- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ-. Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
(απο λίγους πάντα). *
quote:
Τότε ποιο είναι το αντικείμενό σου στο Παράξενο αφού πλήττεις με τα φούμαρα που διαβάζεις?
Πανέμορφή μου Oneiric1,
σε αυτήν την πρόταση κρύβεται μια πρόκληση, να εμφανιστεί κάτι το πραγματικά παραφυσικό για να ασχοληθω και δεν έχει καμία αιχμή κατά του forum esoterica.gr.
Εχει μεγάλη σημασία η διαφοροποίηση.
Τουλάχιστον για μένα.
Πολλά ανεξήγητα που γράφονται, δεν είναι. Εξηγούνται μέσα σε τρία λεπτά, αρκέι να έχει κανείς την ώρα και τις στοιχειώδης γνώσεις λυκείου....
Vril
Κα-α-α-κό, αλλά όχι και κακόγουστο....

quote:
Πανέμορφή μου Oneiric1,σε αυτήν την πρόταση κρύβεται μια πρόκληση, να εμφανιστεί κάτι το πραγματικά παραφυσικό για να ασχοληθω και δεν έχει καμία αιχμή κατά του forum esoterica.gr.
Εχει μεγάλη σημασία η διαφοροποίηση.
Τουλάχιστον για μένα.Πολλά ανεξήγητα που γράφονται, δεν είναι. Εξηγούνται μέσα σε τρία λεπτά, αρκέι να έχει κανείς την ώρα και τις στοιχειώδης γνώσεις λυκείου....
Vril
Κα-α-α-κό, αλλά όχι και κακόγουστο....
Κακό μου Vril ![]()
Χαίρομαι που απάντησες στο μήνυμά μου.
Είμαι και 'γω είμαι απ' αυτούς που έχουν τις στοιχειώδης γνώσεις λυκείου (... και όχι μόνο), αλλά παρ' όλα αυτά έχω πολλές-πολλές απορίες (είναι σοβαρό γιατρέ μου?!). Έτσι διαβάζω αυτά που γράφονται εδώ και κρατάω μόνο ότι μ' ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα τ' απορρίπτω έτσι απλά... αν και καμιά φορά παραδέχομαι ότι δεν κρατιέμαι και πετάω καμία "κακιούλα / ειρωνιούλα" στα θέματα που θεωρώ "παρατραβηγμένα".
Υ.Γ. Πάντως παραδέχομαι ότι με το "πανέμορφη" μου έφτιαξες την μέρα! Ευχαριστώ!
Φιλικά
Το αερικό σου «αντίθετο»! ![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
Πολλά ανεξήγητα που γράφονται, δεν είναι. Εξηγούνται μέσα σε τρία λεπτά, αρκέι να έχει κανείς την ώρα και τις στοιχειώδης γνώσεις λυκείου....
Να σου πώ...σ'αυτό δεν έχεις και άδικο...!
Δες το και αλλιώς όμως...!
Ίσως απλώς να έχουν όρεξη να το συζητήσουν...!
Εδώ είσαι ελεύθερος να πείς ότι "απίστευτο" έχεις ακούσει ή ζήσει χωρίς να φας μούτζα...όπως αν το συζητούσες με την παρέα σου...!
Άλλωστε εδώ μέσα "κυκλοφορούν" μέλη που μπορούν να σου πούν πολλά περισσότερα απ'όσα μπορεί να σκεφτείς εσύ (οποιοσδήποτε) με "γνώσεις Λυκείου"...!

quote:
... με το "πανέμορφη" μου έφτιαξες την μέρα! Ευχαριστώ!Το αερικό σου «αντίθετο»!
Τι λιγότερο απο ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ μπορούσα να πώ ?????? ![]()
Υπόψη, τα αντίθετα... έλκονται. (βλ. Στοιχειώδη Φυσική Ά Λυκείου)
![]()
ΠΟΟΟΟΛΥ ΚΑΚΟ Vril
ξι,ξι,ξιι