ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

toxotis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
halvaΜέλος
16/01/2007, 00:49:49
quote:

Για την πρόταση ψεκασμού μεταλλικών σωματιδίων στην ατμόσφαιρα που με ρωτήσατε αν συμφωνώ, πιστεύω ότι είναι ημίμετρα.

Ημίμετρα. Πολύ σωστά. Θα έπρεπε να διπλασιαστούν ο αριθμός των ψεκασμών. Πόσοι ψεκασμοί θα χρειάζονται για να αναγνωρίσουν οι 'σκεπτικιστές' των κλιματικών αλλαγών ότι υπάρχει πρόβλημα;

quote:

Δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο.
Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η απευθείας σύγκρουση με το πρόβλημα δηλαδή να μειωθούν δραστικά τα αέρια θερμοκηπίου, και να ενισχύθουν οι εναλλακτικές ανακυκλώσιμες πηγές ενέργειας. Άλλα όλοι είδαμε τι έγινε στο ΚΙΟΤΟ οπότε μετά από αυτό πως μπορεί κανείς να είναι αισιόδοξος;

Ακριβώς. Δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Οπότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τους ψεκασμούς. Αυτό είναι το αναπόφευκτο συμπέρασμα. Πες το ξεκάθαρά και με θάρρος, ειδικά στους 'σκεπτικιστές' για τις κλιματικές αλλαγές.. Θα αναλάβεις να κάνεις αυτό; Η θα συνεχίζεις να απευθυνθείς σε μας, σαν να είμαστε εμείς το πρόβλημα; Kαι να μας κουφάινεις με άσχετες φλυαρίες για το εάν οι contrails είναι chemtrails η αν οι chemtrails είναι contrails;

Eίδαμε τι έγινε στο ΚΙΟΤΟ και δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. ‘Αρα η μόνη λύση είναι να γεμίζουμε την ατμόσφαιρα της γης με τοξικά σωματίδια. Πες το. Βάλε λίγη συνοχή στη σκέψη σου.

halvaΜέλος
16/01/2007, 01:02:55
Bίκη, δεν υπάρχει αυτή η «ακόμη και αν έχουμε διαφορετική άποψη για το αν υπάρχουν ή όχι τα chemtrails». Σε όποιον λέει ότι γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν chemtrails πρέπει να πούμε: ‘Κακώς, επειδή θα έπρεπε να υπάρχουν.’

Η υποκρισία αντιμετωπίζεται με υποκρισία.

halvaΜέλος
16/01/2007, 07:48:13
Tέτοιοι τύποι όπως ο someone/no-one βρίσκονται παντού στα αμερικάνικα φόρουμ, σπέρνουν συγχυση και κρατάνε όπως είναι την αμερικάνικη πολιτική για τις κλιματικές αλλαγές. Οι ανόητοι αμερικανοί καταναλώνουν όλη την ενέργεια τους σε άσκοπους καυγάδες για το εάν οι chemtrails είναι contrails ή οι contrails chemtrails και εάν οι κλιματικές αλλαγές οφείλουνται σε ανθρώπινη δραστηριότητα.

stanfromgreeceΜέλος
16/01/2007, 12:11:21
Φίλοι μου καλημέρα...
έχω καιρό να γράψω στο θέμα αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω κάτι νεότερο (ακόμα περιμένω να μιλήσω με τον θείο μου...κάνε συγγενή να δείς καλό!),αλλά παρακολουθώ πάντα τις εξελίξεις...
Με λύπη μου βλέπω ότι αντί να βρούμε το τί τελικά είναι αυτά που βλέπουμε πάνω από το κεφάλι μας θα καταλήξουμε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών του φόρουμ,όπως ακριβώς γίνεται και σε άλλα θέματα... Καλό είναι να μήν είμαστε πάντα όλοι τόσο απόλυτοι στις θέσεις μας... πρέπει να ψάξουμε για να δούμε τί πραγματικά συμβαίνει (γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι συμβαίνει)και να κάνουμε υγιή διάλογο και ανταλλαγή απόψεων.
halvaΜέλος
16/01/2007, 13:53:48
quote:

Φίλοι μου καλημέρα...
έχω καιρό να γράψω στο θέμα αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω κάτι νεότερο (ακόμα περιμένω να μιλήσω με τον θείο μου...κάνε συγγενή να δείς καλό!),αλλά παρακολουθώ πάντα τις εξελίξεις...
Με λύπη μου βλέπω ότι αντί να βρούμε το τί τελικά είναι αυτά που βλέπουμε πάνω από το κεφάλι μας θα καταλήξουμε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών του φόρουμ,όπως ακριβώς γίνεται και σε άλλα θέματα... Καλό είναι να μήν είμαστε πάντα όλοι τόσο απόλυτοι στις θέσεις μας... πρέπει να ψάξουμε για να δούμε τί πραγματικά συμβαίνει (γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι συμβαίνει)και να κάνουμε υγιή διάλογο και ανταλλαγή απόψεων.

Γειά σου Stan. Οι καυγάδες αρχίζουν από τη στιγμή που μπαίνουν αυτοί οι τύποι που λένε ότι ξέρουν ότι δεν υπάρχουν chemtrails. Λαμβάνουν ως δεδομένο ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το εάν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν τα chemtrails. To θέμα δεν είναι τα chemtrails, είναι οι κλιματικές αλλαγές. ‘Οποιος ξεκινάει με ισχυρισμούς ότι ξέρει πως δεν υπάρχουν chemtrails ήρθε για να προκαλέσει καυγάδες, άρα ευθύνεται για τους καυγάδες.

Για να ξεφύγουμε από το θέμα του κύριου someone, ό οποίος ειλικρινά δεν αξίζει να μας απασχολήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο, ίσως θα σ’ενδιαφέρει, Stan, ότι ο νέος δήμαρχος Αίγινας έχει προσδιορίσει συντονιστή για τα chemtrails ένα δυναμικό οικολόγο, τον Μαλτέζο.

Ο θείος σου όμως ο κ. Μούρτζης πάντα θα έχει την τιμή του να ήταν πρώτος δήμαρχος του κόσμου που αναγνώρισε αυτό το πρόβλημα των κλιματικών αλλαγών σε όλες του τις διαστάσεις.

16/01/2007, 23:30:41
Someone…
quote:
Βίντεο με chremtrails που ξεκινά απότομα τίτλος: Chemtrail STOP & GO Operation
http://www.youtube.com/watch?v=Vjvty4Ig_qs&mode=related&search=

Δεν ξέρω αν είδες το βίντεο, αλλά όταν το έβαλα στο μήνυμα μου περίμενα να μου πεις, αφού αποκλείεις το ενδεχόμενο να ψεκάζουν χημικά, την λογική απάντηση: «αυτό το βίντεο μπορεί να είναι στημένο από τις πηγές που ζούνε από αυτά, όπως απάντησες στην toxotis, και ότι το αεροπλάνο επίτηδες άφησε μια λευκή μπογιά παρόμοια με αυτά που αφήνουν τα πολεμικά αεροσκάφη κατά την διάρκεια των εθνικών εορτών για να στηρίξουν τα λεγόμενά τους, τα παραπάνω περιοδικά ».

Αλλά…, δεν…

Τυφλωμένος από το πάθος να υποστηρίξεις την NASA (σε ταΐζει και την υποστηρίζεις τόσο;) λες ότι τόσο απότομα! άλλαξαν οι καιρικές συνθήκες και εμφανίστηκε το επίμονο contrail. Το επιχείρημα αυτό είναι αστείο…

…και τέλος πάντων γιατί είσαι τόσο απόλυτος, αφού ούτε οι επιστήμονες ξέρουν αρκετά για το πώς δημιουργούνται τα νέφη και τα κατακρημνίσματα. Γιατί προσπαθείς να μας καθησυχάσεις? εγώ τουλάχιστο δεν είμαι τρομοκρατημένος.

Αφού όπως λες, υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες (υγρασία,+,+,+)και εμφανίζονται τα επίμονα contrails, γιατί δεν εμφανίζονται τότε οι κανονικοί θύσανοι; Τι περιμένουν, τα αεροπλάνα? Πως και γιατί δημιουργούνται τα σύννεφα;

quote:
Όταν εμφανίζεται παράλληλα ένα επίμονο με ένα μικρής ζωής contrail έχει να κάνει κυρίως με υψομετρική διαφορά, διαφορετικά στρώματα ατμόσφαιρας, διαφορετικές και μεταβλητές συνθήκες, πίεσης θερμοκρασίας, υγρασίας

Το ότι οι συνθήκες αλλάζουν με το ύψος αυτό το ξέρει ο κάθε μαθητής δημοτικού, δεν το αμφισβητώ.
Ξέρεις όμως, ότι είναι δύσκολο να αποδείξω για το αν αυτά τα αεροπλάνα πετούσαν στο ίδιο υψόμετρο και για σένα ότι πετούσαν σε διαφορετικά ύψη, εκτός αν έχεις Radar και το υπολόγισες (όμως, χλομό το βλέπω, αφού όπως είπες:
quote:
Για το ότι εμφανίζονται διαφορετικής διάρκειας ζωής contrails ταυτόχρονα στον ουρανό:
Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ αυτό που λέτε.

δεν έχεις παρατηρήσει καν ταυτόχρονα, contrail και επίμονα-contrail).
Εκμεταλλεύεσαι δηλαδή το γεγονός ότι δεν μπορώ να το αποδείξω (αλλά ούτε κι εσύ) και να το χρησιμοποιείς ως «φθηνό επιχείρημα». [Σε αυτήν την δυσκολία στηρίζονται και οι μεν και οι δε (επιστήμονες και συνωμοσιολόγοι) και λένε τα δικά τους.]

Τέλος πάντων, δεν πειράζει.

quote:
Τα παγωμένα σωματίδια στα contrails δεν φτάνουν την επιφάνεια της Γης διότι πέφτουν αργά και οι συνθήκες στην χαμηλή ατμόσφαιρα προκαλούν την εξάτμιση των παγωμένων σωματιδίων

«Η εξάτμιση» των παγωμένων σωματιδίων δεν σημαίνει και εξαφάνιση. Τι γίνεται μετά, αφού εξατμιστούν; Ποια είναι η τύχη τους; Η Υ.Π.Π. δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την απάντηση;
quote:
Έχετε παρατηρήσει για παράδειγμα τα διακεκομμένα contrails (προσωπικά έχω δει αρκετά) όπου διακόπτονται για κάποιο σημείο και μετά ξανασχηματίζονται;

Φυσικά και έχω δει επίμονα όπως λες contrails με κενά, αλλά μετά από μερικά λεπτά και όχι αμέσως μετά την εξάτμιση, να εμφανίζεται το contrail όπως φαίνεται στο βίντεο.
quote:
Όχι αυτή η φωτογραφία δεν είναι αλλοιωμένη και δεν παρουσιάστηκε σε συνωμοσιολογικό site

Έλα τώρα...
http://www.whale.to/b/chemtrails.html
halvaΜέλος
17/01/2007, 08:11:26
Libero, τι λες για τις ερωτήσεις που έκανα στο someone και τα σχόλια που έκανα για το someone?
halvaΜέλος
17/01/2007, 08:17:21
quote:

Libero, τι λες για τις ερωτήσεις που έκανα στο someone και τα σχόλια που έκανα για το someone?

Kαι τι λες για την αποψή μου για το γιατί είναι 'τόσο απόλυτος' ο someone?

halvaΜέλος
17/01/2007, 08:21:32
Με αυτά τα δεδομένα γιατί μιλάμε στο someone? Δεν έχεις καλύτερη ιδέα για το τι θα έπρεπε να κάνουμε;

, τι λες για τις ερωτήσεις που έκανα στο someone και τα σχόλια που έκανα για το someone?

[/quote]

Kαι τι λες για την αποψή μου για το γιατί είναι 'τόσο απόλυτος' ο someone?

halvaΜέλος
17/01/2007, 08:43:23
Τι λες Stan from Greece?

Θα έπρεπε να καυγαδίζουμε με κάθε someone όπως οι κακομοίρηδες τα αμερικανάκια στα chemtrail forums ή θα έπρεπε να εποφεληθούμε από τις μοναδικές ευκαιρίες για δυναμική δράση που μας προσφέρονται εδώ στην Ελλαδα και στην Ευρώπη;

Τι λες Τι λέει ο θείος σου ο κύριος Μούρτζης;