ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Ναος- Η οικοδομη- Η φιλοσοφια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ο Ναος- Η οικοδομη- Η φιλοσοφια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

drumx13Μέλος
04/02/2005, 01:13:21
quote:
Σας χαιρετίζω από την "Εθνική" .

Που είσαι ρε αδερφάκι «εθνικάρα»
Και εδώ τα ίδια συν-οπαδός της «εθνικής» μας
Γράψε μου όταν κρίνεις…
Τον Ραμογλου τον Αγνοώ επιδεικτικά σήμερα γιατί έχω τις μαύρες μου (τσκ… τσκ.. κύπελλο Ελλάδος σου λέει ο άλλος) αλλά δεν θα συνεχίσω γιατί θα πάρει θάρρος..
Χαιρετώ τους παρευρισκόμενους και προχωρώ στην παράθεση της Επαναστατικής ιδέας που σας έλεγα.

Έλαβα εάν γράμμα από κάποιο φίλο απελπισμένο δανειολήπτη και το παραθέτω αυτούσιο
Περιέχει κάποιες σκέψεις που δεν εκφράζουν κατ ανάγκη τον συγγραφέα του παρόντος κειμένου στο τοπίκ και αναδημοσιεύονται στο φόρουμ με την σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα του γράμματος…

Φίλε μου….

Σήμερα το τραπεζικά μας σύστημα στηρίζεται στην καλή πίστη των πελατών του να πληρώσουν τα χρωστούμενα που έχουν πάρει από δάνεια και πιστωτικές κάρτες.
Κανείς δεν διανοητέ να μην πληρώσει διότι θα του πάρουν το σπίτι κα λοιπά και λοιπά.
Τι θα γίνονταν όμως εάν ένα μεγάλος αριθμός δανειοληπτών (φτωχών βιοπαλαιστών αρνιόταν συντεταγμένα να πληρώσει τις δόσεις του???.

Εάν υποθέσουμε ότι οι δανειολήπτες είναι οργανωμένοι και προέρχονται από μια μικρομεσαία τράπεζα…..Μια στάση πληρωμών για ένα μήνα θα οδηγούσε την τράπεζα στην χρεοκοπία. Το κέρδος θα ήταν τεράστιο για τον κάθε δανειολήπτη

Μια ανακοίνωση στο τύπο και λίγες αφίσες στους δρόμους, μαζί με κάποιους; «Ψιθύρους» που θα «διαρρέουν αρμοδίως» προς τους καταθέτες για να αποσύρουν τα χρήματα τους από την συγκεκριμένη τράπεζα γιατί θα κλείσει….και το χάος ξεκινά

Η πρόθεση των, συντεταγμένων πάντα, δανειοληπτών και στόχος θα είναι να την κλείσουν Αυτή η ανακοίνωση θα οδηγούσε σε κατακόρυφη πτώση των μετοχών και χάος στο σύστημα (επανάσταση).
Εάν η τράπεζα προχωρούσε σε κατασχέσεις όλοι μαζί θα μαζεύονταν να ρίξουν λίγες «ψιλές» εάν χρειαστεί στο κλητήρα και τους δικαστικούς και όλα θα τελείωναν με νίκη των δανειοληπτών.
Αυτό είναι το γνωστό σύστημα που κάνουν οι αθίγγανοι όταν κάποια τράπεζα πάει να πάρει το σπίτι κάποιου ομοφύλου τους Μαζεύονται …πλακώνουν τις γρήγορες τον δικαστικό λειτουργό και τον κλητήρα και η κατάσχεση αναβάλλεται για πάντα….

Καμία άλλη τράπεζα δεν θα βοηθούσε την τράπεζα στόχο γιατί αυτό θα ήταν κατά των νομών της ελεύθερης οικονομίας και όπως είπε κάποιος στο παρελθόν «ο καπιταλισμός θα σου πουλήσει και το σκοινί που θα κρεμαστείς.

Η κυβέρνηση θα έστελνε τα ΜΑΤ …τον Στράτο …τον Ναυτικό…?
Εναντίον ποιου ????
…των 50.000 και πλέον δανειοληπτών της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Τάδε…? Δεν νομίζω…αλλά και δεν θα τον έστελνε για να αποφύγει την αιματοχυσία. Το μονοπου θα έκανε ο Αλογοσκουφης θα ήταν να τονίσει την ανάγκη ψυχραιμίας και σεβασμού το νόμου.. Αλλά ποιος νόμος λέει ότι οι πελάτες μιας επιχείρησης δεν μπορούν να οργανωθούν και να αναλάβουν δράση για να υπερασπίσουν το συμφέρον τους..

Κάποια άλλη πιθανή ενέργεια του Αλογοσκουφη θα ήταν πιθανών μια απογραφή…

Τι θα έκανε το τραπεζικό σύστημα μπροστά στον κίνδυνο…
Θα επενέβαινε η εθνική να στηρίξει την τράπεζα τάδε …???
Ούτε αυτό είναι πιθανών διότι μια τέτοια στήριξη θα ήταν άσκοπη και χάσιμο χρημάτων αφού οι δανειολήπτες θα συνέχιζαν να μην πληρώνουν….
Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν να εξαγοραστεί η τράπεζα στόχος από μια άλλη τράπεζα αναλαμβάνοντας βέβαια το ρίσκο να αποτελέσει η ίδια τράπεζα στόχο

Όπως και να έχει αυτό που θα είχε συμβεί θα είχε τρίξει τα δόντια σε πολλούς και θα έκανε τον λαό να συνειδητοποιήσει την δύναμη του…και αυτό στην χειρότερη περίπτωση διότι στην καλύτερη όλοι οι τραπεζίτες θα την κοπάναγαν πωλώντας όσο όσο τις μετοχές τους και οι τράπεζες θα έκλειναν η μια μετά την άλλη…

Οι μόνοι που ίσως να αντιδρούσαν θα ήταν η εργαζόμενοι στην τράπεζα που πιθανών θα έμεναν άνεργοι…
Πιστεύεται φίλε drum ότι δεν υπάρχουν 50.000 δανειολήπτες πρόθυμoi να κάνουν «ντου»
Είμαι σίγουρος ότι είναι περισσότεροι και είμαι σίγουρος ότι όλοι περιμένουν κάποιον να ξεκινήσει και θα ακολουθήσουν…
Το τραγικό θα ήταν να κάθονται με σταυρωμένα χέρια και να βουλιάζουν στα χρέη…η συντεταγμένα να στοιβάζονται στις ουρές για να πληρώσουν την δόση τους.

Ακόμα πιο τραγικό θα ήταν μια μέρα των ημερών το πρόβλημα των δανειοληπτών να γίνει κοινωνικό πρόβλημα και να αναλάβουν κάποιοι βουλευτές να τους το λύσουν με …..επερωτήσεις και άλλες συντεταγμένες γελοιότητες.

Η τράπεζα πάντα μα πάντα κοίταζε το συμφέρον της και έδινε δάνεια στον κοσμάκη είναι καιρός να κοιτάξει και ο κοσμάκης το συμφέρον του που είναι να κλείσει η τράπεζα που έχει πάρει δάνειο. Να κηρύξει πτώχευση και είναι πολύ απλό να γίνει χωρίς κόστος για τους υπόλοιπους..
Άσε που θα κερδίσουν και την συμπάθεια ολόκληρου του λαού διότι θα τον έχουν ενημερώσει και θα έχει αποσύρει τα χρήματα του εγκαίρως και δεύτερον ο στόχος θα είναι μια μεγάλη επιχείρηση που είναι υπεύθυνοι για μύρια όσα έχουν υποφέρει οι κατά καιρούς δανειολήπτες

Οι πιθανές παρενέργειες θα ήταν μαζικές κατασχέσεις κλπ αλλά….
σε ένα μήνα, άντε δυο το πολύ κατάσχεις δεν γίνονται…δεν προλαβαίνουν τις διαδικασίες …σε δυο μήνες θα έχει κλείσει η τράπεζα
Αλλά και εάν κάποιος την πατήσει…. θα γίνει έρανος για να σώσει το σπίτι του και να μπλοκάρει έτσι τις διαδικασίες.
Χρειάζονται πάνω από τέσσερις μήνες καθυστέρηση στις πληρωμές για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.
Το ότι πληρώνουμε την τράπεζα μας είναι και καλά υποχρέωση μας αλλά το συμφέρον μας είναι να αυτό οργανωθούμε εναντίον της .
Της ποιο μικρής και αδύναμης-ασήμαντης αρχικά… και ανάλογα το αποτέλεσμα και ο επόμενος στόχος.

Θα καταρρεύσει το σύστημα θα μου πει κάποιος…
Επανάσταση δεν γίνεται για να μην καταρρεύσει το σύστημα αλλά ακριβώς για αυτό για να καταρρεύσει….
Τώρα με το ευρω τα χρήματα μας, όσοι έχουν καταθέσεις, μπορούν να τα μεταφέρουν άμεσα και χωρίς κόστος σε οποιαδήποτε τράπεζα θεωρούν ασφαλή ή εκτός στόχων….

Το ευρω θα σταματήσει την κλιμάκωση του οικονομικού χάους που θα προκαλούσαν αντίστοιχες ενέργειες εάν είχαμε δραχμή.
Οι μόνοι που θα χάσουν θα είναι οι τραπεζίτες και οι επενδυτές που δεν θα ακούσουν την ειδοποίηση.
Το σύστημα είναι ευάλωτο μόνο στα σημεία επαφής με τον Λαό και αυτά τα σημεία είναι οι τράπεζες.

Τι και αν προκληθεί Χαος??? Εάν πρόκειται να κερδίσουν οι τραπεζίτες προκαλούν χάος στην Αργεντινή στην Τουρκία στην νοτιοανατολική Ασία και καταστρέφουν κόσμο…και κοσμάκη

Αυτό το χάος θα το προκαλέσουμε εμείς και θα κερδίζουμε…

Εάν γουστάρετε λοιπόν….
Μπαταχτσήδες όλου του κόσμου ενωθείτε

Μετά τιμής

Ιζ-νο-γκουντ .Δανειολήπτης

Φυσικά πρόκειται για ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί για να αποφύγει τον Τειρεσία

Ο συντάκτης του παρόντος κειμένου δεν φέρει καμία εύθηνη για τις απόψεις του Ιζ-νο –γκουντ…και για ότι προκληθεί από την δημοσίευση τους.

δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι

Edited by - drumx13 on 04/02/2005 01:17:20

GothicΜέλος
04/02/2005, 02:32:42
Όσες φορές τα συνειδητοποίησε αυτά ο άνθρωπος αγαπητέ,γράφτηκε ιστορία

nikolasoteΝέο Μέλος
03/02/2005, 23:16:51
ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΟΦΟ (ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ). ΕΧΩ ΕΞΕΥΡΕΥΝΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ) ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ. Α)ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1 ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΤΥΜΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΡΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΜΟΥΦΑ).
Β)Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΘΗΣΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ. ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΣΤΟΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Γ) ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ?
Δ) ΜΗΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΘΑΝΟ)?

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

TIMAIOS

04/02/2005, 12:47:34
quote:

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

TIMAIOS

Φίλε Τιμαίε, άν θέλεις συναντιόμαστε για ανταλλαγή πληροφοριών και εξερεύνηση της στοάς.

Έχεις προσέξει ένα σπασμένο τηλεχειριζόμενο αυτοκινητάκι στην είσοδό της ? Κάποιος δοκίμασε "έκ του ασφαλούς", μη λαμβάνοντας υπ όψη τις πραγματικές συνθήκες...

Φιλικά,
Βρίλ

Υ.Γ. Δες και ανάλογα τόπικ σχετικά με στοές της Πεντέλης,
π.χ. ανεξήγητες εμπειρείες στην Πεντέλη, στις δύο τρείς τελευταίες σελίδες του.

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

oneiric1Μέλος
04/02/2005, 14:35:35
quote:
...Κάποιος δοκίμασε "έκ του ασφαλούς", μη λαμβάνοντας υπ όψη τις πραγματικές συνθήκες...

Τι εννοείς κακό Vril? Ότι κάποιος δοκίμασε να στείλει μέσα ένα τηλεχειριζόμενο (ίσως με κάποια κάμερα επάνω του)?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

04/02/2005, 20:31:29
quote:

Τι εννοείς κακό Vril?

ΓΓκκκρρρρρ !!!

Κακέ Βρίλ !

Δεν είμαι ΤΟ ασεξουαλικό Βρίλ κατα φαντασία του κ. Φουράκη.
Είμαι ο Βρίλ, κατά τας γραφάς !

Και έχω και έναν γιό που θα σε ξετρελάνει !

Πώς θα σου φαινόταν εσένα, να σε αποκαλόυσα ΤΟ Ονειρίκ ???

quote:

Ότι κάποιος δοκίμασε να στείλει μέσα ένα τηλεχειριζόμενο (ίσως με κάποια κάμερα επάνω του)?

Μήν ξεχνάς, οτι πέρα από την ιντερνετική μου ιδιότητα σαν "ο Βρίλ" της παρέας μας, έχω πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου.

Άρα έχω επαφή με τεχνολογικές δυνατότητες και μπορώ να σου πώ ΤΙ είναι εφικτό και ΠΟΣΟ είναι πραγματοποιήσιμο.
Τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι με κάμερα απάνω του, σε στοά ή σπηλιά, στην κατάσταση που συνήθως βρίσκονται αυτές μετά από χιλιάδες χρόνια ασελγία απάνω τους, δίνω >1% οτι η αποστολή θα έχει αποτέλεσμα.

΄Οποιος έχει τα φράγκα και δεν τον νοιάζει, ας στέλνει μέσα παιχνιδάκια απ το Carrfour...

dryos_pesousisΜέλος
07/02/2005, 07:48:31
sorry που επανερχομαι σε ενα τοσο παλιο θέμα, αλλά θα ήθελα να σθλλέξω κι αλλες πληροφορίες για το θέμα. Είμαι κάτοικος της περιοχής και αναρωτιέμαι αν όντως ισχύει οτι υπαρχουν μυστήρια που αφορούν τον λόφο.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει παρακαλώ...
ευχαριστω

Μην κοιτάς το δάχτυλο όταν σου δείχνουν το φεγγάρι

oneiric1Μέλος
07/02/2005, 15:00:41
quote:
ΓΓκκκρρρρρ !!!

Κακέ Βρίλ !

Δεν είμαι ΤΟ ασεξουαλικό Βρίλ κατα φαντασία του κ. Φουράκη.
Είμαι ο Βρίλ, κατά τας γραφάς !

Και έχω και έναν γιό που θα σε ξετρελάνει !

Πώς θα σου φαινόταν εσένα, να σε αποκαλόυσα ΤΟ Ονειρίκ ???

Μήν ξεχνάς, οτι πέρα από την ιντερνετική μου ιδιότητα σαν "ο Βρίλ" της παρέας μας, έχω πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου.

Άρα έχω επαφή με τεχνολογικές δυνατότητες και μπορώ να σου πώ ΤΙ είναι εφικτό και ΠΟΣΟ είναι πραγματοποιήσιμο.
Τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι με κάμερα απάνω του, σε στοά ή σπηλιά, στην κατάσταση που συνήθως βρίσκονται αυτές μετά από χιλιάδες χρόνια ασελγία απάνω τους, δίνω >1% οτι η αποστολή θα έχει αποτέλεσμα.

΄Οποιος έχει τα φράγκα και δεν τον νοιάζει, ας στέλνει μέσα παιχνιδάκια απ το Carrfour...

Λοιπόν κακΕ και.... γκρινιάρη (βεβαίως-βεβαίως) Βριλ!!!!

Αν με αποκαλούσες το ονείρικ, δεν θα έλεγα τίποτα, ίσως να σκεφτόμουν ότι το λες «χαϊδευτικά» (ας πούμε), από την τεράστια κακία σου, όπως και αν με αποκαλούσες «Ειρηνάκι» επίσης! Αμάν μην γκρινιάζεις!

Επίσης... δεν ξεχνώ το ότι έχεις πτυχίο Ηλεκτρολόγου-Μηχανολόγου.... τώρα που το έμαθα! Εντάξει?!

Και τέλος, ευχαριστώ για την (μετά από όλον αυτόν τον πρόλογοοοοο) απάντηση!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

biglarryΝέο Μέλος
22/02/2005, 20:38:25
Γιατί κόλλησε το θέμα άραγε?

"Ότι αξίζει, πονάει (λερώνει) και είναι δύσκολο"

22/02/2005, 21:40:35
quote:

Ιουδαιοχριστιανικόεβραιομασωνική *ούφφ* συγκάλυψη .... !

DreamwindΝέο Μέλος
23/02/2005, 05:32:15
Πρόκειται για ένα από τα ζωντανότερα ενεργειακά σημεία στο λεκανοπέδιο. Δεν θέλω όμως να αρχίσω στις 5 το πρωι(τώρα δλδ) να λέω που, πως, τι κλπ. Φιλικό ΤΙΠ... Βάλτε ένα καλό μπουφανάκι αν έχει κρύο όταν θα πάτε, και καλά είναι να πάτε τώρα πριν καλοκαιριάσει και μαζευτεί η σάρα και η μάρα. Πιείτε έναν καφέ μέχρι να δύσει ο ήλιος, και μόλις γίνει αυτό, κουμπωθήτε και κάντε μια βόλτα στο λόφο. Προσοχή, δεν βλέπετε τπτ αν πάτε με γκόμενα, ή με βλαμμένους φίλους. Πρέπει να είστε με παρέα "συντονισμένη" ακόμη καλύτερα να έχετε και χαλαρούς τηλεπαθητικούς δεσμούς. Αυτά. Ευχομαι να πάρετε πρέφα τι γίνεται εκεί πάνω, για να μην λέτε, α, ο Dreamάκος μας λέει μπουρδες. Τώρα βέβαια, θα μπορούσα να σας πω τι ακριβώς να προσέξετε, αλλά το θεωρώ προσωπική κατάκτηση και δεν νιώθω οτι μπορώ να το κάνω.

Καλή αναζήτηση!!!

Υπάρχει Θεός...

23/02/2005, 10:25:43
quote:

θα μπορούσα να σας πω τι ακριβώς να προσέξετε, αλλά το θεωρώ προσωπική κατάκτηση και δεν νιώθω οτι μπορώ να το κάνω.

Καταλαβαίνω τι λές !

Πάντα υπάρχει ο φόβος, μήπως και πέσει σε λάθος χέρια.

Εμείς μιλάμε συχνά και μέσα από το
http://clubs.pathfinder.gr/pan_aipolion

Φιλικά,
ο κακός Βρίλ

ανήσυχη7Μέλος
24/02/2005, 14:40:09
quote:

quote:

Ιουδαιοχριστιανικόεβραιομασωνική *ούφφ* συγκάλυψη .... !

Κατά των Ελλήνων και των -Ε-!!!! Το ξέχασες αυτό φοβερέ Vril!

ανήσυχη7

24/02/2005, 21:48:01
quote:

Το ξέχασες αυτό φοβερέ Vril!

ανήσυχη7

Δεν το ξέχασα !
Έχω φοβερούς αναγνώστες που τα πιάνουν στον αέρα...

_pRiMiTiVe_Νέο Μέλος
27/02/2005, 23:52:03
filtate nikolasote soy protinw anepifilakta na akolou8hseis tin sumboulh moy :D mias kai se ligo kairo einai h KA8ARA DEYTERA na pas ston lofo toy filopappou me ton xartaeto soy (twra me poion 8a pas dhl an 8a pas me gkomena h me filous dikia soy epilogh) kai aparaithta 8a exeis mazi soy ton aparaithto eksoplismo: TARAMOSALATA, LAGANA ktl kai 8a peraseis auth tin hmera parea me olous toys ypoloipous a8hnaious poy phgainoun se auton ton lofo tin sugkekrimenh mera gia na giortasoun... :D 8a me 8ymh8eis :)))

eimoun o disaster, me anagkasate na mpainw primitive kai twra _primitive_.opws k na exei eimai pali edw :))))) miSSeD me?!? :) anaferomai stous palioterous toy f0rum poy sigoura 8a 8ymountai ton pappous_manowar k emena:)

nikolasoteΝέο Μέλος
28/02/2005, 23:19:12
FILE PRIMITIVE ESTEILES TO KALYTERO MINIMA . PANTOS KALO EINAI NA ANAZHTAS TO PARAKSENO KAI TO AGNOSTO. TO IDIO LEO KAI STOY YPOLOIPOYS

TIMAIOS

_pRiMiTiVe_Νέο Μέλος
01/03/2005, 00:31:27
kalispera... file malista na to anazhtas den diafwnw ka8olou se auto alla na mhn to anazhtas se pragmata,merh,8emata, ktl poy h katastash einai aplh kai yparxoun 1002 logikes eksighseis...den einai anagkaio na psaxnoume pantote na broume to parakseno kai polles fores apo tin 8elhsh mas na to broume na to dhmiourgoume sthn fantasia mas...Gia na yparksei ontws to parakseno prepei prwta na eksantlh8oun oles oi logikes eksigiseis...Dustuxws xwris na 8elw na 8iksw kanenan arketa melh toy f0rum to psaxnoun se 8emata akrws logika...!

eimoun o disaster, me anagkasate na mpainw primitive kai twra _primitive_.opws k na exei eimai pali edw :))))) miSSeD me?!? :) anaferomai stous palioterous toy f0rum poy sigoura 8a 8ymountai ton pappous_manowar k emena:)