- Ποιος φοβαται τους κλοουν? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Tragikos_KloounΝέο Μέλος
Μα γιατί φοβάστε τα μικρά κλοουνάκια κακοί άνθρωποι;Δεν βλέπετε τι άκακα άτομα είμαστε;
Τους κλόουν τους γουστάρω τρελά και ντύθηκα κλόουν φέτος στο καρναβάλι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλώς ήλθατε πάλι να γελάστε ξανά, από μπροστά σας περνάω με αστεία ματιά!
magikaΝέο Μέλος
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ...ΠΑΡΟΛΗ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΡΕΛΗ

mg
Burbulithra54Μέλος
Καλησπερα Magika και καλως ηρθες!Και εγω νομιζα οτι ημουν τρελη μεχρι που γνωρισα τον αντρα μου και μου εκμυστηρευτικε και εκεινος αυτη του την φοβια!Σε συμβουλευω να μενεις μακρυα απο τσιρκο,κλοουν,πορσελανηνες κουκλες και λοιπα.Αληθεια πως σου δημιουργηθηκε αυτη σου η φοβια?Παρακολουθουσες αρκετες ταινιες τρομου μικρη η ειχες καποια προσωπικη εμπειρια?

sansationfΜέλος
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ!!! ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ! ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΩ! ΜΕ ΑΝΑΤΡΥΧΙΑΖΟΥΝ!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ?
ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΙΑ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ COCA COLA!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ?
ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΙΑ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ COCA COLA!
respect
sansationfΜέλος
A KAI ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΟΥ JOHHNY DEPP ΕΧΕΙ ΚΛΟΟΥΝΟΦΟΒΙΑ!
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ1

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ1
http://desk.poptang.com/subject/luis_royo/images/Luis_Royo004.jpg
ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...
EDGAR ALLA POE
ΑχαιόςΜέλος
Καλημερα...
Δεν θα ελεγα πως τους φοβαμαι, αλλα τους αντιπαθω υπερβολικα.
Ποτε δε μου αρεσαν...![]()
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ