ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι λέτε να είναι αυτό; (Φωτογραφίες) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τι λέτε να είναι αυτό; (Φωτογραφίες) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Icebox31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
IceboxΝέο Μέλος
20/05/2004, 01:01:51
Ena pedi apo tin illioupoli travikse tis parakato fotografies.
Aftes tis travikse apo to para8iro tou domatiou tou pou ine to PC tou.

Se auti mporei na diakri8ei kai allo ena antikimeno ligo deksiotera tou megalou

I fotografia i parakato travixtike amesos meta apo tin pio panw alla to antikimeno auto ixe exafanistei.

I pare mas leei oti eine malon ATIA alla den xeroume, esis ti 8a legate?

VaniaΝέο Μέλος
20/05/2004, 01:41:23
Μήπως είναι κανένα μπαλόνι;
Κανένα διαφημιστικό;
Πάντως από τις φωτογραφίες αυτές δύσκολα μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί το αντικείμενο είναι υπερβολικά μικρο.
Εσείς τί λέτε;

PRIMITIVEΝέο Μέλος
20/05/2004, 14:17:26
ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ :)

back to the PRIMITIVE...!

TonyWZRDΜέλος
20/05/2004, 14:38:10
επειδη εχω καποια προηπηρεσια στο θεμα οντως πρεπει να ειναι σκουπιδακι γιατι και εγω σε κατι φωτογραφιες που ειχα απο την αιγυπτο οπου ειχα παει για διακοπες πιο παλια σε φωτογραφιες φαινοταν μια μεγαλη κυλιδα πανω απο την πυραμιδα του χεωπα αλλα τελικα εφταιγε ο φακος. Οπως επισης θα μπορουσε να ειναι και αεροσκαφος τι να σου πω δεν φαινεται καθαρα

agiogditisΝέο Μέλος
20/05/2004, 14:40:58
Οι φωτογραφίες αυτές έχουν τραβιχτεί με ψηφιακή camera τον Απρίλιο μήνα του 2004,μεσημέρι.Είναι γεγονός οτι το άγνωστο ακόμα αντικείμενο αυτό στεκόταν εντελώς ακίνητο για κάποια δευτερόλεπτα στις photo 1&2 και έπειτα εξαφανίστικε βγάζοντας εναν εκνευριστικά περίεργο ήχο-βουητό.
Να συμπληρώσω ότι απο το συγκεκριμένο παράθυρο διακρίνεται το όρος Πεντέλη και πιο κάτω θάλασσα όπου φτάνει ως την Κοκκινιά όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.Το αντικείμενο αυτό έκανε μια τρελή τροχιά(σε τριγωνική σχεδόν πορεία)διανύοντας κατι χιλιόμετρα σε κλάσματα sec.Όποιος μπορέσει ας κάνει save τις photo αυτές και ας κάνει και ένα zoom σ'αυτό το αντικείμενο.
GirtosΜέλος
20/05/2004, 18:19:55
ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΡΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

gK

TelxinasΜέλος
20/05/2004, 18:30:51
Μάλλον για Σαλαμίνα μου φαίνεται, όχι για Πεντέλη

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ

Telxinas - Σύσφιξη σε 2 εβδομάδες

CYBERMASTERΜέλος
20/05/2004, 18:41:02
ΠΡΩΤΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ!!!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΟΥΦΟ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΤΗΛΗΦΘΕΙ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΑΝ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!(ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗ)

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

_Μέλος
21/05/2004, 04:13:00
Και με το photoshop να έβαζες τόσο μικρές κουκίδες δεν θα έκανε τόοοοοσο antialiasing στα γύρο pixels, κάντε ζοοΟοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ τις κουκίδες και θα καταλάβετε.

Κάτω Πάυλας

beyondΜέλος
21/05/2004, 07:34:24
ΕΑΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΙΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

RathamanthesΜέλος
21/05/2004, 08:39:54
Αυτό που εμφανίζεται γύρω από το αντικείμενο ( το antialiasing στα γύρο pixels, που λέει και ο Κάτω Παύλας) εμένα μου κάνει σαν εκπομπή θερμότητας, δεν νομίζετε;

Ano-ThroskoΝέο Μέλος
21/05/2004, 09:51:37
Καλημέρα. Εγω πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν ΑΤΙΑ. Αλλά είναι δυνατόν κάποιος να παραθέτει αυτές τις φωτογραφίες σαν κάτι «μυστήριο»? Λίγη σοβαρότητα παραπάνω δεν βλάπτει. Και έτσι να είναι τα πράγματα όπως τα λέει ο φίλος, από τις φωτογραφίες σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει ότι βλέπει κάτι παράξενο. Μπορεί να είναι λάθος της εκτύπωσης, σκουπιδάκι, ή ακόμα και οτιδήποτε άλλο. Δεν αποκλείω τίποτα, επειδή απλά δεν ξέρω, αλλά δεν είναι φωτογραφίες αυτές που θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι ήταν ΑΤΙΑ. Κι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να έβλεπα ένα ΑΤΙΑ (π.χ. Ιπτάμενο δίσκο) αλλά δεν τον επινοώ σε κάθε τι που βλέπω. Ευχαριστώ.Και ειλικρινά η άποψή μου είναι εντελώς καλοπροαίρετη. Γεια χαρα…

ΨΥΧΗΜέλος
21/05/2004, 10:56:48
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΑΠΛΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

http://www.etcontact.net/

erriettaΜέλος
21/05/2004, 13:30:54
quote:

http://www.etcontact.net/

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ Η "ΨΥΧΗ". ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΧΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ (Η ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

spiritΜέλος
22/05/2004, 09:36:04
Αν μη τι αλλο εχει καλουτσικη θεα ΘΕΑ ο φιλος σου..την κρατησα.
Τωρα αν ειναι το μαυρο στιγμα κατι δεν ξερω..χλομο το βλεπω αλλα ποιος ξερει;
ρωτησε τους ειδικους εγω εικονοκλαστης ειμαι.

CYBERMASTERΜέλος
22/05/2004, 16:05:05
ΨΥΧΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ errietta ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!!
ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΛΗΜΑ ΧΑΟΥΣ ΠΙΣΤΑΨΕ ΜΕ!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

pappous_manowarΝέο Μέλος
23/05/2004, 13:47:43
OOOOOOO kati wraia poulakia :)

-------------------------
Α_α_Β_β_Γ_γ_Δ_δ_Ε_ε_Ζ_ζ_Η_η_Θ_θ_Ι_ι_Κ_κ_Λ_λ_Μ_μ_Ν_ν_Ξ_ξ_Ο_ο_Π_π_Ρ_ρ_Σ_σ_Τ_τ_Υ_υ_Φ_φ_Χ_χ_Υ_υ_Ω_ω
τι παρατηρήτε;

GhostΜέλος
23/05/2004, 14:31:10
quote:

ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΛΗΜΑ ΧΑΟΥΣ ΠΙΣΤΑΨΕ ΜΕ!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ!!!

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ...

agiogditisΝέο Μέλος
24/05/2004, 00:21:39
Ε μάγκες! Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο της ανάλυσης της φωτογραφίας? Εδώ μιλάμε για απλή ψηφιακή κάμερα..όχι για τηλεσκόπειο..όσον αφορά κάτι για photoshop και βλακείες που λέτε.Τι πουλάκια και σκουπιδάκια λέτε,ο άλλος λέει φταρνίστηκε,φαντάσου..ο σχετικός!θα θελα να το έβλεπε κανείς από σας να δούμε αν θα λεγε σκουπιδάκι μετά..
pappous_manowarΝέο Μέλος
24/05/2004, 16:07:19
Esy pou eisai sxetikos kai apokleieis tis pi8anothtes mas gia pes mas ti einai?UFO?
UFO kai to eide mono ena atomo se toso katoikhmenh perioxh? den eipe kaneis tpt? h mhpws tous kanane plush egefalou?(pou xreiazese mia)

-------------------------
Α_α_Β_β_Γ_γ_Δ_δ_Ε_ε_Ζ_ζ_Η_η_Θ_θ_Ι_ι_Κ_κ_Λ_λ_Μ_μ_Ν_ν_Ξ_ξ_Ο_ο_Π_π_Ρ_ρ_Σ_σ_Τ_τ_Υ_υ_Φ_φ_Χ_χ_Υ_υ_Ω_ω
τι παρατηρήτε;