ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΛΩΤΙΝΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΠΛΩΤΙΝΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΠΛΩΤΙΝΟΣ23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LazarakosΝέο Μέλος
05/08/2010, 01:05:31
quote:

quote:

Πολλες φορες ασυνηδητα σκευτομε κατι και γινετε

Μα αυτό δεν είναι χάρισμα το οποίο λίγοι διαθέτουν. Είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο που συνοδεύει την ύπαρξή μας σ'αυτό τον κόσμο. Με άλλα λόγια, είναι μια κοινή ικανότητα του καθενός. Απλά οι πλείστοι το ερμηνεύουν με τον κλασικό όρο "τύχη" ακριβώς επειδή παίζουν με στατιστικές. Πήγαινε πάιξε ένα παιχνίδι τάβλι. Δες πόσες φορές φέρνεις διπλές (για παράδδειγμα 6αρες), η πιθανότητα να έρθει μια διπλή είναι 1 στις 36. Ωστώσο, όταν το ζητάς σε τέτοιο σημείο που θεωρείς πιο απίθανο να ΜΗΝ έρθει η ζαριά τότε πραγματικά βλέπεις ένα θαύμα της τύχης. Αλλά τα ζάρια είναι παραπάνω σαν πρωτεύουσα εξάσκηση ώστε να εκπαιδεύσεις τη ... σιγουριά σου, την αυτοπεποίθησή σου. Το πραγματικό αξιοθαύμαστο εμφανίζεται στην καθημερινή ζωή όπως για παράδειγμα, στη δική σου περίπτωση, σε αυθόρμητες επιθυμίες στο ποδόσφαιρο. Θυμάμαι πριν μερικές εβδομάδες, όταν είχα ανέβει στο χωριό μου με μερικούς φίλους μου για να γιορτάσουμε έν χαρμόσυνο γεγονός. Ήθελα πραγματικά να περάσουμε τη μέρα διασκεδάζοντας ενιαία και ήμουν σίγουρος γι'αυτό. Έφτασε μετά όμως ο ξάδερφός μου με μια ηλεκτρονική κονσόλα και όλοι ενθουσιάστηκαν (δε λέω, και εγώ ενθουσιάστηκα, αλλά δεν ήμουν διατεθημένος να περάσω έτσι τη μέρα μου). Άρχισαν να στήνουν λοιπόν την κονσόλα και ενώ το έκαναν εγώ δυσανασχετούσα μόνος μου. Μέχρι που τα παιδιά αντιλήφθηκαν πως έλειπε το καλώδια παροχής ρεύματος. Χάρηκα τόσο πολύ , αλλά παραπάνω ξεφνιάστηκα...

Το σημείο που θέλω να τονίσω τέλος πάντων είναι πως όταν η σιγουριά μας είναι πραγματικά ισχυρή μπορεί να αντιστρέψει τις πιθανότητες.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"

Φιλαρακο τωρα που ειπες για το ταβλι...Μου εχει τυχει 2-3 φορες να βρισκομαστε σε σημειο που αυτος να εχει 2 Πουλια και εγω 3 (δλδ να ειναι η τελευταια ζαρια και αν τυχω διπλες το πηρα)...Δεν ξερω κατα ποσο τυχη ηταν αλλα ειχα βγαλει το αποτελεσμα που ηθελα...Οσο για το αλλο,η προβλεψεις δεν πεφτουν παντα μεσα,π.χ καμια φορα κανω οτι και καλα προβλεπω ενω στην ουσια σκευτομαι εγω τι θελω να βγει και ετσι δεν πετυχαινει ,οταν ομως μου ερχονται φλασιες το πετυχενω τις περισσοτερες φορες,αλλο ενα παραδειγμα ειναι με την ωρα π.χ βλεπω οτι η ωρα στο ρολοι ειναι 22:00 και μετα απο ωρα μου ερχετε μια φλασια και βλεπω τι λεπτα ακριβως ειναι...Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω....:(

Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι, ζωή 'ναι να 'σαι ξυπνητός οντε κοιμουντ' οι άλλοι.

11/08/2010, 14:53:57
Μεταφορά μηνύματος στη:
ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

11/8/2010

11/08/2010, 18:15:35
Ο λογαριασμός batsinilas απενεργοποιήθηκε καθώς τέτοιου είδους ανούσιες, προσβλητικές και κακόγουστες "συμμετοχές" είναι εντελώς ξένες και μη αποδεκτές στον παρόντα χώρο συζητήσεων.

batsinilas είμαστε σίγουροι πως μπορείς να βρεις κάποιον άλλο χώρο να εξασκήσεις το "ταλέντο" σου...