- Τελικα τι ωροσκοπο εχω? - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
DjLouiSΝέο Μέλος
Καλησπερα στην ομορφη παρεα του εσοτερικα,θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με το τι ωροσκοπο εχω διοτι αλλοι μου λενε καρκινο ενω εγω στις ιστοσελιδες του διαδυκτιου με βγαζω με ωροσκοπο διδυμο.
24-5-1982 06.15πμ τοπος αθηνα και ονομα Λεωνιδας.
Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμησω πολυ ,να ειστε καλα και καλο καλοκαιρι σε ολους!!!
24-5-1982 06.15πμ τοπος αθηνα και ονομα Λεωνιδας.
Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμησω πολυ ,να ειστε καλα και καλο καλοκαιρι σε ολους!!!
karmaΜέλος
quote:
Καλησπερα στην ομορφη παρεα του εσοτερικα,θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με το τι ωροσκοπο εχω διοτι αλλοι μου λενε καρκινο ενω εγω στις ιστοσελιδες του διαδυκτιου με βγαζω με ωροσκοπο διδυμο. 24-5-1982 06.15πμ τοπος αθηνα και ονομα Λεωνιδας.
Ο Ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 3 μοίρες των Διδύμων (οι υπολογισμοί μου έγιναν σύμφωνα με τη θερινή ώρα, η οποία ίσχυε την ημερομηνία που γεννήθηκες).
Φιλικά
Μηπως μπορεις να βγαλεις καποια συπμπερασματα απο τον αστρολογικο χαρτη?
Αν φυσκικα γνωριζεις και εχεις και τη καλη διαθεση :)
Αν φυσκικα γνωριζεις και εχεις και τη καλη διαθεση :)
Όπως έχω γράψει και σε άλλα παρόμοια θέματα,
υπάρχει τόπικ ενεργό για αστρολογικές αναλύσεις:
υπάρχει τόπικ ενεργό για αστρολογικές αναλύσεις:
Εκεί μπορούν να φιλοξενηθούν όλες οι σχετικές ερωτήσεις.
Επίσης θα παρακαλούσα τα μέλη που έχουν την καλοσύνη να απαντάνε στις ερωτήσεις αυτές, να παραπέμπουν τα μέλη επίσης στο θέμα αυτό.
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!