ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

Dignity2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
09/08/2014, 12:27:23
Ένα μικρό παράδειγμα ποιοτικής και αξιοπρεπούς συμμετοχής

quote:

DSM

Απλώς το γαμφιθέατρο της μιζέριας του καθεμιανού δηλαδής.

-Γαμείς, μεγάλε?
-Γαμώ, κύριε δικαστά.

Άπορες κορασίδες, φοιτήτριες, Milfάκια, τη γυναίκα μου, άμα μου κάτσει ή και βαριέμαι, τη χούφτα μου αν δε με βλέπουν.

Είμαι ειλικρινής, κι από αυτή μου την ειλικρίνεια, καθίσταμαι αθώος, και πριχού των άλλων τη διακόρευση, γαμώ τη δικιά μου τη συνείδηση, κι αυτό δεν το λες καν μαλακία. Το λες βέβαια αυτοκτονικό ιδεασμό, αλλά και διά ζώσης αυτογαμία, όμως πιστώνεις και την αγνή μου διάθεση να μοιραστώ. Ότι έχω, δηλαδή.

- Γαμώ κύριε δικαστά, για να μην ξεχνιώμαστε.

Και με το συμπάθειο δηλαδή. Ότι προλάβω. Να εξυπηρετήσω δηλαδή, να μη μείνουνε παραπονεμένες οι κόρες. Οι δικές μου, του γείτονα, κι όλων των ματιών των ανθρώπωνε δηλαδή, που μας βλέπουν και σταυροκοπιάζουνε δεξιά κι αριστερά, με αγκύλες και παρενθέσεις και θυμιάματα. Αγιαστούρες, γιαβρί μου, που τις πας και σα μαστούρες, γιατί άμα το κάναμε και ρεμπέτικο, ίσα που κονομάγαμε στους Αρεοπαγίτες, τους Αεροπαγίτες, και τελοσπάντων, σε όσους την είδαν να παγώνουν κάτω από τη Ακρόπολη και προς Θησείο μεριά.

- Αρχοντικά γαμώ, κύριε δικαστά.

- Λεβεντομαλάκας, κύριε δικαστά, ουδέποτε υπήρξα.

Γιατί, αν δεν είναι γνήσια η αγωνία της ανυπαρξίας μου, ποιός πούστης μπορεί να είναι αγωνιστικά γνησιώτερος εμού?

- Κύριε δικαστά. Στην ουσία, εγώ είμαι η δίκη.

Κι εσείς, εγώ είμαι. Και οι αξιότιμοι κατήγοροι, που άμα εκνευριστώ και λίγο, τους γαμώ και τη μάνα, εγώ είμαι.

Εγώ ειμί η άμπελος. Και η ακακία, κι ο βασιλικός. Και η γαμοφούντα που δεν φτάνει για όλους, και που κάποιος πούστης έχει κρατήσει το γάρο δυο γύρους και δεν το κάνει πάσα. Εγώ ειμί το άπαν. Προς τέρψην και ενσάρκωση του ακροατηρίου, εις σάρκαν μίαν, δημοκρατικώς εκδιδόμενη και δεοντολογικώς αποκαθιστόμενη.

Είμαι αφελής. Ναι. Είμαι πράγματι αφελής. Εις μάτην οι νουθεσίες και η άοκνος αγαθοεργία μου. Μάταιος ο κόσμος κι ο μπουρδελοντουνιάς. Εγώ, ο μικρότατος πουθενάς, που με το θράσος...

09/08/2014, 13:32:19
Να ανοίξεις και ένα άλλο θέμα, για το κόλλημα.
Για όσους έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός τους αλλά ανοίγουν συνέχεια κι άλλους και ξαναμπαίνουν.
Ειδικά για εκείνους που αποχαιρετούν κιόλας αλλά μετά από 2-3 μέρες το ξανασκέφτονται και... τσουπ! πάλι μέσα!!!

Το παρόν "θέμα" απενεργοποιείται και τοποθετείται στο ράφι του "Μουσείου".