- ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ T-SEEKER ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΧΩΡΑΣ (ΣΤΗΝ ΟΡΙΜΟΤΗΤΑ) ΤΟΣΟ Η ΛΙΜΝΗ ΗΡΕΜΕΙ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ...
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ....
ΠΛΗΡΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ....
ΕΚΕΙ ΑΠΛΩΝΕΣΑΙ
ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ...
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙΣ
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ
ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ EΛΕΥΘΕΡΑ.
ΚΑΛΟΠΡΟAIΡΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΟΝΙΜΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ.
ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ????
ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ????
ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ?????
ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ????
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΧΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ..
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ T-SEEKER ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΧΩΡΑΣ (ΣΤΗΝ ΟΡΙΜΟΤΗΤΑ) ΤΟΣΟ Η ΛΙΜΝΗ ΗΡΕΜΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ...
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ....
ΠΛΗΡΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ....
ΕΚΕΙ ΑΠΛΩΝΕΣΑΙ
ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ...ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙΣ
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ
ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..
γίλε αβαταγρ...
Περιγράφεις μία τέλεια κατάσταση στην οποία ταυτίζεις την ωριμότητα με την απόλυτη πνευματικη διαυγεια και αυτογνωσία ... προσωπικα πιστεύω πως δεν χρειάζεται να υπάρχει "πλήρης στατικότητα στη λιμνη"
για να είσαι ώριμος πλεον . δεν χρειάζεται να φτασεις στα όρια της πνευματικης γαλήνης για να είσαι ώριμος . εγώ προσωπικα νιωθω μπερδεμενος για πολλά θεματα , δυστυχω΄ς σε κάποιους τομεις της ζωής μου δεν έχω αποφασίσει το τί θελω ... ( ίσως φταίει το ότι είμαι σχετικα στην αρχή του "υπευθυνου" βίου μου ) και μαλλον θα περιέγραφα τη λίμνη μου ως καθε άλλο παρα γαλήνια . μήπως αυτό δε με θιστά ώριμο ? εγώ αισθανομαι ώριμος γιατί έχω πραγματικα συναίσθηση αυτών των "αδυναμιών" μου και προσπαθώ να τις βελτιώσω προσπαθώντας παραλληλα να κατακτήσω την καλύτερη δυνατή αυτογνωσία...
άρα λοιπόν θα προτίμουσα καλύτερα έναν επιπλεον ορισμο που θα είναι πιο ευρυς :
ωριμότητα δεν είναι μόνο αυτή η γαλήνια λιμνη που περιγράφεις αλλα και μια ταραχώδης λίμνη που καταβάλει προσπαθειες για αυτήν την γαλήνη και δεν επαναπαβεται . μπορεί να μη φτασει σε αυτό το "τέλειο" σημείο αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ανταποκρίνεται σε ένα ώριμο άτομο . επαναλαμβάνω πως ωριμότητα δεν ισούται με απόλυτη πνευματική διαύγεια και άρα "σχετική εσωτερική σοφία " (κατα τη γνωμη μου ).
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ????
ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ????
ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ?????
ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ????
Σχεττικα με το πρώτο σου ερώτημα θεωρώ πως ξέρει και μαλιστα ίσως και περισότερο απότι ξεραν οι άνθρωποι της δικιας σας γενιας όταν ήταν στην αντίστοιχη ηλικία . βομβαρδίζεται από παντού οπότε αναπόφευκτα είναι καλα πληροφορημενος... σχετικα με τη ζωή , μπορεί οι "παλιοί" να έζησαν τη ζωή μέσω των δυσκολιων και των ελείψεων αλλα οι νεοι της σημερινής εποχής μπαίνουν με άλλους τρόπους στην φιλοσοφία της ζωής (της σημερινής κοινωνίας). φαντάζομαι ως παιδί θα θυμάσαι τις παρέες στις αλανες κλπ ενω στις σημερινες μεγαλουπόλεις κατι τέτοιο είναι ανύπαρκτο . και μαυτό απαντάω και σε καποιον που είπε ότι οι νεοι αποξενώνονται ...δεν είναι δική τους επιλογή αλλα της εποχής και αναγκάζονται να προσαρμοστουν . οι νεοι δεχονται διαφορετικοου είδους πιέσεων με πρώτη και καλύτερη τον τρομερο ανταγωνισμό στον τομεα της εργασίας...
αλλα επειδή μιλαμε αντικειμενικα στο θεμα των "αναγνωσμάτων" κλπ ενασχολήσεις δεν νομίζω πως υπάρχει πρόοδος αλλα αντίθετα κοίλη...ποιά αναγνωσματα ? έχουμε φτασει πλεον σε σημείο να προσπαθουν τόσο απεγνωσμένα να μυήσουν ξανα τα παιδια στα βιβλία που μοναδική σανίδα σωτηρίας βλεπουν μερικοι τον χαρι ποτερ...εκεί να καταλαβεις ! και όσο αναβαίνουμε τις ηλικίες τόσο η παρουσια των βιβλίων γίνεται σχεδόν μιδαμινή . δυστυχώς τείνει περισότερο προς τα επιφανιακα ο σημερινος νεος . νάι μεν είναι σχετικα ώριμος αλλα όχι "πεπαιδευμενος" . αλλα θελω να τονίσω πως όλα αυτα συμβαίνουν όχι απο δική του επιλογή αλλα από το χάλι που υπάρχει ...
σχετικα με τα γκετο που καπου αναφέρθηκαν δεν νομίζω πως υπάρχουν...απότι βλεπω καθημερινά οι μαθητές εκτος παρεων είναι ελαχιστοι...πραγματικα υπάρχουν καποιες περιπτώσεις αντικεινωνικότητας και κομπλεξ αλλα συνηθως αυτό είναι απόροια των συγκεκριμενων παιδιων και όχι στην απώθηση από αλλα παιδια . αλλα...πρέπει να φύγω . θα επανέλθω...
Εκτός κι αν εννοούσες το "γίλο, γίλο όλοι, στην μέση ο Μανόλης"...![]()

ΦΙΛΕ ΜΟΥ T-SEEKER ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΟΔΟΥ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
πως ωριμότητα δεν ισούται με απόλυτη πνευματική διαύγεια και άρα "σχετική εσωτερική σοφία " (κατα τη γνωμη μου ).
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ "ΑΠΟΛΥΤΗ " )ΕΧΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ....
ΠΩΣ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ??????
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΩΘ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΡ(ΓΛΥΛΙΣΜΑ)ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.
ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ.
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΒΑΤΑΡ.
Ο Glorfindel ΛΕΕΙ
quote:
Ε,ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΤΑΣΗ (ΑΒΑΤΑΡ)..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ..ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ....
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΤΑΛΑΝΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ (ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ) ΠΕΣΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΝΩΣΗΣ.
Η ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ.
ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ?
ΓΕΙΑ
ΕΛΠΙΖΩ
[Αυτη ειναι μια ιστορια του Ναροπα,ενος σοφου Βραχμανου
(ο οποιος λεγεται πως υπηρξε +αντιπροεδρος
ενος μεγαλου πανεπιστημιου
με δεκα χιλιαδες δικους του μαθητες ),
πριν φωτιστει...
Μια μερα ενω βρισκοταν αναμεσα στους μαθητες του +τριγυρω του χιλιαδες πολυτιμα χειρογραφα,ξαφνικα αποκοιμηθηκε και ειχε ενα πολυ σημαντικο οραμα...
ειδε μια γρια γυναικα πολυ ασχημη ,τοσο ασχημη που αρχισε να τρεμει μεσα στον υπνο του...
η γρια τον ρωτησε...
-"ΝΑΡΟΠΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;"
-"ΜΕΛΕΤΩ"..της απαντησε..
-"ΤΙ ΜΕΛΕΤΑΣ;"ρωτησε παλι η γρια...
-"ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΑ,ΓΛΩΣΣΑ,ΛΟΓΙΚΗ..."
-"ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;"...
-"ΝΑΙ,ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ"αποκριθηκε ο Ναροπα...
Η γυναικα ξαναρωτησε..."ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ 'Η ΤΟ ΝΟΗΜΑ;"
+τα ματια της τον διαπερασαν ωστε δεν μπορουσε να της πει ψεμμα.
Ο Ναροπα ενοιωσε διαφανος,τελειως γυμνος +της απαντησε..
"ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ"
Η γρια τοτε αρχισε να γελαει+να χορευει...και η ασχημια της μεταμορφωθηκε ...σε μια απαλη ομορφια που αρχισε να αναδυεται απο την γυναικα...
τοτε ο Ναροπα σκεφτηκε να την κανει να χαρει λιγακι παραπανω και προσθεσε..."Καταλαβαινω +το νοημα"
τοτε η γυναικα σταματησε να γελαει και αρχισε να κλαιει και η ασχημια ξαναφανηκε στο προσωπο της...ακομη περισσοτερη..
Ο Ναροπα τη ρωτησε.."ΓΙΑΤΙ;"
Τοτε εκεινη αποκριθηκε"Χαρηκα γιατι ενας μεγαλος σοφος οπως εσυ μου ειπε την αληθεια.
Μα τωρα κλαιω επειδη μου ειπες ψεμματα.
Και οι δυο μας ξερουμε οτι δεν καταλαβαινεις το νοημα"
Το οραμα εξαφανιστηκε και ο Ναροπα μεταμορφωθηκε.
Εγκατελειψε το πανεπιστημιο και δεν ξαναπιασε ποτε γραφες στη ζωη του.
Καταλαβε.
Ενας ανθρωπος της σοφιας,της κατανοησης..εχει μια φρεσκαδα,μια ευωδιαστη ζωη,τελειως διαφορετικη απο εκεινη του ανθρωπου της γνωσης.Εκεινος που κατανοει το νοημα των λεξεων γινεται ασχημος.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ.
ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΧΗΜΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.
Ο Ναροπα αρχισε την αναζητηση.
Τωρα οι γραφες δε θα βοηθησουν.
Ενας ζωντανος δασκαλος χρειαζεται τωρα.]
yoga:the alpha +the omega

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/07/2003 02:15:02
ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ" ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΓΡΑΜΜΑ = ΓΝΩΣΗ
ΠΝΕΥΜΑ = ΣΟΦΙΑ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()