- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
.
βρε Αρη, σε περιμενει τοσος κοσμος τοσο καιρο για να μαθει για τους αυτοδημιουργητους βρυκολακες και εσυ εμφανιζεσαι (ακαριαια) για να πεις στο παληκαρι να προσεχει τους μαυροντυμενους θαμωνες καποιου κλαμπ?
σιγουρα θα πινουν μπλαντυ μερυ ρεζους αρνητικο...
.
ΥΓ. αν αυτο το μηνυμα το θεωρειτε ειρωνικο, τι θεωρειτε το μηνυμα του Αρη μας?
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

Αυτος ειναι ο γατος μου,ο προσωπικος μου σωματοφυλακας.Κραταει πιστολι με ασημενιες σφαιρες και πυροβολει μονο βρυκολακους!!!!!
Μου την έχουν στείλει στο κινητό μου καθώς και μία άλλη που ένα γατί είναι νίντζα!
quote:
ΥΓ. αν αυτο το μηνυμα το θεωρειτε ειρωνικο, τι θεωρειτε το μηνυμα του Αρη μας?
Όχι, φίλε μου!
Προσωπικά δεν διαβλέπω καμία ειρωνία στην απάντηση σου.
Άλλο χιούμορ κι άλλο ειρωνία! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Εγώ σου το εύχομαι αγαπητέ Άρη...και αυτό συνέχισε να αγαπάς την κοπέλα σου και να προσεύχεσαι στον θεό!
"Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός..."
αλλα ξεχασα.
εσεις τα ξερετε ολα (χιουμορ κανω)
quote:
τοτε και εγω σας ενημερωνω αγαπητοι μου φιλοι πως δεν ειναι το μοναδικο dark sun που υπαρχει. στο γνωστο ακομη και η κουτση Μαρια εχει παει.αλλα ξεχασα.
εσεις τα ξερετε ολα (χιουμορ κανω)
Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο άλλο club τουλάχιστον στην Αθήνα, με αυτό το όνομα.
Και με τα στοιχεία που δόθηκαν πρίν μέρες φωτογραφήθηκε το γνωστό gothic club.
Μη λέμε ό,τι θέλουμε για ένα μουσικό club όπου συχνάζουν τόσα άτομα.

θα ήθελες να μας πείς δυο λόγια?

"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ
ακριβως σε αυτο αναφερομαι.
ο λογος που με επιασε πανικος ηταν γιατι το γνωστο σε ολους κλαμπ μπορεις να το βρεις πανευκολα, αμεσως λοιπον σκεφτικα οτι ο φιλος IXION αναφερεται στο αγνωστο durk sun το οποιο υπαρχει πολυ πιο πριν απο το γνωστο και θελει να μαθει λεπτομερειες απο εμας.
γι αυτο και εγω φρικαρα αν μου επιτρεπεται η εκφραση.
τωρα οσο για λεπτομερειες θα σου τις πω.
φιλικα Αρης
Η gothic μουσικη τι σχεση εχει τωρα με τα βαμπιρ?
Αν οποιος ειναι λιγο 'αμπνορμαλ' και μοιαζει μυστηριος θεωρηται επικυνδινος και βαμπιρ, τοτε τοσα ατομα που ξερω και ειναι ετσι, θα μου ειχαν στραγγιξει και την τελευταια σταγονα αιματος μεσα μου.
"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)
εχεις δικιο, υπαρχουν πολλοι που ειναι ετσι.
αυτο δεν παει να πει τιποτα.
Οπότε δυσκολεύομαι και να σε πιστέψω, φίλε Άρη...
Επιπλέον, τι κοινό μπορεί να έχει η gothic μουσική κι όσοι την ακούνε με τον βαμπιρισμό?

συμπερασμα
εφ οσον δεν το γνωριζεις εσυ. δεν υπαρχει.
χμμμμ!!! μαλιστα.
<<Επιπλέον, τι κοινό μπορεί να έχει η gothic μουσική κι όσοι την ακούνε με τον βαμπιρισμό?>>
επειδη εισαι μικρος ακομη θα σου πω
γκοτθικ ακουνε οσοι ειναι βαμπιρ
μεταλ οσοι ειναι σατανιστες
ροκ οσοι περνουν ναρκωτικα
ρεμπετικα οι χασικλιδες
καταλαβες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
επειδη εισαι μικρος ακομη θα σου πωγκοτθικ ακουνε οσοι ειναι βαμπιρ
μεταλ οσοι ειναι σατανιστες
ροκ οσοι περνουν ναρκωτικα
ρεμπετικα οι χασικλιδεςκαταλαβες;;;
Έλα ντέ!
Κατάλαβα...? ![]()
![]()
ΑΡΗΣ, σου λέω πως απ' όσο ξέρω στην Αθήνα υπάρχει ένα DarkSun κι αυτό είναι το γνωστό.
Ασχολούμαι με τον συγκεκριμένο μουσικό χώρο 10-11 χρόνια κι αν υπήρχε κάποιο άλλο σίγουρα θα το ήξερα...

Επειδή γουστάρω το electro-industrial-atmospheric-gothik και έχω ψιλοαπομονωθεί από την νυχτερινή Αθήνα.... Αμα σκάσω μύτη νορμάλ ντυμένος, θα με αφήσουν να μπω στο εν λόγω club ???
By the way, υπάρχει ένα site που λέγεται VAMPIRE FREAKS... Εκεί να δείτε βρυκόλακες..... 'Εχει όμως και καλά tips περί μουσικής....
Πάντως μάγκες (και μάγκισες
), να δείτε Λετονές goth ladies και θα σας φύγει η μαγκιά.... Μιλάμε για πανέμορφες, πανύψηλες και... ΚΑΤΑΣΠΡΕΣ !!!!
Sorry για την παρένθεση - πίσω στα δρακουλίστικα τώρα......
KERRY KING μπορεις να πας οπως θες,ομως δεν ειναι κακο να επιλεξεις κατι σκουροχρωμο απο τη ντουλαπα σου ωστε να δενεις με το περιβαλλον..
'Between astonishment and grief,I was tearless.'
Από την αρχή που συμμετείχα σε αυτό το θέμα είπα οτι δεν απορρίπτω και δεν αποδέχομαι τίποτα κι οτι το μυαλό μου είναι ανοιχτό σε ό,τι λέει.
Απλά με τον τρόπο που είπε για το club αυτό ή λέσχη ή ό,τι άλλο είναι ήταν σα να φωτογράφιζε το συγκεκριμένο club.
Κι εγώ με αυτό δεν έχω πρόβλημα.
Έχεις σκεφθεί όμως τι θα γινόταν αν αυτό το έβλεπε κάποιος υπεύθυνος του club μιάς κι είναι δημόσια η συζήτηση?
Τις όποιες ενστάσεις έγειρα τις έγειρα ακριβώς για να αποσαφηνιστεί το όλο θέμα.
Σχετικά με τα "πιτσιρίκια" που αναφέρεις κι όλες αυτές τις ενέργειες των wanna-be vampires...
Φυσικά και γνωρίζω την κατάσταση και με θλίβει βαθύτατα να βλέπω να επικρατεί όλη αυτή η παράνοια κι η ανωριμότητα που επιδεικνύουν ορισμένα άτομα.
Ειλικρινά λυπάμαι για όλο αυτό...

'Between astonishment and grief,I was tearless.'
quote:
Αν θες να υπερασπιστεις τον χωρο πρεπει να ασχοληθεις με τις διαφορες τρελλες φημες που κυκλοφορουν σαν αυτες που πηγε να μας πει ο ΙΧΙΟΝ (αν και δεν ειπε τελικα).Εχω ακουσει παρα μα παρα πολλα και αστεια...
Έρεβος, δεν έχω διάθεση να υπερασπιστώ κανένα χώρο και σου εξήγησα γιατί ανέφερα τα όσα ανέφερα.
Κι από την στιγμή που ο Άρης δεν αποσαφηνίζει εγκαίρως μερικά πράγματα είναι λογικό να μη μπορώ να καταλάβω τι εννοεί πάντοτε.