- < ΑΡΘΡΑ - ΝΕΑ > ESOTERICA 2006 - 2014 - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
|

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
|
πηγή: grizabella.net/articles/prophecy.html

Ψυχή μου,
|
πηγή: thisislondon.co.uk/news/article-23378331-details/Vegetarians+are+more+intelligent%2C+says+study/article.do

Ψυχή μου,
|
πηγή: dreammanifesto.com/the-wisdom-of-controlling-your-genetic-blueprint.html

Ψυχή μου,
|
πηγή: allheadlinenews.com/articles/7005857924

Ψυχή μου,
|

Ψυχή μου,
|

Ψυχή μου,
|

Ψυχή μου,
|

Ψυχή μου,
|
πηγή: scienceagogo.com/news/20061028233817data_trunc_sys.shtml

Ψυχή μου,
quote:
Αγαπητέ «Ερμή» το προφανές είναι ότι υπάρχει πρόβλημα εποπτείας από τους υπευθύνους - ένας εκ των οποίων είμαι και εγώ ως προς τον τίτλο τουλάχιστον -, ΑΛΛΑ και πρόβλημα ανωριμότητας, εμπάθειας, ΕΓΩΙΣΜΟΥ, και περίσσευμα εσωτερισμού και ανθρωπιάς από πολλούς από εμάς…..
Οι κανόνες λειτουργίας (ελλιπής κατά την γνώμη μου όσον αναφορά τις συζητήσεις) είναι στην πρώτη σελίδα
Ρε Πλωτίνε συντονιστή, αντι να απαιτείς να διαλευκάνεται ένα ζήτημα κάθεσαι και και μιλάς για "ως πρός τον τίτλο τουλάχιστον.." για περισσεύματα εσωτερισμού και "ανθρωπιάς" , που σε ανάμειξη με "κανόνες λειτουργίας" γίνεται ένα παχύρευστο γλυκερό σιρόπι που σου τρέχει απο τα αυτιά..
Σε πιστεύουμε ρε φίλε ότι προσπαθείς.
Αλλά πές μας μέσα απο την καρδιά σου πως έγινες συντονιστής.
Ποιοί ήταν αυτοί που σου έδωσαν αυτή την ιδιότητα.
Ονόματα και επώνυμα.
Αν σου είναι δύσκολο , τουλάχιστον πες ψευδώνυμα .
Αν και πάλι σου είναι δύσκολο , τότε παραιτήσου απο συντονιστής γιατί δεν πείθεις κανέναν για το αγαθόν της προθέσεώς σου αλλά και της προθέσεως αυτών που σε επέλεξαν.
quote:
Για πες μου... Πώς θα ξέρεις ότι αυτά που θα σου γράψει, θα είναι όντως έτσι;
Αυτό θα το κρίνω μόνο εγώ καλή μου Zadok
quote:
Μου φαίνεται ότι παίζεις...
Zadok.. Zadok...
Παίξε και σύ βρε μάτια μου. Τσάμπα είναι.
quote:
Αυτό θα το κρίνω μόνο εγώ καλή μου Zadok
Η παρούσα συμπεριφορά σου δε μου δείχνει να έχεις κρίση τουλάχιστον επί του θέματος...
Για την ώρα, το μόνο που μπορώ να κάνω λοιπόν, είναι να παίζω μαζί σου.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
γεια σου κελσο
που για την φωλια του παγωνιου δεν γνωριζεις τιποτα
αλλα μας λες τις γνωσεις σου με τροπο τετοιον, ωστε να μας πεισει για οσα λες και για οσα αρνητικα θελεις
quote:
Για τη Φωλιά του Παγωνιού, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.
για το παγωνι ξερεις πολλα χαρα μου και με τα γραφεις
quote:Για να ΜΗΝ πολυλογώ, ΓΕΝΙΚΑ το παγώνι στη Μεταφυσική και τον Αποκρυφισμό, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απο εκείνα τα σύμβολα που θα τα κατατάσαμε στη Δεξιά Ατραπό, αλλά στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ...
πως εισαι τοσος συγουρος κελσο πως λατρευετε η αριστερη ατραπος;
λεω για φωλια του παγωνιου και οχι για παγωνι ΜΟΝΟ. εκει που εκολαπτετε "το καλο και το κακο" (το ταβους μελεκ) ο αγγελος που διαμορφωνετε για να μεταφερει μια απο τις δυο ενεργειες
quote:Τώρα η "Φωλιά του παγωνιού", ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ το μέρος όπου λατρεύεται η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟΣ, η Σκοτεινή, η Μαύρη...
Εκείνη η Ατραπός που οδηγεί στην ΑΠΩΛΕΙΑ κάθε θεϊκότητας απο ΜΕΣΑ ΜΑΣ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
ξερεις για τιν τριαδα των γεζιτ;
α΄
ταβους μελεκ
β΄
γεζιτ, γιος του ταβους μελεκ
γ΄
σεϊχης χαδης
.............
μηπως ακομα ξερεις για τα φιλλα του γκι, τις μελισσες και το παγωνι;
νομιζω πως δεν ξερεις.
διοτι με αναλλιεις οτι και το συστιμα το "γνωστο".
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΠΙΣΥΡΕΙ, ΕΠΙ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΤΑΒΟΥΣ;
η φωλια του ταβους παγωνιου βρισκετε ακομα με τα αυγα
ε ειπα λιγο να ξαναθημιθουμε τους εσωτεριστας και τους αναζητητας
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ
quote:
Ε, άμα το γράφει ο Αντώνης Αντωνιάδης, τί να λέμε εμείς τώρα...Μόνο που ξέχασε να γράψει ποιανού "Πύλη Θανάτου" είναι...
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει ποτέ το φίλτατο Kelsos που μιλά για την πολλαπλότητα και τη μονάδα, για την πορεία προς αυτή και την πορεία από αυτή.
Ψιτ, κοπελιά... Κόψε κάτι (δύο φορές το ίδιο ποστ).No name human
"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 22/07/2004 21:36:40
γεια σου μελος Zadok
εαν εσεις στην ελλαδα μαθατε να τιπονετε σταμπες στους ανθρωπους βαση εκεινων που αντιπροσοπευουν ,η, εσεις αντιπροσοπευετε. χαρα μου τοτε ας μιλησουμε για κλειστες κοινοτητες και οχι ανοιχτα site οπως το εσωτερικα.
το ποιος ειναι ο αντωνης αντωνιαδης δεν με αφορα απο τι στιγμη που δεν εκθετει τον εαυτο του ,η, εμενα.
απο εκει και περα, αγορασα το περιοδικο ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, με αρεσε, βρικα το αρθρο για τον καρκινο σαν την πυλη του θανατου και ειπα να το συζητησουμε
αλλα εσεις το μονο που δεν μου ειπατε ειναι: ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ολα τα αλλα τα "ακουσα" τα διαβασα.
που ειναι η ΗΘΙΚΗ, Η ΑΓΑΠΗ, και ολα οσα αλλα, που λετε πως πιστευετε σαν εσωτεριστες;
ελα λοιπον το φορα <<ΤΑ ΑΣΤΡΑ>> και εκει στο ΘΕΜΑ καρκινο και θανατο που με ΘΑΝΑΤΟΣΑΤΕ! οπως θα δεις
γιατι βρε, που σας ξερω, που με ξερετε;
και ποιοι εισαστε εσεις που θα καθοδηγησετε την δικη μου πνευματικη οδο;
μεχρι και να φηγω με ειπατε, λες και ειναι δικο σας το site του esoterica.gr
τι παριστανετε εδω μεσα λεγοντας τοσα για το συστημα που δηθεν αγαπατε και αντιπροσοπευτε. ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ
αλλα το ξαναγραφω δεν θα με κανετε οπως εισαστε εσεις ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ διοτι μονο το περιθοριο της ζωης και οχι του εσωτερισμου αντιπροσοπευουν τα γραφομενα σας.
γεματα απο ειρωνιες και ψεματα
που με ξερετε που ξερετε την οικογενεια μου που ξερετε πως δεν εχω καταγωγη απο θεσσαλονικη πως ξερετε οτι τωρα δεν ειμαι χαλκιδικη
που βρε ολα αυτα
και ακομα να με γραφετε οτι ψαχνατε τα τηλεφωνα
ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
λιγη μελετη μεχρι να τα ξαναπουμε απο μακρια πια χαρα μου
ΚΡΙΣΝΑ
quote:
AFMAΘα πρέπει να περνάς για ηλιθίους πολλούς εδώ μέσα, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως επειδή σε ακολούθησε κάποια στον κατήφορο και στα παραμύθια της άγνοιας θα μπορούσαν να σε ακολουθήσουν και άλλοι.
Δυστυχώς για σένα ουδέποτε δήλωσα «εσωτεριστής» με την έννοια που εσύ αναφέρεις, δήλωνα πάντα αναζητητής και στην αρχική μου παρουσία στο διαδυκτιακό αυτό τόπο είχα ως ψηφιακή υπογραφή το « Ο Αναζητών Απόστολος ».
γεια σου ραμογλου
οχι φησικα και δεν σας περνω ηλιθιους , ηλιθιοτης ειναι κατασταση παθολογικη και δεν μπορεις να θεσεις τον αλλον μπροστα στις ευθυνες του ενω αντιθετα εγω συνεχως σου λεω και στους αλλους να καταλαβουν οτι εχετε παρασιρθει αρκετα μετα απο οσα με κανατε οπως ειρωνιες κ.τ.λ.
quote:
Εσύ λοιπόν η οποία δηλώνεις ότι είσαι νέο μέλος και δεν ξέρεις κλπ κλπ μπορείς να απαντήσεις
παριστανετε εδω μεσα λεγοντας τοσα για το συστημα που δηθεν αγαπατε και αντιπροσοπευτε. ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ
quote:σε ποιο σύστημα έχω δηλώσει ότι ανήκω εγώ ;
εαν κανεις θελησει να σε πει γιατι ανοικεις σαν μελος στο εσωτερικα και γιατι γραφεις τοσα στο θεμα τεκτονες μεχρι δακτιλιδια κατεβασατε τι αληθεια θα του πεις;
ποιος λοιπον περνα τον αλλο για ηλιθιο χαρα μου;
quote:1. Ποιος σε είπε γριά-γέρο και πού ;
2. Ποιος από τους παραπάνω το έπαιξε αγαπησιάρης ή διδάσκαλος ;
3. Από πού κι ως πού εγώ με τη Zadok, τον kelso, την elpida, και την ATMA αποτελούμε ομάδα ; Έχεις κάποια στοιχεία πως μεταξύ μας γνωριζόμαστε και αν ναι ποια και από πού ;
δες ραμογλου τοσα θεματα εδω μεσα που ο ενας συμπλιρωνει τον αλλο (ολο γλυκες εισαστε βρε ΑΝΑΜΕΤΑΞΙ ΣΑΣ} ποτε χαρα μου δεν εγραψα οτι γνωριζοσαστε (και δεν το παιζω μελοντολογος)ΤΑ ΒΡΩΜΟΨΕΜΑΤΑ αφησετα
μα για εγκεφαλικα με γραψατε, για παραξενες ηλικιες και για γιαλια, τι ηθελες να υποθεσω χαρα μου περα απο το γηρας;
αρκετα θεματα ειδα κατι για το ενα κατι για το αλλο νουθετιτε να λοιπον το αγαπησιαρης και το διδασκαλος.
quote:
Δυστυχώς εκθέτεις ανεπανόρθωτα τον εαυτό σου και δυστυχέστερα παρασύρεις στο βούρκο και κάποιους άλλους που κατά την ταπεινή μου γνώμη τους άξιζε κάτι καλύτερο, βέβαια ο καθείς εφ’ ο ετάχθη.
ελα χαρα μου τι ανεκδηιγητα ειναι ΟΣΑ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙΣ
ποιον εκθετω για διξεμου ποιον παρασερνω;
γιατι γραφετε παντα σαν να ειμαι καποια που δηθεν γνωριζετε;
οποιος εχει αποροιες στελνει τηλεφωνο και ερχετε σπιτι μου
quote:Περιμένω λοιπόν τις απαντήσεις ή απλά ένα ΟΚ τέλος τα παιχνίδια.
Δε θέλω να πιστέψω πως έχεις κάποια σχέση με τις κότες από τα Μέγαρα, ξέρεις εσύ.
Ο κακός λύκος
καμια σχεση με ψηλα σπιτια (μεγαρα) οσο για το εαν ομοιαζω με κοτα; ναι χαρα μου προσπαθω -οταν πινει νερο- να την μιμιθω και να ευλογω τον αρχιτεκτονα του συμπαντος
γιατι παντα τα βαζετε με τα πλασματα της φυσης;
εκεινη την συγνωμη δεν θα με την ζητησεις;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ;
πορω γιατι συνεχιζετε με τοσα ψεματα;
τι παριστανετε τελικα; τι ζητατε απο τα νεα μελη;
μηπως θα επρεπε να ζητησω απο καπου ΑΛΛΟΥ τον λογο;
ποιοι σας εχουν εδω μεσα και να πετατε τοσο ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ;
ω γιατι οι ανθρωποι να φτιαχνουν τοσα λαθη και μην τα αναγνωριζουν τι εγωισμος ειναι ο εσωτεριστικος;
απορω τοσα ψεματα και ουτε ενα συγνωμη μα εχετε και το ΘΡΑΣΟΣ ακομα να κινηστε εδω μεσα στο εσωτερικα σαν να μην κανατε κατι πολυ αρνητικο που διχνει ποια οδο προχωρατε χαρες μου!
το μονο δρομο που ξερετε ειναι ο δρομος του περιθοριου και των αρνητικων ενεργειων
ΚΡΙΣΝΑ
Πήγαινε στο τόπικ σου: ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΘΑΝΑΤΟΣ., στο Φόρουμ .-=ΤΑ ΑΣΤΡΑ=-. και διάβασε...
Ό,τι είχα να γράψω προς απάντησίν σου, το έγραψα εκεί.

quote:
Πάμε πάλι απ' την αρχή...Πήγαινε στο τόπικ σου: ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΘΑΝΑΤΟΣ., στο Φόρουμ .-=ΤΑ ΑΣΤΡΑ=-. και διάβασε...
Ό,τι είχα να γράψω προς απάντησίν σου, το έγραψα εκεί.
No name human
να υποθεσο οτι εισαι σε υπερησια επιτηρησεις του site χαρα μου;
ποτε θα ιδοποιηθουν οι τρεις τεσσερης για τις επομενες υπιρεσιες;
ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΖαΝΤοκ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΠΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΤΕ
ουπς σας πιραμε χαμμπαρι κατι πιο απολαυστικω απο βρωμιες και ψεματα εχετε;
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;
ΚΡΙΣΝΑ
quote:
να υποθεσο οτι εισαι σε υπερησια επιτηρησεις του site χαρα μου;
ποτε θα ιδοποιηθουν οι τρεις τεσσερης για τις επομενες υπιρεσιες;
ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΖαΝΤοκ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΠΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΤΕ
ουπς σας πιραμε χαμμπαρι κατι πιο απολαυστικω απο βρωμιες και ψεματα εχετε;
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ
Να υποθέσω ότι ζορίζεσαι;
Μέχρι στιγμής πληρώνει ένας Θεμιστοκλής Μαρκίδης. Μήπως τον γνωρίζεις;