- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
7
quote:
Υ.Γ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ CHAT ROOM ΝΑ ΒΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΑΝ CHAT ROOM ΑΣ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
7
Εγώ θα έλεγα να πάς μόνος σου ένα Chat Room να βριστείς εκεί με την ησυχία σου και να αφήσεις το Esoterica ώς έχει...
Μια χαρά είναι.
Bye ...
quote:
Εγώ θα έλεγα να πάς μόνος σου ένα Chat Room να βριστείς εκεί με την ησυχία σου και να αφήσεις το Esoterica ώς έχει...
Μια χαρά είναι.Bye ...
OK ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ VRIL ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
7
quote:ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ VRIL ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ
αυτο ειναι ανεκδοτο? ![]()
ο βριλης ειναι ο αμφισβητιας της παρεας!!!
δεν το καταλαβες ακομη? ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΒΑΛΕ ΤΑ ΚΟΝΕ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΙΡΓΟΠΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΛΙΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.
ΕΧΕΙ ΚΟΝΕ Ο ΚΑΚΙΣΤΟΣ?
ρε μπας κι ειχαν δικιο οι της ομαδας παραμυθεας που μας κατηγορησαν για πρακτορες του εσωτερικα?
ΥΓ. φιλε μου σε βρισκω ανενημερωτο και παραπλανημενο!
και καλο θα ηταν να μην αρχισεις τα προσωπικα με τον οποιονδηποτε στο τοπικ.
το τοπικ θα χασει, οχι ο βριλης!
Είναι πραγματικά κρίμα...

Μήπως να αλλάζαμε όνομα στο θέμα σε κάτι που θα συμφωνούσαν όλοι(ακόμη και ο βριλ) όπως:
Μέρη που μας κάνουν να αισθανόμαστε είτε όμορφα είτε άσχημα χωρίς να υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος.
quote:
Για τις γραμμές Hartman κατάληλλος να απαντήσει είναι ο jonniebegood.Μήπως να αλλάζαμε όνομα στο θέμα σε κάτι που θα συμφωνούσαν όλοι(ακόμη και ο βριλ) όπως:
Μέρη που μας κάνουν να αισθανόμαστε είτε όμορφα είτε άσχημα χωρίς να υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος.
Πιστεύω οτι υπάρχουν μέρη και τοποθεσίες που προκαλούν αισθήματα. Τα αισθήματα μπορεί να είναι "θετικά" ή "αρνητικά", δηλ. ευφορίας ή δυσφορίας. Ο λόγος που τα προκαλούν ας είναι κάτι, το οποίο είναι συνηφασμένο με την τοποθεσία.
Αλλά "θετική" ή "αρνητική" ενέργεια δεν υπάρχει.
Η ενέργεια εξ ορισμού είναι η ικανότητα μιας κατάστασης να παράγει έργο. Όυτε η ενέργεια ούτε το έργο μπορούν εξ ορισμού
- να είναι "θετικά" ή "αρνητικά" !
- η ικανότητα παραγωγής έργου να συσχετίζεται με τα συναισθήματα που προκαλεί ένας τόπος σε έναν παρατηρητή !
Τα συναισθήματα που προκαλεί ένας τόπος σε έναν ή πολλούς παρατηρητές είναι σε πρώτη γραμμή εμπειρικά. Εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η κατάσταση του ίδιου του παρατηρητή και της διάθεσής του.
Σίγουρα δεν οφείλεται σε ακτινοβολίες και πεδία "δύναμης" κ.α. ενός τόπου, διότι δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να ανιχνευτούν τεχνικά.
όλες οι παραδοχές οτι συμβαίνει το ένα ή το άλλο είναι μεταφυσικές και τις δεχόμαστε ή τις απορίπτουμε συμβατικά, δογματικά άλλά σε καμία περίπτωση δεν αποδικνύεται οτι υπάρχει "κάτι". Είναι θέμα πίστης και προπάντων Υ Π Ο Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Ο.
Επειδή λοιπόν καταλήγουμε οτι οι "θετικές" και "αρνητικές" ενέργειες υπάρχουν ΜΟΝΟ άν πιστεύουμε σε αυτές και τις δεχόμαστε για να εξηγήσουμε τις υποκειμενικές αντιδράσεις του παρατηρητή σε έναν τόπο, γιατί να μην δεχτούμε την εξίσου αυθαίρετη εξήγηση, οτι κάποιος αισθάνεται όμορφα και ωραία σε έναν τόπο, π.χ. σε ένα βουνό, επειδή σε αυτό ζούν και πετούν "μικροί αόρατοι ιπτάμενοι θεραπευτικοί ρόζ ελέφαντες".
Είναι το ίδιο αυθαίρετο και το ίδιο αστείο ....
quote:Αλλά "θετική" ή "αρνητική" ενέργεια δεν υπάρχει.
βρε κακιστε βριλη, ο μαγνητης δεν εχει δυο πολους?
δεν υπαρχουν θετικα και αρνητικα φορτισμενα ιοντα?
δεν υπαρχει υλη και αντιϋλη?