ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Shrek Animation - - Κινηματογράφος -

- Shrek Animation - - Κινηματογράφος -

theklats4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
theklatsΜέλος
17/09/2003, 09:40:20
Shrek

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ"ΣΡΕΚ".ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ.ΤΑ EFFECTS-ANNIMATIONS Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Ο πράσινος ήρωας ΣΡΕΚ . Όταν αναστατώνεται η ζωή ενός φιλήσυχου δράκου με την εισβολή στο σπιτικό του ενός πλήθους παραμυθένιων ζώων, διωγμένων από το βασίλειο του σατανικού λόρδου, αναλαμβάνει μία επικίνδυνη αποστολή για λογαριασμό του λόρδου: Την απελευθέρωση της μέλλουσας γυναίκας του από τα χέρια ενός κακού δράκου με αντάλλαγμα την απαλλαγή του από τους ανεπιθύμητους συγκατοίκους του.

theklats

Edited by - theklats on 17/09/2003 12:24:00

morphΜέλος
17/09/2003, 11:53:08
καταραμενο copy-paste και εσύ και αυτοί που σε ανακάλυψαν. μου φαίνεται ότι αυτό θα αποτελέσει τον θάνατο της σκέψης...

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

theklatsΜέλος
17/09/2003, 12:06:05
ΦΙΛΕ /ΦΙΛH ΠΡΟΣΠΑ8ΙΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΕΡΙΤΕΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ..

"Brilliant people talk about ideas. Average people talk about things. Small people talk about other people"

theklats

Edited by - theklats on 17/09/2003 12:44:51

morphΜέλος
17/09/2003, 12:41:58
αχ βρε theklats Με παρεξηγησες. την εικονα καλα έκανες και την δημοσιευσες. το αγγλικό κείμενο με χάλασε λίγο που ήταν λες και το είχες κάνει copy-paste απο το entertainment weekly. δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό.σημασία έχει ότι και εγώ είμαι λάτρης του animation και στη περίπτωση του shrek έμεινα άναυδος. μπορεί να μην ενθουσιάστηκα σεναριακά (ήθελε να απευθύνεται σε όλους και αυτό ήταν το πρόβλημά του), όμως η ταινία ήταν το απόλυτο "eye-candy".

αντε να έρθει επιτέλους και το finding nemo!

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω