- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...
Σ' ευχαριστώ, για το e-mail σου. Οι Εμπειρίες σου είναι πολύ καλές. ![]()
Θα σου πρότεινα, αν θέλεις βέβαια, να τις μεταφέρεις σταδιακά στο topic και για να τις συζητήσουμε, αλλά και γιατί πιστεύω πως είναι χρήσιμες σε όλους μας. ![]()
Θέλεις να γράψω τα σχόλιά μου εδώ ή να σου τα στείλω με e-mail;
Ζήσε τη στιγμή!

Edited by - Στέφανος on 30/04/2004 11:52:29
Αρχιζω με τις σταδιακες εμπειριες μου και στην πορεια θα ποσταρω και τις ασκησεις διαλογισμου!
ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΔΙΑΣΤΜΑ 7 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ..
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ/ΑΠ
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 μηνες ΠΟΥ ΑΣΚΩ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ/ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1]ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.
ΑΜΕΣΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΥΨΩΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ,ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΜΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.
2]ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΝΑ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
3]ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΧΩ ΠΕΙ: ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ/ΘΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ,AΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ!
4]ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 2 ΜΕ 3 ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΝΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΝΙΩΘΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΓΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΙΩΘΩ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΕΝΩ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΑΛΗΘΙΝΟ!
5]ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
6)ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΟΧΙ ΓΝΩΡΙΜΟΣ.
7]ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΞΥΠΝΑΩ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΗΧΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
8)ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ ΔΙΑΛΟΓΙΖΟΜΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΛΩΔΙΑ...
Edited by - Κωστας on 30/04/2004 12:25:14
quote:
1]ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.ΑΜΕΣΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΥΨΩΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ,ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΜΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.
Αυτήν την εμπειρία σου Κωστα την καταλαβαίνω απόλυτα. ![]()
![]()
Είναι τελείως μοναδική και διαφορετική η αίσθηση του να έχεις σταματήσει να ονειρεύεσαι και ξαφνικά να ξυπνάς μέσα στον ύπνο σου και να εκπλήσσεσαι από την ελαφρότητα του σώματος και από τη δυνατότητα του να πετάς!
Την έχω βιώσει 2 φορές τη συγκεκριμένη εμπειρία και τις 2 έφθασα, ανυψώνοντας το σώμα μου, μέχρι το ταβάνι του δωματίου. Φοβερή αίσθηση. ![]()
Κάποια στιγμή θα γράψω περισσότερες λεπτομέρεις, για τις λίγες εμπειρίες συνειδητής Α.Π. που έχω.
Οι δικές σου Κωστα είναι πολύ περισσότερες και πιο έντονες. ![]()
Θα συνεχίσω το σχολιασμό σε άλλα posts, για τις επόμενες.
Ας ακούσουμε και τη γνώμη άλλων φίλων, που θέλουν να σχολιάσουν.
Ζήσε τη στιγμή!

Οπως επισης και να καταφερω να δω το σωμα μου απο ψηλα στο κρεβατι.
Για 7 μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον εαυτο μου. Σιγα σιγα θα καταφερω πιο πολλα.
Ολοι στα ξενα σαιτ τονιζουν οτι Η ασκηση φερνει αποτελεσματα/Αν το αφησεις σε αφηνει
Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...
quote:Φίλε Κωστα.
2]ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΝΑ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Η παράλυση αναφέρεται από πολλούς ως προστάδιο αστρικής προβολής, όπως και το άκουσμα διαφόρων ήχων.
Δεν έχω, όμως, προσωπική εμπειρία.
quote:Τελικά, έχεις δίκιο στο να λέει κανείς, πριν κοιμηθεί, την παραπάνω φράση.
3]ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΧΩ ΠΕΙ: ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ/ΘΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ,AΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ
Όσες φορές το έχω εφαρμόσει, βλέπω μεγάλες αλλαγές στα όνειρά μου.
Ζήσε τη στιγμή!

quote:Φίλε Κωστα.
ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΝΑ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Η παράλυση αναφέρεται από πολλούς ως προστάδιο αστρικής προβολής, όπως και το άκουσμα διαφόρων ήχων.
Δεν έχω, όμως, προσωπική εμπειρία.
Αληθεια? Μου κανε εντυπωση αυτο. Εχω πολλες εμπειριες με παραλυση και ακουσμα ηχων πριν ακομα μαθω για την αστρικη προβολη και πολυ συχνα τελευταια.
Ειναι συγκλονιστικη εμπειρια φιλε Στεφανε γιατι οι ηχοι ειναι κατι που δεν εχεις ακουσει ποτε σου και εχουν μια δυναμη,μια ενεργεια,μια ιδιατεροτητα,μια μοναδικοτητα που σε αφηνει αφωνο.
Μπορουν να σε τρομαξουν αλλα εγω κοντευω να τους συνηθισω.
quote:
ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΧΩ ΠΕΙ: ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ/ΘΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ,AΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣquote:
Τελικά, έχεις δίκιο στο να λέει κανείς, πριν κοιμηθεί, την παραπάνω φράση.![]()
Όσες φορές το έχω εφαρμόσει, βλέπω μεγάλες αλλαγές στα όνειρά μου.Αυτο συμβαινει γιατι απλουστα εκεινη την στιγμη ειμαστε σε πολυ καλη επαφη με το υποσυνειδητο μας και ετσι λαμβανει την επιθυμια μας.
Πολλοι ειδικοι επι της αστρικης προβολης συνιστουν εκτος απο τις προσπαθειες να λεμε πριν μας παρει ο υπνος και οταν ξυπναμε: Θελω να βγω απο το σωμα μου-Θελω να βιωσω αστρικη προβολη.
Τοτε οπως ειπα εχουμε επαφη με το υποσυνειδητο που κραταει περιπου για μιση ωρα.Επισης πριν κοιμηθουμε να σεφτουμε: Ονειρευομαι? Η Θα συνειδητοποιησω οτι ονειρευομαι 10 με 20 φορες χωρις καμια αλλη σκεψη και αυτο ειναι ικανο να μας δωσει αστρικη προβολη η συνειδητο ονειρο στο ελαχιστο
Δοκιμασε το και θα δεις!
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟEdited by - Κωστας on 02/05/2004 12:52:36
quote:Φαντάζομαι Κωστα πως θα είναι δυνατή εμπειρία.
Αληθεια? Μου κανε εντυπωση αυτο. Εχω πολλες εμπειριες με παραλυση και ακουσμα ηχων πριν ακομα μαθω για την αστρικη προβολη και πολυ συχνα τελευταια.
Ειναι συγκλονιστικη εμπειρια φιλε Στεφανε γιατι οι ηχοι ειναι κατι που δεν εχεις ακουσει ποτε σου και εχουν μια δυναμη,μια ενεργεια,μια ιδιατεροτητα,μια μοναδικοτητα που σε αφηνει αφωνο.
Μπορουν να σε τρομαξουν αλλα εγω κοντευω να τους συνηθισω.
Οι λίγες, μέχρι τώρα, εμπειρίες μου Αστρικής Προβολής έχουν να κάνουν με ξύπνημα μέσα από όνειρο.
quote:Αυτές οι έξοδοι είναι πάντα ενδείξεις σοβαρές για συνειδητοποίηση στο όνειρο.
4]ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 2 ΜΕ 3 ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΝΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.
Η τελευταία εμπειρία που είχα, που μοιάζει με τη δικιά σου, είναι η εξής:
Μέσα στο όνειρο, τραβάω το δάκτυλό μου και ως εκ θαύματος
μεγαλώνει.
Τότε λέω στον εαυτό μου, με πολύ χαρά: Είμαι στο αστρικό! Είμαι στο Αστρικό!
Ξαφνικά, σα να ξυπνάω στον ύπνο μου, διαπιστώνω να έχω ένα πολύ ανάλαφρο σώμα. Λέω: Θέλω να πετάξω!
Σταδιακά αισθάνομαι πως ανεβαίνω και βλέπω δίπλα μου το ταβάνι ενός δωματίου. Διερωτώμαι πού είμαι; Κοιτάζω λίγο γύρω και διαπιστώνω πως είμαι στο υπνοδωμάτιό μου, όχι εκεί που κοιμόμουν τότε, αλλά στο πατρικό μου σπίτι, περίπου 3 χλμ. απόσταση (όλα αυτά ομολογουμένως με όχι την καλύτερη δυνατή συνείδηση, αλλά παρ' όλα αυτά, ήξερα πως ήμουν εκεί).
Μετά σκέφτομαι πως θέλω να βγω από το δωμάτιο αυτό. Κατεβαίνω προς τα κάτω και βλέπω την πόρτα του δωματίου κλειστή. Μου έκανε εντύπωση, γιατί σπάνια είναι κλειστή αυτή η πόρτα.
Προσπαθώ να περάσω μέσα της και με έκπληξη βλέπω πως δεν μπορώ! Δοκιμάζω 2-3 φορές ακόμα, το ίδιο αποτέλεσμα.
Σκέφτομαι ότι ίσως αυτό είναι ένα εμπόδιο, που μου έχει μπει στο αστρικό.
Την επόμενη στιγμή, με μεγάλη λύπη μου, ξυπνάω.
Μετά από 2 μέρες, πηγαίνω σπίτι μου, δεν ήταν κανείς εκεί το διάστημα από την "αστρική επίσκεψη" μέχρι τότε και με μεγαλύτερη έκπληξη, βλέπω την πόρτα αυτού του δωματίου να είναι πράγματι κλειστή!
Ας αλλάξω θέμα τώρα.
Την ώρα που έγραφα αυτήν την εμπειρία, αισθάνθηκα μία λύπη να με διακατέχει. Όχι για την εμπειρία, αλλά επειδή:
Θα ήθελα πολύ να συμμετέχουν σε αυτήν τη συζήτηση και άλλα μέλη και να μοιράζονται μαζί μας τις χρήσιμες εμπειρίες τους, κυρίως έχοντας στο μυαλό μου την Πέγκυ και το Γιάννη, αλλά και άλλους που ίσως έχουν τέτοιες εμπειρίες κι απλώς μας παρακολουθούν.
quote:Κι αξίζει τον κόπο να ριψοκινδυνεύσει κανείς, για αυτό το ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ
Ζήσε τη στιγμή!

.
quote:
Φαντάζομαι Κωστα πως θα είναι δυνατή εμπειρία.Οι λίγες, μέχρι τώρα, εμπειρίες μου Αστρικής Προβολής έχουν να κάνουν με ξύπνημα μέσα από όνειρο.
Ναι οντως ειναι παρα πολυδυνατη εμπειρια!
quote:
4]ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 2 ΜΕ 3 ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΝΕΙΡΑΑυτές οι έξοδοι είναι πάντα ενδείξεις σοβαρές για συνειδητοποίηση στο όνειρο.
Η τελευταία εμπειρία που είχα, που μοιάζει με τη δικιά σου, είναι η εξής:
Μέσα στο όνειρο, τραβάω το δάκτυλό μου και ως εκ θαύματος
μεγαλώνει.
Τότε λέω στον εαυτό μου, με πολύ χαρά: Είμαι στο αστρικό! Είμαι στο Αστρικό!Ξαφνικά, σα να ξυπνάω στον ύπνο μου, διαπιστώνω να έχω ένα πολύ ανάλαφρο σώμα. Λέω: Θέλω να πετάξω!
Σταδιακά αισθάνομαι πως ανεβαίνω και βλέπω δίπλα μου το ταβάνι ενός δωματίου. Διερωτώμαι πού είμαι; Κοιτάζω λίγο γύρω και διαπιστώνω πως είμαι στο υπνοδωμάτιό μου, όχι εκεί που κοιμόμουν τότε, αλλά στο πατρικό μου σπίτι, περίπου 3 χλμ. απόσταση (όλα αυτά ομολογουμένως με όχι την καλύτερη δυνατή συνείδηση, αλλά παρ' όλα αυτά, ήξερα πως ήμουν εκεί).
Μετά σκέφτομαι πως θέλω να βγω από το δωμάτιο αυτό. Κατεβαίνω προς τα κάτω και βλέπω την πόρτα του δωματίου κλειστή. Μου έκανε εντύπωση, γιατί σπάνια είναι κλειστή αυτή η πόρτα.
Προσπαθώ να περάσω μέσα της και με έκπληξη βλέπω πως δεν μπορώ! Δοκιμάζω 2-3 φορές ακόμα, το ίδιο αποτέλεσμα.
Σκέφτομαι ότι ίσως αυτό είναι ένα εμπόδιο, που μου έχει μπει στο αστρικό.Την επόμενη στιγμή, με μεγάλη λύπη μου, ξυπνάω.
Μετά από 2 μέρες, πηγαίνω σπίτι μου, δεν ήταν κανείς εκεί το διάστημα από την "αστρική επίσκεψη" μέχρι τότε και με μεγαλύτερη έκπληξη, βλέπω την πόρτα αυτού του δωματίου να είναι πράγματι κλειστή![/quore]
Και η δικια σου εμπειρια μια χαρα ειναι!!!! Προχωρησες κιολας και πηγες μεχρι την πορτα. Εγω εχω καταφερει μονο να αιωρηθω και οχι να παω ως το παραθυρο η στην πορτα η στο ταβανι.
[quote]Ας αλλάξω θέμα τώρα.
Την ώρα που έγραφα αυτήν την εμπειρία, αισθάνθηκα μία λύπη να με διακατέχει. Όχι για την εμπειρία, αλλά επειδή:Θα ήθελα πολύ να συμμετέχουν σε αυτήν τη συζήτηση και άλλα μέλη και να μοιράζονται μαζί μας τις χρήσιμες εμπειρίες τους, κυρίως έχοντας στο μυαλό μου την Πέγκυ και το Γιάννη, αλλά και άλλους που ίσως έχουν τέτοιες εμπειρίες κι απλώς μας παρακολουθούν.
Εμενα δεν με πειραζει! Θα ηθελα τις γνωσεις τους και τις αποψεις τους αλλα οποιος δεν επιθυμει τι να κανουμε.
Εγω θα συνεχιζω και θα τα καταφερω ακομα πιο καλα!!!
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ
ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ... ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑ!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ.
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΤΕ ΜΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. Ε?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Πέθανε μια άλλη μέρα