ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ψυχικη επικοινωνια - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ψυχικη επικοινωνια - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

benetton31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
benettonΝέο Μέλος
07/07/2003, 02:44:25
kalispera kai xerome pou vriskome sta forum sas!eimai neo melos kai kano to eksis erothma:einai dynaton dyo atoma na epikoinwnoun psixika h opos alios to lene??dyladi na es8anete o enas kala kai o allos to idio h kai to anti8eto??na ponaei o enas psixika vevaia kai o allos mazi toy ??
mou etixe mia paromia katastash kai exo tromaksi para poli!!einai dynaton na symvenei kati teoio h oxi ??
eyxaristo poli kai perimeno apanthsh apo kapion pou 8a me parei sovara !!

07/07/2003, 03:04:03
-ειναι δυνατον 2ατομα να επικοινωνουν ψυχικα;
-

καλως ηρθες στα εσωτερικα,benneton!

Let there be Light!

07/07/2003, 03:58:10
Καλώς ήρθες στη ζεστή γωνιά του πνεύματος-esoterica το λέμε, φίλε/η benetton.
Γιατί να μη σε πάρουμε σοβαρά?!
Εμένα κάποιες φορές μου συμβαίνει~όπως και αυτή τη στιγμή!...

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

wiccaΜέλος
07/07/2003, 09:15:25
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΦΙΛΕ/Η ΒΕΝΕΤΤΟΝ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΕΣ???

quote:
einai dynaton dyo atoma na epikoinwnoun psixika h opos alios to lene??dyladi na es8anete o enas kala kai o allos to idio h kai to anti8eto??na ponaei o enas psixika vevaia kai o allos mazi toy ??

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ...ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΧΛΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΥΧΗ.
quote:
Καλώς ήρθες στη ζεστή γωνιά του πνεύματος-esoterica το λέμε, φίλε/η benetton.
Γιατί να μη σε πάρουμε σοβαρά?!
Εμένα κάποιες φορές μου συμβαίνει~όπως και αυτή τη στιγμή!...

ΝΑΙ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ. (Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΘΡΙΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.)

Πέθανε μια άλλη μέρα
benettonΝέο Μέλος
07/07/2003, 19:47:13
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΤΜΑ,WICCA,REPTILESALONICA!!
EIMAI O BENETTON!!:)
anyway!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!! ΟΣΟ{{ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ...ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΧΛΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΥΧΗ.}}
ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ!!(ΣΟΡΡΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ Η ΒΙΑΣΗΝΗ .....)!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΒΑΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΦΛΕΡΤ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΙΡΙΞΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ??
ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΒΟ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ.
΄ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ??
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΛΟΙΟΣ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ!!¨)

benettonΝέο Μέλος
07/07/2003, 19:52:30
[quote]

ΝΑΙ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ. (Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΘΡΙΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.)

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ!! :)

wiccaΜέλος
07/07/2003, 23:38:13
ΦΙΛΕ/Η BANETTON ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΨΥΧΩΝ?

ΤΩΡΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
08/07/2003, 05:18:02
quote:

..ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.

μου συμβαινει σχεδον ...παντα...
το θεμα ειναι να θελεις ν'αναλυσεις τ'ονειρο
-προτιμω τις εκπληξεις της ζωης...
ειναι συναρπαστικοτερες απο την επαληθευση/ειναι η ουσια της.. -

-...πονουν δυο ατομα μαζι...]
εννοεις συν-πονουν....συμπονουν εκ του συμπονια/
βεβαια + συμβαινει!
αυτο ειναι απολυτη ψυχικη επικοινωνια
(απλωνεσαι με εμπιστοσυνη καμμια συστολη απεναντι/γυρω/παντου)
+ βεβαια υπαρχει ταυτιση .

υπαρχει και η περιπτωση των διδυμων που ειναι γνωστο οτι πολλες αντιδρασεις ειναι παραλληλες...
περι τουτου υπαρχουν ειδικοτεροι να απαντησουν σχετικα...

θα εγραφα σελιδες ολοκληρες στην προσπαθεια να εξηγησω /'η ν'αναφερω περιστατικα...ισως τα φερει ο καιρος 'η η κουβεντα μα τωρα οχι..-
δεν μπορω να εκλογικευω ολα οσα διαισθανομαι ...
η περιεκτικοτητα της απαντησης που εδωσα την πρωτη φορα
ξεπερνα κατα πολυ τα ολα-λογια που θα μπορουσα να αφησω εδω.

δεν ειναι πια εκπληξη να κατανοω τι αισθανομαι...
εκπληξη ειναι να ...μπορω ακομη να αισθανομαι...

νοιωθω
ολα.
αυτο.
(+δεν το ευχομαι ,σε κανενα..-)

Let there be Light!

wiccaΜέλος
08/07/2003, 11:04:01
quote:

μου συμβαινει σχεδον ...παντα...
το θεμα ειναι να θελεις ν'αναλυσεις τ'ονειρο
-προτιμω τις εκπληξεις της ζωης...
ειναι συναρπαστικοτερες απο την επαληθευση/ειναι η ουσια της.. -

ΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΑΤΜΟΥΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΝΟΜΕΝΕΣ?

Πέθανε μια άλλη μέρα
DestinyΜέλος
08/07/2003, 17:41:39

[/quote]

δεν ειναι πια εκπληξη να κατανοω τι αισθανομαι...
εκπληξη ειναι να ...μπορω ακομη να αισθανομαι...

[/quote]

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ..
ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ...
ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..
ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΑΤΜΟΥΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΝΟΜΕΝΕΣ

WICCA θα σου πω ενα παραμυθι

ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑ..
ΜΕ 4 ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ 4 ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ 2 ΚΕΦΑΛΙΑ
ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ...
ΚΑΙ ΠΟΣΟΝ ΜΑΛΛΟΝ.. 1 ΨΥΧΗ...
ΟΙ ΘΕΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ...
ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ..
ΚΑΙ ΡΙΞΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ...
ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ..
ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΑ 2
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΚΕΦΑΛΙ
2 ΧΕΡΙΑ, 2 ΠΟΔΙΑ
ΜΑ.. ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ..
ΜΙΣΗ ΨΥΧΗ..
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ..

ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ
ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΜΕ...
ΠΟΤΕ...

wiccaΜέλος
08/07/2003, 22:48:36
ΤΕΛΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΟΥ DESTINY.

ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ: ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΚΟΠΙΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...

"ΑΓΑΠΗ"?

Πέθανε μια άλλη μέρα
thothΙδρυτικό Μέλος
09/07/2003, 01:09:59
Αυτό δεν είναι παραμυθάκι Wicca.

Είναι μύθος από τα έργα του Πλάτωνα.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

09/07/2003, 05:07:32
quote:
νοιωθω
ολα.
αυτο.
(+δεν το ευχομαι ,σε κανενα..-)

Εγώ πάντως το εύχομαι σε όλους!

Αρκεί να έχει επίγνωση πως τόσο η Ταύτιση όσο και η Αντίδραση,*(αρέσει / δεν μου αρέσει) έχουν κοινό παρονομαστή!

quote:
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ..
ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ...
ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..
ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...

Βίωσε τον (ψυχολογικο θανατο στη ζωή)….ίσως εκπλαγείς!!!!

Η Ψυχική επικοινωνία (εκλεπτυσμένες σχέσεις)…... Όταν υπάρχει... τα λόγια περισσεύουν..

09/07/2003, 05:16:10
ΠΛΑΤΩΝΑ....
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΔΩΜΑΤΑ...;
(ΧΜ!ΑΥΤΟ +ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...)

ΤΩΡΑ...ΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑΤΜΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ...
ΧΜ...ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ/ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΞΑΛΛΟΥ/ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΠΛΑΤΩΝ...:)

Let there be Light!

DestinyΜέλος
09/07/2003, 11:13:51
Βίωσε τον (ψυχολογικο θανατο στη ζωή)….ίσως εκπλαγείς!!!!

ΠΛΑΤΩΝΑ..

..ναι ..ναι ξερω τι εννοεις..

αλλα δε σου στερει την αισθηση
μπορει να αισθανεσαι κενο, απελπισια,
ισως και να αποστασιοποιεισαι ακολουθοντας
συνειδητα ενα δρομο που βγαζει σε αδιεξοδο..
Και βεβαια δε προσπαθεις.. αφηνεις ολη αυτη την
αρνητικη ενεργεια να γινει βιωμα....

αλλα τρως .. για να συνεχισεις το μαρτυριο που βιωνεις
πινεις .. (νερο) για να συνεχισεις να παραπαιεις μεταξυ
φθορας και αφθαρσιας

Αισθανεσαι ...οτι δεν αισθανεσαι Τιποτα.....

benettonΝέο Μέλος
09/07/2003, 13:29:18
Αισθάνεσαι ότι δεν αισθενεσαι τίποτα!! Η μάλλον αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχεις.
Αυτό είναι το χειρότερο άσημα που έχω νιώσει ποτέ !!
Αυτή η τάση απομάκρυνσης και αποφυγής κάποιον παραγόντων (θα το θέσω έτσι) ανθρώπων κατά ένα μεγάλο βαθμό αλλά και αντικειμένων και το χειρότερο χωρίς κάποια αιτία η αφορμή που να σε οδηγοί σε αυτό!! Αλλά ταυτόχρονα να κανείς το αντίθετο θέλοντας και μη ,να πλησιάζεις κάποιους η κάποια αντικείμενα φυσικά και μη !! προσπαθείς κάπου από κάπου να πιαστείς!!
Μάλλον το περί ψυχολογικού θανάτου δεν νομίζω να ύπαρχοι όσο και να θέλεις να το καταφέρεις δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις έστω και κάποιο αίσθημα ! Να καταφέρεις να μην αισθάνεσαι τίποτα ακόμα και στην χειρότερη κατάσταση να βρίσκεσαι,μέσα στην απελπισία θα καταφύγεις σε κάποια σκέψη που θα σε κάνει να αισθανθείς κάπως καλύτερα!!
Μια ψυχή για να ζήσει χρειάζεται αίσθημα.
Ακόμα και ο θάνατος να μεσολαβήσει θα συνεχίσει να αισθάνεται και να νιώθει άσχημα η και ο όμορφα,να επικοινωνεί με έμμεσους τρόπους !!
΄΄Η γνώμη μου΄΄

DestinyΜέλος
09/07/2003, 14:08:47
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ..ΒENETTON
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΑ
ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ...

Kapoυ ειχα διαβασει για το θανατο..
Οτι δε πρεπει να τον φοβομαστε
Γιατι καθε τι καλο & κακο βρισκεται στην Αισθηση
Θανατος ομως θα πει να στερηθεις την αισθηση
Εισαι δηλαδη οπως πριν γεννηθεις..
Θυμασαι τιποτα?

10/07/2003, 05:03:29
Καλή μου Ατμα…

Αυτή η επικοινωνία, ορισμένες φορές πάει στο περιθώριο, από μηδαμινές Αιτίες…Χρειάζεται ευαισθησία για την φλόγα της… Στα εσωτερικοδωματα βρίσκομαι επί μόνιμου πια βάσεως…*(Όχι του Εσωτερικά!)

Φιλη Destiny και φιλε benetton…

Θα προσπαθήσω να γίνω σαφέστερος σε ότι αφορά αυτό τον ψυχολογικό θάνατο στη ζωή, που δεν είναι αδράνεια, ούτε αδιέξοδο…μα και ούτε…. δεν αισθάνεσαι τίποτα!

Είναι η κατανόηση της λειτουργίας των αισθήσεων, να γνωρίζεις / βιώνεις το ότι η συνείδηση έχει διάφορα επίπεδα λειτουργίας, και δεν (είναι/είμαστε) οι ψυχικές απαντήσεις που οι περισσότεροι γνωρίζουμε…

Ο Σωκράτης αναφέρουν πως πριν από τα συμπόσια μα και συχνα τον έβλεπαν να κάθεται όρθιος (ακίνητος) επί ώρες.
Να τα έβρισκε άραγε με το δαιμονακο του?
Να σκεφτότανε?
Να έκανε διαλογισμό?
Ποιος ξέρει….
Πάντως τα λόγια του ήταν μαγνητικά για τους περισσότερους, και αναφέρουν τη χαρισματική (μαγεια/κλιμα) που δημιουργούσε η παρουσία του. Με αλλά λόγια είχε ψυχική επαφή με τους μαθητές μα και τους περισσότερους που μίλαγε…Δεν είναι Περίεργο, μιλώντας για τη ζωή, να πει πως η Ζωή του Φιλόσοφου… είναι ένας συνεχής Θάνατος….?

Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για ορισμένους πνευματικούς διδάσκαλους που πέρασαν, και που μίλησαν για τον κόσμο των αισθήσεων σαν υποδεέστερο…Στο Βούδα βρίσκουμε πολλά πάνω στη λειτουργία των αισθήσεων, μάλιστα στιν αναπνευστική πρακτική, τις ξεχωρίζει από το ίδιο το μυαλό…

- Συναίσθηση των ενεργειών του μυαλού *(αισθήσεις)
- Συναίσθηση και κάλμα των ενεργειών του μυαλού *(αισθήσεις)
- Συναίσθηση του Μυαλού
- Συναίσθηση και κάλμα του μυαλού

για να συνεχίσει να λέει (όπως ακριβώς και ο Σωκράτης στο ξεχώρισμα ψυχής / σώματος), πως χρειάζεται να τις δούμε μέσα μας πως δημιουργούνται, πως τα πάντα υπάρχουν γιατί υπάρχει κάτι άλλο, και να ελευθερωθούμε από αυτή την αυταπάτη που συνεχώς ο εγκέφαλος προβάλει…(Σκιές …Σπηλιά Πλάτωνος)

Τότε ίσως υπάρξει…. και η πραγματική ψυχική επαφή.

benettonΝέο Μέλος
10/07/2003, 10:16:32
Φίλη μου Destiny ,σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και χαίρομαι που σε γνωρίζω!!
Καταρχήν νομίζω πως έχουμε ξεφύγει σε ένα σημείο από το θέμα που ξεκινήσαμε και αναπτύξαμε ποιο πολύ το θέμα τις αίσθησης και γενικά το αισθήσεων, που είναι παράπλευρο τις ψυχικής επικοινωνίας!!
Θα αναθέσω τα έξεις ερωτήματα : πως είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο έντονη επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο ,και πως θα μπορούσε να αναπτυχθεί αυτή σε μεγαλύτερο βαθμό?
Είναι όπως ανέφερες παραπάνω Destiny η αναζήτηση του αλλού μισού η είναι απλός μια έντονη επικοινωνία?
Όσο για την αναφορά σου στο αν θυμάμαι τίποτα προτού γεννηθώ θα αναφερθώ στο ότι κάπου πρέπει να προϋπάρξαμε και να δημιουργήθηκε ένα κενό μνήμης από την μετενσάρκωση μας !! όπως και μετά την γέννηση μας για τα πρώτα χρόνια δεν θυμόμαστε τίποτα ωσότου αναπτυχθούν η αισθήσεις και η νοημοσύνη μας !! να μάθουμε να τις χειριζόμαστε! Και όταν βρισκόμαστε σε εμβρυϊκή κατάσταση και πάλι δεν θυμόμαστε τίποτα! Αλλά αυτή η ένωση με την μητέρα μας ύπαρχη!! Το αίσθημα ύπαρχη απλά δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε λόγο του κενού που έχει δημιουργηθεί!!

΄΄ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ΄΄

iriaΝέο Μέλος
10/07/2003, 19:32:35
geia.legomai Iria.evdiaferomai va ma8w gia to faivomevo tns tnlepa8eias.8a to ektimousa polu av mou divata kapoies plnrofories n va mou sustnsete kapoio BiBlio/a sxetika me to 8ema.

p.s sugvwmn pou grafw me latinikous xaraxtnres alla dev exw Ellnvikn grammatoseira sto laptop.molis gurisa apo Agglia.sugvwmn

I.K