη της Αθήνας έχουν επιλέξει να γνωριστούν μεταξύ τους κι απ'ότι ξέρω έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις μέχρι στιγμής.

Είναι λοιπόν απόλυτα λογικό για κάποιον ο οποίος είναι σε κάποιο άλλο μέρος, να ήθελε να έρθει σε επαφή με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και ζουν στην περιοχή του. Και επίσης, είναι θετικότατο το γεγονός ότι ένας διαδικτυακός τόπος, μπορεί να συνισφέρει στην επαφή αυτή των ατόμων, μέσα σε έναν κόσμο, που όπως είχε ειπωθεί παλιότερα "οι στέγες των σπιτιών είναι τόσο κοντά, ενώ οι καρδιές των ανθρώπων είναι τόσο μακριά"...

Εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία στην όποια συνάντηση καταφέρετε να οργανώσετε.

Θα κλείσω μόνο με μία μικρή γενική παραίνεση:

Θα πρέπει να είναι σαφές, ότι μέσα στα πλαίσια των διαδικτυακών συζητήσεων του ESOTERICA ενώ δεν απαγορεύεται η οποιαδήποτε επαφή μεταξύ των μελών, δεν προωθείται ωστόσο η σύσταση ομάδων με σκοπό την ενασχόληση με επικύνδυνα πειράματα, έρευνες και τεχνικές.

Και βέβαια...
πέριμενουμε να διαβάσουμε εδώ στα forum τα αποτελέσματα από τις συζητήσεις και τις επισκέψεις σας!

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

SIMONAΜέλος
04/02/2004, 10:09:21
KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!
WODAN ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ..ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!!

ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ amalia ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ..

scullyΜέλος
04/02/2004, 10:34:19
Kοίτα, αμα τελίκα δεν εγκριθεί η μετεγγραφή μου από Λαμία για Θεσσαλονίκη...γιατί οχι...?!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

SIMONAΜέλος
04/02/2004, 10:37:51
ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΙ ΓΩ ΛΑΜΙΑ!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ!

scullyΜέλος
04/02/2004, 10:42:15
Τί θα έλεγες simona αφού σου άρεσε τοοοοόσο πολυ η ιδέα, να κάνουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο αν τελικά έρθω στη Θεσσαλονίκη...?!

SIMONAΜέλος
04/02/2004, 11:07:15
quote:

Τί θα έλεγες simona αφού σου άρεσε τοοοοόσο πολυ η ιδέα, να κάνουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο αν τελικά έρθω στη Θεσσαλονίκη...?!

NAI KAI BEBAIA!!MAKΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!(π.χ.ΛΑΜΙΑ)

scullyΜέλος
04/02/2004, 12:05:29
Ωραία!!!!
Δηλαδή ό,που και να πάω θα βρω εσωτεριστές...

SIMONAΜέλος
04/02/2004, 12:23:46
OΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ!!!

scullyΜέλος
04/02/2004, 12:25:16
Α γεια σου...!
Αρκεί να μην χαθούμε μέχρι τότε...!

SIMONAΜέλος
04/02/2004, 12:38:47
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ e-mail KAI TA KINHTA ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ''ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ,ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΟΥ.'' ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ!

wodanΜέλος
04/02/2004, 12:53:13
ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΓΕΙΑ
ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ

quote:
Θα πρέπει να είναι σαφές, ότι μέσα στα πλαίσια των διαδικτυακών συζητήσεων του ESOTERICA ενώ δεν απαγορεύεται η οποιαδήποτε επαφή μεταξύ των μελών, δεν προωθείται ωστόσο η σύσταση ομάδων με σκοπό την ενασχόληση με επικύνδυνα πειράματα, έρευνες και τεχνικές

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΓΑΠΗΤΗ SIMONA

quote:
WODAN ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ..ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!!

quote:
ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΙ ΓΩ ΛΑΜΙΑ!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

ΑΓΑΠΗΤΗ SCULLY

quote:
Kοίτα, αμα τελίκα δεν εγκριθεί η μετεγγραφή μου από Λαμία για Θεσσαλονίκη...γιατί οχι...?!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΔΥΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

ΦΙΛΙΚΑ WODAN

ΒΙΚΗΝέο Μέλος
04/02/2004, 21:47:54
ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!
WODAN ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ!
ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.
ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!

wodanΜέλος
05/02/2004, 08:58:37
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΙΚΥ
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΦΙΛΙΚΑ WODAN

scullyΜέλος
05/02/2004, 10:35:55
Να τα, τα παιδιά της Λαμίας...!
Είδες wodan...?!
Δε μου λες, εσύ ως τί είσαι εκεί...ως μαθητής...ως φοιτητής μήπως...?!

wodanΜέλος
05/02/2004, 11:10:10
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ SCULLY ΓΕΙΑ.
quote:
Να τα, τα παιδιά της Λαμίας...!
Είδες wodan...?!
Δε μου λες, εσύ ως τί είσαι εκεί...ως μαθητής...ως φοιτητής μήπως...?!

ΕΙΔΑ,ΕΙΔΑ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ).
ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ.

ΦΙΛΙΚΑ WODAN

scullyΜέλος
05/02/2004, 11:57:00
Χμμμ...!
Άρα είσαι και πιο μεγάλος από εμένα...!
Δεν πειράζει όμως...!
Η έρευνα θέλει απόψεις από πολλές ηλικίες....

wodanΜέλος
05/02/2004, 12:33:48
ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ SCULLY

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ
ΚΑΛΆ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ...

ΦΙΛΙΚΑ WODAN

SIMONAΜέλος
05/02/2004, 12:50:46
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΗΛΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...ΕΞΑΛΟΥ Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

scullyΜέλος
05/02/2004, 12:59:04
Σωστό και αυτό....!
Για να βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά...πόσο είστε βρε παιδιά δηλαδή...?!
(Πάλι το έκανα chat το topic...)