ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρωτο ποστ για ασχημες νυχτερινες εμπειριες.{....Μην βαρατε ολοι μαζι} - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Πρωτο ποστ για ασχημες νυχτερινες εμπειριες.{....Μην βαρατε ολοι μαζι} - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Annihilator3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
AnnihilatorΝέο Μέλος
23/09/2005, 23:53:16
Λοιπον το πρωτο μου ποστ στο σαιτ και ειναι μια εμπειρια που εχω βιωσει εγω προσωπικα.Εγω διαβασει πολλα ποστ για νυχτερινες επισκεψεις και ονειρα,μορα κτλ.. βασικα εγω θελω να σας πω κατι το σχετικα διαφορετικο.Πρωτα απο ολα εξηγουμε.Ειμαι 21 ετων φοιτητης με αρκετα ενδιαφεροντα δεν "πεταω στα συννεφα",δεν εχω προβληματα αλκοολισμου ουτε εχω καποιες ψυχολογικες διαταραχες.Ισως το σκηνικο που θα σας πω να φανει καπως γελοιο σε καποιους αλλα, ειναι ετσι ακριβως οπως το λεω.
Το συγκεκριμένο σκηνικο εχει γινει και αλλες φορες συνολο 2-3.Παλαιοτερα(η ψυχολογια μου ηταν αρκετα κακη λογο καποιων προβληματων) καθως με ειχε παρει ο υπνος αισθανθηκα πολυ εντονα πως κατι κακο μπαινει μεσα μου (κατι σαν πνευμα) το καταλαβα μεν αμεσως και προσπαθησα να το βγαλω νοερα αλλα και να ξυπνησω μιας και οταν βλεπω εφιαλτες το αντιλαμβανομαι γρηγορα και ξυπναω.Καθως ηταν μεσα μου το συγκεκριμενο πραγμα προσπαθουσα να φωναξω αλλα ακουγα μονο μια πνιχτη φωνη να βγαίνει αλλοιωμενη(η δικια μου φωνή).Προσπαθησα τελικα αρκετα ωσπου ξυπνησα.Μπορει να ακουγετε πολυ γλαφυρο και ισως γελοιο το ολο σκηνικο αλλα μετα απο 7 χρονια το θυμαμαι ακομα.Ο ιδιος παλι εφιαλτης ηλθε πριν καποιο καιρο ισως καπως διαφορετικος.Οταν ειχε γινει την 2η φορα η μητερα μου που ετυχε να ηταν ξυπνια εκεινο το βραδυ μου ειπε πως ακουσε εντονα την μεταλλικη ανεμοπαγιδα ή πως το λενε τεσπαν που εχουμε εξω επο την εξωπορτα να χτυπαει.Τέλος ο χειροτερος που πραγματικα δεν ειχα ξαναζησει κατι τετοιο ηταν οταν ενα απλο μεσημερακι καθεμερινη ηταν απο οτι θυμαμαι επεσα χαλαρος να ξαπλωσω λιγακι.Εξω ειχε ησυχια, λιακαδα πραγματικα πολυ ωραια μερα.Μετα απο λιγο με πηρε ο υπνος οπου αρχισα ξαφνικα να ακουω ενα βουητο στα αυτια με παλμο μου (κατι σαν βομβο) που γινοταν ολοενα και πιο δυνατος οσπου ενιωσα εντονο φοβο την ιδια "παρουσια" να μπαινει μεσα μου αλλα αυτη την φορα εβλεπα σε καποια αποσταση οχι μεγαλη οτι ηταν μια γρια γυναικα δεν μπορουσα να δω το προσωπο της ηταν καλημενο με μια μαυρη καπα αλλα μικροσωμη παντως φιγουρα που με κοιτουσε ακίνητη απεναντι μου και σε καποια αποσταση.Προσπαθησα πολυ να ξυπνησω βαζοντας ολη την δυναμη μου μια κραυγη ωσπου και τα καταφερα.Συγεκριμενα η διαρκεια της ηταν αρκετα μεγαλη αφου σταματησε μερικα δευτερολεπτα, αφου πεταχτηκα απο το κρεβατι βιωνοντας αυτο το σκηνικο και ταραγμενος περπατησα μεχρι την αλλη ακρη του σπιτιου μου φωναζοντας την μανα μου να δω αν ειναι σπιτι (ισως και απο την ταραχη μου δεν ξερω).Μετα απο μερικα λεπτα καλμαρα λιγο και σκεφτικα το τι ειδα ειμαι σίγουρος πλεον οτι δεν ειναι ενας τυχαιος εφιαλτης.Τουλαχιστον οχι τοσο ζωντανος.Ισως πολλα ατομα διαβαζοντας, βαλουν τα γελια δικαιωμα τους.Ειναι η πρωτη φορα που το λεω σε καποιον.
24/09/2005, 00:26:16
Καλησπέρα, annihilator!
Καλώς ήλθες κιόλας στο forum!
Η εμπειρία σου είναι αρκετά ενδιαφέρουσα θα ήθελα όμως να σου προτείνω το εξής θέμα ώστε να συνομιλήσεις με άτομα που είχαν παρόμοιες ιστορίες για να μην υπάρχουν διπλά ή παρόμοια θέματα...

Παράξενες ιστορίες

Φιλικά και καλή συνέχεια!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

24/09/2005, 01:03:43
Καλως ήρθες Annihilator.

Εκτός από το θέμα που σου προτείνει ο Dying_Incubus, μπορείς να επισκεφτείς και τα σχετικότατα

ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη
κάνε κλικ^^^

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ
κάνε κλικ^^^

Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα...
κάνε κλικ^^^

Πιστεύω πως η εμπειρία που μας περιγράφεις, αφορά αυτήν την περίπτωση (μόρα).
Πράξε ανάλογα με το πιο θέμα σε καλύπτει περισσότερο.

Απαντήσεις δεν θα λάβει το θέμα αυτό, εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα παραπάνω θέματα.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!