ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θεραπεύστε με Βιοενέργεια. (και άλλους τρόπους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Θεραπεύστε με Βιοενέργεια. (και άλλους τρόπους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

KRYSTALLENIA91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
aries0Μέλος
21/06/2005, 13:20:37
[quote]
Aγαπητέ Γιάννη(με το που είδα το nikcname κατάλαβα οτι είσουνα

Γεια σου και σε σενα Καλλιοπη.....

Θα σου ελεγα, προτεινα, οταν αποφασισεις ποια “ θεραπεια” να ακολουθησεις .... να την κρατησεις μεχρι να δεις αποτελεσματα....

Να μην κανεις λιγο απο την μια ...λιγο απο την αλλη....

Βεβαια αυτο που σου προτεινα δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο περαν της μετκινησεως σου...σε αναλογο μερος....

Ειδικα τωρα το καλοκαιρι πιστευω θα ειναι πιο ευκολο....!!!!

Κατι αλλο...δεν ειναι απαραιτητο να πεις στον μικρο...την διαδικασια...!!!! αστον τελειως αμεριμνο.... να παιζει ...!!!

Αν ακολουθησεις και καποια αλλη τεχνικη ..πιστευω οτι θα εχεις τα αποτελεσματα....!!!

Κατι αλλο.... επειδη μου ειχες πει σχετικα ...!!!! μηπως ειναι καθαρα ψυχολογικο προβλημα?? Που αν ειναι ετσι ...οι θεραπειες δεν θα αποδοσουν....!!!

Σε χαιρετω και θα τα ξαναπουμε...

aries0Μέλος
21/06/2005, 13:21:12
[quote]
Aγαπητέ Γιάννη(με το που είδα το nikcname κατάλαβα οτι είσουνα

Γεια σου και σε σενα Καλλιοπη.....

Θα σου ελεγα, προτεινα, οταν αποφασισεις ποια “ θεραπεια” να ακολουθησεις .... να την κρατησεις μεχρι να δεις αποτελεσματα....

Να μην κανεις λιγο απο την μια ...λιγο απο την αλλη....

Βεβαια αυτο που σου προτεινα δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο περαν της μετκινησεως σου...σε αναλογο μερος....

Ειδικα τωρα το καλοκαιρι πιστευω θα ειναι πιο ευκολο....!!!!

Κατι αλλο...δεν ειναι απαραιτητο να πεις στον μικρο...την διαδικασια...!!!! αστον τελειως αμεριμνο.... να παιζει ...!!!

Αν ακολουθησεις και καποια αλλη τεχνικη ..πιστευω οτι θα εχεις τα αποτελεσματα....!!!

Κατι αλλο.... επειδη μου ειχες πει σχετικα ...!!!! μηπως ειναι καθαρα ψυχολογικο προβλημα?? Που αν ειναι ετσι ...οι θεραπειες δεν θα αποδοσουν....!!!

Σε χαιρετω και θα τα ξαναπουμε...

aries0Μέλος
21/06/2005, 13:43:54

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ...!!!!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΤ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΥΤΟ ΝΑ "ΜΠΗΚΕ" ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ...!!! ΚΑΙ ΠΩΣ....
aries0Μέλος
21/06/2005, 14:47:33
Αγαπητε/η Pyramid

Δεν μπορεσα να σου απαντησω...στο σχολιο σου <ειχα προβλημα ....> αλλα θα σου εξηγησω τωρα...!!!

Δεν καταλαβες καλα αυτο που ειχα πει στην γαλαζια σφαιρα...!!!

Της ειχα δοσει μια περιγραφη για το τι θα κανει για καποι προβλημα του παιδιου της....

Ειπα ...λοιπον οτι αμα ....δεν πετυχει ...ο τροπος που ειχα προτεινει ...τοτε να καταφυγει σε υπνωση... οχι για να το θεραπευσει !!! αλλα να βρει την αιτια που προκαλει ...αυτη κατασταση...

Εκει λοιπον προτεινα την υπνωση .....
Απλα επειδη ειχαμε επικοινωνια στο παρελθον...εσυ δεν μπορουσες να ξερεις το τι ειχαμε πει...και ειδες με αλλο ματι...

Ενταξει δεν υπαρχει προβλημα απλα μονο για την διυκρινηση...

Βεβαια πιστευω οτι το Α - Ω του κοσμου ειναι η Υπνωση...γιατι μεσα απο προσωπικα μου πειραματα...!! αλλα και αναφορες μεσα απο το internet και αλλους πειθομαι για αυτο που υποστηριζω< παντα δικη μου αποψη ...ετσι ???? >

YiannakasΜέλος
21/06/2005, 15:55:32
quote:

πιστευω οτι το Α - Ω του κοσμου ειναι η Υπνωση

έχεις απόλυτα δίκιο, με την ύπνωση μπορείς να φτάσεις στα πιο βαθιά σημεία του υποσυνειδήτου και να βρεις τις βασικές αιτίες μιας αρρώστιας και ακόμα βαθύτερα (κοίτα Έντγκαρ Κέϋση). Το δύσκολο είναι στην αυτούπνωση ότι μετά από κάποιο σημείο βαθύτητας κοιμάσαι και στην ετερούπνωση το κόστος, η μέθοδος και η εμπιστοσύνη προς το καθοδηγητή (και όχι υπνωτιστή, γιατί ακόμα και η ετερούπνωση είναι καθοδηγούμενη αυτούπνωση). Στο θέμα εμπιστοσύνης: σε βαθύ επίπεδο λειτουργεί σε μεγαλύτερο βαθμό η τηλεπάθεια και μπορεί νοητικά να σου περάσει (μόνο με πλάγιο τρόπο βέβαια) υποβολές που δεν θα ήθελες.
Αries0 στείλε μου κανά email για περαιτέρω συζήτηση στην ύπνωση. Έχω εμπειρίες να σου πω.

21/06/2005, 16:48:13
aries δεν το είχα καταλάβει, ok.

Όσον αφορά την ύπνωση νομίζω ότι φέρνει αποτέλεσμα στο να δει κάποιος από τι προέρχεται κάτι και κατ΄επέκταση ίσως μετά από αρκετές συνεδρίες(εξαρτάται από το πρόβλημα) να θεραπευθεί.

Στο θέμα υποβολές κανείς δεν μπορεί να σου περάσει τίποτα(νομίζω) εάν αυτό δεν προϋπάρχει σε σένα. Βέβαια επειδή κανείς δεν είναι άγιος όντως μπορεί οι υποβολές να πιάσουν τόπο.
Η αυτούπνωση είναι πιό σίγουρη και δεν νομίζω να πειράζει εάν στο τέλος αποκοιμηθείς, μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις, εξάλλου η δουλειά που είναι να γίνει τις περισσότερες φορές γίνεται.

galazia sfera έχεις προσπαθήσει με βιοενέργεια να θεραπεύσεις τις ημικρανίες του παιδιού και εάν ναι τι αποτέλεσμα είχες? τι ένοιωσες στο χέρι σου?

ΜορφέαςΜέλος
22/06/2005, 01:22:35
καλησπέρα σας... είστε καλά;

Αγαπημένη μου pyramid

quote:
Όλες οι θεραπείες μιλάνε για ενέργεια γιατί λοιπόν κάποια είναι πιό "δυνατή" από την άλλη, δεν το καταλαβαίνω και γιατί υπάρχουν αυτοί οι διαχωρισμοί/ονομασίες?

Έχεις δίκιο από τη μία, όλες οι ενέργειες προέρχονται από την ίδια πηγή, από την άλλη όμως και οι άνθρωποι προέρχονται επίσης από την ίδια ουσιαστική πηγή, αλλά όμως είναι διαφορετικοί, σαφώς όχι καλύτεροι ή χειρότεροι ο ένας από τον άλλον, απλά διαφορετικοί ο καθένας μέσα στην μοναδικότητα της αποστολής που έχει να επιτελέσει. Έτσι λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε και για τις ενέργειες, οτι ναι μεν έρχονται από την ίδια πηγή αλλά έχουν διαφορετική αποστολή το καθένα. Από κει και πέρα φυσικά το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τα δικά του, βρίσκει ποια ενέργεια του ταιριάζει περισσότερο.

quote:
Εγώ καταλαβαίνω ή τουλάχιστον αυτό κάνω, η ενέργεια υπάρχει παντού γύρω μας άρα την παίρνουμε από εκεί, όχι από τον εαυτό μας.

Φυσικά υπάρχει παντοπύ γύρω μας και έχεις δίκιο, αλλά φαντάσου έναν ωκεανό, εάν υποθέσουμε οτι εμείς είμαστε στον πάτο του ωκεανού περιβαλλόμαστε από νερό, παντού έχει νερό. Ωστόσο το νερό αυτό όσο πιο κάτω είναι τόσο πιο παγωμένο είναι και όσο πιο πολύ ανεβαινουμε βρίσκουμε όλο και πιο ζεστό νερό μιας και είναι όλο και πιο κοντά στον ήλιο...

quote:
Και τι σημαίνει μύηση σε θεραπείες, ούτε αυτό το καταλαβαίνω, τι σου μαθαίνουν ακριβώς?

Χμμ... αν και δεν είμαι σε θέση να σου αναλύσω τι σημαίνει μύηση, μπορώ να σου πω το πως εγώ το αντιλαμβάνομαι.
Καταρχήν μύηση είναι μια κατάσταση κατά την οποία ακολουθείται μια τελετουργική διαδικασί που έχει σκοπό να σε ετοιμάσει ώστε να δεχτείς μια ενέργεια ή μια γνώση.

quote:
Ξέρω ότι η μεγαλύτερη δύναμη που υπάρχει είναι η αγάπη, εάν κάτι προσφέρεις στον άλλον ανιδιοτελώς, δεν αναφέρομαι στο θέμα χρημάτων, σίγουρα θα ωφεληθεί και εκείνος και εσύ.

Χμμ.... κοίταξε σε αυτό με βρίσκεις λίγο αντίθετο, για εμένα προηγείται η σοφία η οποία πιστεύω οτι περιέχει την αγάπη αλλά και την γνώση μαζί. Κάποιος δάσκαλος κάποτε είπε: "Υπάρχουν τέσσαερα είδη κακών σε αυτόν τον κόσμο: Το κακό που κάνει κάποιος επίτηδες, το κακό που κάνει κάποιος καταλάθος, το κακό που είναι ανεξέλεγκτο και το τέταρτο και το χειρότερο είναι το κακό που κάνουμε νομίζοντας πως κάνουμε το καλό" Πολλές φορές νομίζουμε οτι βοηθάμε κάποιον αλλά δεν καταλαβαίνουμε οτι μπορεί να μην τον αφήνουμε να εξελίσσεται. Όσο μεγάλη κι αν είναι η αγάπη μας και η πρόθεσή μας να τον βοηθήσουμε, εάν δεν χειριστούμε σωστά την κατάσταση μπορούμε να κάνουμε κακό στον άλλον. Για παράδειγμα ακόμα και μια μητέρα που είναι υπερπροστατευτική στο παιδί της, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε οτι οι προθέσεις της είναι καλές και οτι έχει πολύ αγάπη για το παιδί της, ωστόσο θα του κάνει κακό με αυτή της την συμπεριφορά.

quote:
Τι άλλο μαθαίνουν? Και γιατί γίνεται τόσος "ντόρος" για την μύηση γιατί οι περισσότεροι προσπαθούν να πάρουν κάποιους βαθμούς?

Εδώ άγγιξες ένα πολύ βαθύ θέμα, τόσο βαθύ που είναι ατέλειωτο, το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι ο πνευματικός εγωισμός είναι αυτός σαρώνει όλες τις πνευματικές ομάδες και κινήματα. Ο πνευματικός εγωισμός είναι ο πιο επικίνδυνος από όλους τους άλλους. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε κάτι που έχω παρατηρήσει μόνο σε άλλους αλλά τις περισσότερες φορές στον εαυτό μου, είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνεις γιατί είναι πολύ λεπτοφυής και όταν τελικά το καταλαβαίνεις (εάν το καταλάβεις κιόλας) είναι μετά από μια πολύ γερή σφαλιάρα.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Edited by - Μορφέας on 22/06/2005 01:26:22

ΜορφέαςΜέλος
22/06/2005, 01:33:18
Vlas δεν γνωρίζω για το ΕFT, αλλά δεν μπορώ να δω το λινκ
πρέπει να πατήσεις το "Υπερσύνδεσμος" και να βάλεις την διαύθυνση μέσα.

Πράγματι γαλάζια σφαίρα αν δοκιμάσεις την τεχνική αν θέλεις μοιράσου μαζί μας την εμπειρία σου

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

22/06/2005, 12:03:21
Μορφέα μου σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Δεν είχα σκεφτεί ούτε αυτό που είπες στο θέμα "αγάπη", ούτε τον πνευματικό εγωϊσμό.

Έχεις δίκιο και στα δύο, τώρα που το σκέφτομαι τα έχω κάνει και εγώ.
Θα κοιτάξω να προσέχω περισσότερο.

galazia_sfairaΜέλος
22/06/2005, 12:48:29
Καλησπέρα σας παιδιά .....είστε καλα σήμερα?
Εγω αν και λίγο στρεσαρισμενη νοιώθω καλύτερα.
Θάλω να σας πω ότι το πρωϊ,μετά την γυμναστική μου,έκανα την άσκηση της Βιοενέργειας στα γόνατά μου,πιστέψτε με ενοιωσα καλύτερα,ένοιωσα να γίνεται ο πόνος λιγώτερος μέχρι που εξαφανίστηκε τελείως.Το ίδιο είχα κάνεικαι στο παρελθόν με τον λαιμό μου και μάλιστα με οξύτατο πόνο,ω του θαύματος,εξαφανίστηκε!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

27/10/2005, 11:35:32

.

στο διαστημα της παρουσιας μου στο εσωτερικα, διαβασα διαφορες εκφρασεις μελων που μου αρεσαν, χιουμοριστικες ή μη, και αρκετες φορες τις τσιταρα (και εξακολουθω να το κανω) στα ποστ μου.

χτες ο Deghar Adhark λεγοντας περιτο να σου πω οτι ειναι απο τις αγαπημενες μου εκφρασεις "κομιτατζηδες βιετκονγκ που φορανε τις στολες μας" μου εδωσε την ιδεα να ανοιξω ενα "ιστορικο" τοπικ στο οποιο να καταγραφονται αυτες οι εκφρασεις.

ξεκινω με αυτην που νομιζω οτι προβληματησε περισσοτερο απο ολες αυτες που μου αρεσαν και τις χρησιμοποιησα:

"αυτηνης της σχολης" - Moz

και μια δικη μου, που την χρησιμοποιω συχνα γιατι εχω την εντυπωση οτι "παει με ολα"

παραμυθι χωρις δρακο, παραμυθι διχως περαση

.

ΥΓ. η συμμετοχη στο τοπικ ειναι δωρεαν και μπορειτε να την περασετε στα "εξοδα-δωρεες" στην φορολογικη σας δηλωση

ναστε καλα!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

Deghar AdharkΜέλος
27/10/2005, 15:51:11
ouaouuuuuu
τελειο τοπικ για να καταγραψουμε τις καλυτερες ατακες...!
αυτηνης της σχολης ο Moz εγραψε επισης....αλλα το δικο σου μου αρεσε περισσοτερο.

τις Mantis μου αρεσε πολυ
εγω ειμι ο λογος και το πυρ
το ζενιθ,και το ναδρι
αναβω γινομαι πυρσος
πνιγω το ψεμα μεσ το φως
Mantis

κατα καιρους εχουν πει ολοι κατι ατακες......
θα τις ψακω να τις βρω.αν ξεκολλησει ο ηλιθιος υπολογιστης...
καλα καποιες φορες κανει 5 λεπτα να μπει στην σελιδα
θα επανελθω...

santaclaws is coming....to town!

Deghar AdharkΜέλος
27/10/2005, 20:00:03
αφηστε παιδες,εχει προβλημα το πισι μου,και αναγκαστικα βρισκομαι σε ιντερνετ καφε.
λοιπον,εχουμε και λεμε.
ακουστηκε απο τον

Monkeysleeper

[bue]ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΩ....ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΝΑ ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.........ΗΔΗ ΤΟ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ....ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ

απο τον Didorium

Τελικά εμένα μου πάει καλύτερα το "Η γρίπη των... (μυαλών)"
αναφερομενος στο θεμα "η γριπη των πουλερικων"

ακουστηκε απο την Avallon

Nα συμπληρώσω επίσης ότι όποιος συνεχίζει να "κάνει την πάπια" είναι χαμένος από χέρι!!
αναφερομενη επισης στο θεμα των πουλερικων

απο τον Durden Alie

Παρακαλώ όπως δηλωθεί η πραγματική ηλικία σου στο topic περί ηλικιών, για να ξέρουμε αν έχουμε να κάνουμε με συνειδητοποιημένο ενήλικα ή με ένα ακόμη επιπόλαιο παιδάκι...

Για προσέχετε λίγο μερικοί...Δεν τα λέω εγώ...Τα βιβλία μου τα λένε!

αναφερομενος προς τον jonniebeegood

αυτο το ειπα εγω

αν εμενα καποιος μου επερνε τον κωδικο.....θα του επαιρνα το κεφαλι,και αν ειχα και 2000 μυνηματα!!!!
τοτε θα τον επαιρνα ολοκληρο
[lue]

ακουστηκε απο την Livia

ξύπνα

αναφερομενη στο θεμα"τι ευχη θα γραφατε στον εναστρο ουρανο αν μπορουσατε"

και μετα εχουμε τις....υπογραφες που γραφουν

απο τον GDS1

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

απο τον PY8AGORAS

Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

απο τον Gigenis

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

απο τον [red]Vril[ed]

αλλο τι ειναι και αλλο τι φαινεται

ειναι λιγο βαρετη εργασια αλλα εχει πλακα.
καθως λοιπον εψαχνα μεσα στα διαφορα θεμετα συνειδητοποιησα ενα πραγμα βασικο πραγματα.
υπαρχει πολυ πολυ χιουμορ στους ανθρωπους.
σε ενα τοπικ,καθε 3-4 μυνηματα υπαρχει και απο μια ατακα.δεν ηξερα τι να επιλεξω πρωτο.
τα smiles του Allzzaro ?
τα συνεχομενα αστεια του Jonniebeegood[δεν εγραψα κανενα επειδη τα στεια του δεν ειναι φρασεις,αλλα το συνολο του μυνηματος εχει πλακα}
εως και τον αστειο δρακο του Admin στο προφιλ του!

τελικα....υπαρχει πολυ χιουμορ!
θα επιστρεψω ξανα....με περισσοτερα!

α ξεχασα να πω,οτι δεν καταγραφω μονο αστεια αλλα και γενικες αληθειες.οπως για παραδειγμα οι δυο πολυ ευστοχες υπογραφες του gigenis και του Vril

Deghar AdharkΜέλος
27/10/2005, 20:01:45
για καποιον περιεργο λογο μου τα εβγαλε ολα μπλε....

Deghar AdharkΜέλος
27/10/2005, 20:02:54
α ρωτα ειναι παλι κανονικα.εως και την υπογραφη μου εβγαλε μπλε.
σοτυ παιδες,θα σας δυσκολεψει λιγο η αναγνωση.
θα ξαναμπω

Deghar AdharkΜέλος
27/10/2005, 20:06:50
αφηστε παιδες,εχει προβλημα το πισι μου,και αναγκαστικα βρισκομαι σε ιντερνετ καφε.
λοιπον,εχουμε και λεμε.
ακουστηκε απο τον

Monkeysleeper

]ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΩ....ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΝΑ ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.........ΗΔΗ ΤΟ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ....ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ

απο τον Didorium

Τελικά εμένα μου πάει καλύτερα το "Η γρίπη των... (μυαλών)"
αναφερομενος στο θεμα "η γριπη των πουλερικων"

ακουστηκε απο την Avallon

Nα συμπληρώσω επίσης ότι όποιος συνεχίζει να "κάνει την πάπια" είναι χαμένος από χέρι!!
αναφερομενη επισης στο θεμα των πουλερικων

απο τον Durden Alie

Παρακαλώ όπως δηλωθεί η πραγματική ηλικία σου στο topic περί ηλικιών, για να ξέρουμε αν έχουμε να κάνουμε με συνειδητοποιημένο ενήλικα ή με ένα ακόμη επιπόλαιο παιδάκι...

Για προσέχετε λίγο μερικοί...Δεν τα λέω εγώ...Τα βιβλία μου τα λένε

αναφερομενος προς τον jonniebeegood

αυτο το ειπα εγω

αν εμενα καποιος μου επερνε τον κωδικο.....θα του επαιρνα το κεφαλι,και αν ειχα και 2000 μυνηματα!!!!
τοτε θα τον επαιρνα ολοκληρο[lue]

ακουστηκε απο την Livia

ξύπνα

αναφερομενη στο θεμα"τι ευχη θα γραφατε στον εναστρο ουρανο αν μπορουσατε"

και μετα εχουμε τις....υπογραφες που γραφουν

απο τον GDS1

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

απο τον PY8AGORAS

Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

απο τον Gigenis

απο τον [red]Vril[ed]

[blue]αλλο τι ειναι και αλλο τι φαινεται

ειναι λιγο βαρετη εργασια αλλα εχει πλακα.
καθως λοιπον εψαχνα μεσα στα διαφορα θεμετα συνειδητοποιησα ενα πραγμα βασικο πραγματα.
υπαρχει πολυ πολυ χιουμορ στους ανθρωπους.
σε ενα τοπικ,καθε 3-4 μυνηματα υπαρχει και απο μια ατακα.δεν ηξερα τι να επιλεξω πρωτο.
τα smiles του Allzzaro ?
τα συνεχομενα αστεια του Jonniebeegood[δεν εγραψα κανενα επειδη τα στεια του δεν ειναι φρασεις,αλλα το συνολο του μυνηματος εχει πλακα}
εως και τον αστειο δρακο του Admin στο προφιλ του!

τελικα....υπαρχει πολυ χιουμορ!
θα επιστρεψω ξανα....με περισσοτερα!

α ξεχασα να πω,οτι δεν καταγραφω μονο αστεια αλλα και γενικες αληθειες.οπως για παραδειγμα οι δυο πολυ ευστοχες υπογραφες του gigenis και του Vril

Deghar AdharkΜέλος
27/10/2005, 20:10:34
τωρα γιατι το εγραωα καλυτερα....
δεν ξερω μαλλον ο υπολογιστης εδω πασχει απο την γριπη των πουλερικων....

Deghar AdharkΜέλος
27/10/2005, 20:11:04
τωρα γιατι το εγραωα καλυτερα....
δεν ξερω μαλλον ο υπολογιστης εδω πασχει απο την γριπη των πουλερικων....

28/10/2005, 09:51:53
καλημερα παιδια πολυ ωραιο το θεμα

μια φρεσκια εκφραση
ΤΗΣαβαλον

Μορφέας

quote:
Avallon σωστός

Avallon

quote:
Kαι συ όσον αφορά το φύλο μου λάθος!

Deghar AdharkΜέλος
28/10/2005, 12:55:07
το ειπε το μελος valgraph

quote:
Xεχε, οποιος "βγει ζωντανος" απο 'δω μεσα, θα εχει αποκτησει εμπειρια "πολεμιστη"...