ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/03/2005, 15:03:06
Εδώ οι φοβερές αποκαλύψεις

2.Να το Φ της Σπηλιάς.

αμ τι νομίσατε ? οτι δεν έχει σχέση η Σπηλιά του "Νταβέλη" με τα μυστηριώδη σημάδια πάνω στα καπάκια ???

Το "Φ" και το "Σ" μπορεί να σημαίνουν πολλά !

Μπορεί όμως για τους μυημένους, να σημαίνει "ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ" ή
Φυσιολατρικός Σύλλογος ?
ΦΑΚΟΣ ?
ΦΑΛΑΚΡΟΣ??
ΦΟΥΚΑΡΑΣ ???

Φοβερά διλήματα.

Α, είπα ΦΟΥΚΑΡΑΣ.

οπότε, πάρτε και το άλλο...
έλα, έλα , ρίξτο να το δούν οι φίλοι τηλεθεατες

Edited by - Vril on 09/03/2005 16:07:15

09/03/2005, 15:22:36

3.Να και ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ.

Αυτή η φωτογραφία (η έγχωμη μουτζούρα που λέω κι εγώ), έχει τραβηχτεί με απόλυτη νυστικότητα έξω από ένα κινέζικο ρουχάδικο. Όλες οι υποψίες της νυστικής ομάδας μας αποδείχτηκαν πέραν του αποδεκτού αληθινές.
Με κίνδυνο να αποκαλυφτούμε και να πληρώσουμε πολύ ακριβά τις συνέπειες της περιέργειάς μας, σας παρουσιάζουμε κατα αποκλειστικότητα το παρακάτω μοναδικό ντοκουμέντο.

Τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε το νού μας, μη μας πλησιάσουν τίποτα πράκτορες.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Τα έχουμε ξαναβάλει με πράκτορες της CIA, NASA αλλά και με άκρως επικίνδυνους πράκτορες των ΚΤΕΛ Κηφισού.

Στο "επάνω" καπάκι διακρίνονται εμφανώς τα γράμματα "Ε" "Ε" και "Υ"τα οποία σημαίνουν πολλά !

Μπορεί όμως για τους μυημένους, να σημαίνει "ΕΛΕΥΣΙΣ" "Ε" "ΥΠΤΑΜΕΝΩΝ"

Μη σας ξεγελάει οτι το "ιπτάμενος" γράφεται με Ι.

Είναι παραπλανητικό κόλπο των Σινο-αυστραλών Σιονιστών, που προσπαθούν να στερήσουν από τον κόσμο το Φως.

Το εξωφρενικό είναι, οτι ανακαλύφθηκαν στο κέντρο της Αθήνας σύμβολα, τα οποία δεν ανήκουν σε κανένα γνωστό αλφάβητο !
Όσο και να έψαξα στο πληκτρολόγιο, κανένα σύμβολο δεν μπορεί να αποτυπώσει τα μυστηριώδη σύμβολα που βρίσκονται στο "κάτω" καπάκι.
Δείξαμε με κίνδυνο το ΑΦΜ μας τα μυστηριώδη σύμβολα στον γνωστό καθηγητή-ερευνητή-αναζητητή και πολύ καλό φίλο μιας φίλης μας, τον κο Ευάγγελο Κ., ο οποίος είπε σε μία γνωστή του, οτι το επάνω σύμβολο, αυτό που βρίσκεται στον κεντρικό άξονα πάνω από τα άλλα δύο πανομοιότυπα, που βρίσκονται κάτω του, ίσως να σηματοδοτεί την κάθοδο ενός ίπτοντος κύματος ενέργειας που ισομοιράστηκε σε δύο προς την ανατολή στραμμένους ενεργειακούς πόλους...

Πώ πω τι είδε ο Κινέζος...

Φοβερά διλήματα.

Α, είπα ΚΙΝΕΖΟΣ.

οπότε, πάρτε και το άλλο...
έλα, έλα , ρίξτο να το δούν οι φίλοι τηλεθεατες

Edited by - Vril on 09/03/2005 15:25:21

09/03/2005, 15:35:42
Παιδιά καλωσήλθατε στο esoterica...

quote:
Στο "επάνω" καπάκι διακρίνονται εμφανώς τα γράμματα "Ε" "Ε" και "Υ"τα οποία σημαίνουν πολλά !

Nαι βέβαια: Eλληνική Εταιρεία Υδάτων...
Να το "ισιώσουμε" λιγάκι το θέμα πριν εμφανιστεί από πουθενά ο admin και μας δώσει προαγωγή για αχλαδότυρο???

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
09/03/2005, 15:41:04

4.Να και το νυστικό σύμβολο της ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ κοσμοκυριαρχίας.

Αυτή η φωτογραφία (η έγχωμη μουτζούρα που λέω κι εγώ), έχει τραβηχτεί με απόλυτη νυστικότητα έξω από ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά. Και εδώ, όλες οι υποψίες της νυστικής ομάδας μας αποδείχτηκαν πέραν του αποδεκτού αληθινές.

Με κίνδυνο να αποκαλυφτούμε και να πληρώσουμε πολύ ακριβά τις συνέπειες της περιέργειάς μας, σας παρουσιάζουμε κατα αποκλειστικότητα το παρακάτω μοναδικό ντοκουμέντο.

Τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε το νού μας, μη μας πλησιάσουν τίποτα πράκτορες.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Τα έχουμε ξαναβάλει με πράκτορες της CIA, NASA αλλά και με άκρως επικίνδυνους πράκτορες των ΚΤΕΛ Κηφισού.

Στην φωτογραφία διακρίνουμε μια μυστικιστική απεικόνιση της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Από πάνω βλέπουμε τις τρείς μεγάλες δυνάμεις και από κάτω το ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟ σχέδιο με τα κοσμικά τεράγωνα.

Με δυσκολία διακρίνεται το καπάκι, που φράσει την είσοδο στη Στοά σε Μασώνους άνω των 20x20 εκατοστών περίμετρο μέσης. Άρα, μόνο οι λεπτοί θα περάσουν !
Τι σημαίνει αυτο ?
Πολύ απλό.
Μακραίωνες έρευνες έδειξαν, οτι άν πάτε σε ένα κινέζικο ρουχάδικο να πάρετε ρούχα, πρέπει να πάρετε ΧΧΧΧΧL μέγεθος, για να χωράει να μπεί μέσα σε αυτό ένας άνθρωπος που φοράει ελληνικό μέγεθος ΧL.

Το έχουν κάνει επίτηδες οι κινέζοι, για να νοιώθουν οι υπόλοιποι άβολα. Άντε πές σε μια κοπελίτσα-μοντέλο, οτι πρέπει να πάρει μπλουζάκι XXL. Αντί για μπλουζάκι, θα πάρει ένα κουτί Βερονάλ ... και πήγε και αδικοχαμένη η Κατερινούλα.

Αυτή είναι η Κινεζική Κοσμοκρατορία.

Και άν νομίζετε οτι βρίσκεται ΤΥΧΑΙΑ μπροστά από ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά, τι να πώ πιά !

Δε κάνετε για ερευνητές εσείς !

τα θέλετε όλα στο πιάτο !

Edited by - Vril on 09/03/2005 15:54:44

09/03/2005, 15:44:20
quote:

Nαι βέβαια: Eλληνική Εταιρεία Υδάτων...

Είσαι πολύ γελασμένη, να πιστεύεις το αυτονόητο.
Πρέπει να το "ψάχνεις" πιο βαθιά το θέμα.

vidasΝέο Μέλος
09/03/2005, 16:52:02
ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ
ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΝΕΡΗ
ΡΙΧΤΕ ΣΥΝΝΕΦΑ ΡΙΧΤΕ ΛΑΣΠΗ
ΚΑΝΤΕ ΕΙΔΥΛΛΙΑ
ΦΑΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
ΑΑΑΑΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ
ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ
ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΕΙ
ΠΑΑΑΑΝΤΑΑΑ ΜΕΝΕΙ

UndergroundΜέλος
09/03/2005, 17:01:29
μπραβο vril ...... τωρα καταλαβα οτι εισαι μικρο παιδακι ......

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

09/03/2005, 17:07:05
quote:

μπραβο vril ...... τωρα καταλαβα οτι εισαι μικρο παιδακι ......

09/03/2005, 17:13:41
quote:

ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ
ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΝΕΡΗ
ΡΙΧΤΕ ΣΥΝΝΕΦΑ ΡΙΧΤΕ ΛΑΣΠΗ
ΚΑΝΤΕ ΕΙΔΥΛΛΙΑ
ΦΑΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
ΑΑΑΑΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ
ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ
ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΕΙ
ΠΑΑΑΑΝΤΑΑΑ ΜΕΝΕΙ

Μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

Οι φωτογραφίες πιό πάνω, ειναι δικες μου.
Εγώ τις τράβηξα.
Εγώ τις μάζεψα.
Εγώ περπάτησα.
Εγώ έκατσα και σκέφτηκα μερικά πράγματα.

Δεν τις μάζεψα από σελίδες άλλων
Δεν αντέγραψα σελίδες άλλων
Δεν έκατσα στον καναπέ (ή όπου αλλού θές, να περιμένω την επιφοίτηση)

Αν δεν αρέσουν σε σένα αυτά που κάνω, κάνε εσύ αυτό που σου αρέσει να κάνεις. Αλλά άσε με εμένα απ έξω.

Και μην ακούσω καμιά σάχλα περί ελευθερίας της γνώμης !

ΑΡΕΤΗΝέο Μέλος
09/03/2005, 17:19:59
Αγαπητοί φίλοι γεια σας.
Είμαι νέο μέλος και λέγομαι Αρετή.
Πριν πάρω μέρος στην συζήτηση και πω την άποψη μου - αν μου επιτρέπετε- θα ήθελα να θέσω 2 ερωτήσεις που με προβλημάτισαν και αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας μου απαντήσει.
1. Αν κάποιος δεν τρώει κρεατικά και τα παρελκόμενα(γαλακτοκομικά κλπ)ούτε να τα βλέπει,με την δικαιολογία ότι λυπάται τα ζώα!Διευκρινίζει όμως πως δεν είναι σε κάποια Αίρεση. Λέει πως δεν πιστεύει στη θρησκεία.Μέχρι εδώ καλά. Το περίεργο, ο κολλητός του φίλος το ίδιο.
Θα μπορούσε αυτό να είναι θέμα κάποιου θρησκευτικού του πιστεύω και ποιου;
2. Αν κάποιος από εσάς έχει δει ή γνωρίζει σύμβολο που παρουσιάζει ένα τρίγωνο ισόπλευρο, με τρεις γραμμές επάνω.
Ευχαριστώ.