ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια Κρίσιμη Ερώτηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Μια Κρίσιμη Ερώτηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Ydroxoos2522 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Ydroxoos25Μέλος
25/11/2004, 18:16:05
quote:
Λυπάμαι που προσλαμβάνεις επιθετικότητα από το κείμενό μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ο τρόπος που γράφεις και κυρίως η σύνταξη, την οποία χρησιμοποιείς, βοηθά ιδιαίτερα να γίνεις κατανοητός. Και συγκεκριμένα, γράφεις:

Να υποθέσω ότι κατά την γνώμη σου, εγώ δεν είμαι άνθρωπος
Συγγνώμη, αλλά διαφορετικά δεν μπορώ να εννοήσω πώς εγώ εξαιρούμαι από το "όλοι".

Zadok... διαβάζεις αυτό που θέλεις εσύ να διαβάσεις... και όχι αντικειμενικά αυτά που γράφω. Επομένως δε μπορώ να σε πείσω γιατί έχεις κολήσει.

quote:

Όλα παίζουν ρόλο και πολλά ακόμα περισσότερα από όσα αναφέρεις...

Καθοριστικό όμως ρόλο δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τί "παίζει" για τον κάθε άνθρωπο.

Αν ήταν μόνον αυτά, γιατί άνθρωποι με κοινή πορεία ζωής δεν έχουν ίδια ψυχοσύνθεση; Ε;

Γιατί δεν βγαίνουν τα ίδια νούμερα από την κληρωτίδα αφού η κλήρωση γίνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο;;; ε;;;

Τι σημαίνει το ότι είμαι Υδροχόος; Βρίσκεις καμία αντίφαση στον τρόπο που σκέφτομαι; Εσύ τι ζώδιο είσαι;

<< Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. >>

"Nicola Tesla"

26/11/2004, 01:02:51
quote:
Zadok... διαβάζεις αυτό που θέλεις εσύ να διαβάσεις... και όχι αντικειμενικά αυτά που γράφω. Επομένως δε μπορώ να σε πείσω γιατί έχεις κολήσει.

Ε, για να το λες εσύ, που είσαι υποψήφιος για Νόμπελ , κάτι θα ξέρεις...

quote:
Γιατί δεν βγαίνουν τα ίδια νούμερα από την κληρωτίδα αφού η κλήρωση γίνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο;;; ε;;;

Έλα μου ντε... Λες να υπάρχει "τύχη";

quote:
Τι σημαίνει το ότι είμαι Υδροχόος; Βρίσκεις καμία αντίφαση στον τρόπο που σκέφτομαι; Εσύ τι ζώδιο είσαι;

Για να σου πω τί σημαίνει το ότι είσαι Υδροχόος, καλείς 090.11.12.13.14.

Στα υπόλοιπα... Ουδέν σχόλιον.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)