ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Isolde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
hanterΜέλος
04/01/2010, 21:15:40
[quote][/guote]EEEEEEEEEE..!!!!? ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ..????? ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ..????? [:Ο] ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑΑΑΑΑΑΑ..!!!! [:Ο]

(''v'') ' v '

04/01/2010, 21:26:47
OXI ΡΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΦΥΓΕΣ????????
04/01/2010, 21:31:27
quote:
ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Κ ΑΠΑΝΤ.ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΕΙ..

ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΗΛΙΚΙΑ ΟΜΩΣ...
ΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑ ΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ...
ΝΑ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΠΗΓΑ...ΤΠΤ..

quote:
ΜΑ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ..!!? ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ Σ'ΕΝΑ..ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ CHARMED ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ..

ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ DONT WORRY..
ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΡΘΕ ΑΥΤΟ...

CHARMED

04/01/2010, 21:33:46
ΡΕ hanter ΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ quote soy να καταλαβαινουμε..

[quote]...ΜΝΜ... [quote]

CHARMED

04/01/2010, 21:42:26
ΕΦΥΓΕΣ ΡΕ ....

CHARMED

04/01/2010, 21:59:26
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ... ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΗ....

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

CHARMED

04/01/2010, 22:42:34
Τι καληνύχτα βρε απο τώρα? Εγώ κοιμάμαι γύρω στις 12. Για πρακτικούς λόγους δηλαδή αλλιώς θα ξενυχτούσα. Αλλά θέλω και να ξυπνάω λίγο πρωί. Τώρα βέβαια πολλές φορές περνάει η ώρα και πάει δύο πριν το καταλάβω.

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

04/01/2010, 23:57:20
quote:
KAΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΕΣ

Έχω κόμπλεξ με την ηλικία. Όταν ήμουν κάπου 11-12(δε θυμάμαι βασικά)με είχε ερώτευτει μία μικρότερη κατά τρία χρόνια κ μου άρεσε πολύ(ήταν απο αυτές που γεννιούνται με τεστοστερόνη εφήβου) αλλά την απέρριψα λόγω της διαφοράς ηλικίας(και μου κρατάει μέχρι σήμερα κακία για να καταλάβεις). Μετά, για να δεις πώς γυρνάει ο τροχός, όταν ήμουν στην ηλικία σου κάπου, τσιμπήθηκα εγώ με μία μεγαλύτερη κάτα τρία χρόνια.. και με απέρριψε λόγω της διαφοράς. Για να καταλάβεις.. ακόμα τη σκέφτομαι(και έχω να τη δω χρόνια) Οπότε απο τότε λέω "ΆΙ ΣΤΟ Δ**** ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ" και νιώθω πολύ παααρα πολύ πιο χαλαρός, επιτέλους. Και όταν με ρωτάνε λέω το κλασικό "Είμαι όσο δείχνω(και αν σας αρέσει)".

Κοίτα, θα σου λεγά μόνο απο κοντά και αφου γνωριζόμασταν κάπως.

quote:
OXI ΡΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΦΥΓΕΣ????????

Για να δούμε απάντησε στις 14:38:16 και η επόμενη απάντηση(η δικιά σου) ήρθε στις 20:20:23. Αργής χρυσή μου πολύ. Εκτός έγραφες απ τις 3εις απάντηση χαχα. όχι όχι αυτο δεν λέγεται 24/24.

quote:
ΡΕ ΚΑΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...??
ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ???
Η ίδια το είπες "Μια φορά βγήκα και γω.. και πήγαν να με(δεν συνεχίζεται το quote λόγω χρήσης προσβλητικής γλώσσας)".
quote:
ΤΙ ΓΕΛΑΣ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΗΤΟΡΙΚΗ...
ΑΠΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ CLUB ΠΑΣ..

When good dogs die, they reicarnate in Greece
quote:
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΚΟΡΙΤΣΟ..
Μα δεν είναι. Για αυτό το είπα.
quote:
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο elo ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ..
..Κάνε μια δημοσκόπηση εδώ στην Αθήνα..εκτός κ αν μένεις σε κάνα κατσικοχώρι οπότε μη το κάνεις.. γιατί θα γίνεις ρεζίλι στις κατσίκες με ελληνική υπηκοοτητα...
quote:
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΙΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑ...
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟΚΟΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ..
..Σε βάζω κάτω? Όχι εγώ είμαι κύριος, δεν το κάνω απο απωθημένο, απλά είναι στο χαρακτήρα μου. Πιεζω δηλαδή τον άλλον εκεί που πονάει για να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια και να κάνει κάτι(ανάλογα με το πρόβλημα του). Και συνεχίζω να τον πιέζω μέχρι να κάνει κάτι. Αν δεν κάνει κάτι και μένει στάσιμος τότε κάποια στιγμή χωρίς να το επιχειρήσω θα αρχίσει να βγαίνει απ τη ζωή μου απο λίγο εως πολύ.
Ναι είχα κ γω παράξενη οικογενειακή ζωή.. το χω αναφέρει άλλωστε όπως κ το ότι είμαι μοναχοπαίδι ίσως(μάλλον, δεν θυμάμαι) σε κάποιο απ τα χίλια μηνύματα μου.
quote:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΛΑΚΗ...
ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ..
Δεν σ'αρέσει το περιεχόμενο αυτών που λέει? Τα λέει κάπως ίσια ε? Να μην ήταν και ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά φέτος σαν να το χει γυρίσει λίγο.
quote:
ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΧΑΛΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 27...
ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ ΚΟΚ...ΑΛΛΑ ΣΤΑ 30 ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...
ΣΤΑ 20 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ ..ΕΕΕ..ΡΑΤΣΙΣΜΟ...ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΑΝΟΡΕΞΙΚΟ...
Η ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ...ΣΕ ...ΕΕ..ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ...

Ε γενικά μου τη σπάει που όλοι μου λένε να τρώω και όλοι θεωρούν ας πούμε τον λεπτό αδύναμο και έτσι. Μια φορά πριν πολυ καιρό πχ είχε πει ένας ευσωμος(κ κοντός) φίλος μου πάνω στη πλάκα, τι να αντέξει ο ******(όνομα) στο κρεβάτι, στα μισά θα τα χει φτύσει. Φυσικά του απάντησα αναλόγως.....
Γενικά κάποια μεγάλη προσβολή δεν έχω δεκτεί αλλά όλοι μου λένε τρώγε τρώγε, ε και όταν το κορίτσι σου πχ σου λέει "Φάε τίποτα ρε, με 5-10κιλά θα είσαι και γαμώ" είναι λίγο κάπως.. Άβολα. Τεσπά γενικά δεν είχα πρόβλημα και το ότι είμαι ελαφρύς μου δίνει πολλές δυνατότητες. Με κάνει κυριολεκτικά αερωθούμενο χεχε.

quote:
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΣ...
ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ...
ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕΣ...
Δεν το ξέρουμε αν είσαι μικρή.. φέρε πιστοποιητικό γέννησης, ταυτότητα και βλέπουμε. Τα υπολοιπα ας τα αναλάβει το δίκαιο

quote:
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ 70 ΚΙΛΑ...
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ..ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΨΗΛΟΣ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...Η ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ...
Καλά έχεις βάλει κάμερα στο σπίτι μου? Ήμουν με την Webcam όλο το απόγεμα χαχα. Αλλά ίσα ίσα δε παχαίνει. Ας πούμε ότι τα δέιχνει κανονικά. Ίσως ομορφαίνει λίγο, αυτό μπορεί.
quote:
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ... ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΗ....

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

Ναι μια χαρά τη βγάζει. Και γω βασικά θα αρραβωνιαζόμουν αν έβρισκα την κατάλληλη για να πούμε την αλήθεια(Προς το παρόν βέβαια υπάρχουν άλλα ζήτηματα). Το θέμα είναι οτι μία "πολύ" κατάλληλη θέλει καιρό για να ΓΙΝΕΙ κατάλληλη. Και δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τέτοια υπομονή. Αλλά κυρίως δεν είνα κατάλληλες εξ αρχής, γιατί θες η αρραβωνιάρα σου να είναι κάποια ξεχωριστή που να χει παρόμοια ενδιαφέροντα και η ψυχοσύνθεσή της να καλύπτει τα προβλήματα της δικιά σου. Αν δηλαδή είσαι ευέξαπτος τότε ο/η σύντροφος σου καλό είναι να είναι ψύχραιμο άτομο. Και το ανάποδο. Αλλά θα το φιλοσοφίσω το θέμα κι άλλο όταν θα χω χρόνο κ όρεξη.

Άσχετο, δεν μας είπες τελικά CHARMED γιατί σε λένε γουρούνα??

Καληνύχτα αν κοιμάστε..........

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/01/2010 23:59:38

GaaraΝέο Μέλος
05/01/2010, 00:45:09
Παιδιά επειδή η συζήτησή σας περί κιλών και ηλικίας μου θύμισε μια ιστορία πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα την πρωτοχρονιά θα σας την πω και όποιος θέλει ας την διαβάσει.. αλλά είναι ταυτοχρόνως και πολύ Άκυρη!!!!
1-1-2010.. ώρα...δεν θα ήταν 1.30 ώρα μετά την πρωτοχρονιά? Είμαστε 3φίλοι και συγκεκριμένα εγώ, ο κολλητός μου και μία κοπέλα... Είπαμε να καλέσουμε πνεύματα με την μέθοδο του "ποτι-ρακιού'... Κάναμε 2 πίνακες 1 στα ελληνικά και 1 στα αγγλικά!!! Στον αγγλικό μιλούσε η κοπέλα και στον ελληνικό εγώ... Όσοι το έχετε παίξει λογικά γνωρίζετε την σοβαρότητα του κλήματος που υπάρχει κατά την πράξη του!!! Όταν ήρθε λοιπόν η σειρά μου είπα: "Καλό πνεύμα σε καλώ!! Καλό πνεύμα σε καλώ!!! Καλό πνεύμα σε καλώ!!! Οποιοδήποτε καλό πνεύμα θέλει να μας μιλήσει ας επικοινωνήσει μαζί μας στο 090...." μετά από αυτό καταλαβαίνετε τι κλήμα υπήρχε μέσα στο δωμάτιο... Ακόμη και τώρα που το θυμάμαι ξεραίνομαι στα γέλια!!!!
GaaraΝέο Μέλος
05/01/2010, 01:20:16
Προσοχή: Αποφεύγετε να ρωτήσετε την ομοιότητα ή στο που συγκλίνουν τα 2θέματα...Ο Συνειρμός σε επανάληψη μπορεί να επιφέρει μόνιμα προβλήματα στον επεξεργαστή και στον σκληρό δίσκο με αποτέλεσμα στην επανεκκίνηση να μην ανταποκρίνεται καθώς πρέπει...

-->Εμένα η BEYONCE δεν μου αρέσει..
-->Δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι...

nothing is impossible from the time i will become the god of myself.