- mothman-pt pleasant - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ? ΔΗΛΗΔΗ ΑΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΩ
ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ
ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ MOTHMAN?
Ε..καλά! Για τον Μοθμαν δεν θα σου πεί - θα σου πεί όμως για τους δίδυμους πύργους άντε και για τον οσάμα.
quote:
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ?
Στην πόλη που μένω τώρα - πριν αρκετό καιρό σε μια περιοχή πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονταν πως στην περιοχή τους κάθε βράδυ εμφανιζόταν ένα ανθρωποπούλι. Ακούγονταν επίσης παράξενοι ήχοι κάτι σαν κραυγές.
Για να μην μίνει σαν θρύλος στην ιστορία η υπόθεση αυτή - τα αρμόδια μέσα αποφάσισαν να εξετάσουν το γεγονός.
Υπήρξαν αρκετές μαρτυρίες. Κάποιοι ισχυρίστηκαν πως αντίκρυσαν αυτό το παράξενης μορφής πουλί και κάποιοι άλλοι είπαν πως απλά άκουσαν μόνο τις παράξενες κραυγές. Μάλιστα ένα βράδυ ένα απο τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια επισκέφτηκε την περιοχή αυτή και κατέγραψε τους ήχους τους οποίους αναμετάδωσε την επομένη στην τηλεόραση.
Μετά απο λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως όλα αυτά ήταν μια απάτη ενος αριθμού νεαρών ατόμων που με την βοήθεια ηχιτικών συσκευών κτλ δημιούργησαν όλο αυτό το παραμύθι.
Ο λόγος που έγραψα τα πιο πάνω είναι για να καταλάβουμε ότι όταν κάποιος θέλει να μας πίσει για κάτι - πέραν της λογικής - θα τα καταφέρει.
Δεν εξηγήτε αλλίως το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι είδαν τελικά αυτο το ανθρωποπούλι αφού στην τελική όλα ήταν μια κακόγουστη φάρσα.
Φιλικά
Better to save the mystery than surrender to the secret..
quote:
Ο λόγος που έγραψα τα πιο πάνω είναι για να καταλάβουμε ότι όταν κάποιος θέλει να μας πίσει για κάτι - πέραν της λογικής - θα τα καταφέρει.
Δεν εξηγήτε αλλίως το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι είδαν τελικά αυτο το ανθρωποπούλι αφού στην τελική όλα ήταν μια κακόγουστη φάρσα.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ
ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ
ΕΙΔΑΝ.
quote:
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ.
Γιατί οι αστυνομικοί τι είναι? δεν είναι κι αυτοί απλοί άνθρωποι? Μην τα ισοπεδώνουμε όλα για την άτιμη την στολή.
Καταλαβαίνω όμως ότι ο λόγος που το αναφέρεις είναι απλά για να τονίσεις ότι υπάρχουν και μαρτυρίες απο ανθρώπους που δεν ψεύδονται, τάξης και ηθική.
Όπως και να χει, το θέμα με ενδιαφέρει - και δεν είμαι ποτέ απόλυτος για κάτι.. απλά έχω τις απόψεις μου!
-/![]()
quote:
Όπως και να χει, το θέμα με ενδιαφέρει - και δεν είμαι ποτέ απόλυτος για κάτι.. απλά έχω τις απόψεις μου!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΥΤΩΝ
ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ.
ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΛΙΓΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΙΨΟΥΝ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ MOTHMAN ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 100 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ
ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΕΣ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ
ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ?
quote:
ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?
Ίσως αφού συμβαίνει μόνο στην Αμερική να είναι κάποια οργάνωση (αντιαμερικανική ή και όχι), η οποία με την μορφή του Μοθμαν να μην κινούν υποψίες στις αρχές. Εννοώ πως καταφέρνουν τρομοκρατικά χτυπήματα (αφού παρουσιάζεται μόνο σε καταστροφές)και όλοι αφού μαρτυρούν την παρουσία του (μοθμαν), δεν τους περνάει από το μυαλό ότι είναι όλο το σκηνικό φτιαχτό για κάποιον άγνωστο απώτερο στόχο. Σκοπός όλου αυτού όμως θα μου πείτε ποίος είναι? Ίσως αφού πια όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με αυτά τα θέματα να θέλουν να δημιουργήσουν έναν μύθο(αν η υπόθεση είναι πραγματική τότε τον μύθο τον έχουν πετύχει) όπου θα κάνει το γύρω του κόσμου ή απλά για προσωπικούς σκοπούς.
Απλά μια υπόθεση κάνω... ετσι όπως διάβαζα το θέμα μου πέρασε από το μυαλό όλη αυτή η ιστορία...Ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε…
Čómplexíkos êimæi leó êgó... Mónkeyslëepé_r
quote:
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΥΤΩΝ
ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ.
ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΛΙΓΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΙΨΟΥΝ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ MOTHMAN ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 100 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ
ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΕΣ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ
ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ?
Εκφέρω την γνώμη μου - και υπερασπίζόμαι τα πιστεύω μου. Το αν έχω ερευνήσει κάτι ή όχι είναι καθαρά δική μου υπόθεση. Το μόνο σίγουρο είναι πως ποτέ μου δεν λέω κάτι χάρην συζήτησης ή για να συμμετέχω σε κάτι. Άμα δεν έχω την παραμικρή ιδεά για κάποιο θέμα (που είναι και πολλά - πίστεψε με) προτιμώ να παρακολουθώ για να μαθαίνω παρά να μιλώ περι ανέμων και υδάτων παριστάνοντας τον ξερόλα.
Όταν όμως έχω να πω "κάτι" δεν μπορώ να τοποθετηθώ με ενα απλό "ναι" ή ένα "όχι".. Στο κάτω κάτω δεν απέρριψα κάτι του όποιου να έχουμε τεκμηριωμένες/χειρόπιαστες αποδείξεις.
Όσον αφορά τον "Μόθμαν" δεν είναι η πρώτη φορά, εννοώ μέσα απο αυτο το ποστ, που "ασχολούμε" μαζί του. Πράγματι είναι ένα θέμα που έχει αρκετό ενδιαφέρον μιας και κατατάσσεται μέσα σ'όλα τα παράξενα που έχουμε ακούσει.
Αν υπήρχε μια πραγματική φωτογραφία ή κάποια άλλη απόδειξη τότε θα είχα και διαφορετικές απόψεις επι του θέματος.
quote:
ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?
'Εχω μάθει να σέβομαι τις απόψεις των άλλων ευελπιστόντας ότι και οι άλλοι σέβονται τις δικές μου. Με γνώμονα αυτό με αφορά να μάθω τι πιστεύουν οι άλλοι για την "ύπαρξη" του Μοθμαν.
Μέχρι αποδείξεως του εναντίον διατηρώ τις επιφιλάξεις μου χωρίς αυτό να σημένει ότι εγώ είμαι ο σωστός.
Φιλικά
quote:
Το μόνο σίγουρο είναι πως ποτέ μου δεν λέω κάτι χάρην συζήτησης ή για να συμμετέχω σε κάτι. Άμα δεν έχω την παραμικρή ιδεά για κάποιο θέμα (που είναι και πολλά - πίστεψε με) προτιμώ να παρακολουθώ για να μαθαίνω παρά να μιλώ περι ανέμων και υδάτων παριστάνοντας τον ξερόλα.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ .
quote:
'Εχω μάθει να σέβομαι τις απόψεις των άλλων ευελπιστόντας ότι και οι άλλοι σέβονται τις δικές μου. Με γνώμονα αυτό με αφορά να μάθω τι πιστεύουν οι άλλοι για την "ύπαρξη" του Μοθμαν.Μέχρι αποδείξεως του εναντίον διατηρώ τις επιφιλάξεις μου χωρίς αυτό να σημένει ότι εγώ είμαι ο σωστός
ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ.
ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο MOTHMAN ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ .
που κατά τη γνώμη μου το έθεσε σωστά το ζήτημα.
Δηλαδή μόνο στην Αμερική δημιουργούνται τέτοιες μαζικές παρακρούσεις
και μάλιστα γυρίζονται και ταινία !!
Κι εμείς,όπως πολύ σωστά ειπώθηκε,έχουμε καλικάτζαρους,νεράιδες,
δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να υπάρχει εκεί έξω,αλλά δεν τα κάνουμε
και θέμα (εκτός ίσως από τον Γιαννουλάκη...)-
θέλω να πω,σώνει και καλά να ψάξουμε να βρούμε τι είναι ο mothman?
Επειδή τον πιστεύουν οι Αμερικάνοι,να τον πιστέψουμε κι εμείς...
open mind,πρόσεξέ με,δε σου επιτίθεμαι,αλλά συμπληρώνω κάτι που προσπαθούν να πουν ο didorium και η astral-project.
Δε γουστάρω που μόλις γυριστεί μία Χ ταινία στην Αμερική,αμέσως όλοι
πέφτουν με τα μούτρα να το χάψουν.
Πιστεύω ότι είναι πολύ κακό γενικά για τη νοοτροπία μας.
(και φυσικά δεν αναφέρομαι σε σένα !)
quote:
και μάλιστα γυρίζονται και ταινία !!
Κι εμείς,όπως πολύ σωστά ειπώθηκε,έχουμε καλικάτζαρους,νεράιδες,
δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να υπάρχει εκεί έξω,αλλά δεν τα κάνουμε
και θέμα (εκτός ίσως από τον Γιαννουλάκη...)-
ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ.
ΤΑΙΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ .
quote:
θέλω να πω,σώνει και καλά να ψάξουμε να βρούμε τι είναι ο mothman?
ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ
ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ? ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.
quote:
Δε γουστάρω που μόλις γυριστεί μία Χ ταινία στην Αμερική,αμέσως όλοι
πέφτουν με τα μούτρα να το χάψουν.
Πιστεύω ότι είναι πολύ κακό γενικά για τη νοοτροπία μας.
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ
ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.
quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΠΑΘΑΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ .
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ.
ΠΑΝΤΑ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΥΤΕ
ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ .
ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΠΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ.
ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Ο καθένας απο μας υποστηρίζει τα γραφόμενα και τις απόψεις του πάντα με πολιτισμένο τρόπο χωρίς να χρειάζετε να επιδικτεί ούτε για τις γνώσεις του (οσες κι αν είναι) μα ούτε και για τις τεράστιες επιδόσεις του στο "λογοπαίγνιο".
Απλά κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να γίνει ελάχιστα καυστικός ή και "επιθετικός" χωρίς αυτό να σημαίνει πως αμαυρώνει το παρών θέμα.
Αβροφροσύνη και σωστή μεταχείριση .. και είμαι σίγουρος πως η ροή της συγκεκριμένης συζήτησης θα είναι πάρα πολύ ευχάριστη με την συμβολή όλων μας.
Φιλικά πάντα