ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Στέφανος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΚωσταςΜέλος
26/05/2004, 09:57:43
Στεφανε συγκλονιστικη εμπειρια χθες το βραδυ!!!

Ημουν στα προθυρα του υπνου αργα το βραδυ ενω σκεφτομουν διαφορα.
Ενω με παιρνει ο υπνος νιωθω μια εσωτερικη ενεργεια που συνοδευοταν απο εναν πολυ λεπτο εντονο ηχο και ενιωθα το σωμα μου παραλυτο και να τρανταζει. Εχω αυτοματως την επιγνωση οτι αν αφεθω θα βγω απο το σωμα μου.
Την πρωτη φορα αφηνομαι και νιωθω να βγαινουν καποια μερη του σωματος μου αλλα τρομαζω και σταματαει. Αμεσως μετα παλι ακριβως τα ιδια και παλι σταματαει.
Την τριτη φορα αποφασιζω ενω βρισκομαι μεταξυ υπνου και ξυπνιου να αφεθω στην εμπειρια χωρις φοβο οπως και γινεται και τοτε νιωθω να στροβιλιζομαι παρα πολυ γρηγορα και μετα σαν να ειμαι σε καποια σταση μεσα στο σωμα μου ενω εχω χωριστει πια.
Τοτε με βοηθαει καποιος και βρισκομαι μαζι του σε εναν χωρο οπου εχω την επιθυμια να πεταξω.
Μετα δεν θυμαμαι τιποτα.

Πιστευω οτι ημουν στα προθυρα εξωσωματικης εμπειριας αλλα λογω οτι ημουν και στα προθυρα του υπνου εχασα τον ελεγχο οταν βγηκα και μετατραπηκε σε ονειρο/συνειδητο ονειρο.

Επειδη το εχω βιωσει αρκετες φορες αυτο αποδεικνυει ακομα μια φορα ποσο ευκολο ειναι να βγει το αστρικο σωμα οταν το σωμα ειναι χαλαρο/κοιμισμενο και το μυαλο ειναι ηρεμο/χωρις σκεψεις και τσατ και επισης η θεωρια οτι μολις κοιμομασται αμεσως το αστρικο σωμα φευγει απο το υλικο.
Σε εμενα πριν τα συμπτωματα ημουν ετοιμος για υπνο και εφτασα στα σταδια του ενω σκεφτομουν αλλα οταν ειχε παραλυσει το σωμα μου και ο υπνος με επαιρνε το μυαλο δεν ειχε σκεψεις και δεν αναρωτιοταν.

Καταλαβαινεις τι ενοω?

rizla98 καλως ηρθες στην παρεα μας.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

Edited by - Κωστας on 26/05/2004 10:28:25

Edited by - Κωστας on 26/05/2004 11:46:43

ΚωσταςΜέλος
26/05/2004, 10:30:40
Παιδια συμφωνω και εγω απο μερους μου να ανοιξει αστρικη προβολη θεμα 3ο γιατι γεμισε αυτο

Ποιος θα το κανει παρακαλω?

oneiric1Μέλος
26/05/2004, 15:14:13
Αυτό έχει συμβεί και σε ‘μένα φίλε Κώστα και το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και ‘γω! Επιβεβαίωσα δηλαδή, για άλλη μια φορά, στον εαυτό μου το πόσο «φυσιολογικό» είναι το να κάνεις ΑΠ.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

ΚωσταςΜέλος
26/05/2004, 15:20:28
Χαιρομαι πολυ που το ακουω φιλη oneiric1.

Απο εδω και περα θα προσπαθω απλα οταν πεφτω για υπνο να σκεφτομαι κατι ωστε να κραταω την συνειδηση μου ξυπνια και ετσι να αισθανομαι τις διαδικασιες της αστρικης προβολης που εμφανιζονται στα σταδια που ανεφερα

YHVHΜέλος
26/05/2004, 22:55:15
Άααντε... Θα την κάνω την παληκαριά... Παρακαλώ ανατρέξτε στο τρίτο μέρος της πολυπόθητης ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Ας κλειδώσει κάποιος χριστιανός (και μη) συντονιστής αυτό το ταλαιπωρημένο 20σέλιδο θέμα...

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
27/05/2004, 16:57:41
Καλησπέρα. Εδώ είμαι κι εγώ.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, ότι το παρόν topic, λόγω μεγέθους, είναι κάπως δύσχρηστο.

Επικροτώ, επίσης, την πρωτοβουλία του YHVH, να ανοίξει το τρίτο μέρος.

Με μία παρατήρηση, όμως:

Να διευκρινισθεί, παρακαλώ, από τον Admin, ως τον υπεύθυνο, για τέτοιες αλλαγές στο forum, αν θα συνεχίσουμε στο νέο topic, κλειδώνοντας το παλιό, προς αποφυγή οιασδήποτε συγχύσεως.

Ζήσε τη στιγμή!

27/05/2004, 17:11:59
quote:
Ημουν στα προθυρα του υπνου αργα το βραδυ ενω σκεφτομουν διαφορα.
Ενω με παιρνει ο υπνος νιωθω μια εσωτερικη ενεργεια που συνοδευοταν απο εναν πολυ λεπτο εντονο ηχο και ενιωθα το σωμα μου παραλυτο και να τρανταζει. Εχω αυτοματως την επιγνωση οτι αν αφεθω θα βγω απο το σωμα μου.
Την πρωτη φορα αφηνομαι και νιωθω να βγαινουν καποια μερη του σωματος μου αλλα τρομαζω και σταματαει. Αμεσως μετα παλι ακριβως τα ιδια και παλι σταματαει.
Την τριτη φορα αποφασιζω ενω βρισκομαι μεταξυ υπνου και ξυπνιου να αφεθω στην εμπειρια χωρις φοβο οπως και γινεται και τοτε νιωθω να στροβιλιζομαι παρα πολυ γρηγορα και μετα σαν να ειμαι σε καποια σταση μεσα στο σωμα μου ενω εχω χωριστει πια.
Τοτε με βοηθαει καποιος και βρισκομαι μαζι του σε εναν χωρο οπου εχω την επιθυμια να πεταξω.
Μετα δεν θυμαμαι τιποτα.
Φίλε Κώστα, η εμπειρία σου αποδεικνύει το εξής:

Η συνειδήτή Αστρική Προβολή επιτυγχάνεται εύκολα, αρκεί να έχεις το νου σου σε μία και μόνο σκέψη και να μη φοβάσαι.

Ζήσε τη στιγμή!

GorgisΝέο Μέλος
01/06/2004, 15:37:52
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΗΧΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ - ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ FORUM.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΜΠΗΡΕΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΝΤΑΔΕΣ.
ΑΙΣΘΑΝΟΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΣΠΝΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΟΓΚΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.
ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
" ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ".
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΩ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

01/06/2004, 18:55:54
Φίλε Gorgis, καλώς ήρθες στο ESOTERICA.

Θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος, όταν λες:

quote:
ΑΙΣΘΑΝΟΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΣΠΝΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΟΓΚΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.
Τί ακριβώς εννοείς;
Τί βλέπεις και τί ακούς;

Το μυαλό σου έχει ξυπνήσει, ενώ εσύ κοιμάσαι;

Αν θέλεις, μπορείς να απαντήσεις στο θέμα: ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση, το οποίο αποτελεί συνέχεια του παρόντος.

Ζήσε τη στιγμή!

GorgisΝέο Μέλος
02/06/2004, 12:36:33
quote:

Φίλε Gorgis, καλώς ήρθες στο ESOTERICA.

Θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος, όταν λες:

quote:
Τί ακριβώς εννοείς;
Τί βλέπεις και τί ακούς;

Το μυαλό σου έχει ξυπνήσει, ενώ εσύ κοιμάσαι;

Αν θέλεις, μπορείς να απαντήσεις στο θέμα: ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση, το οποίο αποτελεί συνέχεια του παρόντος.

Ζήσε τη στιγμή!