ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΣΙΣΙΦΟΣ62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
24/03/2003, 22:43:03
Φιλε drumm με τον Αντώνη προχωράμε ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ….βλέπουμε μαζί τον εαυτό μας…

Αν θέλεις, σβήσε τη τελευταία γραμμή
………………………………………………….

γιατί έγινε δύσκολο στην ανάγνωση όλο το κείμενο

ANTONIOS1997Μέλος
25/03/2003, 12:05:22
Καλέ μου φίλε
Ας κάνουμε μια «βουτιά» μέσα μας για να δούμε τι από όλα τα παραπάνω θα βρούμε.......

ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ
Ή ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Θυμάσαι πριν από κάμποσο καιρό άφησες ένα μύνημα στα αποφθέγματα με κάτι φατσούλες γελάκια λέγοντας μου Αντώνιε πολλά λάθη. (Ήταν λίγο μετά από την παρέμβαση σου στο θέμα των Ελλήνων περί του ότι πρέπει να δεχόμαστε και να λαμβάνουμε από όλους).
Διάβασα λοιπόν το μύνημα και οι συνειρμοί άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου.

Ποιός είναι αυτός που κάνει τον έξυπνο και ξέρει τα πάντα;
Ποιος είναι αυτός που θα με ειρωνευτεί για λάθη;
Ποιός είναι αυτός που κάνει τον πνευματικό μου και έρχεται από πίσω μου να με διορθώνει; (βλέπε προηγούμενη ανάμιξη στο θέμα Ελλήνων)
Ποιος είναι αυτός που με μειώνει;
Ποιός είναι αυτός που δεν συμμετείχε ή δεν ενδιαφέρθηκε για τα αποφθέγματα και ήρθε τώρα να το παίξει διορθωτής;( Μέσα σε όλα αυτά μπλέχτηκαν και λόγια τρίτων που έπαιρναν θέση υπέρ σου για να καυτηριάσουν τη δική μου συμπεριφορά πχ ΤΗΟΤΗ)
Ποιός είναι αυτός ο «Ιταλός» που θα έρθει να μας την πει....
Ποιός είναι αυτός που συμπαθούν περισσότερο από εμένα....κοίτα πως του απευθύνονται....ενώ σε εμένα κρατούν αποστάσεις.....
Ποιος είναι αυτός που δέχονται και εμένα με απορρίπτουν.......

Αποτέλεσμα όλων αυτών πολύ πόνος και ανυσυχία...........και μια σκληρή απάντηση προς εσένα.........

Η απάντηση σου ήταν ένα «...............».συγνώμη, τον προσδιορισμό θα τον βάλεις εσύ.

Η απάντηση μου ήταν ένα αλήθινο συγνώμη.

Φίλε μου, ο Αντώνιος σου έδειξε οτι μπορεί να παίζει επικύνδυνα παιγνίδια. Εξομολογήθηκε εδώ εμπρός σε όλους οχι μια στιγμή χαράς και έμπνευσης αλλά μια στιγμή πόνου..... και δηλώνει οτι όποιος ζήσει την εξομολόγηση θα δει μεγαλείο......Απογυμνώθηκε εμπρός στα μάτια των πολλών αλλά και τα μάτια του θεού.

Αλλά ας πάμε λίγο πιο μπροστά. Λες λίγο η εξομολόγηση πολύ η κατανόηση........Δεν έχει σημασία περιμένω για να συνεχίσω.......

*Ταπεινότητα χωρίς αυτή το πολύ να γίνεις μια φουσκωμένη φούσκα
**Πραγματική γνώση είναι η αναζήτηση του θεού μέσα από το ανθρώπινο μεγαλείο
***Εσωτερική κάθαρση με προσευχή και γνώση του εσωτερικού ανθρώπου
ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ.....

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""