- απώλεια λίπους - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
έχω ενθουσιαστεί με όλα αυτά που γράφεις και μ’ ενδιαφέρουν πολύ. Προσωπικά, έχω κάνει πολλές δίαιτες, χάνω κάποια κιλά και μετά τα ξαναπαίρνω. Αυτή η αυξομείωση είναι πολύ ψυχοφθόρα. Έφτασα στο σημείο η να τρώω ελάχιστα (νευρική ανορεξία) η υπερβολικά (υπερφαγία-βουλιμία) και πρόκληση έμετου. Κουράστηκα ψυχικά και σωματικά αλλά το αποτέλεσμα τώρα είναι οτι είμαι 24 ετών,το ύψος μου είναι 1.57 με βάρος 62 κιλά. Δεν είμαι ευχαριστημένη με την εικόνα μου, έχω διάθεση να προσπαθήσω να την βελτιώσω, περπατάω αρκετά συχνά αλλά όλα αυτά που έχω ακούσει απο τους εκάστοτε διαιτολόγους μου έχουν δημιουργήσει σύγχιση. Δεν ξέρω τι να τρώω, φοβάμαι το φαγητό, το βλέπω σαν θερμίδες, δεν το απολαμβάνω και ζω συνέχεια με το άγχος. Αν μπορείς να μου προτείνεις ένα πρόγραμμα για απώλεια λίπους και καταπολέμηση της υπερφαγίας θα σου είμαι ευγνώμων...
ευχαριστώ εκ των προτέρων
το απελπισμένο γατάκι..
marina
το θέμα στο οποίο πιθανότατα ήθελες να θέσεις την ερώτησή σου είναι αυτό που σου παραθέτω αμέσως πιο κάτω. Για να μπεις και να ζητήσεις εκεί τη συμβουλή σου, κάνε πρώτα κλικ στον τίτλο του θέματος που θα σου γράψω στη συνέχεια και μετά, εφόσον μπεις στο θέμα, κάνε κλικ εκεί που γράφει "Απάντηση στο Θέμα". Θα σου ανοίξει ένα πεδίο παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποίησες για να ανοίξεις το παρόν θέμα κι εκεί μπορείς να γράψεις το μήνυμά σου.
Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical <---κάνε κλικ
Το θέμα αυτό που άνοιξες θα απενεργοποιηθεί σύντομα, εφόσον μπορείς να συνεχίσεις στο παραπάνω θέμα που σου προτείνω.
Σε καλωσορίζω στις συζητήσεις του ESOTERICA και θα προσθέσω μόνο μία μικρή παρατήρηση στα όσα έγραψες:
Η πραγματική εικόνα του εαυτού μας, βρίσκεται μέσα μας. Δυστυχής είναι όποιος δεν μπορεί να δει την πραγματική εικόνα αυτή στον εαυτό του, αλλά και στους άλλους. Ερεύνησε, αγάπησε, κατανόησε και ασχολήσου με την εσωτερική σου εικόνα και θα δεις, πως η λάμψη της θα κάνει ομορφότερη και την εξωτερική. ![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Κι αυτήν θα πρέπει να φροντίζουμε πάνω απ' όλα!
Είδα πως έστειλες ήδη μήνυμα (22/03/2007, 09:44:28) στο θέμα που σου προτάθηκε.
Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...