- ΣΑΣ "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ"... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Είναι γόνιμη η μοναξιά, επειδή είναι δύσκολη...
Αλλά τα δύσκολα είναι η μοίρα μας..
Σχεδόν κάθε τι βαθυσήμαντο είναι δύσκολο και το κάθε τι είναι βαθυσήμαντο...
Σ'ότι πιο βαθύ και πιο σημαντικό είμαστε ανείπωτα μόνοι...
free soul
"Ερωτας...ειναι η ζωη,
Ερωτας ειναι η μουσικη,
λυπη...αγαπη... η ζωη η μοναδικη...
Πονος...ειναι η μοναξια,
θλιψη ειναι η απραξια...θλιψη ειναι αμαρτια,
μισος...τρελα...η μοναξια η μοναδικη...
Ζωη...ειναι η σωτηρια,
και η μοναξια μοναδικη της...εμπειρια"
Ερμης.
Με αγαπη και κατανοηση προς Silence.

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...
Μπα δεν νομιζω ξεχνανε ποτε οι πεταλουδες να ξεχνουν να πετουν.....δεν νομιζω ....και θα σκεφτεις αμα τους κοψουν τα φτερα? βγαζουν καινουργια μικρη πεταλουδα και πιο ομορφα και πετανε για αλλους κοσμους διαφορετικους και πιο ομορφους .
Για πες μου τωρα νομιζεις οτι ολοι ασχολουντε μ εσενα οτι εισαι το κεντρο της γης?νομιζεις οτι ο κοσμος ολο στροφιλλιζεται γυρω σου , οτι εισαι το επικεντρο του κοσμου.
Τα λεω μηπως λιγακι τσουχτερα? Μπα δεν νομιζω
Για σκεψου λιγακι σκεψου σκεψου σκεψου
Ναι εισαι το επικεντρο του κοσμου ναι ολος ο κοσμος στροφυλλιζεται γυρω σου.
Τι ψαχνεις κοιτα γυρω σου κοιτα οτι υπαρχεις κοιτα οτι μπορεις να κλαις και να χαμογελας . Υπαρχουν τοσα ομορφα απλα πραγματα γυρω σου αρπαξε τα γευσου τα , μυρισε τα Δεν χρειαζεται κοπο αλλα τροπο
Αναγεννησου απο τις σταχτες σου σαν φοινικας μην κακομοιριαζεις
Απο το καλο υπαρχει το καλυτερο και απο το κακο το χειροτερο κοιταμε τα χειροτερα και προχωραμε για τα καλυτερα ,,,,,να μην μακρυγορω γιατι στα λεω και κατ ιδιαν στα μουτρα αυτα εγω θελω να σου αφιερωσω το παρακατω ως ενα δειγμα του τι θελω για εσενα και πως να συνεχισεις το εχεις ακουσει αλλα δεν το εχεις μελετησει και βιωσει ακου λοιπον μικρη μου πεταλουδα και μην γκρινιαζεις απλα πετα,,,,,,,
να στο γραψω και στην νεοελληνικη
ΑΜΑ ΜΙΛΑΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΕΙΜΑΙ ΝΤΡΑΜΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΗΧΟ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΩ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΔΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΜΕ ΩΦΗΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΗ ΑΓΑΘΟΠΟΙΕΙ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ , ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ , ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
ΑΥΤΑ ( Το κειμενο ειναι κλεμμενο απο τον αποστολο παυλο απο την επιστολη στου κορινθιους και να με συνχωρεσει για την μεταφραση)
μικρη μου πεταλουδα καλο πεταγμα θα τα πουμε στο μελλον αλλα και στο παρων