- REPTILIAN INTERVIEW - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
zzz360Νέο Μέλος
πιο κατω σας παραθετω ενα site που αναφερετε σε μια συνεντευξη με εναν εξωγηινο!!!!
οταν μου το υπεδειξαν το πηρα στα αστεια διαβαστε ομως και ισως αλλαξετε γνωμη
εχει γραφτει το 1999 και αναφερει αρκετα δινοντας ταυτοχρονα και απαντησεις σε απορειες που σημερα και εδω μεσα σε διαφορα τοπικς εχουμε
δεν ξερω ποσοι θα τιν πιστεψετε και ποσοι οχι παντως δεν θα βγειτε χαμενοι διαβαζοντας την¨
οταν μου το υπεδειξαν το πηρα στα αστεια διαβαστε ομως και ισως αλλαξετε γνωμη
εχει γραφτει το 1999 και αναφερει αρκετα δινοντας ταυτοχρονα και απαντησεις σε απορειες που σημερα και εδω μεσα σε διαφορα τοπικς εχουμε
δεν ξερω ποσοι θα τιν πιστεψετε και ποσοι οχι παντως δεν θα βγειτε χαμενοι διαβαζοντας την¨
το πρωτο μερος της εδω
http://pupp.mentalstimulation.com/reptilianinterview.htm
και το αλλο εδω
http://groups.msn.com/UFOParanormalStudies/yourwebpage2.msnw
μετα το ξανασυζηταμε γιατι πιστευω ανοιγετε μεγαλο θεμα εαν εστω και καποια απο τα αναφερομενα αληθευουν
WarfaceΜέλος
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ... ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ "ΣΩΣΕΙ" ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΚΑ ΑΓΓΕΛΟΣ
zzz360Νέο Μέλος
κανενας δεν τα διαβασε ρε παιδια?
ενταξι ειναι πολλα και στα αγγλικα αλλα αξιζει τον κοπο υπαρχουν απαντησεις σε πολλα ερωτηματα και απορειες
που κατα καιρους διαβαζουμε εδω μεσα
καποια απο αυτα να αληθευουν τοτε μιλαμε για τεραστιο προβλημα που εχουμε στο προσφατο μελλον καθως και επαληθευση της μεγαλης συνομοσιολογιας που επικρατει απο τους "μεγαλους" χρονια τωρα καθως βεβαια και τροποποιουνται ολα τα δεδομενα που γνωριζαμε για το ανθρωπινο γενος ως και σημερα
καντε τον κοπο λοιπον αξιζει
ενταξι ειναι πολλα και στα αγγλικα αλλα αξιζει τον κοπο υπαρχουν απαντησεις σε πολλα ερωτηματα και απορειες
που κατα καιρους διαβαζουμε εδω μεσα
καποια απο αυτα να αληθευουν τοτε μιλαμε για τεραστιο προβλημα που εχουμε στο προσφατο μελλον καθως και επαληθευση της μεγαλης συνομοσιολογιας που επικρατει απο τους "μεγαλους" χρονια τωρα καθως βεβαια και τροποποιουνται ολα τα δεδομενα που γνωριζαμε για το ανθρωπινο γενος ως και σημερα
καντε τον κοπο λοιπον αξιζει
George_13Μέλος
Φιλε μου οντως ενδιαφερουσα σελιδα.Τα εκτυπωσα και οταν βρω τον χρονο θα τα διαβασω προσεκτικα και θα σου πω.
WHO DARES... WINS!
SiriasΝέο Μέλος
"κανενας δεν τα διαβασε ρε παιδια?"
Λοιπόν γειάσας
Εγω το διαβασα - όλο!
Δεν ξέρω τι να πω............εαν τα πιστεύω ή όχι.
Πάντως αυτά που λεει η εξωγήηνη έχουν κάποιες ομοιότητες με αυτά που κατά καιρούς διαβάζουμε στις διάφορες θεωρίες συνομοσίας.
Και παλι λέω δεν ξέρω τιν να πιστέψω και τι όχι.............
Εσεις τι λέτε?
Τώρα θα διαβάσω το δεύτερο