ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περιεργο ονειρο. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περιεργο ονειρο. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ερεστορ13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΕρεστορΝέο Μέλος
17/02/2012, 16:50:08
Χθες το βραδυ επεσα οπως και καθε μερα για να κοιμηθω.Κατα την διαρκεια του υπνου ειδα ενα ονειρο που δε θα το ξεχασω ποτε.Ανοιγω αυτο το θεμα για να ακουσω αποψεις για την ενοια του.Το ονειρο ειχε ως εξης.."Ηταν βραδυ.Εγω και αλλα ατομα τα οποια δε θυμαμαι βρισκομασταν σε ενα λιβαδι και παρακολουθουσαμε ενα συκγεκριμενο αστερι που ηταν αρκετα λαμπερο.Μετα απο λιγες στιγμες διασπαστηκε σε καμποσα κομματια.Διαλυθηκε σε μικροτερα αστερια.Εμεις συνεχιζαμε να κοιταμε αυτο το αξιοπεριεργο θεαμα.Τα αστερια εμοιαζαν να κινουνται,να πετανε στον νυχτερινο ουρανο.Αυτο αποδειχτηκε αληθεια.Τα αστερια πλησιασαν προς το μερος μας.Αποδειχτηκε πως ηταν χιλιαδες χρυσες αμαξες με ανθπρωπους που ειχαν φορεσιες του μεσαιωνα και το περιεργο ηταν οτι και αυτοι ηταν χρυσοι.Δεν ειχαν σταλα αλλου χρωματος παρα μονο χρυσο.Επειτα απο αυτο εφυγα απο αυτην τη σκηνη.Το ονειρο συνεχιστηκε οταν βρεθηκα σε μια σταση τρενου.Αυτα τα οντα εμπεναν στα βαγονια.Κοιταζοντας τα περιεργος παρατηρησα μια γυναικα η οποια με κοιταζε.Οταν τα ματια μας συναντηθηκαν ενιωσα ενα τρανταγμα,σαν ενας κομπος να δενοταν στη καρδια μου.Ενιωθα σαν να μου ελεγε ακολουθησε με.Τα χαρακτηριστηκα της θα μεινουν καρφωμενα για παντα στο μυαλο μου.Η τριτη και τελευτεα σκηνη ηταν μεσα στο τρενο.Εγω εκανα βολτες στα βαγονια και εβλεπα ολους αυτους τους περιεργους να τρωνε και να πινουνε.Επειτα ξυπνησα για σχολειο.Αναθεμα το πρωινο ξυπνημα".Εγω ως ατομο εχω παρα πολυ φαντασια.Ισως και για αυτο ειδα αυτο το ονειρο.Γιατι εχω επηρεαστει.Ξεχασα να πω καλως σας βρηκα γιατι οπως φενετε ειμαι ολοφρεσκο μελος.Ζηταω ερμηνειες και αποψεις για αυτο το ονειρο.Συχνα βλεπω τετοια,αλλα αυτο ηταν το εντονοτερο και ηθελα πολυ να το μοιραστω με καποιους.Το εχω πει σε γονεις και φιλους αλλα λενε οτι ειναι σαχλαμαρες,αλλα οχι αυτο το ονειρο μπορεσε να μπει βαθυα στη φαντασια μου ευχαριστω, Ερεστορ

Δ.Μ.

mimosaΜέλος
18/02/2012, 05:33:11
Πολύ όμορφο όνειρο.
CamelotΜέλος
07/03/2012, 18:00:49
ερεστορ πραγματι ωραιο ονειρο! Μονο εσυ μπορεις να αποκωδικοποιησεις τα ονειρα σου, να το θυμασε!

Απλα. . . ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.

ΕρεστορΝέο Μέλος
08/03/2012, 14:40:00
Ναι πραγματι ηταν πολυ ομορφο.Προσπαθω να σκεφτω τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα και γιατι τα ειδα...

Οι πολεμιστες της εποχης μας δεν ειναι αυτοι με τα καλαζνικοφ αλλα αυτοι που παλευουν για την γνωση...

CamelotΜέλος
08/03/2012, 16:18:27
μπορει απλα να θελεις να ζησεις κατι τετοιο στην πραγματικοτητα. . . Σαν κι εμενα, ονειρα παραξενα, που αν κοιταξεις τον ονειροκριτη το ενα αναιρει το αλλο! Μπορει ενα μακρυ ταξιδι να ειναι το νοημα του ονειρου! Η αληθεια θα φανει. . .

!!!Vanish the shadows!!!

ΕρεστορΝέο Μέλος
08/03/2012, 21:00:23
Για την ακριβεια νομιζω πως επεσες μεσα.Καθε μερα ονειρευομαι ενα ταξιδι σε αλλη χωρα.Θελω να ζησω αλλα πραγματα.Να φυγω απο την καθημερηνοτητα της Αθηνας...ισως ειναι αυτο.Ευχαριστω

Οι πολεμιστες της εποχης μας δεν ειναι αυτοι με τα καλαζνικοφ αλλα αυτοι που παλευουν για την γνωση...

CamelotΜέλος
08/03/2012, 23:25:08
χαρα μου. . . Προσωπικα εγω ονειρευομαι "δεσιμο" με ανθρωπο, εχω βιωσει τοσες προδοσιες, χωρις παντα να υπερβαλλω, που με εκαναν να αναθεωρησω τις αποψεις μου για τις σχεσεις αναμεσα στους ανθρωπους.

!!!Vanish the shadows!!!

ΕρεστορΝέο Μέλος
09/03/2012, 13:31:40
CAMELOT...εχω βιωσει και εγω τα ιδια με εσενα, σε καταλαβενω.Ισως το νοημα της γυναικας που ειδα να ειναι και αυτο.

CamelotΜέλος
09/03/2012, 14:53:09
εγω δες πως θα το εξηγουσα: το αστερι που σπαει σε μικρα οντα ειναι η επιθυμια σου να γνωρισεις νεους παραξενους πολιτισμους. η γυναικα ειναι ενα ατομο το οποιο θελεις να βρεις μεσα στο πληθος το οποιο θα μπορει να σε καταλαβει. . . Τα οντα που τρωνε στο τρενο ειναι ο θαυμασμος σου για πραγματα που ειναι παραξενα. . . Θελω να σου πω πως κι εγω εχω πολυ φαντασια, με μια λεξη μπορω να κανω ολοκληρο σεναριο. . . Απο ολο μου τον κυκλο ειτε φιλικο ειτε οικογενειακο, κανεις δεν μπορει να καταλαβει οτι με την φαντασια μου δημιουργω εναν ολοδικο μου κοσμο. . . Θεωρουν οτι ειμαι απλα ενας φαντασιοπληκτος και ανωριμος εφηβος. . . Δεν με πειραζει ομως καποτε οταν μεγαλωσουν θα μπορεσουν να με καταλαβουν. . .

!!!Vanish the shadows!!!

ΕρεστορΝέο Μέλος
09/03/2012, 15:14:07
Εχεις απολυτο δικιο.Ουαου.Και εμενα με κοροιδευουν για την φαντασια μου.Αλλα δεν δινω δεκαρα.Μου αρεσει αυτο που κανω.Οσο για τις ερμηνειες που μου εδωσες ειναι ορθες.Επιθυμω ολα αυτα.Γενικα ειμαι λιγο περιεργος.Δεν ειμαι σαν ολα τα ατομα( ντυνομαι διαφορετικα,συμπεριφερομαι διαφορετικα)και οντως ψαχνω ενα ατομο να με καταλαβει αλλα δεν φενετε πουθενα..Συχνα καταφευγω στην φαντασια μου και μου αρεσει πολυ που το κανω.

CamelotΜέλος
09/03/2012, 15:59:08
ειδες ποσο ευκολη ειναι η ερμηνεια των ονειρων. . . Οσο για το οτι σε κοροιδευουν, μην δινεις σημασια. . . Οι ανθρωποι εχουν μαθει να περιθωριοποιουν ατομα που διαφερουν απο αυτος. . .

!!!Vanish the shadows!!!

ΕρεστορΝέο Μέλος
09/03/2012, 16:04:54
Εχεις δικιο ευχαριστω

ΕρεστορΝέο Μέλος
09/03/2012, 16:10:36
Το θεμα μπορει να κλειδωθει.Πηρα ολες τις απαντησεις που ηθελα ευχαριστω....