ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- H ΚΙΒΩΤΟΣ + ΟΙ "ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ"...THΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- H ΚΙΒΩΤΟΣ + ΟΙ "ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ"...THΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΤΜΑ10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
06/03/2004, 01:28:53
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ'ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ (ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ....)
ΑΦΩΝΗ!
ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-Τ-ΙΣΜΟ ΜΑΣ ΘΕΤΕΙ ...ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΣΕ ΕΝΑ....ΜΑ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΩ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΝΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΘΕΣΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΩ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΑΤΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ...ΛΟΙΠΟΝ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΨΥΧΗ....
ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ....ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΕΦΑΝΕΡΩΣΕ...

ΤΙ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΩ ....
ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΜΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΞΕΠΛΗΜΕΝΕΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ...
ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ...ΒΙΩΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΣΤΟ ΟΜΦΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ....

..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ....
ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΒΙΩΝΩ ΤΗΝ "ΚΥΠΡΙΔΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ"
"ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ"...ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ "ΜΙΑ"...

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΙΝΔΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ....
ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ....(ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ...)
ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ....(ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 'Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;....)
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ "ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ"....
-ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ /+ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ....-
(ΣΑΣ)ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
/ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ Ο "ΙΗΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΟΣ"...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ....

ΘΑ ΒΡΙΣΩ...
+ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ :ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ" ΔΕΝ ΤΟ "ΚΑΝΟΥΝ" ΔΗΜΟΣΙΑ...:(TSTSTS...:)
...ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ "ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΝΟΥΣ +ΑΠΟ Τ' ΑΥΤΙΑ" ...(ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΙΚΣ:)/ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ

ΠΥΘΙΑΤΜΑ

"...ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ....ΕΝ ΤΩ ΠΑΝ..."

Edited by - ΑΤΜΑ on 06/03/2004 01:40:43

06/03/2004, 01:59:54
Καλησπέρα.

Λόγω συγκυριών, έτυχε αυτές τις μέρες να παρακολουθήσω τα προεκλογικά τεκτενόμενα. Κυρίως αυτό, με το "περίεργο φυλλάδιο" που μοιράζεται από κάποιους σε κληρικούς, και γράφει κάποια "κακά πράγματα" για τον ένα εκ των δύο φωτομοντέλων που θα μας κυβερνήσουν.

Μέσα στην όλη υπόθεση, άκουσα πολλές φορές να αναφέρουν για παραεκκλησιαστικές και παραθρησκευτικές οργανώσεις, χωρίς να μπορέσω να βγάλω νόημα, για το ποια η σχέση των οργανώσεων αυτών, της νέας εποχής και του θέματος των εκλογών.

ΑΤΜΑ, αυτή η εικόνα που μας παρέθεσες, έχει σχέση με την υπόθεση αυτή που κάνει θράυση στα κανάλια αυτές τις μέρες;

Τι να πω;
Προσωπικά μου δώθηκε η εντύπωση, πως τελείως άκομψα, προσπαθούν όλοι τους να μπλέξουν πατρίδα θρησκεία και οικογένεια σε μία γελοία προεκλογική σαλάτα, και να καταριέμαι την ατυχία μου που με έριξε στο κρεββάτι, και μπροστά στο γυαλί της τηλεόρασης...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

06/03/2004, 02:47:54
..εγραψα ηδη πως εφτασε στα χερια μου...-βλεπε πρωτη προταση-

...καμμια σχεση με την τηλεοραση-υποκειμενικα τωρα:εγω ζω μεσα στην "επανασταση" για τη νεα εποχη ενω συ τη βλεπεις -συγκυριακα- απο το χαζοκουτι...-

...δες την υπογραφη αυτων που το μοιραζουν...:

"Αδουλωτοι Ορθοδοξοι Νεοι..."

Για ολα τ'αλλα που λες "εχω αγνοια" γιατι το μονο που ειδα στην τηλεοραση ηταν το "σουπερ σταρ" και ο διασειρμος της λαιδης...καθως +το παθημα της ορθουλας του survivor...απο διαμονισμενους οπαδους του χριστου Ηλια...
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΑ ΜΟΝΑΧΑ Ο,ΤΙ ΠΙΟ CULT ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ...
ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΩ...TRASH TV.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ,ΗΛΙΟΥ,ΠΩΣ "Ο ΠΟΛΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ"... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ + ΣΕ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ...(ΔΕΧΟΜΑΙ+ΕΜΑΙΛ ΜΕΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ/ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΦΩΣ-ΚΟΛΟ/ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΑ"ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" :)
ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ +ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΚΟΟΥΣ...
ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ,ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ..'Η ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΑΦΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ "ΧΡ-ΟΝΟ" ΜΕ ΤΟ "ΧΡ-ΗΜΑ"...)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ
(+ ΘΥΜΗΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ "ΜΑΡΤΗ"...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΠΥΘΙΑΤΜΑ ΣΤΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ + ΤΙΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ.../ΚΟΙΝΩΣ=ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ.-

katiaΜέλος
06/03/2004, 09:59:14
ΑΤΜΟΥΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ,ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ.
ΠΟΣΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ?

06/03/2004, 16:00:20
Whoever is not with us, is against us…

Το ίδιο κόλπο, πιάνει παντού…
Αντε καλή λευτερία...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

07/03/2004, 00:24:57
.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΚΑΤΙΑ:)
...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ +Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ...
ΚΙ "ΕΓΩ" ΞΕΡΕΙΣ, ΑΝ ΛΑΒΩ ΥΠΟΨΙΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ* ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΛΟΓΩ "ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΑΘΟΤΗΤΑΣ" ...
(ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ+"ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ"/ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ/ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ:)
*-ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΗΔΗ..."ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"...-ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ.//

ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ...ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ...
ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
(ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΦΩΣ :ΔΕΝ ΕΧΕΙ !)
Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ...ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΓΧΗΣΗ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...

ΜΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΝ ΚΡΑΤΩ ΤΟ ΦΑΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΚΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...-ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ/ΑΠΛΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ-

ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
ΞΕΡΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ....ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΠΛΩΤΙΝΕ...ΤΟ ΑΥΤΟ + ΔΙ' ΗΜΑΣ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ... ΒΕΒΑΙΑ :)

(ΕΒΑΛΑ 'Η' ΑΝΤΙ ΤΟΥ 'Υ' ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΕΥΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΖΑ ...ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΕΓΩ)-ΙΣΜΩΝ....ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ..Η "ΦΥΣΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ"...(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ "Η ΕΡΜΗ Η ΙΕΡΕΙΑ"!)

ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ!

Listen to the rythm of the Universe

07/03/2004, 02:43:28
quote:
ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ...ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ...
ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
(ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΦΩΣ :ΔΕΝ ΕΧΕΙ !)

Ποιος είπε πως δεν είμαι εδώ ;

Όσο για τη σχέση μεταξύ της λέξεως ΛΥΚΟΣ και της λέξεως ΦΩΣ νομίζω πως δεν χρειάζονται επεξηγήσεις.

Ο κακός λύκος

07/03/2004, 03:21:20
χμ...το ξερα πως εισαι εδω...

αντι του "λυκε-λυκε, εισαι εδω"...
σκεφτηκα να προχωρησω σε πιο περιπλοκα γραπτα..."σχηματα"...
τι θυμηθηκα τωρα αγαπημενε αποστολε...
οταν πρωτομπηκα εσωτερικα..καθε φορα που συνομιλουσα με εναν σεβαστο φιλο μετα εμφανιζοταν στο χωρο μου....ενα τοτεμ...
λυκος ηταν...

τωρα πια δεν μιλω με τον εκεινο φιλο...
ασε που εχω αντι τοτεμ...λυκο...
εναν αξιολατρευτο...γατο....

και εμεις οι "προληπτικοι"( η αλλιως εμεις που παρατηρουμε ολα οσα η φυση χρησιμοποει για να μας μιλησει...)λεμε πως ...αν εχεις γατα..."μαγια δε σε πιανουν"...

ο λυκος και το φως...ναι γνωστα μου ειναι/θυμασαι...ας μην περιαυτολογουμε και φανουμε εντος απο προληπτικοι...και εγω-ιστες

..."εγω ειμαι ο λογος... το φως το αληθινο..."

Listen to the rythm of the Universe

15/03/2004, 03:41:47
quote:
Οι ομάδες αυτές που στο εξωτερικό αποκαλούνται "λατρείες", έχουν σαν πρώτο στόχο την εξαπάτηση του κοινού σχετικά με τις πραγματικές τους προθέσεις.

Επόμενος στόχος για τις περισσότερες, είναι να βάλουν χέρι στο πορτοφόλι μας, ενώ όλες επιδιώκουν να μας μετατρέψουν σε φορείς και διαφημιστές των ιδεών τους, και "κράχτες" για νέους οπαδούς. Μακροπρόθεσμος στόχος τους όμως, είναι η πλάγια επιβολή της αλλαγής φρονήματος των λαών, ώστε να έλθει η Νέα Εποχή, δηλαδή να δεχθεί αδιαμαρτύρητα ο κόσμος μια παγκόσμια, δικτατορική κυβέρνηση, μια παγκόσμια θρησκεία και μια παγκόσμια οικονομία. Ολόκληρος ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός είναι θεμελιωμένος επάνω στην ιδέα της δημοκρατίας, που ξεκίνησε από την Ελλάδα, και στη "χριστιανική αντίληψη περί ανθρώπου ως ελευθέρου και γι' αυτό το λόγο, υπευθύνου όντος, δηλ. ως προσώπου. Η αντικατάσταση αυτής της αντίληψης με την ασιατική ανθρωπολογία περί κάρμα και μετενσάρκωσης εξουδετερώνει τα θεμέλια του δικού μας πολιτισμού".

Δυστυχώς, η "Νέα Εποχή" που επικαλείται την ανάγκη μαζικών δολοφονιών για να επιβληθεί, έχει να προτείνει κάτι πολύ φρικτότερο από τη χειρότερη έκφραση του πολιτισμού που επιθυμεί να αντικαταστήσει.

Οι λατρείες έχουν άλλοτε Ινδουϊστικό, άλλοτε Ταοϊστικό ή Βουδδιστικό κι άλλοτε ψευτοχριστιανικό χαρακτήρα, ενώ συχνά διαθέτουν κι ένα "Μεσσία" που ισχυρίζεται ότι έχει τη μόνη λύση για τα προβλήματα της ανθρωπότητας, ότι έχει κληθεί από το Θεό σε ειδική αποστολή ή ακόμα ότι είναι ο "Χριστός" της "Νέας Εποχής". Κατά κανόνα υποστηρίζουν ότι όλες οι θρησκείες λένε ουσιαστικά τα ίδια πράγματα κι ότι η "σκοταδιστική" Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είναι ο φορέας της αλήθειας, αλλά ο διαστρεβλωτής της. Οι λατρείες διεκδικούν τον τίτλο του γνήσιου κατόχου της αλήθειας, την οποία υπόσχονται να μεταδώσουν έναντι αδράς αμοιβής....

http://www.fortunecity.com/marina/pitcairn/1421/dealers.htm

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

15/03/2004, 06:44:02
ΑΤΜΑ και φίλοι...

Αυτή η εικόνα, για μένα έχει μία μεγάλη δόση αλήθειας...είναι η εποχή μας, άσχετα απο ποιόν έχει δημιουργηθεί.

Για αυτά που θα έρθουν σας εύχομαι καλό κουράγιο....

Κάποιες φορές τα σκέφτομαι όλα αυτά και αναρωτιέμαι...

Ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας.

Edited by - Πρίγκιπας on 15/03/2004 07:26:48