- ΑΧΙΛΛΕΑΣ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΡΜΙΔΟΝΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΟΝΟ 51 ΗΜΕΡΩΝ
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΕ
ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ
ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΡΙΟΥ ΙΠΠΟΥ
ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ
ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΥΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΩ
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ , ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΠΟ ΒΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΤΕΡΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ, ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΤΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΥΘΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΑΛΩΣ. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ, ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΡΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΝ , ΟΠΟΤΕ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ, ΣΚΑΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.
ΝΑ ΕΜΝΕ ΕΝΑΝ ΡΑΣΙΟΠΟΥΛΟΝ Σ' ΟΡΜΑΝ ΑΠΕΣ ΠΟΥΛΟΠΟΝ
ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ
quote:
ΤΑ ΕΠΗ ΤΟΥ "ΙΛΙΑΔΑ" ΚΑΙ "ΟΔΥΣΣΕΙΑ" ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ
ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ
ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ
ΜΑΣ,ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ,ΟΠΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ Η' ΤΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ.
ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ.
ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ,ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ
ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΡΑΠΤΗ ΜΟΡΦΗ
ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΟΥΝ;
Αλήθεια χάθηκαν τόσα έργα στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας ή μήπως τελικά αυτή η περίφημη φωτιά δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα πολύ καλά σκηνοθετιμένο "ατύχημα"; Χρόνια τώρα ακούμε για τα τόσα κείμενα που βρίσκονται στα υπόγεια του Βατικανού, μήπως κάποιοι τα εξαφάνησαν για να κρατήσουν το φως για εκείνους και εμάς στο σκοτάδι; Και αν είναι έτσι μετά από τόσα χρόνια είναι λογικό να υπάρχουν και διαρoές με αποτέλεσμα να φτάνουν όλα αυτά από στόμα σε στόμα.
Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ( ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΒΡΗΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ )ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΣΑΝ 500.000 ΑΜΕΣΩΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ <<ΚΑΗΚΕ>> ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕΛΙ ΕΙΧΕ!!!
ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ
τωρα με πληγωσες ειμαι ανορθογραφος και συμφωνα με την δικη σου λογικη δεν πρεπει να γραφω ουτε καποιος να παιρνει στα σοβαρα αυτα που λεω
αυτο το χτυπημα που προσπαθησες να μου δωσεις κατω απο την ζωνη δειχνει το χαμηλο σου επιπεδο
απο αυτα που λες <<βλεπω>> οτι δεν εχει ακουσει γι αυτα τα βιβλια
εισαι απο αυτους που μιλανε μονο για να ακουγονται χωρις να εχουν κατι να πουν και οταν οι <<αντιπαλοι>> σας σας τεκμηριωνουν με στοιχεια αυτα που λενε αρχιζετε να ψαχνετε να βρειτε ψεγαδια ασχετα
με τα στοιχεια μονο και μονο για να ριξετε το επιπεδο της αντιπαραθεσης τοσο χαμηλα οσο εκει που ειναι οι γνωσεις σας
απο ολα αυτα που εγραψα εσυ βρηκες οτι ειμαι ανορθογραφος δεν μπορεις να πεις αν ειμαι ψευτης δεν μπορεις να πεις οτι
ναι ενταξει υπαρχουν αυτα τα βιβλια αλλα ειναι ασχετα με το θεμα η ειναι μεταγενεστερα η υπαρχουν μονο στην φαντασια μου
οσο για την ηλικια μου (30) δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος κανονας που να λεει οτι ατομα μικροτερα απο τους αλλους δεν μπορουν να εχουν γνωσεις
αν δεχτουμε την λογικη σου καποιος που ειναι γιατρος και ειναι μονο 40 ετων δεν πρεπει να εξεταζει ατομα μεγαλυτερα του γιατι αυτοι ξερουν περισοτερα απο αυτον
στο κολπο εχω μπει πολυ πριν γινει της μοδας αν περιμενα κατι ατομα σαν και του λογου σου να με βαλουν τοτε <<κλαφτα χαραλαμπε>>
οσο για το οτι προσπαθει να ξεφυγει απο εναν ποταμο τον σκαμανδρο και οχι δυο οπως αναφερεις(αρχιδιδασκαλε πανσοφε μονοκρατορα της απολυτης γνωσης πανεπιστημονα) γινετε μια αψημαχια αναμεσα τους και επεμβενει καποια θεα και τους χωριζει παρεμβαλοντας αναμεσα στον σκαμανδρο και τον αχιλλεα ομιχλη
μην ξεχνας οτι ο αχιλλεας ηταν ενας ημιθεος ο ποταμος ηταν πολυ δυνατοτερος του αν γνωριζεις οι αρχαιοι πιστευαν οτι οι θεοι μπορουν να σκοτωσουν ο ενας τον αλλον και οσοι ειχαν εστω και λιγο θεικο αιμα μπορουσαν να λαβωσουν καποιον θεο
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Edited by - gigenis on 16/12/2004 22:46:43
Edited by - gigenis on 16/12/2004 22:49:27
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΟΦΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΕ PC ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ - ΕΙΔΕ -ΑΚΟΥΣΕ ΣΕ TOPIC-SITE-FORUM ΚΤΛ, ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.
ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ESOTERICA ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!
ΕΠΙΜΕΝΩ!! ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΦΤΕΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΑ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ, ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΙΧΩΡ" ΜΕΧΡΙ ΤΟ "ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ".
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΞΙΩΤΗ ''Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ''
ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΗΡΟΥΣ, ΦΤΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ
ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ
ΔΕΙΞΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ