ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- TEST: ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΣΤΕ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- TEST: ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΣΤΕ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

gigenis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
crystalΝέο Μέλος
02/09/2005, 09:54:05
Παρακαλώ να γίνουν 11 οι ΦΡΑΟΥΛΕΣ!! Πάμε για τη νίκη... σταθερά στην κορυφή!!
rizitisΜέλος
02/09/2005, 14:26:17
Η ΔΙΟΡΘΟΜΕΝΗ κατάταξη αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:

φράουλες 11 (συμπεριλαμβανομένου ενός προδότη ανανά)

μπανάνες 9

τομάτες 6

λεμόνια 5

αχλάδια 3

πεπόνια 1 (αργίτικο)

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Oxygen_girlΜέλος
02/09/2005, 14:57:28
Tι ωραία γεύση που αφήνει η νίκη...
Γεύση φράουλας!!!!!!!!

-----------------------
"One can never rule out anything, but there are no facts to suggest it..."

PurePoisonΜέλος
02/09/2005, 15:13:44
quote:

Γεια σου συναδέλφισσα PurePoison! (by the way με τέτοιο nickname δεν περίμενα να βγεις και τίποτε άλλο εκτός από Λεμονίτσα!)

Εμείς οι ξινοί και κίτρινοι θα πάμε να γλεντήσουμε και θα αφήσουμε τους άλλους να πλακωθούνε μεταξύ τους και να αλληλοφαγωθούνε και να αλληλοστιφτούνε και μετά θα έρθουμε για να πάρουμε τα λάφυρα και την πρωτοκαθεδρία!

Συναδελφε Πυθαγορα ειμαι μια περιφανη Λεμονιτσα και οπως ξαναειπα σκεφτομαι να κατεβω στις εκλογες για προεδρος (εχω ηδη ενα ψηφο!! λολ). Οποτε σαν future president λεω να παμε ολα τα λεμονια αποψε Θαλασσα που χει και καλο προγραμμα!
-----
Deghar Adhark για να δεις ποσο οργανωμενοι ειμαστε λεω να νοικιασουμε βανακι να παμε...και θα οδηγω εγω!!! χο χο χο !!
-----
Mercury εσυ θα πας στο πισω πισω καθισμα, σε κοβω ακρως επικυνδινο!!

Edited by - PurePoison on 02/09/2005 15:21:10

stemixΜέλος
02/09/2005, 18:04:44
ΜΠΑΝΑΝΑ

(Χμ, πόσα φράγκα είπαμε δίνουν οι φράουλες για αλλαγή στρατοπέδου; Θα αλλάξω την απάντηση με τα λεφτά στο πορτοφόλι και έφτασα . Α, εγώ θέλω τα διπλά από τον ανανά )

Edited by - me

Edited by - stemix on 02/09/2005 18:11:00

Deghar AdharkΜέλος
02/09/2005, 18:37:27
quote:
Deghar Adhark για να δεις ποσο οργανωμενοι ειμαστε λεω να νοικιασουμε βανακι να παμε...και θα οδηγω εγω!!! χο χο χο !!

αρκει μονο να μην μας στουκαρεις σε καμια κολωνα....ξερεις τωρα"γυναικα στο τιμονι...ο θανατος ζυγωνει.

quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ…

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «THE GARDENER », Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΣΘΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ .

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ.

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ RED POWER TOM & ATO CORPORATIONS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΗ ΜΕΛΕΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΝΑΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΕΙΤΕ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ RED POWER TOM & ATO CORPORATIONS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΙΣ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ!!!!!!!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΝΛΟΓΟ ΑΡΘΡΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ :ATVA, JONNIEBEGOOD, BRIE BOY ,INANDBOVE, NIGHTINGAIL KAI RIZITIS.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

παντως για θεος....τρωγεται

02/09/2005, 19:53:13
Μην πιστευεις όλα όσα διαβάζεις...
και προσέχετε κάτι γλυκό, πράσινο, με στριφτό κοτσάνι...
Περιμένει στη στροφή...
Deghar AdharkΜέλος
03/09/2005, 00:37:18
τα αχλαδια δεν με εκνευριζουν τοσο,τα συμπαθω απο την φυση μου/

οι μπανανες ειναι ο φυσικος εχθρος....δεν τις παω και πολυ

οι φραουλες δεν μου αρεσουν καθολου.και δεν μπορω να καταλαβω,πως εφτασαν στην 1η θεση.

πιστευω μονο οτι πιστευω οτι πρεπει να πιστεψω

03/09/2005, 14:13:39
καλημέρα , ΦΡΑΟΥΛΑ Νο 12 παρακάλω Κυριακή σήμερα θα φάω παγωτό φράουλα το απόγευμα.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

rizitisΜέλος
03/09/2005, 14:53:10
Η ΔΙΟΡΘΟΜΕΝΗ κατάταξη αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:

φράουλες 12 (συμπεριλαμβανομένου ενός προδότη ανανά)

μπανάνες 10

τομάτες 6

λεμόνια 5

αχλάδια 3

πεπόνια 1 (αργίτικο)

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ