ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

who knows34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/05/2004, 19:06:31
Γεια σου Πεγκυ.

Αισθάνεσαι αν έχει κάποιο πόνο ο άλλος…πάνω σου?

Αν είσαι σε κλειστό χώρο, η πλησίον νοιώθεις την ενέργεια του άλλου?

Όταν κάποιος είναι άρρωστος, μήπως όταν τον πλησιάσεις…νοιώθεις το ιδιο? Πχ τον πονά το συκώτι…πονά και το δικό σου?

Αν κοιμάσαι με άλλο άτομο στο ίδιο κρεβάτι…αισθάνεσαι περιορισμένα, μήπως βλέπεις και τα όνειρα του?

Λίγα απο οσα αισθάνομαι...χωρις να εχω ακριβώς χειρουργηθεί στη ζωή…. μα η εμπειρία που γράφεις…δεν μου είναι άγνωστη!

who knowsΜέλος
20/05/2004, 19:38:42
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΛΑΤΩΝΑ!ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ??ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ....ΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΑ Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ
ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ''ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ''...

georgette

20/05/2004, 20:45:18
quote:
Αισθάνεσαι αν έχει κάποιο πόνο ο άλλος…πάνω σου?

Αν είσαι σε κλειστό χώρο, η πλησίον νοιώθεις την ενέργεια του άλλου?

ΠΛΑΤΩΝΑ, διαβάζω αισθήσεις, που μου είναι γνωστές, κυρίως ως προς την ενέργεια των άλλων.

quote:
Όταν κάποιος είναι άρρωστος, μήπως όταν τον πλησιάσεις…νοιώθεις το ιδιο? Πχ τον πονά το συκώτι…πονά και το δικό σου?

Αν κοιμάσαι με άλλο άτομο στο ίδιο κρεβάτι…αισθάνεσαι περιορισμένα, μήπως βλέπεις και τα όνειρα του?

Θεωρώ πολύ δυνατές, αυτές τις εμπειρίες.
Θέλεις να μας αναλύσεις λίγο το θέμα με τα όνειρα;

Ζήσε τη στιγμή!

20/05/2004, 21:40:00
Θα σας γράψω φίλοι μου…μα περιμένω να ακούσω την φίλη x-files..

μιας και έγραψε…

quote:
Σαν ολες οι γνωστες αισθησεις να εχουν γινει μια.Αισθανομαι την παρουσια του με έναν απολυτο τροπο σαν να είναι ένα με εμενα.Δεν υπαρχει φοβος , πονος ουτε μοναξια.Με γεμιζει απολυτα,μονο ΑΓΑΠΗ(ως κατι πολύ ανωτερο από ότι εννοουμε με αυτή τη λεξη),σαν να βρηκα τον αιωνιο αγαπημενο μου,οικεια σαν να γυρισα στο παλιο μου σπιτι …γαληνη,κατανοηση πληρης και αποδοχη.Ζω "αυτοματα" ότι επιθυμω και αισθανομαι..Η λεξη ευτυχια πολύ «λιγη».

Αυτό ΕΙΝΑΙ η διάφορα… από τον δυϊσμό που ζούμε!

Κάτι ανάλογο συμβαίνει σαν κατανοηθεί/τελειώσει μέσα….το ΕΓΩ…μα με μια μοναδική και άνευ επιστροφής εμπειρία… όχι σε άλλο κόσμο….μα στο ότι η συνείδηση…. ΕΙΝΑΙ αυτό το πράγμα!

ΚωσταςΜέλος
20/05/2004, 23:22:28
Αγαπητη φιλη x-files σε θυμαμαι απο την προηγουμενη φορα που σου ειχα πει να μοιραστεις μαζι μας την εμπειρια σου.
Καλως ηρθες παλι και σε ευχαριστουμε που μοιραζεσαι την τοσο μοναδικη εμπειρια σου!
Θα με ενδιεφερε και εμενα να ακουσω τι δυνατοτητες απεκτησες αν και δεν θα με ξαφνιασει οτι ακουσω γιατι εχω διαβασει σε βιβλια παρομοιες εμπειριες και μετα να αποκταν την ιδιοτητα να βλεπυν την αυρα η να διαβαζουν τις σκεψεις.

Δεν ειχες δει τον χαρδαβελα που ειχε προσφατα εκπομπη για αυτο το θεμα?

Τα βιβλια που προτεινω πιο πανω ειναι πολυ καλα αν σε εδιαφερουν.

Να σαι καλα και περιμενουμε να σε ακουσουμε και να σε καταλαβουμε.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

Edited by - Κωστας on 20/05/2004 23:35:42

who knowsΜέλος
21/05/2004, 00:07:55
kwstas hi again ;-))))...nice photo!!

georgette

CYBERMASTERΜέλος
21/05/2004, 00:28:06
ΦΙΛΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΤΕ!!!
ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ???
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!?!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

21/05/2004, 05:22:58
Φιλε CYBERMASTER,

Στην Ζωή δεν υπάρχει μόνο το ΣΥΜΦΩΝΩ δεν ΣΥΜΦΩΝΩ, μα και κατανοώ τι γράφει ο συνομιλητής! Αν κρίνεις πως δυο άνθρωποι δεν θα τα βρουν ποτέ μεταξύ τους, μετά από δυο ποστ που ανταλλάξανε……λυπάμαι, μα δεν είναι έτσι.

Δεν Νομίζω να έγραψα πως δεν υπάρχει κάτι παράλληλα!

Έγραψα το ότι προσωπικά έζησα σαν εμπειρία, δεν πέρασε από χειρουργείο και αναισθησιογόνα...η, σε αλλο κοσμο! Ίσως να έχασα τις αισθήσεις…. να επανήλθα, και η συνείδηση δεν γύρισε… όπως την γνώριζα!

katarakthsΝέο Μέλος
21/05/2004, 09:03:49
Η ορθολογιστικη ερμηνια των φαινομενων αυτων , ειναι πως ο οργανισμος του ανθρωπου.οταν φτανει κοντα στο θανατο παραγει καποιες ουσιες,οι οποιες εχουν μια δραση παρομοια με αυτη που εχουν γνωστες παρεσθησιογονες ουσιες (π.χ. LSD) .

ειναι γνωστο κai εξακριβομενο πως οταν ο ανθρωπινος οργανισμος βρισκεται σε καταστασεις stress. κατα τη διαρκεια μιας εντονης αθλητικης δραστηριοτητας π.χ. ο εγκεφαλοσ παραγει τις γνωστες ενδορφινες.ουσιες με 15 φορες ισχυροτερη δραση απο αυτη της μορφινης.προκαλοντας ενα αισθημα ευοριας που βοηθαει τον οργανισμο να αντεπεξελθει στις νεες συνθηκες

εχουν γινει ισχυρισμοι οτι με ενα παρομοιο μηχανισμο εκρινονται καποιες ουσιες οι οποιες προκαλουν αυτα τα οραματα.
προκιμενου ο οργανισμος να αντεξει το σοκ του αναποφευχτου γεγονοτος

οι εμπειριες αυτες δεν ειναι παντα ευχαριστες...σε ορισμενα ατομα ειναι ιδιετερα δυσαρεστες κια γινεται λογος για δαιμονικες παρουσιες και οικονες παρομιες με αυτες που υπαρχουν στη Τεχνη για την κολαση

κατι παρομοιο νομιζω πωσ συμβενει με τη χρηση LSD .ορισμενα ατομα εχουν μονο δυσαρεστες εμπειριες οσες φορες και να παρουν LSD

απλα το αναφερω.δεν λεω πως δεν πιστευω οτι μπορει να συμβενει κατι αλλο.

ΚωσταςΜέλος
21/05/2004, 10:14:45
quote:

kwstas hi again ;-))))...nice photo!!

georgette

Γεια σου και παλι

ΚωσταςΜέλος
21/05/2004, 10:22:35
Φιλε katarakths καλα εκανες και το ανεφερες.
Οπως και ο ιδιος εγραψες τα συμπτωματα που βιωνουν απο τις ουσιες που εκρινονται δεν ειναι καθολου ευχαριστα αντιθετως με αυτα που βιωνουν χωρις τεχνητα μεσα αλλα μετα απο δυστυχημα,καρδια κ.λ.π. και ειναι στην πλειοψηφια τους πανεμορφα,υπεροχα και αληθινα 100% για αυτον που τα βιωσε.
Τις πιο πολλες φορες συναντανε και νεκρους που εχουν φυγει πιο μπροστα η ενα φωτεινο ον το οποιο εκπεμπει μια αγνωστη για την γη αγαπη κατι που δεν συμβαινει με τα τεχνητα μεσα
Σε αυτα δεν λενε τιποτα οι επιστημονες αλλα συνεχιζουν να επιμενουν για παραισθησεις.
Ας πεισουν την φιλη x files και οποιον εχει βιωσει αυτες τις εμπειριες οτι ηταν ψεμα και απο το μυαλο του που πεθαινε.

Edited by - Κωστας on 21/05/2004 10:24:30

AFAKHSΝέο Μέλος
28/08/2005, 18:57:57
πες τα ρε ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ αυτος εισαι ας του αλλου να λενε οτι θελουν
ζητω η ΕΛΛΑΔΑ ζητω οι ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ
rizitisΜέλος
28/08/2005, 19:22:27
πρωτοτυπο το θεμα φιλε μου;

πιστεύω οτι θα έχει μεγάλη συμετοχη καθώς
δεν έχει ξανασυζητηθεί σε αυτό το φόρουμ!

με μια μικρή ΄'ερευνα θα το διαπυστώσεις

α, ρε λιακοΠΟΥΛΟΣ που μας χρειάζετε

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Edited by - rizitis on 28/08/2005 19:24:37

28/08/2005, 19:44:28
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
Υπάρχει ήδη παρόμοιο:

Εκπομπές Λιακόπουλου

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!