ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ; ; ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ; ; ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
20/08/2005, 14:09:25
quote:

Κακέ Vril , το ψευδώνυμο μου σημαίνει "Πεθαίνων Ίνκουμπος"...
Απλά σαν διευκρίνηση.
Νομίζω οτι θα γνωρίζεις τι σημαίνει ίνκουμπος, πιστεύω οτι ξέρεις αρκετά πράγματα για να μη γνωρίζεις αυτό.
Αν σου έχει ξεφύγει, μπορώ να σου πώ τι είναι.

Ομολογώ οτι δεν πήγε το μυαλό μου ... εκεί... !

Άντε, να βρείς και μια Succubus.

20/08/2005, 14:28:33
Μία βρίσκω, μία χάνω....
Αλλά δεν το βάζω κάτω!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

stratis79Μέλος
21/08/2005, 01:33:04
Vril δεν έχουμε και τόση διαφορά ηλικίας και για την οικογένειά σου εύχομαι να σου ζήσει, εγώ τώρα ξεκινώ τη δική μου.

Incubus δε σε παρεξηγώ αλλά κάνεις λάθος. Ίσως φταίει κι ο τόνος μου, βλέπεις το ίντερνετ και μια ψυχρή οθόνη δεν μπορούν να φανερώσουν με τι ύφος λέμε ότι λέμε. Δέχομαι τις απόψεις όλων αλλού έγινε το μπέρδεμα, λύθηκε όμως και όλα οκ και σε περιμένω και στο άλλο θέμα που έχει ήδη αρχίσει η κουβέντα.

stratis79Μέλος
21/08/2005, 01:38:22
Νομίζω οτι σου απάντησα, αν και για να σε βοηθήσω, πιστεύω οτι το πραγματικό ζουμί βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, εκεί που λέει "Μην τα παίρνεις και τόοοσο "τοις μετρητοίς
=====
ναι μου απάντησες. Ως προς το τοις μετρητοίς που λες, νομίζω ότι παραβλέπουμε καμιά φορά ένα παράγοντα. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες - όχι απαραίτητα κακοί- και αυτή η διαφορετικότητα οδηγεί ενίοτε σε μικρές διαμάχες. Είναι κι αυτό που μόλις είπα στον Incubus μέσω της οθόνης δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιον.
21/08/2005, 01:59:44
Απλά σου είπα την άποψη μου.
Κι άλλα άτομα είναι πίσω από μία ψυχρή οθόνη αλλά τα έχω δεί να συνομιλούν μία χαρά.
Όσο για το άλλο θέμα....
ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ?

stratis79Μέλος
21/08/2005, 02:02:16
για τη Μικρασία
21/08/2005, 02:17:14
Ευχαριστώ αλλά καλά είμαι κι εδώ!

Airbus380Νέο Μέλος
29/09/2012, 07:00:21
Όσα σκαλοπατάκια κι αν είναι, σε ρετιρέ βρίσκομαι, οπότε σε περιμένω..!!!!

ΚostakourtasΜέλος
29/09/2012, 20:51:16
quote:

Δεν έχει νόημα μια συνέχεια επι του θέματος.
Με όλα αυτα που έγραψες,πρέπει να...κατέβω μερικά σκαλοπάτια,για να σου απαντήσω και δεν προτίθεμαι να το κάνω!

οπα ανωτεροτης! ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΣ! απαντηση σε συνομιλητη ε? θαυμαστη μετριοφροσυνη κ ταπεινοφροσυνη! Αντε γεια

Ποιός ήρθε?

Airbus380Νέο Μέλος
30/09/2012, 03:58:45
Από την στιγμή που εκείνος θέλει και διαφημίζει πως είναι ο Εφευρέτης της Υψηλής νοημοσύνης, να μην χαλάσω χατήρι....
Δεν δηλώνω ποτέ μου ότι είμαι καλύτερος των Αστεριών, απλά Τους περιμένω στα "λιμέρια" μου....
Του εξήγησα πως όσο Εφυέστατος είναι εκείνος που αποφεύγει τις πυραμίδες όπως ο διάβολος το λιβάνι, άλλο τόσο θα ήθελε να είναι στην θέση του Πρώτου που είχε την ιδέα του συστήματος των ιδεών των πυραμίδων, όπως και ΄τοσοι άλλοι στην θέση του....!!!!

ManooΝέο Μέλος
06/03/2013, 17:41:51
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!

«Έπεσα» πάνω σε αυτό το ιδιαίτερα ενδιαφέρον forum στην αναζήτηση μου στο google περί AMWAY και είπα να καταθέσω κι εγώ την άποψη μου.

Έχω δεχθεί τις προηγούμενες μέρες 4 «επιθέσεις» για κάποια online υπηρεσία που έχει εύκολο χρήμα, λύσιμο του προβλήματος διαβίωσης κτλ κτλ. Ένας από τους 4, άθελα του μάλλον, μου είπε το όνομα της εταιρίας καθώς τον ρωτούσα επίμονα τι πουλάει. Τελικά, του ξέφυγε.

Αμέσως έκανα googling και βρήκα τη σελίδα, στην οποία με έκπληξη διαπίστωσα πως είχε κολόνιες, καλλυντικά και όλα τα γνωστά που μέχρι εκείνη τη στιγμή αρνούνταν να μου πει πως πουλάει.

Έρχομαι να συμφωνίσω με τα περί μυστικότητας που έγραψαν καποια μέλη, όπως και για τα μεγάλα και παχυλά λόγια. Σκεπτόμενος όσα έχω σηζυτήσει, με λύπη μου διαπίστωσα πως κάποιοι προσπάθησαν να με χειραγωγήσουν. Ένιωσα όμορφα, ηγέτης, δυνατός. Άνθρωποι που μέχρι πρότινος είχαν μαζί μου ένα απλό "γεια" και αυτό όχι πάντα.

Ο λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές όμως είναι ένας.

Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες 2 ή 3 μεγάλα και πολύ καλογραμμένα posts, σχετικά με τις «αρνητικές» εμπειρίες κάποιων, και μπορώ να πω με σιγουριά 99% πως πρόκειται για ανθρώπους που ασχολούνται με το αντικείμενο του MLM. Και μάλιστα πολύ ενεργά.

Δε θέλω να πω ποια posts νομίζω όλοι καταλαβαίνετε. Οι δομή αυτών των posts, έχει την κλασική μορφή ενός Advertorial (διαφημιστικό κείμενο) που συναντάμε στον τύπο. Και μάλιστα χρησιμοποιούν ίσως τη νούμερο ένα τακτική που χρησιμοποιούν οι εφημερίδες για να προσελκήσουν αναγνώστες. Επικεντρώνονται στα αρνητικά.

Η δομή είναι η εξής:
- Πως ξεκίνησα
- Αρνητικό
- Αρνητικό
- Αρνητικό
.
.
.
- Αρνητικό
- Αρνητικό
- Ψεγάδι θετικού
- Εγώ δεν μπόρεσα, εσύ όμως ΙΣΩΣ μπορείς!

Ζητώ συγνώμη για το μεγάλο post και ελπίσω να μη σας κούρασα. Επίσης δε θέλω να κλείσω το κείμενο με το δικό συμπέρασμα. Απλώς καταθέτω την άποψη μου.

Best :)