ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα ( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 3 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα ( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 3 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Πύρινος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/06/2016, 03:24:38
Dr Πύρινε
quote:
Κατά συνέπεια - και εκτός αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη ιδέα - το πρόβλημα λύνεται εκ των έσω
Δεν χρειάζεται δηλ. συνεχώς να φτιάχνονται νέα κόμματα, χρειάζεται αυτά τα ίδια που υπάρχουν, να αλλάξουν

για αυτό υπάρχουν και οι σταυροί

"Ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα."

Δεν το είπε ο Αϊνστάιν. Η λογική το λέει.

Όσον αφορά στους σταυρούς, η Ρεπούση εξελέγη με 1600, ενώ στις τελευταίες εκλογές δεν υπήρξε σταυροδοσία.

Σχετικά με τον φραπεδιάρη πιτσαδόρο τώρα, και τη θέση του για τον "Γέρο της δημοκρατίας", αν σε πείθει, είσαι ακριβώς αυτός που φαίνεσαι.

Στο μεταξύ, κι αν θες να κουβεντιάσουμε, έχεις σκληρή μελέτη μπροστά σου:

1. Γνωρίζεις να μας πεις, τί ήταν το σχέδιο Μάρσαλ, σε τί αποσκοπούσε, ποιές κυβερνήσεις το διαχειρίστηκαν και σε ποιών τα χέρια κατέληξε?

2. Γνωρίζεις ποιός ήταν ο Δημήτρης Μπάτσης, από ποιόν δικάστηκε και από ποιά κυβέρνηση εκτελέστηκε?

3. Μεταπολιτευτικώς, γνωρίζεις ποιά κυβέρνηση έκανε τις πρώτες κρατικοποιήσεις, που κατέληξαν και τί απέγιναν οι εργαζόμενοι?

4. Γνωρίζεις ποιές κυβερνήσεις νομιμοποίησαν την άτοκη χρήση, από το κράτος και το τραπεζικό σύστημα, των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων?

5. Γνωρίζεις την έννοια "πανωτόκι", από ποιά κυβέρνηση και υπουργό θεσμοθετήθηκε και τί αποτελέσματα έφερε στον επιχειρηματικό κόσμο?

Υ.Γ. Δεν σε τιμά αυτή η τεμπελιά που επιδεικνύεις.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

04/06/2016, 03:45:37
Dr Πύρινε

Στο μεταξύ, πολλοί σκούζουν για την πρόθεση του ευτραφούς άτιτλου, να μειώσει τις ώρες διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών.

Ωστόσο, δεν ήταν συριζαίος ο πρωτεργάτης αυτού του κινήματος σκέψης και επιλογών. Κάθε άλλο:

Σφαγή στο μικροχώραφο των ελληνικών

Κατά τα άλλα, είναι θέμα σταυρών...

Υ.Γ. Σου έχω ξαναπεί πως είσαι ο απόλυτος συριζαίος. Αυτό που δεν γνωρίζω, είναι αν όταν το συνειδητοποιήσεις θα αισθανθείς θλίψη ή ανακούφιση.

04/06/2016, 04:07:24
quote:
DSM
"Ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα."

Δεν το είπε ο Αϊνστάιν. Η λογική το λέει.

Όσον αφορά στους σταυρούς, η Ρεπούση εξελέγη με 1600, ενώ στις τελευταίες εκλογές δεν υπήρξε σταυροδοσία.

Η Ρεπούση, δεν ισχύει το ίδιο για όλους
και βέβαια, η μη σταυροδοσία είναι πρόβλημα
όπως και το μπόνους των 50 εδρών που αβίαστα δίνεται στον πρώτο
όπως και η χρηματική υποστήριξη που δίνεται και μετράται στα εκατομμύρια και η οποία απλά βοηθά τα μεγάλα κόμματα να γίνουν μεγαλύτερα και τα εκτός βουλής να παραμένουν εκτός
Γενικώς, πολλά είναι προβληματικά με το υπάρχον σύστημα
δεν είναι αξεπέραστα προβλήματα αλλά είναι σημαντικά, κυρίως επειδή δεν υπάρχει η βούληση για μεταρρύθμιση
Εν πάση περιπτώσει, όποιος πιστευει οτι κατέχει γνώση και οτι μπορεί με αυτήν αρωγό του να οδηγήσει τον λαό προς κάτι καλύτερο και βέβαια, να τον πείσει για αυτό το καλύτερο, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα
Θα μου πεις, εύκολο είναι;
Καθόλου
Αλλά απ' την άλλη θα μπορούσες να το δεις και σαν τεστ, το αν ένα σύνολο ανθρώπων είναι πραγματικά όσο ικανό και όσο "γνωστικό" ευαγγελίζεται οτι είναι, ώστε να συγκεντρώσει αρκετή δύναμη για να μπει στο κοινοβούλιο ή να παίξει με άλλο τρόπο καθοριστικό ρόλο στα πράγματα

quote:
Σχετικά με τον φραπεδιάρη πιτσαδόρο τώρα, και τη θέση του για τον "Γέρο της δημοκρατίας", αν σε πείθει, είσαι ακριβώς αυτός που φαίνεσαι.
Δεν με πείθει, αλλά δεν με νοιάζει και πολύ

Edited by - Πύρινος on 04/06/2016 04:28:16

05/06/2016, 03:12:25
Dr Πύρινε
quote:

και βέβαια, η μη σταυροδοσία είναι πρόβλημα
όπως και το μπόνους των 50 εδρών που αβίαστα δίνεται στον πρώτο
όπως και η χρηματική υποστήριξη που δίνεται και μετράται στα εκατομμύρια και η οποία απλά βοηθά τα μεγάλα κόμματα να γίνουν μεγαλύτερα και τα εκτός βουλής να παραμένουν εκτός
Γενικώς, πολλά είναι προβληματικά με το υπάρχον σύστημα
δεν είναι αξεπέραστα προβλήματα αλλά είναι σημαντικά, κυρίως επειδή δεν υπάρχει η βούληση για μεταρρύθμιση

Ωραίος! Κατά τα άλλα, όλοι ΝΔ!
quote:
Δεν με πείθει, αλλά δεν με νοιάζει και πολύ

Κι αυτό σωστό. Δεν σε πείθει ο φραπεδιάρης πιτσαδόρος, αλλά τον στηρίζεις...

Δύο ενδεχόμενα μπορώ να φανταστώ. Ή που δεν έχεις να μου απαντήσεις κάτι στα σοβαρά, ή που έχεις πέσει στα βαριά. Για ζάκι δεν σε έχω πάντως.

05/06/2016, 03:25:25
quote:
Κι αυτό σωστό. Δεν σε πείθει ο φραπεδιάρης πιτσαδόρος, αλλά τον στηρίζεις...
Δεν με πείθει για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο όπως είπα μου είναι αδιάφορο

05/06/2016, 03:33:09
Με κανένα κόμμα δεν μπορείς να έχεις απόλυτη ταύτιση, αυτό είναι δεδομένο
Η ταύτιση βρίσκεται στην γενική πολιτική κατεύθυνση
Για εμένα η ΝΔ και η Ε.Κ. δεν είναι αρκετά δεξιά κόμματα στην πολιτική που πρεσβεύουν αλλά για τα δεδομένα Ελλάδας η Ε.Κ. είναι σχετικά δεξιή και η Ν.Δ. φαίνεται να αρχίζει να κάνει μια στροφή σε αυτό που υποτίθεται οτι είναι

05/06/2016, 03:34:02
Dr Πύρινε

Μάλιστα. Οι εκτοπίσεις, οι αποκλεισμοί, οι εξορίες, οι φυλακίσεις, οι βασανισμοί και οι δολοφονίες, σου είναι αδιάφορες.

Τελικά δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Υ.Γ. Στα ζητήματα οικονομίας δήλωσες άσχετος. Στα ερωτήματα που σου έθεσα, απάντηση ουδεμία. Στα πολιτικά ζητήματα, δηλώνεις Χριστόδουλος. Αν δημοσιεύσω το πραγματικό σου όνομα, θα συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο?

05/06/2016, 03:49:54
quote:
DSM
Υ.Γ. Στα ζητήματα οικονομίας δήλωσες άσχετος. Στα ερωτήματα που σου έθεσα, απάντηση ουδεμία. Στα πολιτικά ζητήματα, δηλώνεις Χριστόδουλος.
Δεν έχω δηλώσει τίποτα, εσύ κάνεις δηλώσεις
quote:
Αν δημοσιεύσω το πραγματικό σου όνομα, θα συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο?
Αν δεν κάνω λάθος, η διαχείριση γνωρίζει τουλάχιστον το μικρό μου όνομα, όπως το ξέρουν και άλλα μέλη βέβαια
Δεν το 'χω δηλώσει όμως ποτέ ανοιχτά στο φόρουμ απ' όσο θυμάμαι
Κατά συνέπεια στην περίπτωση που το παραθέσεις και εφόσον αυτό αποτελεί προσωπικό δεδομένο, περιμένω τη διαχείριση να λάβει τα κατάλληλα μέτρα

05/06/2016, 03:58:05
Dr Πύρινε
quote:
Δεν έχω δηλώσει τίποτα, εσύ κάνεις δηλώσεις

Ερωτήσεις κάνω. Κι εσύ αδυνατείς να απαντήσεις. Μην μπερδεύεσαι.
quote:
Αν δεν κάνω λάθος, η διαχείριση γνωρίζει τουλάχιστον το μικρό μου όνομα, όπως το ξέρουν και άλλα μέλη βέβαια
Δεν το 'χω δηλώσει όμως ποτέ ανοιχτά στο φόρουμ απ' όσο θυμάμαι
Κατά συνέπεια στην περίπτωση που το παραθέσεις και εφόσον αυτό αποτελεί προσωπικό δεδομένο, περιμένω τη διαχείριση να λάβει τα κατάλληλα μέτρα

Το έχεις χάσει. Τί σχέση έχει η ΔΟ? Μπορεί να σε έχω βρει από οπουδήποτε. Το έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει εδώ στο forum με διάφορα άλλα trolls.

Να σου πω τώρα, κι εντελώς μεταξύ μας. Το όνομά σου είναι προσωπικό δεδομένο? Τί παίρνεις?

05/06/2016, 04:03:30
quote:
Το έχεις χάσει. Τί σχέση έχει η ΔΟ? Μπορεί να σε έχω βρει από οπουδήποτε.
Δεν είπα οτι το έχεις βρει απ' την ΔΟ
quote:
Να σου πω τώρα, κι εντελώς μεταξύ μας. Το όνομά σου είναι προσωπικό δεδομένο?
Βεβαίως