ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΙΧΩΡ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΙΧΩΡ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Wolffaced28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/02/2003, 20:18:55
Μάλλον φίλε μου Ραδάμανθυ τα έχεις ελαφρώς μπερδέψει...
Ο άμοιρος ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... Τι μετάφραση άλλωστε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;; Απο ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;;

ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ επιχείρησα να πράξω και ΕΠΡΑΞΑ, κάτι που ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ...

Πιστεύεις ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ και δή το ΤΙΜΑΙΟ;;;

Τέλος πάντων, ΝΟΜΙΖΕ ότι ΘΕΣ αν αυτό βοηθά ΕΣΕΝΑ...

'Ασε όμως και τους ΑΛΛΟΥΣ να δούν τι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ...
Το ότι εσύ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, δε σημαίνει ότι ΚΑΙ οι άλλοι δεν μπορύν να δούν...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

catΜέλος
23/02/2003, 23:40:35
Καλα βρά παιδιά τι τσακώνεστε σαν τα κοκκόρια τώρα ....μπορεί ο καθένας να υποστηρίζει το μακρύ του και το κοντό του, αλλά το θέμα ειναι τι τελικά θα βγεί αληθινό στην συνέχεια ...
Οπότε αδικα η διαφωνίες μέχρι αποδείξεως του εναντίου!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

drumx13Μέλος
24/02/2003, 10:40:49
Εχω Ιχωρ στο αιμα μου σε τεραστιες ποσοτητες
επειδη παιζω μπαλα θεωρουμε... ντοπε?
το προβλημα ειναι οτι τα νεφρα μου δεν αναγνωριζουν την χρησιμοτητα της και καθε πρωι κατουραω.. ενα λιτρο απο δαυτη

αναρωτιεμαι ειναι βιοδιασπομενη ουσια ή μολυνω καθε πρωι τον υδροφορο οριζονατα.
Αν ειναι να μολυνω τον υδρ. οριζοντα καθε πρωι να κατουραω στην αυλη του γειτονα που μου φενεται λιγο ανατολιτης...
να βοηθησω στην αφωμιωση του.
Απο ποια φρουτα την παιρνεις, ποση ποσοτητα χρειαζεσαι στην διατροφη σου,
Γιατι η κυβερνηση δεν την χορηγει ΔΩΡΕΑΝ στα σχολεια ετσι ολα τα παιδια μας να γινουν γνησιοι Ελληνες, μηπως φταινε τα γνωστα κεντρα.

Στα εισαγομενα ειδη διατροφης υπαρχει?... στο βασιλοπουλο που ψωνιζω υπαρχει? μηπως γιαυτο ειναι ποιο φτηνα στα supermarket απο τις λαικες

love for what is comming and forgivness for the past...

catΜέλος
24/02/2003, 20:45:59
Οχι νομίζω τον εχουν τα korn Flakes μόνο!!!!!!! Εντάξη νομίζω πως το μπιπππππππ ....το θέμα !!!!!!!

drumx13Μέλος
24/02/2003, 22:15:59
quote:

Οχι νομίζω τον εχουν τα korn Flakes μόνο!!!!!!! Εντάξη νομίζω πως το μπιπππππππ ....το θέμα !!!!!!!

μα το θεμα ειναι μπιπππππ απο μονο του....
...ακου Ιχωρ και μπιπ τουμπανα

παντως σορυ αν σου χαλαω την κουβεντα cat αλλα δεν μπορω ρε παιδι μου να διαβαζω μπιπ και να τα αφηνω ασχολιαστα... ειμαστε σοβαροι και ενηλικες, εχουμε παει σχολειο και ζουμε σε μια κοινωνια που ευκολα κρεμαει κουδουνια...
καλυτερα να προσεχουμε...
και να μην αφηνουμε χωρο για γραφικοτητες

love for what is comming and forgivness for the past...

WolffacedΜέλος
24/02/2003, 23:35:30
Drumx13 εάν το θέμα δεν σου αρέσει μην ξαναγράψεις.

Halloween: The night HE came home!

AlastisΜέλος
25/02/2003, 00:28:50
Ο Wolffaced εχει δικιο. Αν εχετε να πειτε κατι επι της ουσιας του θεματος ή να εκφρασετε καποιον προβληματισμο ΟΚ αλλα μην το γ..... το θεμα.
Ενταξει, δεν ειναι δυνατον να συμφωνουμε ολοι σε ολα αλλα για να ανοιγει καποιος ενα θεμα παει να πει οτι θελει να μαθει κατι. Αμα ο καθενας μας γραφει τετοια οπου δεν συμφωνει τοτε αστα να πανε, δεν κανουμε τιποτα ετσι.

...open minds are better minds!

catΜέλος
25/02/2003, 01:30:13
Συμφωνό, και επαυξάνω ΄Wolffaced, Alastis'
οπως και εγώ γράφω κάποιες απόψεις μου κατακαιρούς ...και ακούω κράξιμο ..
νομίζω πως αυτό το μέρος φτιάχθηκε για να γίνονται συζητήσεις πέραν από κάθε φαντασία ...και για να εξωτερικεύονται ολες οι απορίες που τυχόν εχουμε...
αλλα για ονομα του θεού ...δεν εχουμε ανάγκη απο αστυνόμευση στο τι λέμε κάθε φορά ..

...περί ορέξεως .....κολοκυθοκεφτεδες !!!!!!!!!