ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

NASAROYTAKI30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
NASAROYTAKIΜέλος
06/02/2011, 04:01:58
quote:

quote:
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΝΑΣΑ

Απλά ασκώ το δικαίωμά μου να βάζω όποια υπογραφή θέλω... δε καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι το δικαίωμά μου αυτό σε προσβάλλει.

φυσικα και ειναι δικαιωμα σου αλλα σε προηγουμενο ποστ αφησες υπονοουμενο για ποιον ειναι η υπογραφη.τελως παντων εγω δεν λεω τιποτα απλως δεν ειναι ωραιο κατα την γνωμη μου να λες στους αλλους να αλλαξουν εικονα.εμενα αυτη μου αρεσει αυτη βαζω.δικαιωμα μου δεν ειναι;;; εξαλου μια εικονα χιλιες λεξεις, δεν λενε;;;

δεν τα λεω με κακη διαθεση, κανονικα θα το γεμιζα φατσουλες αλλα σημερα βαριεμαι....χωρις παρεξηγηση παντα.

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!

trelantonisΜέλος
06/02/2011, 04:13:46
quote:
quote:
Πρέπει να ζεστάνουμε πρώτα μια καρδιά!...
Δεν είναι έτσι?
Εσύ, τι λές?
Η δικιά μου καρδιά έχει μόνιμη υποθερμία και σίγουρα δε γίνεται να ζεσταθεί μέσω φόρουμ. Άρα για κάποια άλλη καρδιά λες... ποια όμως;

Τώρα που το ξανασκέφτομαι...ίσως είναι δύο οι καρδιές...
Μια η δική μου....και κυρίως άλλη μια που μπορεί να στενοχώρεσα...
Αλλά για να ζεσταθεί η δική μου, πρέπει πρώτα να ζεσταθεί και εκείνη...
Κι αυτό πρέπει να γίνει απο εμένα.
Κι άλλο μάθημα γιατρέ για την αφεντιά μου!...

Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!

06/02/2011, 04:22:16
quote:
φυσικα και ειναι δικαιωμα σου αλλα σε προηγουμενο ποστ αφησες υπονοουμενο για ποιον ειναι η υπογραφη.τελως παντων εγω δεν λεω τιποτα απλως δεν ειναι ωραιο κατα την γνωμη μου να λες στους αλλους να αλλαξουν εικονα.εμενα αυτη μου αρεσει αυτη βαζω.δικαιωμα μου δεν ειναι;;; εξαλου μια εικονα χιλιες λεξεις, δεν λενε;;;

δεν τα λεω με κακη διαθεση, κανονικα θα το γεμιζα φατσουλες αλλα σημερα βαριεμαι....χωρις παρεξηγηση παντα.

Δε χρειάζεται my girl φατσούλες just straight talk και είμαι κομπλέ. Η άποψη που εκφράζω βασικά είναι να μη βάζουν καθόλου εικόνα. Τουλάχιστον όχι στο παρόν φόρουμ που δεν λέμε και τις μεγάλες κουβέντες, όχι να μη βάζουν γενικά. Λέω για το παρόν φορουμ γιατί εδώ γράφουμε μια γραμμή και μετά τη μια γραμμή ακολουθεί μαι τεράστια εικόνα. Σαν την κοπέλα που δεν έχει προσόντα και βάζει πολύ make up και φανταχτερά ρούχα.

Οι εικόνες έχουν την χρησιμότητα για ένα φόρουμ στο οποίο θα στείλεις 1-2-3 φορες ανα σελίδα, που τα άτομα δεν θα σε γνωρίζουν και που μετά απο μια μεγάλη ανάλυση του τάδε θέματος θα έχεις και μια εικόνα που να λέει/δείχνει κάτι που είναι σημαντικό για σένα και ανεξάρητου περιεχομένου.
Προφανώς αν ήταν κάθε μια γραμμή να στέλνεται και εικόνα, αφενός η εικόνα θα έχανε την αξία της, αφετέρου θα γέμιζε τσάμπα τη μνήμη του σάιτ και τον χώρο των συζητήσεων.
Και έχω αναφέρει παλαιότερα ότι δημιουργεί δισχέρεια όταν προσπαθείς να απαντήσεις σε κάποιον συμφορουμίστα στο φόρουμ, γιατί πρέπει να ψάχνεις σε άπειρες σελίδες μηνύματα, σελίδες που έχουν γεμίσει κατα 50% και βάλε απο τις εικόνες των μελών - αφού αυτές είναι κατα πολύ μεγαλύτερες από το κείμενο. Και όπως είπα και παλαιότερα, θα γέμιζε ποτέ κανείς κάθε τοίχο του σπιτιού με την ίδια αφίσα του ίδιου περιεχομένου; Δεν το νομίζω. Και αυτό είναι και δικό μου σπίτι, και δεν μου αρέσει να μου γεμίζουν τους τοίχους χωρίς λόγο.

Άλλωστε υπάρχει ένα κουτάκι στο κάτω μέρος των μηνυμάτων που γράφει "Να συμπεριληφθεί η υπογραφή" που αν το ξε-τσεκάρεις δε βάζει την υπογραφή. Αν δεν υπήρχε χρησιμότητα σε αυτό το κουτάκι δε θα βρισκόταν εκεί.

Αυτή λοιπόν είναι η άποψή μου και αυτά τα επιχειρήματά μου. Η υπογραφή μου δεν είναι προσβλητική -αν και είναι καυστική- επομένως θα την αφήσω ως έχει.

Γιατί δεν βγάζετε τις τεράστιες ψηφιακές υπογραφάρες σας
για να μη γεμίζουν άσκοπα άπειρες σελίδες.
Είναι κακό τα μηνύματα να γεμίζουν
ΜΟΝΟ με το περιεχόμενο του λόγου;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/02/2011 04:29:49

06/02/2011, 04:24:49
Φίλε μου trelantonis στις καρδιές να φέρεσαι καλά, τους ανθρώπους όμως να τους εκπαιδεύεις. Και αν η εκπαίδευση πονέσει τη καρδιά και αυτό μεσ' το παιχνίδι είναι. Αναρωτιέμαι μάλιστα αν υπάρχει και κάποια διδαχή -από αυτές που μας δίνει η ζωή- που να μην πληγώνει την καρδιά...

NASAROYTAKIΜέλος
06/02/2011, 04:31:28
quote:

quote:

Δε χρειάζεται my girl φατσούλες just straight talk και είμαι κομπλέ. Η άποψη που εκφράζω βασικά είναι να μη βάζουν καθόλου εικόνα. Τουλάχιστον όχι στο παρόν φόρουμ που δεν λέμε και τις μεγάλες κουβέντες, όχι να μη βάζουν γενικά. Λέω για το παρόν φορουμ γιατί εδώ γράφουμε μια γραμμή και μετά τη μια γραμμή ακολουθεί μαι τεράστια εικόνα. Σαν την κοπέλα που δεν έχει προσόντα και βάζει πολύ make up και φανταχτερά ρούχα. Οι εικόνες έχουν την χρησιμότητα για ένα φόρουμ στο οποίο θα στείλεις 1-2-3 φορες ανα σελίδα, που τα άτομα δεν θα σε γνωρίζουν και που μετά απο μια μεγάλη ανάλυση του τάδε θέματος θα έχεις και μια εικόνα που να λέει/δείχνει κάτι που είναι σημαντικό για σένα και ανεξάρητου περιεχομένου. Προφανώς αν ήταν κάθε μια γραμμή να στέλνεται και εικόνα, τότε αφενός η εικόνα θα έχανε την αξία της, αφετέρου θα γέμιζε τσάμπα τη μνήμη του σάιτ και τον χώρο των συζητήσεων. Και έχω αναφέρει παλαιότερα ότι δημιουργεί δισχέρεια όταν προσπαθείς να απαντήσεις σε κάποιον συμφορουμίστα στο φόρουμ, γιατί πρέπει να ψάχνεις σε άπειρες σελίδες μηνύματα, οι οποίες σελίδες έχουν γεμίσει κατα 50% και βάλε απο τις εικόνες των μελών - αφού αυτές είναι κατα πολύ μεγαλύτερες από το κείμενο. Και όπως είπα και παλαιότερα, θα γέμιζε ποτέ κανείς κάθε τοίχο του σπιτιού με την ίδια αφίσα του ίδιου περιεχομένου; Δεν το νομίζω.
Αυτή λοιπόν είναι η άποψή μου και αυτά τα επιχειρήματά μου. Η υπογραφή μου δεν είναι προσβλητική -αν και είναι καυστική- επομένως θα την αφήσω ως έχει.

μα η εικονα ΠΟΥ βαζουμε ειναι το στιγμα μας, η προσωπικοτητα μας, το σημα κατατεθεν μας.η εικονα του καθενος ειναι η εικονα που τον εκφραζει.το θεμα δεν ειναι να γραφουμε μονο και να διαβαζουμε, αλλα και να βλεπουμε.θα ειταν ππολυ βαρετο ετσι, αν διαβαζαμε μονο τα κειμενα. λιγες εικονες αναμεσα απο τον λογο ξεκουραζουν το ματι,μικρες ή μεγαλες.αυτο το τοπικ ειναι περι ανεμων και υδατων, αλλος ενας λογος για να βαζουμε εικονες(και μεγαλες).αν γραφαμε σε καποιο πιο σοβαρο τοπικ, τοτε θα συμφωνουσα μαζι σου, αλλα για το παρον οχι. καταρχας ρωτησες τους αλλους αν τους αρεσει να μιλανε μονο, χωρις εικονες ή εστω μικρες Η να βαζουν οποια εικονα θελουν;
δεν μπορεις να παρομοιαζεις την εικονα με μια γυναικα. η γυναικα μπορει να βαφεται και σαν κλοουν αλλα η προσωπικοτητα της να ειναι χαρμα οφθαλμου.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!

trelantonisΜέλος
06/02/2011, 04:34:04

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι φίλε μου...

Αναρωτιέμαι...άραγε θα καταφέρω να τη ζεστάνω αυτή την καρδιά?...

Edited by - trelantonis on 06/02/2011 04:37:20

06/02/2011, 04:41:50
(υγ:Δες τη διορθωμένη μορφή του προηγούμενου μηνύματος)
quote:
μα η εικονα ΠΟΥ βαζουμε ειναι το στιγμα μας, η προσωπικοτητα μας, το σημα κατατεθεν μας.
Οκ, εγώ θεωρώ πολύ πιο σημαντικό το περιεχόμενο του λόγου και την μορφή του λόγου την ίδια ως προσωπικό στίγμα παρα μια εικόνα. Προσωπικά όμως δε με απασχολεί αυτό, με απασχολεί απλά να μπορώ να απαντάω με ευκολία, να κινούμε με ευκολία στο φόρουμ και να βρίσκω αμέσως αυτό που ψάχνω.
quote:
το θεμα δεν ειναι να γραφουμε μονο και να διαβαζουμε, αλλα και να βλεπουμε.
Να βλέπουμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, για να είμαστε πιο ακριβείς.
quote:
θα ειταν ππολυ βαρετο ετσι, αν διαβαζαμε μονο τα κειμενα.
Βαρετή είναι η επανάληψη ενός πράγματος απ' όσο ξέρω. Τα λόγια όμως συνέχεια αλλάζουν. Τώρα, μια εικόνα μια στο τόσο σίγουρα καλό κάνει.
quote:
αυτο το τοπικ ειναι περι ανεμων και υδατων, αλλος ενας λογος για να βαζουμε εικονες(και μεγαλες)
όπως το πάρει κανείς.
quote:
καταρχας ρωτησες τους αλλους αν τους αρεσει να μιλανε μονο, χωρις εικονες ή εστω μικρες Η να βαζουν οποια εικονα θελουν;
Η Πάντι και ο Νικόμαχος έχουν πει ήδη ότι συμφωνούν με την θέση μου. Αν θυμάσαι ο Νικόμαχός ζήτησε και απο τον Πρεντ να βγάλει την εικόνα του (ή να βάλει κάποια τόσο μικρή που να είναι αμελητέα).
quote:
δεν μπορεις να παρομοιαζεις την εικονα με μια γυναικα. η γυναικα μπορει να βαφεται και σαν κλοουν αλλα η προσωπικοτητα της να ειναι χαρμα οφθαλμου
Μα το επιχείρημά μου δεν αφορούσε το αν είναι καλή ή όχι η προσωπικότητα της γυναίκας, αλλά το ότι η προσωπικότητα παίζει μεγαλύτερο ρόλο από την εικόνα της, πράγμα που ταιριάζει απόλυτα στο γεγονός.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/02/2011 04:44:45

06/02/2011, 04:51:36
Καλό βράδυ σε όλους και καλό ξημέρωμα

erzebet_bathoryΜέλος
06/02/2011, 05:32:22
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=Uu67pzugkMQ

http://www.youtube.com/watch?v=A3ork0msQ_o

http://www.youtube.com/watch?v=iBKxe81-Z3s

βαδιζεις στα βηματα μου ....
υπεροχη φωτο με τελεια αναλυση... αχ μπορω να τη παρατηρω ασταματητα.. τα αδεια στενα.. τα φωτα...κ τα κομματια υπεροχα....

Timendi causa est nescire...

erzebet_bathoryΜέλος
06/02/2011, 05:40:33

http://www.youtube.com/watch?v=4uXn6YObtLo&feature=related

erzebet_bathoryΜέλος
06/02/2011, 05:43:02
καληνυχτα σε οσους πηγαν για υπνο.

erzebet_bathoryΜέλος
06/02/2011, 05:49:00

http://www.youtube.com/watch?v=3_NME1Iu79U

trelantonisΜέλος
06/02/2011, 06:02:58
quote:

βαδιζεις στα βηματα μου ....
υπεροχη φωτο με τελεια αναλυση... αχ μπορω να τη παρατηρω ασταματητα.. τα αδεια στενα.. τα φωτα...κ τα κομματια υπεροχα....

Χαίρομαι πολύ που σ' αρέσει και η φωτο και τα κομμάτια!!!
Είναι πολύ γραφικά και όμορφα σαν να περιδιαβαίνεις ολόκληρη την Αθήνα!
Γι' αυτό τα έβαλα για να ομορφύνει το περιβάλλον εδώ...

Προσπαθώ να φτιάξω την διάθεση...

trelantonisΜέλος
06/02/2011, 06:06:03
quote:

Υπέροχη ατμοσφαιρική φώτο και υπέροχο ατμοσφαιρικό όμορφο μελωδικό κομμάτι!!!...

Edited by - trelantonis on 06/02/2011 06:09:23

erzebet_bathoryΜέλος
06/02/2011, 06:13:06
μια πρωην ξανθια... νυν κοκκινομαλλα.... σας καλημεριζει...

http://www.youtube.com/watch?v=_GKQi4a78ZE

erzebet_bathoryΜέλος
06/02/2011, 06:15:08
quote:

quote:

Υπέροχη ατμοσφαιρική φώτο και υπέροχο ατμοσφαιρικό όμορφο μελωδικό κομμάτι!!!...

Edited by - trelantonis on 06/02/2011 06:09:23

χαχαχα ... τελικα δεν ειμαι η μονη ξυπνια ε ?

trelantonisΜέλος
06/02/2011, 06:19:43

Νομίζω ότι κάπου φευγαλέα πρόσεξα ότι μάλλον πρέπει να είσαι Σκορπιός, ή κάνω λάθος?
Αν είσαι Σκορπιός, γνωρίζω ότι είστε ευαίσθητα άτομα και δεν το δείχνετε εύκολα.

erzebet_bathoryΜέλος
06/02/2011, 06:20:55
ζυγος ειμαι με ωροσκοπο σκορπιο.... κ ναι ειμαι ευαισθητη κατα βαθος. αλλα κ πολυ δυναμικη. σε σημειο να με θεωρουν καποιοι σκληρη. εσυ τι ζωδιο εισαι?

trelantonisΜέλος
06/02/2011, 06:24:01
quote:

χαχαχα ... τελικα δεν ειμαι η μονη ξυπνια ε ?

χαχαχα ... οχι ξενυχτάμε μαζί και γώ εδώ παρεάκι!
Kαλως ήρθε πάλι το χαμόγελο στα χείλη σου φίλη μας και φίλη μου erze!!!

erzebet_bathoryΜέλος
06/02/2011, 06:25:06
βαμπιρ γιναμε ε ?