ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΤΑΛΩΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
drumx13Μέλος
01/11/2003, 22:07:26
επειδη καποιοι φιλοι μας θεωρησαν σοβαρα αυτα που εγραψα παραπανω μια διεκρηνηση...

κατ αρχην δεν επιθυμω να ανοιξω επικοινωνια με e-mail που εδεχομενος θα σημαινε κατι η που θα παρερμηνευονταν.
Η μονη επικοινωνια που επυθημω ειναι εδω μπροστα σε ολους.

Το θεμα του στυλ "Μασωνια- εχω αποκαλυψεις να σας πω... μαζευτητε."
εχει ξαναπαιξει στο παρελθον κατα κορον...

Διαβαζοντας τα προηγουμενα τοπικ μπορει ευκολα να καταλαβει ο οποιοσδοιποτε οτι κανεις δεν ξερει πολλα ή οτι οσοι ξερουν κατι δεν μιλουν και καλα κανουν.... αφου ετσι κρινουν

Συγκεντρωσα λοιπον οτι ποιο ακραιο εχει ακουστει για τον τεκτονισμο σε μια ωραια ιστορια εβαλα μπολικη σαλτσα και τα εγραψα...

Το θεμα το θεωρησα γελοιο απο την αρχη
πρεπει να ξερετε οτι εχω πολυ καλυτερη αποψη για τον τεκτονισμο απο αυτην που εγραψα αλλα οπως ειπα το θεμα ξεκινησε απο την αρχη σαν ψιλοχαβαλες.
Αλωστε το ειπα απο την αρχη

.....οτι θα πω μια μπουρδιτσα.

Αν θελεις Μια σοβαρη κουβεντα για το θεμα διαβασε τι εχει γραφτει στα προοηγουμενα σχετικα τοπικ.

Οχι οτι εκει θα αποφυγεις της μπουρδες και αν σου δημηουργηθουν σοβαρες αποριες εδω ειμαστε να σε ακουσουμε

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2237

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=721

και γενικοτερα μην δινεις σημασια στο τι γραφεται στα τοπικ της ενοτητας "μεταξυ τυρου και αχλαδιου" ok???

ok.

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

NIKOS.Νέο Μέλος
01/11/2003, 23:09:34
0 George Bernard Shaw δεν ειταν Ελευθεροτεκτων απο οσα γνωριζουμε
αλλα φαινεται κατι να γνωριζε γιαυτον
Ο Μπερναρδ σω ειταν παντοτε ετοιμολογος .
Ενυφευθη δε πολυ μεγαλος .Οταν τελικως εγκατελιψε τις ταξεις των
αγαμων ολοι εσπευσαν να ζητησουν την γνωμη του για τον γαμο
Ελεγε λοιπον
Μπορω να πω πως ο γαμος ειναι οπως ο Ελευθεροτεκτονισμος
Εκεινοι που δεν εισηλθαν εις το Ταγμα δεν μπορουν να ομιλουν
γιαυτον και εκεινοι που ειναι μελη του Ταγματος εχουν ορκισθη
αιωνια σιγη

02/11/2003, 10:05:08
Ditheo αν παλουκάριμ εσύ έχεις μπει σε Τεκτονική Στοά και έχεις παρακολουθήσει όλα αυτά που μας είπες τότε εγώ είμαι ο Θείος του Καζαμπούμπου .
Γι αυτό αντί να γράφεις για τους άλλους αυτά τα κεφαλαία μεγάλα γράμματα θα έπρεπε να σκεφτείς ότι ****** ** *********** ** *** ******** ***** ** *** ****** *** ******* .

Εξήγησε παντογνώστη μου εσύ τις διαφορές μεταξύ
1) Τεκτόνων
2) Μασόνων
3) Ρόταρυ
4) Λάιονς
5) Ιλουμινάτι
6) Ροδόσταυρων
7) Χρυσής Αυγής
8) Ερυθρόλευκης Στρατιάς
9) Γ.Σ.Ε.Ε.
10) Πανλαγοκοτιακού Σύνδεσμου

Άντε να δούμε ΤΑ στοιχεία σου .

Ο κακός λύκος

--------------------------------------------
Επέμβαση από τον Admin
λόγω απρεπών και υποτιμητικών εκφράσεων
--------------------------------------------

02/11/2003, 10:39:14
Καλημερα σας καλο μηνα και καλη εβδομαδα και εδω.Αυτο το Πανλαγοκοτιακος συνδεσμος τι ακριβως ειναι?Απο τα υπολοιπα αλλα τα ξερω,αλλα καταλαβα οτι ειναι ομαδες και συλλογοι αλλα αυτο το 10ο με μπερδεψε
ΑαρώνΝέο Μέλος
02/11/2003, 14:12:22
Αλλη μια προσπαθεια να ειπωθουν καποια πραγματα πηγε στραφι.
quote:
Ditheo αν παλουκάριμ εσύ έχεις μπει σε Τεκτονική Στοά και έχεις παρακολουθήσει όλα αυτά που μας είπες τότε εγώ είμαι ο Θείος του Καζαμπούμπου .
Γι αυτό αντί να γράφεις για τους άλλους αυτά τα κεφαλαία μεγάλα γράμματα θα έπρεπε να σκεφτείς ότι πρέπει να σταματήσεις να τον προπονάς γιατί θα τον κάψεις στο ζέσταμα .

Πολυ καλος τροπος να αντιπαραθετεις τις αποψεις σου ετσι ωστε να βγει επικοδομητικος διαλογος.Δεν συμφωνειτε?

quote:

Εκτός από τον πεθερό κι άλλοι μάλλον βρίσκονται σε «ύπνο» στην οικογένεια και γι αυτό δεν τους ενοχλεί κανείς , μη και τους ξυπνήσει και χάσουν το γαμπρό !

Μα καλα δεν ντρεπομαστε λιγο.Θελουμε να αναπτυξουμε και πνευματικο επιπεδο σαν ανθρωποι.

Αν εχεις στοιχεια και αποψη υποστηριξε τα.Το μονο που φαινετε ολοκαθαρα φιλε Ramoglou ειναι οτι εισαι ευθης εξαρχης προκατηλημενος.

lencolasΜέλος
02/11/2003, 14:40:24
ΦΙΛΕ ΑΑΡΩΝ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ..
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 02/11/2003 14:41:20

ΑαρώνΝέο Μέλος
02/11/2003, 14:54:13
Φιλε lencolas τα εχω διαβασει αναλυτικα.Και στα δυο προηγουμενα καποιοι ανεγκεφαλοι καταστρεψανε παλι την συζητηση γιατι απλα δεν γραφονται οτι ακριβως θελουν να ακουσουν.Το αν ο Ramoglou ειναι απο τους πιο αξιολογους αναζητητες δεν εχει να κανει τιποτα με το αν ειναι σωστος χειριστης του διαλογου.Δεν δικαιολογεισαι να γραφεις αυτα τα πραγματα.
quote:

Παρακαλω το φιλο Ditheo και τον Ramoglou να κανουν ανακωχη για να βγει επιτελους ενα καλο αποτελεσμα σε αυτο το θεμα.

02/11/2003, 15:07:17
quote:

ΦΙΛΕ ΑΑΡΩΝ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ..
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 02/11/2003 14:41:20

δηλαδη με την λογικη σου επειδη καποια θεματα ξεφυγαν οποιοδηποτε ιδιο θεμα ανοιγει θα εχει την ιδια αντιμετωπιση απο τον ramoglou η απο οποιον αλλο?
ας σεβαστουμε οχι μονο την προσπαθεια των ανθρωπων που μας δινουν αυτο το βημα αλλα και αυτων που προσπαθουν να διαβασουν και ας μην πεφτουμε στην παγιδα της κακης αντιπαραθεσης !
ολα αυτα με απεραντη αγαπη!

ΑαρώνΝέο Μέλος
02/11/2003, 15:15:43
Συμφωνω με το φιλο Τυφεωνα.

MaraΜέλος
02/11/2003, 17:51:16
Ειναι η τριτη φοα που ξεκιναει το θεμα αυτο - και την καταληξη των 2 προηγουμενων την ειδαμε ολοι - αλλοι μαλιστα την βιωσανε και σε εντονο επιπεδο

Ανοιγετε για τριτη λοιπον φορα - ολοι μας εχουμε στο νου μας το παρελθον και ολοι μας πλεον ειμαστε επιφυλακτικοι ιδιως ως προς τα ατομα που ναι μεν δεν ειναι μελη (δικη τους δηλωση) του τεκτονισμου αλλα εχουν ολοι την καλη διαθεση να δωσουν Φως στις καταστασεις ωστε να λαμψη επιτελους η αληθεια... λογικο και επομενο να υπαρξει η απορια " Μα απο που πλεον αντλειτε με τοση σιγουρια τις πληροφοριες!!!???"

Ο ΤΑΛΩΣ ανοιγει το θεμα - με υφος "εγω τα ξερω ολα και εγω θα μιλησω!!!"

quote:
Έφτιαξα αυτό το θεματάκι για να μπορέσω να δώσω βασικές και σημαντικές πληροφορίες πάνω στο θέμα του ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ!που εχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στα σημερινα χρόνια.

quote:
λοιπόν από που θέλετε να αρχίσω?απ το πως δημιουργίθηκαν ή το γιατι δημιουργίθηκαν!περιμένω!!!!!!!!!

quote:
αυτό ήταν το ένα ψιχουλάκι απ την φρατζόλα γνώσης που έχω την πρόθεση να σας δώσω!

Και ποτε δεν μαθαμε αυτη την περιοβοητη γνωση απο που την αντλει - προσωπικο βιωμα? Μαλλον οχι αφου δηλωσε πως δεν ειναι μελος... Βιβλια...χμμμ ειδαμε στις προηγουμενες συζητησεις (κυριως στην πρωτη ) τι γινεται με τους διαφορους συγγραφεις!!!

Και σαν συνεχεια ερχεται ο Ditheo με αρκετες προσωπικες εμπειριες ...οχι ομως απο τον τεκτονισμο αλλα απο τους rotary - θεωρωντας οτι μαλλον το ιδιο ισχυει σε καθε μυστικιστο ταγμα και εταιρεια επιμενωντας στην γνωμη του -

Και αντι να επιμεινουμε στο απο που δινει πληροφοριες και ειναι τοσο σιγουρος ο ΤΑΛΩΣ και αντι να προσπαθησουμε να βοηθησουμε τον Ditheo να ξεχωρισει τα ταγματα....ερχομαστε και τα βαζουμε με καποιον που εχει δειξει την αξια του στο φορουμ και το επιπεδο που εχει στην διαχειρηση της ελληνικης γλωσσας...

Και ολα αυτα σε ενα θεμα που συζητιεται μεταξυ τυρου και αχλαδιου - το οποιον ως γνωστο ειναι χαλαρο και θα εχει την αναλογη αντιμετωπιση απο ολους...

Παρακαλω συνεχιστε....

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.