- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ
Silverhawks!
Απ' τα αγαπημένα μου!!
ΦΙΛΕ 1900 ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΥΝΤΑΙ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΟΚ?
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΤΟΝ M.ΜOUSE ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Xμμμ...Περίεργο σε μένα εμφανίζονται...Ξέρω, απ' το Ιντερνετ είναι.
Δοκίμασε αυτό: Πηγαινε πάνω στο κοκκινο "x" που βγάζει αντί της εικόνας και πάτα δεξι κλικ στο mouse. Απ τη λίστα που θα σου βγάλει πάτα εκει που λέει "εμφάνιση εικόνας" ("show picture")
Καλή τύχη
WHO DARES... WINS!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ...
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

WHO DARES... WINS!
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
WHO DARES... WINS!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΑ,ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ.ΑΚΟΜΗ ΓΜΤ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΟΥΤΟΠΟΙΑΣ ΚΑΜΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΜΩΣ!
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Και του Σερίφη που έβαλε ο George_13...όλες!
Μυστήρια πραματα
GOOF TROOP

WHO DARES... WINS!
quote:
ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ "ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΑΡΓΩ" (σνιφ..σνιφ..νοσταλγία) www.starblazers.comΣΤΟ ΑΜΑΖΟΝ.COM ME SEARCH STRING "STARBLAZERS" ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΕ DVD KAI ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ (Quest for Iscendar, The Comet Empire, Bolar Wars)
Yesss!!!! Yesss!!!![]()
![]()
![]()
Επιτέλους μάθαμε πως το λέγανε το Διαστημόπλοιο Αργώ.. στα αγγλικά…
Πάω να το παραγγείλω τώρα…!!!!!![]()
Γιώργος![]()
… μετά ο μικρός Γιωργάκης μεγάλωσε και έγινε Treky ( από το star trek).. και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…![]()
![]()
Βρε για δες τι βρηκα. Ελπιζω φιλη Lencolas να μην το εχουμε ξαναβαλει
. Επισης σαν σημερα κλεινει τα 75 χρονια παρουσιας του.
WHO DARES... WINS!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!ΕΔΩ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ,ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΨΑΧΝΩ!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΡΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ!
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Edited by - lencolas on 10/01/2004 17:14:45
Και μια παλια σειρα με τον βασιλια Αρθουρο που ξεχασατε.
Δεκαετια 80.
quote:
AX O ΤΙΝΤΙΝ
MH τον λέτε Τιν-Τιν

Alma Libre....
Edited by - lencolas on 11/01/2004 17:02:32

Alma Libre....

Alma Libre....