- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
quote:
οτι ενω εχετε συλλεξει τα ιδια πραγματα (στην ουσια), αντι να μιλατε και να συζητατε επι των στοιχειων, αναλωνεστε στα περι συλλογης..
για να συζητησουμε επι των στοιχειων πρεπει πρωτα να δουμε αν τα στοιχεια που εχω παραθεσει ειναι τα σωστα η ειναι αλλαγμενα
γι αυτο γινετε και ολο αυτο
αν τα στοιχεια μου διαφερουν εστω και στο ελαχιστο απο αυτα που εχουν συλλεξει οι συντονιστες τοτε πρεπει να συζητησουμε πανω στα στοιχεια που εχουν συλλεξει
αν ομως δεν διαφερουν τοτε πρεπει να το πουν οι συντονιστες για να
παμε στην ουσια
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
εαν ειχες παραποιησει τα στοιχεια θα σου το ελεγαν
αντι για αυτο βλεπω οτι συνεχεια λενε πως τα στοιχεια ειναι ΤΑ ΙΔΙΑ, οτι αυτοι ειχαν βαλει απλα λινκς ενω εσυ ολες τις παραμπομπες και οτι δεν υπαρχει θεμα διαφορετικων στοιχειων..
εγω τουλαχιστον αυτα εχω καταλαβει απο την ολη κουβεντα..
κριμα να μην ειμαι αθηνα, να σας εβγαζα για τσιπουρα να δεις τι καλη συνεννοηση που θα υπηρχε...:):)

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
Edited by - GWGW on 10/01/2007 13:07:31
quote:
εαν υπηρχαν διαφορετικα στοιχεια μεταξυ σας, θα σου το ελεγαν
εαν ειχες παραποιησει τα στοιχεια θα σου το ελεγαν
αντι για αυτο βλεπω οτι συνεχεια λενε πως τα στοιχεια ειναι ΤΑ ΙΔΙΑ, οτι αυτοι ειχαν βαλει απλα λινκς ενω εσυ ολες τις παραμπομπες και οτι δεν υπαρχει θεμα διαφορετικων στοιχειων..εγω τουλαχιστον αυτα εχω καταλαβει απο την ολη κουβεντα..
τα λογια της αμαλιας ηταν
quote:
Είχαμε κι εμείς συλλέξει τα παρόμοια κείμενα, αλλά μπορούμε να συζητήσουμε επάνω σε αυτά που έθεσες εσύ, μιας και δε διαφέρουν ιδιαίτερα.
το μιας και δεν διαφερουν ιδιαιτερα εχει μεγαλη διαφορα απο το ειναι ιδια
οπως το μπλου μπλακ δεν διαφερει ιδιαιτερα με το μαυρο αλλα δεν ειναι
μαυρο
και αυτη η δηλωση αφηνει πολλα υπονουομενα
Αυτό εννοεί η Αμαλία πιστεύω, δηλαδή ότι οι διαφορές δεν είναι επί της ουσίας αλλά απλά ο ένας συμπεριέλαβε περισσότερες φράσεις ή λιγότερες από τον άλλον στα quote.
Γιατί ασχολείσαι συνεχόμενα με αυτό? Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι παρά μόνο σπαταλάς τον χρόνο σου.
Ακόμα και την απάντηση που ζήτησες σχετικά με το όλο θέμα του Just a man δεν ξέρω σε τι ουσιαστικό θα σε εξυπηρετούσε. Βέβαια είναι δικό σου θέμα και δεν μπορώ να είμαι σίγουρη γι΄αυτό που λέω.
Μην ενδίδεις βρε παιδί μου στην ενασχόληση με τέτοια θέματα.
Μου είπες, σου είπα, όχι δεν είπα, αυτός το είπε και πάει λέγοντας.
Η ζωή είναι ωραία gigeni, κανένας στον κόσμο δεν θα σου προσφέρει ούτε ένα δέκατο δευτερολέπτου από την δική του ζωή, εάν το χάσεις το έχασες και ας πρόσεχες. Πρόσεχε τα δευτερόλεπτά σου σαν κάτι εξαιρετικά πολύτιμο.
Να έχεις μιά όμορφη μέρα.
quote:
Gigeni εάν υποθέσουμε ότι ένα κείμενο περιέχει τα γράμματα «α, β, γ, δ, ε» πιθανόν εσύ να συνέλεξες τα γράμματα «α, β, γ» και ο συνομιλητής σου τα γράμματα «α, β, δ».
Αυτό εννοεί η Αμαλία πιστεύω,
αν εννοει αυτο η αμαλια τοτε πολυ απλα μπορει να πει τι δεν συνελεξα
quote:
δηλαδή ότι οι διαφορές δεν είναι επί της ουσίας αλλά απλά ο ένας συμπεριέλαβε περισσότερες φράσεις ή λιγότερες από τον άλλον στα quote.
αν δεν υπηρχε διαφορα επι της ουσιας τοτε δεν υπηρχε λογος να το αναφερει
η αναφορα της φρασης ειναι καθαρα για εντυπωσιασμο και μειωση των οσων λεω
quote:
Γιατί ασχολείσαι συνεχόμενα με αυτό? Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι παρά μόνο σπαταλάς τον χρόνο σου.
γιατι η ολη κατασταση εχει να κανει με την αξιοπηστια η οχι των οσων παραθετω
quote:
Ακόμα και την απάντηση που ζήτησες σχετικά με το όλο θέμα του Just a man δεν ξέρω σε τι ουσιαστικό θα σε εξυπηρετούσε. Βέβαια είναι δικό σου θέμα και δεν μπορώ να είμαι σίγουρη γι΄αυτό που λέω.
1)γιατι η συμπεριφορα προς την απαγορευση που ειχε βαλει ο Just a man
ηταν τελειως διαφορετικη απο την συμπεριφορα προς την απαγορευση που ειχε βαλει το αλλο μελος
2)γιατι η ολη κατασταση με τον Just a man δειχνει την μη εγκερη ληψη αποφασεων των συντονιστων
3)γιατι πρεπει επιτελους οι συντονιστες να καταλαβουν οτι αν παραδεχτουν τα λαθη τους τοτε δεν πεφτουν στα ματια των μελων αλλα ισα ισα που ολα τα μελη θα προσπαθησουν για το καλυτερο για το εσωτερικα
πρεπει να καταλαβουν οτι αυτη η σταση τους να βλεπουν τους αλλους αφ υψηλου κανει κακο και σε αυτους αλλα και στο εσωτερικα
συνΟλυμπιε, εσενα τουλαχιστον σου απαντανε, βρε!
τα δικα μου τα σεντονια που απλωσα παραπανω, δεν τα μαζεψε κανεις απ το σχοινι... ![]()
συνεχιζω τις οδηγιες χειρισμου της δικτυακης πραγματικοτητας προς τα νεα μελη, αυτη την φορα για οσους απο αυτους θελουν να γινουν καποτε συντονιστες: πως θα αποδειξετε οτι ο ελεφαντας δεν ειναι ελεφαντας ![]()
ROAR!
quote:
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ
jonniebegood Απεστάλη: 25/11/2006, 18:02:06
---------------------------------------------------------------------
παιρνω το θαρρος να ανοιξω τοπικ στο οποιο να φιλοξενουνται οι συστασεις, οι προτροπες αλλά και ο αντιλογος των επιπλητομενων μελων, ωστε να μην αποπροσανατολιζονται τα τοπικ με την επικειμενη ανταλλαγη μηνυματωναν θεωρησετε οτι υπερβαινω τα εσκαμμενα, απενεργοποιηστε το - κατα την γνωμη μου ειναι χρησιμο
και απενεργοποιησατε το της Πεντελης!
![]()

Έχε τουλάχιστον κατά νου ότι υπάρχει και αυτή η περίπτωση, δηλαδή να είναι τα πράγματα διαφορετικά και να μην θέλει η Αμαλία να υποστηρίξει τον εαυτό της έναντι όσων της προσάπτεις γιατί πιστεύει ότι είναι ολοφάνερο πως δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση από μέρους της.
Σχετικά με το θέμα «αξιοπιστία των παραθέσεων» θα σου πω την άποψή μου, εάν θέλει κάποιος να θεωρήσει αναξιόπιστα τα λεγόμενά σου θα το κάνει ότι και να πεις, έλεγχο έχουμε επί του εαυτού μας όχι επί των άλλων.
Για το θέμα με τον Just a man δεν μου απάντησες, μου είπες την επιφάνεια αλλά δεν είπες τίποτα για την ουσία της ερώτησης «σε τι ουσιαστικό θα σε εξυπηρετούσε». Τι είναι αυτό που κέρδισες με το να ασχοληθείς?
quote:
Gigeni ανέφερε η Αμαλία κάτι που εσύ το μεταφράζεις ως μιά προσπάθεια εντυπωσιασμού ή και μείωσης των λεγομένων σου, ακόμα και να σου πω ότι κάνεις λάθος πιστεύω πως δεν θα υπολογίσεις σοβαρά τα λεγόμενά μου.
με το να μου πεις οτι κανω λαθος χωρις να μου δειξεις την αληθεια τοτε θα συνεχισω να πιστευω λαθος
αλλα απο οτι βλεπω εχεις φτιαξει το προφιλ μου
quote:
Έχε τουλάχιστον κατά νου ότι υπάρχει και αυτή η περίπτωση, δηλαδή να είναι τα πράγματα διαφορετικά και να μην θέλει η Αμαλία να υποστηρίξει τον εαυτό της έναντι όσων της προσάπτεις γιατί πιστεύει ότι είναι ολοφάνερο πως δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση από μέρους της.
το ολο θεμα ξεκινησε πριν μερες η αμαλια εκανε μερες να απαντησει και οταν απαντησε στην ουσια δεν εδωσε καμια εξηγηση για την φραση της
το ερωτημα μου ειναι πολυ απλο και η απαντηση που δινετε στο ερωτημα μου ειναι παλι πολυ απλη
αν υπαρχουν διαφορες δεν εχει παρα να τις δειξει
αν δεν υπαρχουν μπορει να πει οτι η φραση της ηταν λαθος
quote:
Σχετικά με το θέμα «αξιοπιστία των παραθέσεων» θα σου πω την άποψή μου, εάν θέλει κάποιος να θεωρήσει αναξιόπιστα τα λεγόμενά σου θα το κάνει ότι και να πεις, έλεγχο έχουμε επί του εαυτού μας όχι επί των άλλων.
οταν θες να κανεις σοβαρη συζητηση τοτε ελεγχεις αυτα που λεει ο αλλος και μετα κρινεις αν ειναι αξιοπιστος η οχι
αν λοιπον υπαρχει η υπονια οτι υπαρχουν διαφορετικα στοιχεια που αν δωθουν υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε αλλο αποτελεσμα απο αυτο που δηλωνει ο χ τοτε αυτοματως ο χ θεωρητε αναξιοπιστος
quote:
Για το θέμα με τον Just a man δεν μου απάντησες, μου είπες την επιφάνεια αλλά δεν είπες τίποτα για την ουσία της ερώτησης «σε τι ουσιαστικό θα σε εξυπηρετούσε». Τι είναι αυτό που κέρδισες με το να ασχοληθείς?
ρωτας γιατι ασχολιθηκα πριν μερικους μηνες;;
αν διαβασεις τον διαλογο που ειχα με τον Just a man τοτε θα σου λυθουν οι αποριες