- "Η Atma ,ο σταυρος+ η μαχη με το δια !βοΛο"... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Μιλάω ξεκάθαρα.. καμιά φορά τα λόγια λένε ακριβώς αυτά που λένε!!!
Υ.Γ. δεν μίλησα για συγχώρεση πάντως.. απλά για τον εξευτελισμό!
ούτε για καπνό χωρίς φωτιά.. απλά για τις φωτιές που καίνε
δίπλα μας και για κάποιον λόγο δεν θέλουμε να τις βλέπουμε..
Σκέφτομαι, ανακαλύπτοντας πως δεν μπορώ να πάψω να σκέφτομαι!
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
"Η κάθε στιγμή του Χριστού είναι αγώνας και νίκη. Νίκησε την ακαταμάχητη γοητεία της απλής ανθρώπινης χαράς, νικήσε τους πειρασμούς, μετουσίωνε ολοένα τη σάρκα σε πνέμα κι ανηφόριζε, έφτασε στην κορυφή του Γολγοθά, ανέβηκε στο Σταυρό.
Μα κι εκεί ο αγώνας του δεν τελείωσε, επάνω στο Σταυρό τον περίμενε ο Πειρασμός, ο Τελευταίος Πειρασμός, σε μια βίαιη αστραπή άπλωσε το πνεμα του Πονηρού μπροστά από τα λιποθυμισμένα μάτια του Σταυρωμένου το πλανερό όραμα μιας γαλήνιας, ευτυχισμένης ζωής: είχε πάρει, λέει, έτσι του φάνηκε, τον εύκολο στρωτό δρόμο του ανθρώπου, είχε παντρευτεί, είχε κάμει παιδιά, τον αγαπούσαν και τον τιμούσαν οι άνθρωποι. Και τώρα γέροςπια, κάθουνταν στο κατώφλι του σπιτιού του, θυμόταν τις λαχτάρες της νιότης του και χαμογελούσε ευχαριστημένος. Τι καλά, τι φρόνιμα που έκαμε και πήρε το δρόμο του ανθρώπου, και τι παραφροσύνη ήταν εκείνη να θέλει, λέει, να σώσει τον κόσμο ! Τι χαρά που γλίτωσε από τις κακουχίες, το μαρτύρι και το Σταυρό.
Να ποιος ήταν ο τελευταίος πειρασμός που ήρθε, σε μιαν αστραπή, να ταράξει τις στερνές στιγμές του Σωτήρα.
Μα ολομεμιάς τίναξε ο Χριστός το κεφάλι, άνοιξε τα μάτια, είδε, όχι, όχι, δεν πρόδωκε, δόξα σοι ο Θεός, δεν λιποτάχτησε, εξετέλεσε την αποστολή που του εμπιστεύτηκε ο Θεός, δεν παντρεύτηκε, δεν έζησε ευτυχισμένος, έφτασε στην κορυφή της θυσίας, βρίσκεται καρφωμένος απάνω στο Σταυρό.
'Εκλεισε τα μάτια του ευτυχισμένος, και τότε ακούστηκε θριαμβευτικιά η κραυγή: "Τετέλεσται !" Δηλαδή τέλεψα το χρέος μου, σταυρώθηκα, δεν έπεσα στον πειρασμό.
Για να δώσω ένα ανώτατο πρότυπο στον αγωνιζόμενο άνθρωπο, για να δείξω πως δεν πρέπει να φοβάται τον πόνο, τον πειρασμό και το θάνατο, γιατί όλα αυτά μπορεί να νικηθούν, νικήθηκαν κιόλα, γράφτηκε το βιβλίο ετούτο. Ο Χριστός πόνεσε, κι από τότε ο πόνος άγιασε, πολέμησε, ως την τελευταία στιγμή, ο Πειρασμός να τον πλανέψει, κι ο Πειρασμός νικήθηκε, σταυρώθηκε ο Χριστός, κι από τότε νικήθηκε ο θάνατος.
Κάθε εμπόδιο στην πορεία του γίνουνταν αφορμή κι ορόσημο νίκης, έχουμε πια ένα πρότυπο μπροστά μας, που μας ανοίγει το δρόμο και μας δίνει κουράγιο "

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
δεν εχω να πω τιποτε αλλο....ευχομαι να μην συμβει σε κανενα σας.
Αμαλια σ'εχω συγχωρεσει...Λενκολας κι εσενα ,επειδη οντως δεν καταλαβες.....
ΑΤΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ?ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ?ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ.ΕΒΡΙΣΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΒΡΕ ΑΤΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΞΕΦΥΓΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΣΙΜΟΡΙ ΕΧΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΣ ΣΕΞΟΜΑΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ)ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ(ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ!ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ...
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!![]()

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.
ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΕΧΕΙ 2 ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ...
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΙΜΟΡΙ....
quote:
Τελικά ξέρετε τί βλέπω φίλοι μου?... ένα ολόκληρο φόρουμ να έχει επιτεθεί στον Γρηγόρη και να τον κατηγορεί για ένα σωρό άλλα λάθη του παρελθόντος λες και οι υπόλοιποι δεν έχουμε κάνει τέτοια ποτέ μας..
Εγώ που δεν είμαι Χριστιανή, λέω σε εσάς που είστε: όποιος είναι αναμάρτηρος πρώτος τον λήθο να ρίξει και σας προλαβαίνω, "καλοί μου άνθρωποι", ... ΠΩΣ ΌΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ..εσείς οι "καλοί
Χριστιανοί"..ο καθένας το μικρό του λιθαράκι, όχι όμως για καλό αυτή την φορά..
Κάποια στιγμή βγάλατε τόσα άπλυτα στην φόρα που θα σας φοβότανε ο οποιοσδήποτε φίλος σας.. γιατί τα όσα γνωρίζετε για τους φίλους σας δεν θα έπρεπε να τα ξεστομισετε ποτέ στην ζωή σας ακόμα και εάν έχετε γίνει εχθροί πλέον με αυτούς!!!
Γέλασα πολύ όταν είδα πως κάποιος τόλμησε να εκβιάσει κιόλας λέγοντας πως εάν ο Γρηγόρης συνεχίσει θα αποκαλύψει και άλλα άπλυτά του.. Μα πόσα άπλυτα έχει πια αυτό το παιδί? Αναμάρτυτοι εσείς που τον είχατε φίλο και τώρα βρήκατε την ευκαιρία σας για να ρίξετε το δηλητήριό σας!!!
Κάποιος άλλος έβαλε μία εικόνα με ξύδια.. αλήθεια δεν κατάλαβα το νόημά του... ..
ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...
ΑΤΜΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ,ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Edited by - lencolas on 21/02/2004 11:54:43
Μιας και μπηκα στο χορο ετουτου του τοπικ και εχοντας το διαβασει απο την αρχη,συμπεριλαμβανομενης της επιμαχης φρασης,θα ηθελα να πω οτι η φραση αυτη,ολοκληρο το κομματι,δεν σε παραπεμπει σε καποιο συνειρμο η δεν σε κανει να σκεφτεις κατι αλλο απο αυτο που λεει,απλα και ξεκαθαρα.
Για μενα οταν μου δειχνουν ενα τραπεζι και με ρωτησουν τι ειναι αυτο θα πω τραπεζι δεν θα το σκεφτω για ωρα κοιτωντας το απο ολες τις μεριες και θα πω οτι εφοσον μοιαζει με τραπεζι,εχει τις διαστασεις τραπεζιου οποτε πρεπει να ειναι τραπεζι.
Μου δειχνουν ενα τραπεζι και ειναι τραπεζι.-
Με αυτη την απλη,παιδικη ισως και ξεκαθαρη λογικη το επιμαχο κομματι που εβαλε η Ατμα δεν σηκωνει πολλους συλλογισμους.
quote:
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΥΡΚΟΥΑΖ....ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ...
ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ...
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...(ΧΜ ΝΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ....ΜΑ ΕΣΕΙΣ..
Για μενα ειναι ξεκαθαρο το τι θελει να πει ,οσες τελειες και να βαλει γιατι απλα δεν θα θεωρησω οτι,το τραπεζι ειναι τραπεζι γιατι ΦΑΙΝΕΤΑΙ ετσι αλλα γιατι ΕΙΝΑΙ ετσι .
Καλη σας μερα
Edited by - Το ξωτικό on 21/02/2004 12:36:12
quote:
ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ...
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...(ΧΜ ΝΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ....ΜΑ ΕΣΕΙΣ..;)
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
quote:
ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ...ΑΤΜΑ, θα ήθελες να εξηγήσεις γιατί χαρακτηρίζεις το σταυρό ως βδέλυγμα?
H ελευθερία διαβάζει και λέει..
quote:
Το διάβασα και το ξαναδιάβασα.Δεν λέει τον σταυρό βδέλυγμα,μα με τον σταυρό καθήλωσε το βδέλυγμα(διάβολο).
Η ΖΑΝΤΟΚ ΕΠΙΣΕΙΣ...
quote:
Αν και έχουν συζητηθεί ξανά τα του "αμαρτήματος", υποθέτω ότι θέλεις να επικεντρωθούμε στον όφι;
Και, αν κατάλαβα καλά, να συζητήσουμε με βάση την παραδοχή ότι ΟΦΙΣ=ΔΙΑΒΟΛΟΣ (σημ. η αρχαιελληνική σημασία της λέξης Διάβολος= συκοφάντης)
Πρώτη ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ εξήγηση της ΑΤΜΑΣ. Μαλιστα λεγοντας τον ΒΡΟ. ΑΔΕΡΦΕ!
XM...MΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΒRO...
quote:
ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ ΤΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΕΝΝΟΥΣΑ....
ΠΩΣ Μ'ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ(ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ....)
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ....(!_!)
ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ....ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΩΤΑΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ…ΑΔΕΡΦΙΚΩΤΑΤΗ….δεν υπαρχουν αμφιβολιες για την εννοια που είναι πεντακαθαρη, καποιος επιμενει να θεσει την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ... η οποια δεν είναι πια η αρχική απορία….μιας και απαντήθηκε ποικιλοτρόπως,….και σαφεστατα, μα η υπόδειξη ΚΑΙ ισχυρισμού του αλάθητου! και του ΛΑΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΜΑΣ!!!
quote:
Έτσι όπως το έχεις γράψει και η απάντηση που δίνεις...μπορεί να εννοηθεί και όπως λές αλλά η σημασία που δίδει είναι διττή ...
Δεν είναι ξεκάθαρη...
Για να αποδοθεί η έννοια που ισχυρίζεσαι πως θέλεις να έχει αυτή η φράση, θα έπρεπε να έχει γραφεί κάπως έτσι:
ΑΣ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ....ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ....
ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ, ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ;...
Μα γλυκές μου ΔΕΣΠΟΙΝΗΔΕΣ, σκεφτείτε σας παρακαλώ τι γράφεται, και δεστε λιγο και τις επεμβασεις, οι οποιες εξαρχεις και εδω και αλλου εχουν τον ΣΥΜΦΙΛΙΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!
Γιατί αν η συνεχεία της ολης διαμάχης, (που σίγουρα απευθύνεται και σε μένα)….δεν σας ενδιαφέρει, τότε θέλω να γνωρίσεται και λίγο τη φύση μου…
Το παρακάτω δεν έχει να κάνει με το ΓΡΗΓΟΡΗ…
Πριν κάτι χρόνια, πέρναγα σε ένα δρομάκο, και δυο αλλοδαποί, (Αλβανοί) έλεγαν ότι χειρότερο έχω ακούσει σε μια κοπέλα, που δεν ήξερα… Μιας και ήταν κάπως σκοτεινά….συνέχισα να περπατώ κοντά, μέχρι που είδα να ορμάνε με άγριες διαθέσεις…Έτρεξα αμέσως, και για να μην σας κάνω και τον δυνατό ΗΡΩΑ….βρέθηκα με ματωμένα χείλια, σχισμένο πουκάμισο, και ένα πόνο στην πλάτη (αυτοί δεν ξέρω τι ζημίες είχαν), μιας και έφυγαν τρέχοντας...
Η κοπελίτσα… κατατρομαγμένη..., όταν σύνελθε… μου είπε ευχαριστώ…και με ένα μαντίλι, προσπάθησε να καθαρίσει τα αίματα…
Δεν νομίζω η επέμβαση μου πως ήταν για την ΟΜΟΡΦΙΑ της….Ούτε τότε ρώτησα τη νοημοσύνη μου, αν οι τύποι έβγαζαν ένα μαχαίρι… αν θα πληκτρολογούσα σήμερα, μα ειλικρινά, εύχομαι και στις δυο σας… να μην βρεθείτε σε παρόμοια κατάσταση…. (αβοήθητες), γιατί τέτοια συμβαίνουν, και θα συμβαίνουν….
Πλατωνας, ο ![]()
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ,ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ,ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΑ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Ε-ΜΑΙΛ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΓΟΜΑΧΙΕΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΕΜΕ ΜΠΗΚΕΣ ΩΣ ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΠΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.
ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΜΑΙΛ!!!!ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ.
ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ.ΞΕΡΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...
quote:
Γιατί αν η συνεχεία της ολης διαμάχης, (που σίγουρα απευθύνεται και σε μένα)….δεν σας ενδιαφέρει, τότε θέλω να γνωρίσεται και λίγο τη φύση μου…
Πριν κάτι χρόνια, πέρναγα σε ένα δρομάκο, και δυο αλλοδαποί, (Αλβανοί) έλεγαν ότι χειρότερο έχω ακούσει σε μια κοπέλα, που δεν ήξερα… Μιας και ήταν κάπως σκοτεινά….συνέχισα να περπατώ κοντά, μέχρι που είδα να ορμάνε με άγριες διαθέσεις…Έτρεξα αμέσως, και για να μην σας κάνω και τον δυνατό ΗΡΩΑ….βρέθηκα με ματωμένα χείλια, σχισμένο πουκάμισο, και ένα πόνο στην πλάτη (αυτοί δεν ξέρω τι ζημίες είχαν), μιας και έφυγαν τρέχοντας...
Η κοπελίτσα… κατατρομαγμένη..., όταν σύνελθε… μου είπε ευχαριστώ…και με ένα μαντίλι, προσπάθησε να καθαρίσει τα αίματα…
Δεν νομίζω η επέμβαση μου πως ήταν για την ΟΜΟΡΦΙΑ της….Ούτε τότε ρώτησα τη νοημοσύνη μου, αν οι τύποι έβγαζαν ένα μαχαίρι… αν θα πληκτρολογούσα σήμερα, μα ειλικρινά, εύχομαι και στις δυο σας… να μην βρεθείτε σε παρόμοια κατάσταση…. (αβοήθητες), γιατί τέτοια συμβαίνουν, και θα συμβαίνουν….
ΦΙΛΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ!ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ!ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑΥΤΟ!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΤΥΠΟ",ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΑΤΜΟΥΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΑΙΛ..
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 21/02/2004 13:50:48
Λοιπόν, τί λέτε; Θα συνεχίσουμε μεταξύ μας τώρα τον καυγά;
Κάτι επί του θέματος κανείς;;;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΛΟΓΟΜΑΧΟΥΝΕ ΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΡΕ ΓΜΤ ΚΙΟΛΑΣ!ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ!
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΝΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΠΑΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ!ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ZODAK ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ Ε-ΜΑΙΛ,Ε?ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Edited by - lencolas on 21/02/2004 14:34:06
ΠΡΩΤΑ, .είσαι πεπεισμένη με αυτό…
ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΠΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.
Μετά λες,
…. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ!
Ότι και να γράψω….στα μάτια σου θέλω να πετύχω….ΚΑΤΙ?
Μα τις πρώτες τοποθετήσεις, δεν έκανες καν τον κόπο να τις σκεφτείς….?
Με την πιο χαρακτηριστική….!!!!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1394&whichpage=6&ARCHIVE=
Κάποιος κάποτε είπε,
Κάτι που πάει….γυρίζει…
Δουλεύετε σαν να μην έχετε ανάγκη από χρήματα…
Αγαπάτε, σαν να μην έχετε ποτέ πληγωθεί…
Χορεύετε σαν να μην σας βλέπει κανένας…
Τραγουδήστε σαν να μην σας ακούει κανείς…
Ζήστε στη γη…σαν να είστε σε παράδεισο!
Είναι, η εβδομάδα της ΦΙΛΙΑΣ!
Στην ΑΤΜΑ, και στο ΓΡΗΓΟΡΗ....

Τι αλλο να πω? ![]()
quote:
Γέλασα πολύ όταν είδα πως κάποιος τόλμησε να εκβιάσει κιόλας λέγοντας πως εάν ο Γρηγόρης συνεχίσει θα αποκαλύψει και άλλα άπλυτά του..
Καθότι είμαι αρκετό καιρό στο Forum νομίζω πως ξέρω κάποια πράγματα καλύτερα.
Η «απειλή» μου είχε σα στόχο να σταματήσει η κόντρα και όχι να βγάλω τα όποια άπλυτα στη φόρα.
Δεν το έκανα σε παλαιότερους ποιο χαλεπούς καιρούς, δε το έκανα και τώρα.
Αν και με το Γρηγόρη δεν είμαι φίλος δε θα έκανα κάτι εναντίον του.
Απλά ίσως επειδή ξέρω κάποια πράγματα να θέλησα να σταματήσω την διαμάχη.
Σκεφτήκατε πως πολύ ποιο εύκολο θα ήταν να γράψω «μπλα μπλα μπλα μπλα αυτό κι εκείνο και το άλλο», παρά να «απειλήσω» ?
Μάλλον όχι !
Ευχαριστώ λοιπόν για την εύκολη κρίση σας και αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε και στο μέλλον.
Απλά θα απαντώ στο γιατί έκανα κάτι.
Υ.Γ. Μην ξεχνάμε πως είμαι ο Κακός ( κάκιστος ) Λύκος του Forum.

Ο κακός λύκος
quote:
Για μενα οταν μου δειχνουν ενα τραπεζι και με ρωτησουν τι ειναι αυτο θα πω τραπεζι δεν θα το σκεφτω για ωρα κοιτωντας το απο ολες τις μεριες και θα πω οτι εφοσον μοιαζει με τραπεζι,εχει τις διαστασεις τραπεζιου οποτε πρεπει να ειναι τραπεζι
Ξέρετε πόσα τραπέζια υπήρξαν εδώ μέσα..???????
Φίλη Lencolas, χαίρομαι που υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν!!!![]()
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Φίλη Lencolas, χαίρομαι που υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ;;;
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ;;;
ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΑΝ Ο Ramoglou ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ;
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...
ΑΝ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΣΟ ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΤΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΟΥ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
ΑΝΤΕ ΠΙΑ!
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Ή ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΒΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ;;;

Edited by - Zadok on 21/02/2004 17:28:44
και δεν θέλω να συνεχιστεί άλλο εδώ μέσα..
Θα δώσω την τελευταία μου απάντηση στον φίλο Ramoglou
και για όποιον άλλο, θα απαντήσω προσωπικά με κάποιο ιμέιλ
Φίλε Ramoglou πιστεύω όντως την επιθυμία σου να σταματήσει αυτή η αθλιότητα, εφόσον αυτό λες,έστω και τώρα, δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω! Όμως ξαναδιάβασε τα λεγόμενά σου,ολόκληρο το κείμενό σου και θα διαπιστώσεις και μόνος σου!!!!
Ο λύκος κακός φίλε μου? Δεν θα το έλεγα!!!Ο λύκος είναι ομορφιά!!
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ....ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ....ΠΑΤΕΡΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΥΣ.....ΝΑ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ...
ΚΑΙ Η ...ΣΚΙΑ ΜΟΥ....:
quote:
Πατέρα, σε ευχαριστώ απο τα βάθη της ψυχής μου...
ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΒΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ....ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΣ ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ;;
ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ;;;;;;;;
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.....
ΝΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ (ΑΝΤΜΙΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ;)
ΜΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΞΩΤΙΚΑΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΣΙΜΟΡΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ....ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ Ν'ΑΝΑΠΤΥΧΤΕΙ ΩΣ ΑΛΛΗ ΑΤΜΑ!...ΕΥΓΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ !
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ..ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ;;
ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΠΕΙΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ(!) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΣΟΥ ΕΜΜΠΕΙΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;;;;;.
ΔΟΥΛΕΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
.ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ "ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ" / ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ "ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ"..ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...!
ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.. ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!....ΜΕΙΝΕ ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ...ΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΡΩΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ!
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ(ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...)
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΩ ΣΑΝ "ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ" ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ...-ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ- (ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΙΚΟΝΑ...ΔΗΛΑΔΗ!)
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.. ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!..ΞΕΡΩ ΗΔΗ ΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
...ΠΑΡΤΑ ΛΟΙΠΟΝ...:
ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !
ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ
(ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ;;;;)
..ΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ...
ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΦΕΙΔΩΛΗ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ! ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..../ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ..:)
ΕΓΩ" ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΣΕΒΗΣΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ...ΜΕ ΤΗΝ "ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ".../ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ../
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΨΑΝΧΕΤΕ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΩΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ....ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΓΡΓΟΡΗΣ....ΜΕ ΕΙΔΕ ΦΩΤΕΙΝΟΤΑΤΗ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΣΑΝ ΨΥΧΗ..ΚΑΤΑ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΜΕΠΝΕΥΟΜΑΙ... ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ/ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ...ΝΡΟΠΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ...ΑΛΑΛ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ..ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑ ΟΡΜΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....ΜΕ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΕΙ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ,.....ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΤΗΤΗΣΕ ΑΗΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
ΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!...
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ..ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ!
ΜΑΚΑΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ "ΣΤΑΥΡΩΣΩ" ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ....ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΗΣΑ!
ΚΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΩΜΑΤΑΚΙ....ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ...
ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΠΑΛΙ....
ΑΤΜΑ_JΝΑΝΙ
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΚΙΑ!
ΕΧΩ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ...
ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΤΣΙ....
-"ΣΚΟΤΕΙΝΕ ΑΓΓΕΛΕ" ....ΚΟΙΤΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ (ΠΑΘΕΙ) Η ΣΚΙΑ ΜΟΥ!
ΤΟΣΗ ΔΑ....+ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΦΙΔΙ!
-ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕ "ΨΩΝΑΡΑ"....ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ...ΚΑΙ ΜΙΚΡΥΝΕ ΤΟΣΟ Η ΣΚΙΑ ΣΟΥ.....;
-ΧΜ....ΝΑΙ, ΨΩΝΑΡΑ ΕΙΜΑΙ..ΑΛΑΛ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ....
ΜΑ ΔΕΣ Η ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΔΑ..ΠΕΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ; ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;;;...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΣΚΙΑ; ...ΤΟΤΕ....ΜΗΠΩΣ....
-ΚΑΑΑΛΑ! "ΤΡΑΓΟΥΔΑ"...ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ....ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΑΤΜΑ... ΕΣΥ....ΕΣΥ..ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ...ΠΑΙΖΕΙ + ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ....
-ΦΤΟΥ..
(ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΙΞΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑΣ...-ΣΟΡΥ ΝΤΙΑΡ!ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ...ΧΜ....ΠΩΩΩΩΠΩΩΩΩ ΤΡΥΠΕΣ!!)
"ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΕΘΑΙΝΩ"

..listen to the rythm of the universe...
Edited by - ΑΤΜΑ on 21/02/2004 22:58:20
quote:
ATMA
quote:
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...(ΧΜ ΝΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ....ΜΑ ΕΣΕΙΣ..;)ΓΡΗΓΟΡΗΣ
quote:
ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ...ΑΤΜΑ, θα ήθελες να εξηγήσεις γιατί χαρακτηρίζεις το σταυρό ως βδέλυγμα?
H ελευθερία διαβάζει και λέει..
quote:
Το διάβασα και το ξαναδιάβασα.Δεν λέει τον σταυρό βδέλυγμα,μα με τον σταυρό καθήλωσε το βδέλυγμα(διάβολο).Η ΖΑΝΤΟΚ ΕΠΙΣΕΙΣ...
quote:
Αν και έχουν συζητηθεί ξανά τα του "αμαρτήματος", υποθέτω ότι θέλεις να επικεντρωθούμε στον όφι;
Και, αν κατάλαβα καλά, να συζητήσουμε με βάση την παραδοχή ότι ΟΦΙΣ=ΔΙΑΒΟΛΟΣ (σημ. η αρχαιελληνική σημασία της λέξης Διάβολος= συκοφάντης)Πρώτη ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ εξήγηση της ΑΤΜΑΣ. Μαλιστα λεγοντας τον ΒΡΟ. ΑΔΕΡΦΕ!
XM...MΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΒRO...
quote:
ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ ΤΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΕΝΝΟΥΣΑ....
ΠΩΣ Μ'ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ(ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ....)
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ....(!_!)
ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ....ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΩΤΑΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ…ΑΔΕΡΦΙΚΩΤΑΤΗ….δεν υπαρχουν αμφιβολιες για την εννοια που είναι πεντακαθαρη, καποιος επιμενει να θεσει την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ... η οποια δεν είναι πια η αρχική απορία….μιας και απαντήθηκε ποικιλοτρόπως,….και σαφεστατα, μα η υπόδειξη ΚΑΙ ισχυρισμού του αλάθητου! και του ΛΑΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΜΑΣ!!!
quote:
Έτσι όπως το έχεις γράψει και η απάντηση που δίνεις...μπορεί να εννοηθεί και όπως λές αλλά η σημασία που δίδει είναι διττή ...
Δεν είναι ξεκάθαρη...
Για να αποδοθεί η έννοια που ισχυρίζεσαι πως θέλεις να έχει αυτή η φράση, θα έπρεπε να έχει γραφεί κάπως έτσι:
ΑΣ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ....ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ....
ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ, ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ;...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΛΑΤΩΝΑ...ΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΝ....
ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΑ...
ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ/ΚΑΙ ΟΠΟΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ...ΔΙΝΩ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ....
(ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ ΑΥΤΗ!)
..ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
"ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ"
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ...
AΛΗΘΕΙΕΣ...
ΑΤΜΑ_JNANI
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Φωτεινή μου ΑΤΜΑ,
Ο μαγικός καθρέφτης είναι αυτός που μέσα του νοιώθεις να στροβιλίζεσαι, είτε θετικά προσκύμενη/νος είτε μη θετικά. Είναι αυτός που κινεί νήματα μέσα σου και ζωντανεύει το πνεύμα σου. Ο μαγικός καθρέφτης μου αυτή την περίοδο είσαι εσύ. Μιλούσαμε μια μέρα (πρωινή) πολύ πρόσφατα και βλέπω οτι είσαι το ταξίδι μέσα στον καθρέφτη. δε θέλω να σε ανακαλύψω, απολαμβάνω το ταξίδι.
~Γρηγόρης~
quote:Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
Ω ΜΗΤΕΡΑ////
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ;;;;;.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ;;;;;;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ..ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΒΩΝΜΟΛΟΧΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΩ...ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ "ΣΒΕΡΚΟ ΚΩΛΟ"..
ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΡΟΜΠΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ....ΜΟΥ ΠΕΙΤΕΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ..
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΜΠΗΚΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ....ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!!
ΕΤΣΙ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΥ...ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ...
ΑΝΤΜΙΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΟΚΛΑ ΤΑ ΜΕΙΛΑΤΜΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΠΟΤΕ ΤΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΚΟΡΕΥΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΑΦΕΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΑΛΛΙΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ -ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ -... ΤΟΝ ΝΙΑΓΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΝΑ ΞΕΛΠΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΙΩΠΗ..
ΦΙΛΗ ΑΜΑΛΙΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙ; 17/01...ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ 21..ΚΑΙ ΣΥ ΑΦΑΝΤΗ...
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΙΩΠΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ.
Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ+ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
ΜΑ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΣΙΩΠΗ...ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ(ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!)ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ +ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ..."ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΥΕΙ" ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΝΟΕΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΤΜΑ -ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ+ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ-....ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΩΤΕ!ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...(ΤΙ "ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΤΑΥΤΙΣΗ" ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ!ΑΡΑ ΚΑΗΜΕΝΗ ΑΤΜΑ..)
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΣΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΥΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΝΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ....
-ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΡΑ-
Η ΖΑΝΤΟΚ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ Ο ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΦΙΛΟΙ" (ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΣΑΣ?ΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ/ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ)ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε-ΨΗΛΩΝ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ!..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ 33....ΕΝΩ Η ΑΤΜΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ! ΞΕΧΑΣΕ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...(ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ.. ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ...ΟΣΟΙ ΔΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ 'Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΣΩ ...
(http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1590&whichpage=1&ARCHIVE=)
ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΓΑΠΗ! ΕΙΡΗΝΗ!ΦΩΣ!
ΑΤΜΑ_JNANI

ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ +Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ....
ΦΩΣ!
ΑΤΜΑ

ατμα, πλατωνας, zadok, ramoglou, κατάλαβα τελικά το χρονικό του διασυρμού και δηλώνω για άλλη μια φορά.
Εκεί που θέλετε να με φέρετε δε θα έρθω ΟΣΑ ψέμματα και να αραδιάζετε.
Η υπογραφή μου ανήκει σε τμήμα διαλόγου απο την ταινία Nostalghia, το οποίο παραθέτω στο θέμα Αγαπημένοι σκηνοθέτες + οι ταινίες τους.
Όσο και να χτυπιέται η δολια, δε θα καταφέρει, αυτή και ο θίασός της να με φέρουν εκει που επιθυμούν.
Εκτός εσωτερικα και σε ό,τι έχει να κάνει με τη δόλια, ποτέ δεν έχω κάνει κάτι άσχημο, ποτέ κάτι που η ίδια δεν επέτρεψε.
Μπορείτε να συνεχίσετε να χτυπιέστε και να προσπαθείτε να με κάνετε να φύγω απο το εσωτερικα....
Εσείς μπορείτε να κάνετε οτι θέλετε, εγώ δε θα σας ακολουθήσω...
Απο πότε έχει και το copyright του Πατέρα η δόλια??
(Ήμαρτον...τελικά έχει πολύ γέλιο αυτό το σήριαλ...)

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
reptilesalonica
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"
Greece
1846 Posts
Sent - 17/02/2004 12:15:13
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
Δυστυχώς μερικοί νομίζουν πως η ικανοποίηση της εσωτερικής παρόρμησης για κατάκτηση της σάρκας με διάφορα τεχνάσματα είναι εσωτερισμός.
Όχι αυτό είναι κάτι άλλο και όχι εσωτερισμός.
Δεν είχα δει την απάντησή σου. Αυτό τώρα τι σημαίνει? Και σε ποιόν απευθύνεται?
Αν απευθύνεσαι σε μένα, το μόνο που μπορώ να σου πω με ΠΑΣΑ ειλικρίνεια και σιγουριά, είναι οτι είναι άλλη μια βρόμικη τακτική της ατμα, γιατί πρέπει να αραδιάζει ψέμματα απ' οτι βλέπω για να τα βγαλει περα μαζι μου...
Αγαπητέ εσωτεριστή reptilesalonica.
Θα ήθελα να μου απαντήσεις με την ειλικρίνεια που σε διακρίνει αν :
1) Αν χρησιμοποίησες το Forum για γνωριμίες με απώτερο σκοπό τη σεξουαλική συνεύρεση ;
2) Αν την έπεσες σε παντρεμένη κοπέλα από Θεσσαλονίκη η οποία με όμορφο τρόπο σε απέρριψε και μετά στο Topic «Μελαχρινάκι» της την είπες ;
3) Αν έχεις στείλει σε μέλος του esoterica.gr το μόριο σου με e-mail ;
Αναμένω απαντήσεις !

Ο κακός λύκος
ΔΟΛΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!....
ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ Η ΑΤΜΟΥΛΑ;;;;; Ε, ΟΧΙ "ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ" ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ....
ΕΤΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΕ ΜΕΙΛ....ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ;....
ΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ:
ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩ /ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ/ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ....
(ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΕΡΙΚΩΝ...)
ΜΑ ΟΤΑΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΝΗΡΙΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ...Ε! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΙΑΖΕ(ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!)...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ!....ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!
ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ ΦΙΔΙ..ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ...
ΔΕ ΦΕΥΓΩ ΛΟΙΠΟΝ.
ΕΦΤΑΣΕΣ ΩΣ ΕΔΩ ΓΡΑΠΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ.....
ΦΩΤΕΙΝΟΤΑΤΗ ΕΙΜΑΙ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ.
ΕΙΠΕΣ ΒΡΩΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΙΛ; ΟΜΩΣ...ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΩ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ!
ΣΕ ΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑ....;
ΧΜ....
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΟ....ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ...ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ...ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ....ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...("ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ"...ΔΙΚΟ ΜΟΥ.../ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ...COPYRIGHT ATMA)

ΠΛΑΤΩΝΑΣάκο, ζήτα το κότερο του κου Ramoglou... ![]()