ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Ramoglou30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/05/2004, 14:38:22
Καλησπερίζω τη φίλη zezmperg,

Ίσως καλή μου να σου χαλάσω τα όσα γνωρίζεις για τους Καρκίνους, δε με ενδιαφέρει να έχω δίκιο, δε με ενδιαφέρει να έχω τον τελευταίο λόγο, το μόνο που με νοιάζει είναι να μπορώ να επικοινωνώ και να συνδιαλέγομαι.
Βέβαια για να γίνει το παραπάνω χρειάζεται και ο άλλος να έχει τις ίδιες διαθέσεις-προθέσεις.

Θα ήθελα πολύ να μου καταδείξεις που «αναιρώ» τις αλήθειες μου, θα με βοηθήσεις έτσι να δω και τα λάθη μου.

Όσο βέβαια για το «κότερο» αυτό αρμενίζει σε θάλασσες λεύτερες και καθαρές, που το νερό τους σίγουρα φτάνει να σβήσει την όποια φωτιά, ακόμα και να γίνει και σύμβολο κάθαρσης και εξύψωσης σε πεδία ακόμα ποιο υψηλά.

Με τις αγαπητές Σκορπίνες δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις ποτέ μου οπότε δε μπορώ να μιλήσω έστω και βιωματικά γι’ αυτές, βλέπεις ίσως να φταίει η διορατικότητα του Καρκίνου που τον βοηθάει να αποφύγει μερικές φορές τους σκοπέλους και τους υφάλους, εξ άλλου ο καλός ο καπετάνιος στην …….. αποφυγή προβλημάτων φαίνεται.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω πως και σαν «καπετάνιος» αλλά και σαν «λύκος» και δη κακός δε πλησιάζω τα κοτέτσια και τις κότες …….. ως καπετάνιος ψιλοπαίζω με τα ψαράκια και χαίρομαι τη συντροφιά τους και ως κακός λύκος απολαμβάνω τη φύση και τη μοναξιά του βουνού, απλά μερικές φορές επιτίθεμαι στους «εισβολείς».

Ο τελειωτικός λόγος δικός σου, εγώ θα μείνω στο χαμόγελο………

Ο κακός λύκος

10/05/2004, 15:17:30
quote:
...και μη τα παίρνεις τις μετρητείς όλα κακέ λύκε... άλλωστε συ είπας ότι Είτε γυμνό είναι, είτε ντυμένο είναι, είτε μισοντυμένο είναι εμένα το ίδιο μου κάνει άρα τι μου "κακιώνεις" που "στην είπα"?

Καλή μου Avallon δε «κάκιωσα» ίσα ίσα, γέλασα και σου απάντησα, από εκεί και πέρα είναι και θέμα οπτικής του λόγου που εκφέρει ο άλλος.
Δηλαδή με το παραπάνω δεν εννοούσα τίποτε παραπάνω από το ότι δε με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, διότι όποια κι αν είναι αποτελεί μέρος του φυσικού και όχι του αφύσικα εντυπωσιακού, έτσι που να πρέπει να ασχοληθώ ιδιαίτερα.
Κάτι σε mind game θα μου δημιουργούσε μεγαλύτερη έλξη ……

quote:
Ξέρω πολύ καλά πόσο επιλεκτικοί είναι οι καρκίνοι και πως οι σύντροφοί τους αξίζουν πράγματι!

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει ………..

Ο κακός λύκος

oneiric1Μέλος
10/05/2004, 16:46:17
quote:
Tι εννοείς Ραμόγλιους?
Οτι θα πέσω σε αυτό το επίπεδο να μαλώνω με τις άλλες δυο για το ποιά έχει την πιο ξέκωλη αμφίεση?
Δε σφάξανε!
Εχω επίπεδο εγώ!

Συγνώμη Avallon αλλά «ξέκωλη αμφίεση»....?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

10/05/2004, 21:34:58
quote:
Συγνώμη Avallon αλλά «ξέκωλη αμφίεση»....?

Eιρήνη ώρα είναι να "αρπαχτείς" και συ και να γελάει και το παρδαλό κατσίκι...
Σόρρυ αλλά με το μίνι και τις "ζαρντιέρες" πως αλλιώς να την πω? Εχεις "βάλει" και καλύτερα συνολάκια...όπως εκείνο το πολύ hot συνολάκι που αναδείκνυε τους καλοφτιαγμένους σου κοιλιακούς...
Ενα τέτοιο σύνολο το "ζήλεψα" πολύ...
Απόστολε είσαι ίδιος ο Ηλίας!!!

"Τάδε έφη Avallon"
11/05/2004, 04:47:38
quote:
......"ζαρντιέρες"......

1) Ζαρντινιέρες ( Για φυτά )

2) ζαρτιέρες ( Για μπουμπούκια )

Το 1 ή το 2 ??????????? Το πάνω πάνω πάντως δε παίζει !!!!!!!!

Ο κακός λύκος

oneiric1Μέλος
11/05/2004, 11:20:22
quote:
Σόρρυ αλλά με το μίνι και τις "ζαρντιέρες" πως αλλιώς να την πω? Εχεις "βάλει" και καλύτερα συνολάκια...όπως εκείνο το πολύ hot συνολάκι που αναδείκνυε τους καλοφτιαγμένους σου κοιλιακούς...
Ενα τέτοιο σύνολο το "ζήλεψα" πολύ...

Συγνώμη αλλά τις ζαρτιέρες που τις είδες? Κάλτσες που φτάνουν πάνω απ’ το γόνατο είναι... χρυσή μου, βάλε τα γυαλιά σου!

Ramoglou…. Έγραψες!

* Ειρήνη *

11/05/2004, 11:28:06
Εντάξει ρε παιδιά μη πυροβολείτε!!

"Τάδε έφη η στραβή και ανορθόγραφη Avallon..."

Edited by - Avallon on 11/05/2004 11:28:51

oneiric1Μέλος
11/05/2004, 11:33:26
Για χάρη σου και μόνο Avallon.... πάω ν’ αλλάξω…! Θα βάλω κάτι... χειρότερο!

* Ειρήνη *

11/05/2004, 21:14:09
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ? ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΟΠΛΙΑ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ.
ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
GhostΜέλος
11/05/2004, 22:04:44
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ??? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ????