ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χθες βράδυ ονειρεύτηκα... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Χθες βράδυ ονειρεύτηκα... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/01/2004, 17:15:59
Xμ.. πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση....
Mε προβλημάτισες αγαπητέ! Mε βλέπω πάλι να καταναλώνω 2 τόνους μελομακάρονα...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

07/01/2004, 18:06:22
Με φώναξε κανείς?????

Έφτασα, αλλά δεν θα φανώ και πολύ χρίσημη... βλέπω δύο μέρες τώρα ρόζ ελέφαντες και μουσταρδί αγελάδες... με τα μάτια ανοιχτά...
Δεν είναι έκσταση πνευματική ή σε μορφή δισκίου... πυρετός λέγεται και έχει χτυπήσει κόκκινο ο θερμοστάτης μου....

....νιώθω σαν γαλοπούλα με θερμόμετρο... περιμένω το "πλόπ" και θα είμαι έτοιμη!

... Άσε τα όνειρα... τι Λαβκραφτ και Κινγκ... χειρότερα και καλύτερα!

"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain

07/01/2004, 18:13:02
K συ; Oι περισσότεροι πιστεύω ότι αυτές τις μέρες την πήραμε τη δόση μας..
Aλλά τουλάχιστον εμένα μου αρέσει να έχω πυρετό..

*Tι έγινε; Δεν είσαι πλέον ερωτοχτυπημένη;
*EXΩ XAΣEI TH NONAAAAAAAA MOYYY!!!!!!!!!!
Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να με ειδοποιήσει...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

07/01/2004, 18:28:59
quote:

Aλλά τουλάχιστον εμένα μου αρέσει να έχω πυρετό..

Και εμένα.... ανοίγει το μυαλό.... γεμίζει με νέες εικόνες η φαντασία...

quote:

*Tι έγινε; Δεν είσαι πλέον ερωτοχτυπημένη;

Αυτό είναι παρελθόν καλή μου Valnta... του πέταξα ένα τασάκι και μερικές κατάρες... και όλα τον πετύχανε... Αυτά παθαίνει όποιος αποκρύπτει κρίσιμες πληροφορίες...

quote:

*EXΩ XAΣEI TH NONAAAAAAAA MOYYY!!!!!!!!!!
Οποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να με ειδοποιήσει...

Έλα καλή μου Valnta, μην κλαίες... κάπου εδώ γύρω είναι ή σε κάποιο βουνό και παίζει με τα χιόνια... Θα εμφανισθεί... αργά ή γρήγορα...

....χχχμμμμ....δίνεις και αμοιβή.... για την βρείς????

"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain

Edited by - Mantis on 07/01/2004 18:31:39

07/01/2004, 20:14:05

quote:
Αυτό είναι παρελθόν καλή μου Valnta... του πέταξα ένα τασάκι και μερικές κατάρες... και όλα τον πετύχανε... Αυτά παθαίνει όποιος αποκρύπτει κρίσιμες πληροφορίες...

Pstttt….κουνουπακι…..πσσστττττ….

Σου ευχομαι ενα 2004.... ΟΜΟΡΦΟ... ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ!!!

07/01/2004, 21:37:40
Έλα βρέ Πλάτωνα!!!

Αν το πάθαινες εσύ θα είχες πετάξει ολόκληρο σκρίνιο... και εγώ για ένα τασάκι και μερικές κατάρες... τέτοια κριτική???

Ευχαριστώ για τις ευχές... ελπίζω να μην είναι τζούφιες, αλλά να πιάνουν...

......... (δεν μπορώ να πετάξω... λόγω πυρετού...)
Mantis: το πυρετοβρασμένο και πρώην ερωτοχτυπημένο κουνούπι....

Mark Twain

08/01/2004, 01:13:38
Καλημερα σας πλεον και καλη μας χρονια.

Εδω ειναι η νονα σου βαφτιστηρα,αν κοιταξεις σε ποστ ετουτης της σελιδας θα δεις οτι σε ευχηθηκε να εχεις μια καλη χρονια .
Ακομα και αν εχω ψιλοχαθει,τα ιχνη μου δεν ειναι δυσδιακριτα καλη μου βαφτιστηρα με την διχασμενη προσωπικοτητα,θα με δεις στην ψυχη να αναρωτιεμαι πως εδωσα στην αγαπητη Ντεστενυ την εντυπωση οτι ειμαι ρομαντικη και στην σοφια να προσπαθω να βρω ενα πουλι που να με εκφραζει αλλα μην εχοντας ποτε ιδιαιτερες σχεσεις με το φτερωτο βασιλειο να μην μπορω να καταληξω σε ενα ειδος που θαυμαζω .

Καλη χρονια να εχεις ξανα με τα ονειρα σου διαφορετικα απο εκεινα της προηγουμενης χρονιας και παντα με αισιοδοξια και καλη διαθεση.

Καλη σου μερα

Υ.Γ. Βαφτιστηρα και Μαντις περαστικα σας.

Edited by - Το ξωτικό on 08/01/2004 01:19:05

08/01/2004, 12:11:58
Ω, η νονά! Kαλή χρονιά κ σε σένα κ εύχομαι όλα να είναι έτσι όπως τα ονειρεύεσαι!
Xμ.. θα ψάξω τα ίχνη σου για να καλύψω το κενό τόσων ημερών...

Tς τς! Tης Mantis της πέρασε ο έρωτας κ πέρασε στο άλλο άκρο.. να μαζέψουμε κανά φράγκο,
να βάλουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας, να έχουμε κ τίποτα στην άκρη μπας κ
μας βρει κανά κακό... Άκου αμοιβή!

Kουνούπι ξεκουνούπι να μας πιεί το αίμα...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

08/01/2004, 19:52:46
quote:

Tς τς! Tης Mantis της πέρασε ο έρωτας κ πέρασε στο άλλο άκρο.. να μαζέψουμε κανά φράγκο,
να βάλουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας, να έχουμε κ τίποτα στην άκρη μπας κ
μας βρει κανά κακό... Άκου αμοιβή!

Kουνούπι ξεκουνούπι να μας πιεί το αίμα...

Καλή μου Valnta, μπορεί ο συγκεκριμένος "έρωτας" να μου πέρασε, αλλά είμαι πάντα ερωτευμένη με τα πάντα, ειδικότερα με τον άνθρωπο...

...κουκλίτσα μου, τόσα δώρα μέσα στις γιορτές.... είναι και δύμετρο το βαφτηστίρι μου.... μπορεί να είμαι 100μυριούχα, αλλά δεν φυτρώνουν στα δέντρα... από κάπου πρέπει να εγώ να τα μάσω (όπως λένε και στο Βόλο)...

Μην ανυσιχείς Valntoula... όταν πετάω δεν πίνω... άσε που δεν θέλω να τα μπλέκω γιατί με χαλάει... τώρα πίνω το αίμα του ενδόραμα, αλλά θα έρθει και η σειρά σας....

Mark Twain

08/01/2004, 19:53:18
SPITFIRE

LADY OF THE NIGHT

it's the end of the day
and the night is coming fast
when the last rays of the sun
leave a place for the dark
it's cold around

with the sounds of the night
and the echoes of the day
now it's time like everynight